Nye opskrifter

Blandet Berry Tiramisù med Lime Curd

Blandet Berry Tiramisù med Lime Curd


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

BÆR

  • 3 kopper friske blåbær (17 ounces)
  • 1 kop friske hindbær (4 1/2 til 5 ounces)
  • 1 kop friske brombær (5 til 6 ounces)
  • 3 spsk frisk limesaft
  • 1 kop friske jordbær i tynde skiver

Sirup og ladyfinger lag

  • 3 1 1/2-tommer lange strimler limeskal (kun grøn del; barberet med grøntsagsskræller)
  • 1 pakke med 7 ounce sprøde ladyfingers (savoiardi, Boudoirs eller Champagne-kiks; brug ikke bløde ladyfingers)*

Mascarpone topping

  • 2 1/2 8-ounce beholdere mascarponeost
  • 1/2 kop kølet tung piskefløde

Opskriftsforberedelse

Bær

  • Kombiner blåbær, hindbær, brombær, pulveriseret sukker og 1/2 kop vand i en stor gryde. Lad det simre under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Reducer varmen til medium og lad det simre, indtil bærene er bløde, men stadig intakte, omrøres lejlighedsvis i cirka 8 minutter. Overfør blandingen til en stor skål; rør limesaft i. Afkøl til stuetemperatur. Rør jordbær i bærblandingen. Chill indtil koldt, cirka 4 timer. GØR FORUD Kan laves 1 dag frem. Dæk til og afkøl.

Sirup og ladyfinger lag

  • Kombiner 1/3 kop vand, 1/3 kop sukker og limeskalstrimler i en lille gryde. Kog op ved middel varme under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Hæld sirup i skålen. Afkøl til stuetemperatur; kassér limeskallen.

  • Brug konditorpensel til at pensle ladyfingers på begge sider med sirup. Arranger i et enkelt lag i et 13x9x2-tommers glasform, der skæres efter og dækker bunden af ​​fadet helt. Hæld den afkølede bærblanding over.

Mascarpone topping

  • Kombiner mascarpone og fløde i en stor skål. Brug en elektrisk mixer til at bløde og let tykne (må ikke overbeat, eller blandingen kan bremse). Tilsæt kalkskum; slå lige til det er blandet. Drop mascarpone -topping med store skefulde over bærblandingen. Spred jævnt og dækker bær helt. Dæk til og afkøl mindst 8 timer. Bliv kølet.

  • Hæld tiramisù i skåle og server.

Opskrift af Lori Longbotham, Fotos af Victor SchragerReviews Section

Berry trifle med ladyfingers opskrifter

Berry trifle med ladyfingers opskrifter søgeord efter analyse af systemet lister listen over søgeord relaterede og listen over websteder med relateret indhold, derudover kan du se, hvilke søgeord der er mest interesserede kunder på dette websted


Specialudgave: dessert med david lebovitz + giveaway

mad og Frankrig går hånd i hånd, men tilføj en amerikansk konditor, en fantastisk blog, et par bøger og en portion god humor, og du har david lebovitz. for nylig var jeg så heldig at tilbringe en dag med david, hvor vi mødtes for at shoppe på et af mine yndlingsmarkeder og lavede en lækker rødvin hindbær sorbet fra hans nye bog, klar til dessert. vi havde det sjovt med at sammensætte dagens video i specialudgave d*s, og vi glæder os så meget til at dele en lille smule af vores pariseventyr med dig i dag. vi havde for meget flotte optagelser, så sammen med opskriften kan du finde nogle flere gode en-til-en-svar fra david om madlavning, hans bøger, bo i Frankrig og rejse med mad i tankerne efter springet. –anne

** for en chance for at vinde en af ​​to gratis eksemplarer af klar til dessert, efterlad en kommentar med DIN yndlingsdessert, og hvorfor du gerne vil vinde denne bog i kommentarfeltet herunder! kommentarerne lukkes lørdag den 31. juli kl. 10 EST søndag den 1. august kl. 10 EST. vinderne offentliggøres mandag! **

KLIK HER for den fulde opskrift og interview med David efter springet!

Rødvin-hindbærsorbet
Tilpasset fra Ready to Dessert (Ten Speed) af David Lebovitz

1 kop (200 g) sukker
3/4 kop (180 ml) vand
1 flaske (750 ml) frugtagtig rødvin
3 kopper hindbær (ca. 400 g)

1. I en medium gryde bringes sukker, vand og rødvin i kog ved middelhøj varme. Lad det koge i 1 minut.
2. Fjern fra varmen, tilsæt hindbær og dæk til.
3. Lad trække i 1 time.
4. For at fjerne frøene tvinges bærblandingen gennem en finmasket sigte med en gummispatel eller føres gennem en fødevaremølle udstyret med en fin skive. Opbevares i køleskab, indtil den er helt afkølet.
5. Frys i en ismaskine i henhold til producentens anvisninger.

Tip: Du kan bruge frosne hindbær i denne opskrift. Ingen grund til at tø op, før du tilføjer den varme vin.

For at ledsage vores sorbet nød David og jeg nogle chouquetter fra boulangeriet. Hvis du ikke har et boulangerie i nærheden, deler David en opskrift HER på sin blog.


anne:Dagens opskrift er fra din nye bog, Klar til dessert. Kan du fortælle os lidt om dette projekt?

david:Bogen er en samling af mine all-time yndlingsopskrifter, dem jeg har lavet i årevis, kager, småkager, is, chips og skomagere, som jeg vender mig til igen og igen.

Ready to Dessert indeholder opskrifter fra mine to første bøger (som desværre er udgået), som jeg fuldstændig opdaterede og testede igen, plus helt nye opskrifter, som jeg fandt på til bogen. Jeg kunne også ikke lade være med at tilføje et par af de mest populære opskrifter fra min blog.

anne:Din blog startede først som et websted i 1999. Meget imponerende. Du må have været en af ​​de første i din branche - hvad fik dig til at starte den?

david:Jeg startede stedet, da min første bog (plads til dessert) blev udgivet, så jeg kunne komme i kontakt med bogens læsere. Jeg postede historier og billeder manuelt, ændrede indholdet et par gange om måneden og havde fora, hvor folk kunne stille bagespørgsmål. Dengang var der ingen blogging -software (i det mindste jeg var klar over), men omkring det tidspunkt jeg flyttede til Frankrig, var blogging -platforme blevet til, og når jeg først installerede en på mit websted, kunne jeg nemt opdatere mit websted meget oftere . Og væk gik jeg …

anne:Hvordan har din blog påvirket den måde, du laver mad på, og hvad du laver? Tror du, at du ville være, hvor du er uden det?

david:Da bloggen er en dialog med læsere, når jeg skriver opskrifter, gør jeg det med et meget bredt publikum i tankerne. Jeg er opmærksom på at bruge eksotiske ingredienser eller teknikker, og forsøger at præsentere opskrifter, der har bred appel, og som er lette at genskabe i et hjemmekøkken.

På grund af den øjeblikkelige feedback, jeg får, er jeg nødt til at foregribe spørgsmål, såsom substitutioner og hvordan man opfylder forskellige kostbehov. Så som forfatter har det været interessant at få direkte svar fra læsere, hvilket har ændret den måde, jeg skriver opskrifter på.

anne:Først og fremmest er du kok, men du er også en yderst talentfuld forfatter og fotograf. Var de ting, du altid var god til eller bare faldt i?

david:Tak for ros, selvom jeg synes, jeg bare skriver og tager billeder som en forlængelse af opskriften eller historien, jeg fortæller. Når jeg f.eks. Laver en opskrift på stedet, tager jeg bare nogle billeder af processen og indsætter dem i indlægget. Jeg prøver at skyde mad, som jeg ser det, og bruger normalt ikke et zoomobjektiv eller lignende. Bor i Paris, og jeg kan godt lide at vise ingredienserne enten på markedet eller i deres pakker, da de er så interessante. Og fordi der ikke er pladsbegrænsninger, kan jeg vise trin i processen, mens jeg går.

Hvad angår skrivning, skriver jeg bare, som jeg synes, og mens jeg taler. Bloggen er dybest set en samtale, og når jeg skriver for det, taler jeg til læserne, mens jeg taler til nogen ansigt til ansigt. Det vigtigste, når jeg skriver til en blog, er ikke at holde tilbage. Jeg vil skrive om noget, lige fra at slå en portion bittersød chokoladeis op, til at klø mig i hovedet, når kassereren i min bank fortæller mig, at de ikke har nogen ændring dag og vender tilbage i morgen.

anne:Jeg må sige, at jeg er en stor fan af din bog The Sweet Life in Paris, og hvert kapitel får mig til at grine højt. Jeg er især vild med kapitlet om dit lille køkken og hvordan du joker med, at hele din lejlighed er på størrelse med et amerikansk køkken. Hvad betyder dette i forhold til din madlavning? Gør det dig mere kreativ?

david:At have et lille køkken betyder, at du skal være kortfattet. Du kan ikke have et batteri med lækkert udstyr eller ingredienser, simpelthen fordi du ikke har rummet. Så du har kun det nødvendige. Jeg forsøgte at leve uden en standmixer i et år, så indså jeg, at jeg ikke kunne, og fik endelig en. (Som fylder en tredjedel af mit køkken, men vi har lært at eksistere pænt. Min ismaskine bor dog i mit soveværelse.)

Jeg tror, ​​det gør mig til en mere praktisk kok, og jeg regner med, at hvis jeg kan klare det i mit lille køkken, burde folk med ‘normale ’ hjemmekøkkener heller ikke have problemer. Jeg handler også oftere, køber frugt og specialsukker og korn oftere og i mindre pakker, hvilket er lidt mere tidskrævende, men sikrer, at jeg altid har en frisk forsyning med mel, smør og æg.

anne:Jeg elsker, når du nævner at lave apoteket brownies eller give blikkenslager is. Det virker som en særlig effektiv måde at få tingene til at ske i Frankrig. Er det noget du altid har gjort?

david:Bagere er naturligvis mennesker, der deler. Jeg kender meget få mennesker, der laver en kage eller en stor portion småkager og opbevarer dem alle for sig selv. (Selvom jeg er sikker på, at der er et par derude, der gør det!) Så jeg laver småkager, kager og brownies og deler dem. Jeg tester ofte opskrifter tre eller flere gange, og jeg vil have bagværk omkring mig i mængder, der er farligt alt for let tilgængelige til mellemmåltider, så jeg er altid på udkig efter folk, der er villige til at tage tingene af mine hænder, så de er sikkert uden for rækkevidde.

I Frankrig er det lidt underligt, at nogen går ind i apoteket og rækker apotekeren en pose chokoladekager og stopper på fiskemarkedet og giver de unge mænd, der arbejder der, kar med rig is, som de kan fortære uden nogen indflydelse på deres umuligt trimmede taljer. Det er overflødigt at sige, at jeg får den friskeste fisk i Paris. Og sidste gang jeg gik til apoteket med et fodproblem, fik apotekeren mig til at tage skoene af, og gav mig en væske, der klarede alt inden for 24 timer. Hvem siger, at kundeservice ikke findes i Frankrig?

anne:Du er helt klart en af ​​mine yndlingspersoner at følge på Twitter. Du har en god sans for humor, men deler samtidig meget om fransk kultur. Hvis du skulle sige noget om at bo i Frankrig med 140 tegn eller mindre, hvad ville du så sige?

david:Jeg kunne ikke kondensere alt, hvad jeg føler om Frankrig i 140 tegn, og derfor måtte jeg skrive en hel bog om det!

anne: Du havde for nylig et godt indlæg om din rejse til Tunesien. Jeg elskede tippet om, at når du rejser, finder du en café, hvor du bliver en fast og en del af landskabet og insider viden. Har du andre rejse-/madrelaterede tips?

david:Spørg altid lokalbefolkningen om anbefalinger. Hvis du spørger personen ved skrivebordet på dit hotel, sender de dig til et sted, der er populært blandt turister, som forventer, at tingene er behagelige og ‘sikre ’. At rejse, som at flytte til et fremmed land, skal man vænne sig til at være uden for deres komfortzone. Man skal være forberedt på usædvanlige oplevelser, ligesom dengang jeg troede, at jeg kunne lide lokalbefolkningen i Spanien på en hul-i-væg-restaurant, jeg opdagede, og bestille, hvad alle de lokale spiste, og som viste sig at være en stor skål fyldt med dampende tærte. Og i Portugal fik jeg serveret en rullet ål på det store runde fad med hovedet opad og kiggede tilbage på mig.

Du skal bare kunne grine af de oplevelser og#8230 og udvikle en hård mave!

anne:Mange tak, David!

** IKKE GLEM AT LADE EN KOMMENTAR NEDEN DIN FAVORITDESSERT FOR MULIGHEDEN AT VINDE EN KOPI AF KLAR TIL DESSERT! **


Blandet Berry Tiramisù med Lime Curd - Opskrifter

Ebbene sì, sono vittima anch'io dell'ultimo tormentone culinario del web.

Galeotta fu Martina e la sua esecuzione da manuale del Uldrullebrød, la brioche gomitolo di lana che impazza sui social da alcune settimane.

La ricetta originale proviene dal canale YouTube di Apron e, come promette il nome stesso, consente di ottenere in poche mosse una brioche dall'aspetto ligner en una vaporosa matassa di fili. Non è richiesta infatti una manualità particolare semmai una piccola dosis di pazienza per intagliare e arrotolare i pezzi di impasto che andranno a formare il wool roll bread.

Quanto alla sostanza, consistenza super soffice e sapore essenzialmente neutro rendono questo lievitato la base ideale per farciture sia dolci che salat. Io ho optato per del semplice cioccolato, ma sarebbero perfette anche frutta secca, confetture o creme, senza tralasciare i ripieni salati a base di formaggi e salumi.

Ingredienti uno stampo da 20 cm di diametro a bordi alti

300 g di farina tipo 0
8 g di lievito di birra fresco
80 ml di latte fresco a temperatura ambiente
100 ml di panna fresca a temperatura ambiente
1 uovo medio
30 g di zucchero semolato
5 g di salg
50 gi di cioccolato fondente a pezzetti

Sciogliere il lievito nel latte e lasciarlo attivare per qualche minuto.

Inserire nella planetaria con la foglia la farina setacciata, il latte, l'uovo, lo zucchero e circa un terzo della panna ed avviarla a velocità bassa fino a far amalgamare sommariamente gli ingrediensi. Unire quindi il sale e quando l'impasto avrà iniziato ad incordarsi e risulterà lucido e liscio unire poco a poco la restante panna. Lavorare fino a completo assorbimento. Riporre l ’impasto in un contenitore, coprire con pellicola e lasciare lievitare fino al raddoppio.

Trasferire l'impasto su un piano di lavoro infarinato e dividerlo in 5 pezzi di egual peso. Arrotondare ogni pezzo e coprire le palline con pellicola, lasciandole riposare per 15 minuti in modo che il glutine si rilassi e sia più semplice stenderle.

Imburrare leggermente uno stampo circolare da 20 cm e rivestirne il fondo con un un cerchio di carta forno tagliato a misura. Rivestire anche le pareti con una striscia di carta forno.

Procedere alla formatura del uld rullebrød. Prendere ciascuna pallina, infarinarla sotto e sopra e stenderla nel senso della lunghezza in modo da darle una forma ovale. Con un raschietto per pasta creare dei taglietti paralleli a pettine nella metà inferiore della pasta. Farcire la parte superiore dell ’ovale con il cioccolato a pezzetti e ripiegare i lembi laterali verso il centro quindi arrotolare verso il basso fino ad ottenere un rotolino. Adagiare ciascun rotolino così formato uno adiacente all ’altro nello stampo precedentemente preparato.

Coprire lo stampo con pellicola e porre a lievitare in luogo tiepido per circa 1 ora o comunque finché l ’impasto sarà ben raddoppiato. Scoprire il uldrullebrød e spændellare delicatamente la superficie con poca panna fresca o latte.


10 ting, du har brug for, når du rejser til Disney World med et lille barn

Lyder en Walt Disney World Resort -ferie med en lille en skræmmende og overvældende? Det behøver ikke at være! Vi har brugt meget tid på Disney med de små og har lært, at du kan medbringe (eller købe) varer, der gør det lettere at rejse for alle. Vi ville dele nogle ting med dig, som du kan pakke for at gøre rejsen til Disney World med et lille barn så let og stressfri som muligt! Plus, en af ​​de bedste dele ved at rejse til Disney World med et lille barn er, at de stadig er GRATIS indtil deres tredje fødselsdag!

Genanvendelige sugerør: I et forsøg på at være mere miljøbevidst tilbyder Disney Parks (og Disney Cruise Line) ikke længere plaststrå. Selvom de har papirsugerør til rådighed, har vi fundet dem meget vanskelige for de små at bruge (og endda ikke den største for voksne, når de prøver at drikke en slushie eller Starbucks). Vi elsker at bringe genanvendelige sugerør til både vores børn og os selv. Vi har haft stort held med både metalstrå og silikonstrå med en praktisk bærbar taske.

Vandflaske: Nogle steder (som Disney ’s Animal Kingdom) har heller ikke låg til deres kopper, så det genanvendelige halm vil ikke hjælpe med at undgå spild. Hvis du ikke bruger en spiseplan til at modtage en gratis resort genopfyldelig kop (der følger med et låg), anbefaler vi at bringe en vandflaske til parkerne.

Foldet pottsæde: Hvis du har en lille, der arbejder med pottræning, kan det være svært at ikke miste fremskridt, mens du rejser. Offentlige toiletter kan være lidt skræmmende for de små. Vi synes, at Minnie Mouse Folding Potty Seat og Mickey Mouse Folding Potty Seat er perfekte til enhver Disney -ferie.

Sticky Notes: Vi har fundet ud af med vores børn, at de typisk ikke er fan af de automatiske skylletoiletter. Når de små har brug for lidt tid til at sidde uden at skulle bekymre sig om skylning af toilettet, før de er færdige, anbefaler vi at placere en klistermærke over sensoren.

Autografbog: I denne alder elsker mange små at se og møde Disney -figurer i parkerne og feriestederne. Autografbøger (eller et andet emne til autograf) kan være en fantastisk måde at holde de små engagerede og starte deres interaktion med karaktererne. Vi elsker de traditionelle autografbøger, Encyclopedia of Animated Characters, fotomåtter og mere.

Glødestifter: Du kan spare så mange penge ved at tage glødestifter eller tænde legetøj med dig. Hvis dine børn er oppe sent nok til at nyde nattespektaklerne i parkerne, er der en god chance for, at deres små øjne vil blive overrasket over (og gerne vil købe) alle de oplyste genstande. Vi henter nogle glødestokke og har nok til at dække hver nat på turen!

Pakbar regnfrakke: Du ved (næsten) aldrig, hvornår et regnbruser kan dukke op i Florida! Det kan være en udfordring at pakke jakker og regnfrakker til alle i familien og bære dem rundt i parkerne hele dagen. Vi elsker vores pakkelige regnfrakker i dagevis i parkerne. De er meget mere robuste end ponchoer, så du behøver ikke bekymre dig om at rive og også passe meget bedre for at holde dig tør.

Snacks: Mit andet barn er et, der altid er på farten og skal have travlt, hvilket har gjort rejsen lidt mere udfordrende, end det var med min første. Jeg har været nødt til at blive lidt mere kreativ og fandt ud af, at snacks er en fantastisk måde at optage hende på, mens de venter. Vi kan åbne en pakke guldfisk eller M & amp ’s eller Smarties eller æblemos, mens vi kører i en bus til parkerne, venter i kø eller endda flyver på flyet for at holde hende optaget og tilfreds.

Tylenol eller Motrin: Desværre ved du aldrig, hvornår en lille kan få feber. Min datter havde været helt sund på vores ferie indtil natten til Mickey's Very Merry Christmas Party, da hun endte med en 103 graders feber. Førstehjælp var vidunderlig og gav mig en dosis at tage tilbage med os, men jeg var taknemmelig for at have pakket en flaske i en rejse størrelse for at holde feberen nede i resten af ​​vores ferie, hvis det var nødvendigt.

Servietter og håndrensemiddel: Jeg er generelt ikke SÅ dårlig ved at rengøre alle overflader, som mit barn rører ved, især nu hvor jeg har to børn, MEN jeg tror, ​​at det aldrig er en dårlig idé at tørre flysædet, bakkebordet og armlænene ned, når dit barn er sad der i timevis. Du kan også finde servietter praktisk, når du finder et snavset bord på en hurtig service restaurant eller når din lille spilder i klapvognen. Vi elsker også disse hånddesinfektionsservietter!

Hvad synes du er mest nyttigt, når du rejser til Disney World med et lille barn? Lad os vide det!

Bemærk, at dette indlæg indeholder affiliate links, så vi kan lave en lille provision, hvis du beslutter dig for at købe nogen af ​​disse varer. Tak for din støtte!


Se videoen: 10-Minute BERRY TIRAMISU Recipe - Gemmas Bigger Bolder Baking (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Winslow

    Svag trøst!

  2. Archere

    Thank you for your help in this matter, the simpler the better ...

  3. Marland

    Jeg undskylder, men efter min mening tager du fejl. Skriv til mig i PM.

  4. Naktilar

    Denne strålende idé falder forresten bare

  5. Tojarg

    Nogle underlige forhold viser sig.

  6. Birdoswald

    Du har fuldstændig ret. Der er noget i dette, og jeg synes, dette er en meget god idé. Jeg er helt enig med dig.



Skriv en besked