Nye opskrifter

Makrel i krydret sauce

Makrel i krydret sauce


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fisken renses og vaskes godt.

Salt og kom i en gryde. Drys med olie og sæt i ovnen.

Kom imens laurbærblade, peber, salt, finthakket hvidløg, estragon og vand i en kedel. Efter et par bylder, si, tilsæt vinen og tomatsaften og hæld fisken over. Fra tid til anden gnides fisken med sauce for at få smagen i den.

Når den er brunet, er den klar.

Server med rispynt, kartofler, svampe.




Macrou glæder sig. Hemmeligheden ligger i saucen, og ingen tror, ​​at den er så let at tilberede!

I dag, kære elsker af lækre retter, præsenterer vi dig en vidunderlig opskrift på makrel i tomatsovs. Tomater med fisk er en klassisk kombination, kendt verden over. Enhver form for pynt af korn eller kartofler ledsaget af denne ret vil være en kongelig frokost. Du får en delikat skål af makrel, meget velsmagende, i duftende og appetitvækkende sauce.

INGREDIENSER

& # 8211 formalet sort peber efter smag

Bemærk: se Måling af ingredienser

FORBEREDELSESMÅDE

1. Skræl løg og gulerod. Skær løget i tynde skiver. Kom guleroden gennem det lille rivejern. Vask peberfrugten, fjern stilken med frøene og vask den. Skær peberfrugten i sugerør.

2. Steg løg og gulerod i en varm pande med vegetabilsk olie. Bland grøntsagerne i gryden og steg i 4 minutter, tilsæt derefter peberfrugt og hæld tomatsaften. Bland ingredienserne og lad det simre i 5 minutter. Match sammensætningen af ​​gryden med salt og sort peber efter smag. Røre rundt.

3. Rengør og tarm fisken grundigt. Vask makrellen meget godt og skær den i store stykker. Tilsæt fisken til gryden med ingredienserne (saucen skal dække fisken helt) og lad sammensætningen simre i 20 minutter. Stop ilden.

4. Læg den lækre makrel på en tallerken, og server den med en portion kogt ris eller kartoffelmos, med stor glæde.


Tun (makrel) i krydret yoghurtsauce

6-portion tunfileter
250 ml yoghurt, 200 ml kokosmælk, 1/2 citron, 10 gr. karry, 10 gr. enibahar pulver, 10 basilikumblade, 5 fed hvidløg, 10 gr salt, en spiseske olie, 5 gr. safran, en flok dild, 25 gr. fin cognac

Fremstillingsmetode:

Fiskefileten tørrer godt i et håndklæde eller køkkenpapir.
Kom olien i en skål, som du lægger det fintknuste hvidløg over, den finthakkede dild og citronsaften over. Bland indtil sammensætningen er homogen, tilsæt derefter alle de andre ingredienser og fortsæt med at blande, indtil det danner lidt skum. Kom fileterne i denne pasta og lad dem afkøle i cirka 5 timer.

Varm grillen meget godt op og læg fiskefileterne uden at blive rystet af sammensætningen, der vender tilbage til den anden side efter cirka 2-3 minutter, og efter yderligere 2-3 minutter tages dem af grillen, lægges på en tallerken, over hvilken resten af ​​sammensætningen hældes fra skålen.
Forsigtig! jo mere du steger, jo mere mister fisken sin smag.
God appetit!


Konserver marinerede makrelfileter i syltesovs 90 g DIAMIR

Pickle refererer både til den sure sauce, der bruges til at marinere fisk og kød og til fremstillingsmetoden (pickles betyder marineret). Pickle sauce indeholder typisk olie, eddike eller citronsaft, hvidløg, løg og krydderier. Fisk, skaldyr eller kød grilles, marineres i mindst 12 timer og serveres derefter koldt. Pickle sauce og denne metode til fremstilling af kød og fisk er af arabisk oprindelse og blev introduceret til Spanien af ​​maurerne.

Nøgleemballage, for nem åbning.

Ingredienser: Makrelfileter (scomber japonicus / colias), solsikkeolie, eddike, krydderier, salt. Allergener fremhæves i ingredienslisten.

Ernæringsoplysninger / 100 g produkt - Energiværdi: 160 kcal fedt 11,4 g / heraf mættede 2,4 g kulhydrater 0 g heraf sukker 0 g protein 20 g salt 1 g.

Nettovægt - 90 g / Tør masse - 65 g

Opbevaringsbetingelser

Opbevares tørt og køligt, beskyttet mod sollys og frost, ved en temperatur mellem 0-28 grader C. Efter åbning opbevares i køleskab.


Makrel i fløde, sennep og sojasovs - retten der vil forkæle dine smagsløg!

Makrel er en meget nyttig fisk. Og det faktum, at vi kan købe det fra praktisk talt enhver butik, er vidunderligt. Der er mange opskrifter med makrel. Men dette er en af ​​de mest succesrige. Først og fremmest er det meget enkelt og ret hurtigt. For det andet kommer makrellen fint og fantastisk velsmagende.

Makrel bagt i krydret sauce vil dekorere ethvert festligt måltid. Men ingredienserne i den opskrift er så tilgængelige, at du kan tilberede den selv hver dag. Mayonnaise -elskere kan bruge det i stedet for fermenteret fløde. For at få et mere mættende fad, server makrel med kogte kartofler eller ris.

INGREDIENS:

-2 spsk fermenteret fløde

-en spiseskefuld solsikkeolie.

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Skræl og vask løget. Skær det i runder uden at dele dem.

2. Fjern fiskens hoveder, indvolde og haler. Vask dem, tør dem og skær dem i lige store stykker.

3. Bland den gærede fløde, sennep og sojasovs. Kom fiskestykkerne i blandingen, rul dem på alle sider. Lad dem marinere i 20 minutter.

4. Smør panden med olie. Læg løgringene på overfladen. Læg derefter makrelstykker på "sengen" med løg.

5. Bag fiskeløgene i 25-30 minutter i den forvarmede ovn til 190 ° C.

Server makrel bagt med citronsaft. Takket være marinaden tilberedt med sojasovs og sennep får fisken en behagelig gylden nuance. Vi er sikre på, at du vil nyde denne delikatesse. Kog den og del opskriften med dine venner!


Tun (makrel) i krydret yoghurtsauce

6-portion tunfileter
250 ml yoghurt, 200 ml kokosmælk, 1/2 citron, 10 gr. karry, 10 gr. enibahar pulver, 10 basilikumblade, 5 fed hvidløg, 10 gr salt, en spiseske olie, 5 gr. safran, en flok dild, 25 gr. fin cognac

Fremstillingsmetode:

Fiskefileten tørrer godt i et håndklæde eller køkkenpapir.
Kom olien i en skål, som du lægger det fintknuste hvidløg over, den finthakkede dild og citronsaften over. Bland indtil sammensætningen er homogen, tilsæt derefter alle de andre ingredienser og fortsæt med at blande, indtil det danner lidt skum. Kom fileterne i denne pasta og lad dem afkøle i cirka 5 timer.

Varm grillen meget godt op og læg fiskefileterne uden at blive rystet af sammensætningen, der vender tilbage til den anden side efter cirka 2-3 minutter, og efter yderligere 2-3 minutter tages dem af grillen, lægges på en tallerken, over hvilken resten af ​​sammensætningen hældes fra skålen.
Forsigtig! jo mere du steger, jo mere mister fisken sin smag.
God appetit!


Makrelopskrift med citron i tomatsovs

Ingrediens: 4 stykker over makrel, 4 spsk olie, 1 stykke citron, 4 stykker tomater (moset pulp), peber og salt efter smag, 150 ml vand, 1 tsk stivelse, 2-3 tråde persille, 1 stykke rødløg.

Hvordan forberedes det?

Fisken vaskes, renses for tarmene og deles i passende stykker. Skær citronen i tynde skiver og læg i hvert stykke fisk. Skær løget i små stykker og kog i olie i 2-3 minutter.

Den opnåede sauce blandes med stivelsen opløst i vand. Tilsæt salt, peber efter smag og hæld den derefter i en bakke.

Læg fiskestykkerne i saucen, og læg fadet i den forvarmede ovn (ved 160 grader Celsius) i 25-30 minutter. Drys med hakket persille og server.


Hjemmelavet saltet makrel & # 8211 sådan en skrøbelig, lækker og krydret fisk, du ikke finder på markedet!

I dag, kære elsker af lækre retter, præsenterer vi dig en ekstraordinær opskrift på saltet makrel. Takket være denne hurtige opskrift kan du salte fisken derhjemme, lige i dit eget køkken. Du får en fin fisk, krydret og fantastisk i smagen, hvorefter du ikke vil købe den kommercielt. Du behøver måske ikke engang bekymre dig, for delikatessen tilberedes ekstremt enkelt og hurtigt.

INGREDIENSER

Bemærk: se Måling af ingredienser

FORBEREDELSESMÅDE

1. Gut fisken, vask den godt og pisk den med et køkkenrulle. Skær makrel i portioner af den ønskede størrelse.

2. Forbered saltlage: hæld vandet i en gryde og sæt det på ilden. Imens skrælles løget og skæres i 4-6 lige store dele.

3. Bring vandet i kog, og tilsæt alle krydderier og løg. Kog saltlage i 10 minutter, og sluk derefter for varmen. Lad det køle af.

4. Kom fisken i en krukke, fyld den med saltlage og dæk med et låg. Lad fisken trække i 1,5-2 timer. Tag den lækre makrel op af krukken og læg den på en tallerken. Server den fine og krydrede delikatesse med stor glæde.

Bemærk: Opbevar ikke makrellen i krukken i mere end 2 timer, da den bliver for salt.


Queen Mary Stuarts rosenkrans mangler. Politiet formoder "brugerdefineret tyveri"

Politiet leder efter tyve, der brød ind i Arundel Slot og stjal guld- og sølvgenstande til en værdi af mere end £ 1 million. Fredag ​​den 21. maj, kl. 22:30, blev slotspersonalet advaret om indbruddet efter en tyverisikringsalarm & # 8221, sagde en talsmand i West Sussex-politiet og tilføjede, at det ankom til stedet inden for få minutter.

De stjålne genstande har en betydelig pengeværdi, men da unikke artefakter fra hertugen af ​​Norfolk's samling har en umådeligt større historisk værdi, uvurderlig & # 8221, påpegede en talsmand for Arundel Castle og tilføjede, at de stjålne artefakter var i et butiksvindue på besøgsruten.

Mens politiet nægtede at kommentere yderligere, sagde eksperter, at den berømte rosenkrans kan have optrådt i ulovlige private auktioner eller måske have været efterlyst af en ivrig indsamler. "Desværre blev mange genstande stjålet, men der er nationale og internationale teams, der arbejder på at genoprette dem. Normalt er der involveret store bander, der bruger vold og arbejder med andre genstande af denne type, så hvis du kan få dem, er det godt for alle, «sagde historiker Marcus Cribb.


Video: Makrel top la ţaparină 100+Makrel (Kan 2022).