Nye opskrifter

Figenkagemarmelade

Figenkagemarmelade


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Figenkagermarmelade opskrift fra af 10-09-2016 [Opdateret den 10-09-2016]

Der stikkende pære marmelade det er den forberedelse, som jeg virkelig skulle prøve mig på efter min hjemkomst fra sommerferien. Faktisk blev jeg på Lanzarote overrasket over de enorme felter i fig d'Indien som bruges til dyrkning

Metode

Sådan laver du stikkende pære marmelade

og på en af ​​mine ture for at opdage øen deltog jeg i en smagning af forskellige produkter baseret på denne duftende frugt og marmeladen, sammen med likøren, vandt mig.
Da jeg ikke kunne fylde min kuffert og tage alt, hvad jeg smagte med hjem, foretrak jeg mere utilgængelige produkter såsom kaktussyltetøj og papaya sennep, så snart jeg vendte tilbage til Italien, købte jeg nogle figner og lavede først og fremmest nogle meget velduftende marmelade at beholde til vinteren. Så jeg overlader dig til min opskrift, og jeg ønsker dig en god weekend, bassiner: *

Start med at rengøre i godt stikkende pærer, også fjernelse af skindene. (gå til guide)

Når du har fjernet skindene, skæres de i små tern.

Læg dem nu i en stor gryde e laver mad fignerne under omrøring fra tid til anden, indtil de er blødgjort.

På dette tidspunkt, videregive dem med grøntsagsmølle at fjerne frøene.
Kom alt tilbage i gryden og tilsæt det sukker.

Når det er kogt tilsættes saften af citron og kog i yderligere 40 minutter under omrøring lejlighedsvis.

Når marmeladen har nået den rigtige konsistens, sættes den i krukker tidligere steriliseret (gå til guiden), luk dem og lad dem stå på hovedet, indtil de er helt afkølede, så også hætterne steriliseres.

Din stikkende pære marmelade er klar til at blive lagt i spisekammeret.