Nye opskrifter

Nem opskrift på kaffeis

Nem opskrift på kaffeis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Kage
  • Dekorering af kage
  • Isning

Blot fire ingredienser står mellem dig og en vidunderlig smagende glasur. Denne glasur gør godt på kager, muffins, kiks eller småkager med chokolade eller kaffe.

140 mennesker lavede dette

IngredienserGør: ca. 325 g

  • 240 g sukker
  • 50 g smør, blødgjort
  • 3 spsk stærkt brygget kaffe
  • 1 tsk vaniljeekstrakt

MetodePrep: 10min ›Klar om: 10min

  1. Pisk flormelis, smør, kaffe og vanilje sammen til det er glat. Tilsæt mere væske eller flormelis efter behov.

Sådan is en kage video

Se vores Sådan iser du en kagevideo, og se hvordan du let kan iskager. Du vil være perfekt til fødselsdag og særlige lejlighedskager på ingen tid!

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(91)

Anmeldelser på engelsk (71)

Denne glasur er meget god til piping, men for en rigere smag tilføjede jeg dobbelt mængde kaffe.-06. Jan 2014

Jeg tror faktisk, at det vil spise, at hvis du ikke ved, hvad jeg mener, så jeg en meget lækker video-29. juli 2013

Let og for første gang blev det meget godt at lave glasur, jeg skulle lige tilføje et lille ekstra flormelis, da det var lidt flydende. Men ellers er den velsmagende og gik godt oven på kaffemuffins.-14. februar 2016


Perfekt vanilleglasur

Dette perfekt vanilje glasur er en bagning hæfteklammer! Hældes med vidunderlig vaniljesmag, denne glasur er fantastisk på kanelruller, scones, muffins, kager og mere. Brug vanilje i kvalitet for enestående smag og kraftig fløde til en tykkere konsistens.

Vanilleglasur er den store finale, kronprinsen, pièce de résistance på tusindvis af forskellige opskrifter, herunder scones, kanelruller, smuldskage, muffins og så mange flere. Det er så enkelt, men alligevel ofte overset. Undervurder ikke kraften i en virkelig god glasur!

Jeg har så mange opskrifter, der bruger denne topping, så jeg besluttede, at det var tid til at oprette et separat indlæg. Vanilleglasur, i al sin blændende drippy herlighed, fortjener rampelyset i dag.


Grundlæggende smørcreme -glasur

0 time 0 time

Se video

150 g Tararua smør (blødgjort)
2 kopper Chelsea flormelis (eller Chelsea Vanilla Flavoured Flormelis)
2-3 spsk varmt vand
1/2 -1 tsk vaniljeessens (eller smag efter eget valg, valgfri)
Madfarvning (valgfri)

Slå Tararua smør til den er glat, bleg og luftig. Tilføj gradvist Chelsea flormelis, en halv kop ad gangen. Tilsæt vaniljeessens (eller anden aromatiseret essens og/eller farve efter eget valg), med nok af det varme vand til at lave en cremet blanding, og pisk mellem hver tilsætning til den er luftig. Rør på afkølede cupcakes eller fordel over en afkølet kage.

Bemærk: Når du tilføjer madfarve, tilføj det et par dråber ad gangen, og sørg for at blande det ind, ellers kan du ende med et lysere resultat, end du ønsker.

Variation: Erstat flormelis med Chelsea Berry Flavoured Flormelis eller Chelsea chokolade flormelis.


Kommentarer

jeg elsker virkelig kager, og jeg leder altid efter nogle nye kageopskrifter på internettet ::’

Meget anderledes. Ser godt ud.

Smør bunden meget godt ved at få kager ud af pander, og ryst derefter ca. 1/4 kop mel i den, indtil bunden er fast hvid. ryst overskydende mel ud. Bag 9X13 eller 8 ″ kager nøjagtigt 30 minutter eller indtil de er færdige i midten. Afkøl 10 minutter, og brug kniven rundt om kanterne for at løsne, og ryst derefter gryden fra side til side, indtil kagen er løs fra bunden af ​​formen. Læg tallerkenen over kagen og vend den hele. løft forsigtigt af gryden og lad den køle af. Hvis du vil have en kage flyttet til en anden form, skal du lægge 5 et stykke vokspapir på tallerkenen. Frys kagen, og når den er frosset, flytt til den ønskede tallerken og fjern vokspapir. isfrossen og dæk derefter til med mere glasur, når den optøs en skorpe for at skjule krummer. Smør IKKE siderne af formen, da dette får kagerne til at hæve høje i midten.

Nøj! Køligt vejr er et godt tidspunkt at bage denne kage. En dejlig lørdag formiddagskage med kaffe til familie eller venner :)

Jeg spilder mere trykpapir, når jeg kopierer nogen af ​​dine opskrifter, og hvorfor skal jeg udskrive alt i stedet for bare opskriften?

Bare kopier og forbi det i et Word -dokument og udskriv derefter.

Bare klik og træk hen over det specifikke område, du vil udskrive, og vælg derefter udskriftsvalg, når printerdialogboksen dukker op, og udskriv derefter.

Er der ikke en mulighed for udskriftseksempel på din computer, så du kun kan vælge de sider, du vil have? Tjek og se om du har den mulighed. Det er den mulighed, jeg altid bruger til kun at udskrive, hvad jeg vil.

Skal dette serveres varmt?

Nej det ligner stort set en almindelig kage, men med kanel og alt det gør det særligt dejligt til morgenmad med en kop kaffe.

DET lyder lækkert OG let let !! Jeg kommer til at servere dette (med andre ting) næste gang vores “growth Group ” mødes i vores hus. Jeg købte din Living on a Dime -kogebog her i Ontario på et Outlet et par år siden, og jeg har et par yndlingsopskrifter fra den (et af mine barnebarn ’s ELSKER den røde Velevt -kage -glasur !!) .Fortalte sin veninde, hendes bedstemor lavede den BEDSTE isning (Må indrømme, at det var din!) Nyd dit websted, nyhedsbrev ‘ ”meget ”

Jeg var så glad for at finde denne opskrift. Jeg havde gemt mailen, men glemte hvor jeg havde set den.

Velsign jer, mine damer (og herrer) for alt jeres hårde arbejde. Jeg er altid opmuntret og inspireret af din blog til at “Live (godt) på en skilling. ”

Elsker titlen Angie, fordi så mange mennesker ikke forstår, at du kan leve godt eller endnu bedre, hvis du lever inden for dine midler og er gældfri.

Jeg tror, ​​jeg vil lave dette i aften. SÅ enkelt og lækkert.

Jeg er sådan en dinosaur ….Når jeg vil kopiere en af ​​dine gode opskrifter, får jeg et papir og blyant frem. Intet spild af papir. At være teknologisk udfordret har nogle fordele.

Deltag i mængden Mary Jane. Jeg har en stak ridsepapir og blyant lige ved min computer, og jeg kopierer alt ned på den måde. Jeg ved, at jeg kunne gemme det et sted på min computer, men jeg kan holde styr på det på papiret. Jeg griner af mine børn og børnebørn hele tiden, fordi de for evigt forsøger at huske, hvor de satte noget på computeren. Mig jeg ved, at mine opskrifter er ved eller i min opskriftsboks. :) For dem af jer, der ikke er så ældgamle som Mary Jane og jeg, og ikke ved, hvad skraberpapir er, er det brugte konvolutter, delvist brugte papirer, du ikke har brug for mere. At dyrke papir var dyrt i modsætning til nu, så vi havde godt papir, vi brugte til vigtige ting og skrabe papir til kladder eller uvæsentlige ting. Jeg mener ikke at fornærme nogen, men genbrug nu er virkelig latterligt i forhold til den måde, vi plejer at gøre det på. Vi genbrugte i den sande form, ikke fordi det var ting at gøre, men fordi vi ikke havde noget valg. :)

Efterlad et Svar Annuller besvarelse

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.


Denne kaffekage kan opbevares i en lufttæt beholder i 4-5 dage. Den skal helst opbevares i køleskabet (men lad den nå op til stuetemperatur, før den spises, da den får en bedre smag og smørcremen blødgøres), men den vil være fin ved stuetemperatur, forudsat at rummet ikke er#8217t for varmt.

Denne kage er velegnet til frysning, enten kun kaffesvampen eller den smørkremede kage. For at fryse kaffesvampekagen, skal du vente på, at den er kølet af og derefter pakke kagen ind i husholdningsfilm eller opbevare den i en lufttæt beholder, inden den fryses. Afrim det grundigt inden dekoration.

Smørcreme -kagen kan også fryses ned på samme måde. Hvis du har pipet kagen smukt, og du er bekymret for at presse den, når du pakker den ind i smørcreme, skal du blot fryse kagen uden låg på et fad i en time for at stramme smørcremen. Pak det derefter ind i husholdningsfilm. Da smørcremen allerede er solid, vil den ikke blive klemt. Når du vil optø kagen, skal du fjerne den fra fryseren og fjerne husholdningsfilmen (så den ikke klæber til smørcremen, når den tøer).

Jeg vil ikke anbefale at fryse bare smørcremen til at bruge senere, da konsistensen bliver lidt for fudgy. Det betyder, at det er lækkert på kagen, men svært at sprede eller pibe.


Citronkage laves ofte i en brødform. Jeg forsøgte at finde ud af hvorfor, men ikke så svært, fordi jeg tror, ​​at der er en meget konkret årsag til dette: kage lavet i en brødform er helt passende til at snackes på alle timer af dagen, hvorimod kager bagt i runde pander virker gearede mod dessert. Hej, jeg laver ikke reglerne, jeg kalder dem bare, som jeg ser dem. Også citronkage er lidt pund-kageagtig i tekstur og pundkager laves næsten altid i brødforme. Så der har du det-en ikke-videnskabelig forklaring fra en ikke-videnskabsmand.

Du kan fordoble denne opskrift og bage to citronbrødskager og give en til en ven, hvilket altid er en vidunderlig ting at gøre.


Den MEGET bedste kaffekageopskrift nogensinde!

Jeg er ikke sikker på det geni, der opfandt udtrykket kaffekage, men jeg vil gerne udvide et fast håndtryk. Godt gået, sir eller mor ’am. Godt. Færdig.

Jeg føler, at jeg har proppet alle de ting, du nogensinde vil have i en kaffekage, ind i min opskrift. Det du har er en tæt, men fugtig, smøragtig kage med et lag sødt kanelfyld fyldt i midten. Hele kagen er toppet med en smørret kanelkrummetoppe og dryppet derefter med en sød glasurglasur. Ingen kagemix er involveret i denne opskrift, det er en helt fra bunden-bagt-med-kærlighed lidt stemning, og du kommer til at ELSKE det.

Leder du efter flere kaffekageopskrifter? Prøv disse:


Opskriftsoversigt

  • 1 ½ dl mosede modne bananer
  • 7 spsk lys rom, delt
  • 2 kopper brunt sukker, delt
  • 1 ½ dl blødt smør, delt
  • 2 tsk vaniljeekstrakt, delt
  • 8 ounce flødeost, blødgjort
  • 2 store æg
  • 3 ¼ kopper plus 3 spsk. universalmel, delt
  • .63 tsk bordsalt, delt
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 ½ dl hakkede pekannødder
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 kop granuleret sukker
  • 2 kopper tung fløde

Forvarm ovnen til 350 & deg. Kog bananer, 3 spsk. rom, 1/2 kop brunt sukker og 1/4 kop smør i en gryde, indtil blandingen er boblende. Afkøl omrøring i 1 tsk. vanilje.

Pisk flødeost og 1/2 kop smør ved middelhastighed med en elektrisk mixer indtil cremet. Tilsæt 1 kop brun farin, indtil det er luftigt. Pisk æg 1 ad gangen.

Rør 3 kopper mel, 1/2 tsk. salt, og de næste 2 ingredienser tilsættes flødeostblandingen. Pisk ved lav hastighed for at blende. Rør bananblandingen i. Sked i en smurt og meldrysset 13 x 9 tommer gryde.

Kombiner pekannødder, kanel, 1/2 kop brunt sukker og 1/4 kop mel. Smelt 1/4 kop smør, rør i pecanblandingen. Drys over dejen. Bages ved 350 grader i 45 minutter, eller indtil en træpluk indsat i midten kommer ren ud. Afkøl i gryde på en rist i 10 minutter.

Kombiner granuleret sukker, 3 spsk. mel og 1/8 tsk. salt i en gryde ved middel varme. Tilsæt fløde og 1/2 kop smør, kog op. Kog under konstant piskning, 2 minutter eller indtil den er let tyknet. Fjern fra varme, rør i 1/4 kop rom og 1 tsk. vanilje.

Varm, skær og spis: Bag kaffekagen og lav saucen juleaften. Afkøl begge dele, og dæk til. Chill saucen, og varm den op lige inden servering.


Hvordan laver man den bedste fugtige kaffekage?

Selvom det måske lyder kompliceret, er denne opskrift ganske enkel at lave. Det eneste du skal bruge er cirka 20 minutter af din tid, og bag det derefter i ovnen.

  1. Smør panden: Jeg elsker at bruge denne 9 & times13 kageform, da den er dyb, som holder dejen indeni, når den bages, og ikke flyder over. Smør gryden og støv med lidt mel. Hæld halvdelen af ​​dejen i en smurt form.
  2. Kombiner ingredienserne: Start med at blande de tørre ingredienser sammen. Pisk smørret i melblandingen til det er smuldrende. Tilsæt derefter æg, vanilje og kærnemælk.
  3. Forbered kanelfyldet: Drys kanelen jævnt over kagedejen. Sæt til side.
  4. Lav ostekage laget: Fordel cheesecake -fyldet over kanelfyldet med en scoop og fordel det jævnt med en spatel.
  5. Streusel topping: Følg opskriftskortinstruktionen for at lave streusel. Derefter drysses det over cheesecake -laget, indtil det er jævnt fordelt.
  6. Bage: Når den er samlet, bages den ved 350 grader F i cirka 40-50 minutter. Hver ovn er forskellig, så tilberedningstiden varierer. Derfor er det bedst at tjekke, om det er veltilberedt efter 40 minutter.
  7. Glasur og server: Vi elsker at glasere det med pulveriseret sukker, mælk og vaniljeekstrakt og glasere kagen på denne måde. Men dette er valgfrit, og spring gerne over det. Server den varm, eller stil den på køl et par timer, og nyd den med en dejlig kop kaffe! 😉

Nogle populære tilføjelser eller substitutioner:

Vi følger den klassiske stil i denne opskrift. Kagen er dog meget alsidig og kan laves på forskellige måder. Nogle af de populære tilføjelser er:

  • Frugter: Tilsæt gerne frugt til det, såsom blåbær, fersken i skiver eller æbler i skiver. Vi har endda en tranebær kaffe kage, og kirsebær flødeost version og begge er super lækre!
  • Nødder: Hvis du er en stor nødderfan, skal du tilføje nogle skiver mandler eller hakkede pekannødder eller valnødder til toppen af ​​kagen for at give den en dejlig crunch.

Er der kaffe i kaffekage?

I modsætning til navnet antyder, kaffekager indeholder sjældent kaffe, for det meste indeholder krydderier, nødder og har en streusel eller simpel glasur -topping. Hovedårsagen bag navnet er, fordi denne dessert er et perfekt supplement til en kop kaffe eller latte, og ikke fordi den har kaffe i den!

Hvordan opbevares kaffekage?

Den nybagte kaffekage holder i cirka 1 til 2 dage ved normal stuetemperatur. Mens du kan opbevare den i køleskabet, skal du dække den med folie eller plastfolie i cirka 1 uge for at forhindre, at kagen tørrer ud.

Kan du fryse kaffekage?

Ja, for at fryse, pakk den tæt sammen med aluminiumsfolie eller plastfryser, og den vil opretholde den bedste kvalitet i cirka 2 til 3 måneder, men forbliver sikkert til forbrug ud over den tid. Optø i køleskabet inden servering, du kan skære enkelte skiver og tø dem hver for sig, mens resten af ​​kaffekagen opbevares i fryseren.

Hvordan kan man se, om kaffekagen er dårlig eller forkælet?

Den bedste måde er at lugte og se på dens udseende. Hvis den lugter, og du ser skimmelsvamp, skal kagen kasseres med det samme.


Chokoladekaffe cupcakes med kaffesmørcreme

Jeg plejede at være en sort te-elsker, det var da min lille prinsesse tog 2-3 lur om dagen, og jeg havde tid til at sidde ned og slappe af i et minut eller to. Men de dage er forbi. Der er ikke flere lur, huskelisten er længere end nogensinde, og jeg er altid på flugt. Det var, da kaffe kom ind i billedet.

Jeg drikker kaffe først om morgenen, kaffe efter frokost og en kop mere efter middagen. 3 kopper kaffe og masser af chokolade er det, der holder mig i gang dag efter dag.

Nyd en kop kaffe, mens jeg så min lille prinsesse spille humpe foran huset, kom tanken om at tilføje kaffe til en sød godbid. Hvis du har læst min blog i et stykke tid, ved du, at det ikke er første gang, jeg bruger kaffe i søde sager. Fra cupcakes til rundstykker og endda brownies – jeg elsker spise min kaffe, ikke bare at drikke den.

Til disse cupcakes brugte jeg også en kop koldbrygget kaffe i dejen og et par dråber, bare for at tilføje lidt smag, også i frostingen.

Fugtige, søde og uimodståelige chokoladekaffekager lavet med koldbrygget kaffe og frostet med smagscreme med kaffe.


Metode

Forvarm ovnen til 180C/160C blæser/gas 4. Smør let to løse 18 cm sandwichforme med smøre og beklæd bundene med bagepapir.

Kom smør, sukker, æg, mel, bagepulver, valnødder og kaffeessens i en stor skål og pisk det sammen (ved hjælp af en elektrisk håndpisker, hvis du har et), indtil det er godt kombineret og glat.

Fordel blandingen jævnt mellem formene. Jævn overfladen med en spatel eller bagsiden af ​​en ske.

Bages i 20–25 minutter, eller indtil et indsat spyd kommer rent ud. Lad kagerne afkøle i formene i 5 minutter, kør derefter en lille paletkniv eller afrundet smørkniv rundt om formen og vend forsigtigt kagerne ud på en rist. Skræl papiret og lad det køle helt af.

Til påfyldning og topping piskes smørret og gradvist tilsættes flormelis. Tilsæt mælk og kaffeessens og pisk til det er glat.

Vælg kagen med den bedste top, læg derefter den anden kage ovenfra og ned på et fad og fordel med halvdelen af ​​glasuren. Sandwich sammen med den anden halvdel. Is toppen af ​​kagen og pynt med valnødde stykker til servering.



Kommentarer:

  1. Kikus

    What phrase... super, excellent idea

  2. Voodoora

    Oddly enough, but it is not clear

  3. Vudolkis

    Earlier I thought differently, I thank for the help in this question.



Skriv en besked