Nye opskrifter

Glutenfri svampekage opskrift

Glutenfri svampekage opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Kage
  • Klassiske kager

Dette er en stor rund glutenfri svampekage, som er perfekt til en festkage eller 'bare fordi'!

29 mennesker lavede dette

IngredienserGør: 1 (25 cm) rund kage

  • 300 g glutenfrit selvhævende mel
  • 300 g glutenfrit almindeligt mel
  • 4 tsk glutenfrit bagepulver
  • 600 g Stork® margarine
  • 600 g florsukker
  • et par dråber vaniljeekstrakt
  • 8 mellemstore æg
  • 4 spiseskefulde mælk

MetodePrep: 15min ›Kog: 1 time og 30 minutter› Klar om: 1 time og 45 minutter

  1. Forvarm ovnen til 180 C / gas 4. Dobbeltbeklæd en 25 cm (10 in) rund kageform med bagepapir.
  2. Sigt mel og bagepulver i en skål.
  3. Kom margarine, sukker og vaniljeekstrakt i en separat skål og bland det sammen.
  4. Pisk forsigtigt æg og mælk sammen.
  5. Kombiner alle ingredienserne sammen og bland til det er dejligt cremet.
  6. Hæld blandingen i kageformen og dæk med et løst lag pergament for at forhindre forbrænding.
  7. Sæt den midt i ovnen og bag den i 1 time og 30 minutter, eller indtil kagen er færdig. Stik en spatel eller spyd i midten af ​​kagen; hvis den kommer ren ud, er din kage færdig.
  8. Lad det køle af i cirka 20 minutter, før det vendes ud på en kølerist. Dekorer som ønsket.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(1)

Anmeldelser på engelsk (1)

Jeg tilføjede 1/4 kop æblemos til at erstatte et af æggene (jeg havde kun 2 æg i køleskabet)! Jeg ville lave en kaffesvampekage, så udelod mælken og tilføjede kaffe i stedet Fungerede godt, steg ikke så meget, som jeg gerne ville, men jeg synes, at kageformen, jeg brugte, var for stor. Ville lave dette igen, en dejlig kage.-04. Jan 2015


Glutenfri vaniljekage

Selvom jeg ikke selv er glutenfri, får jeg meget anmodning om glutenfri opskrifter på sociale medier. Det er derfor jeg delte denne opskrift på glutenfri vaniljekage !!

Jeg troede før, at glutenfri bagning var super skræmmende, men der er så mange vidunderlige glutenfrie melblandinger derude i dag !! De gør glutenfri bagning så meget mere tilgængelig.

Hvis du ikke fortalte mig, at denne kage var glutenfri, har jeg ingen anelse. Tekstur og smag er ligesom en almindelig vaniljekage !!


Pisk sammen med en elpisker, æg, eddike og sukker.

Det vil tage 4-5 minutter, før æg, eddike og sukker danner stive toppe.

Tilsæt æggeblommerne, fold æggeblommerne fint ind. Pisk ikke.

Tilsæt rismel langsomt til denne blanding. Fold melet i. Ingen grund til at tilføje melet på én gang, gør det i rater.

Tilsæt nu majsmel. Fold majsmel i.

Bland nu mælken, vaniljeessensen og olien sammen i en lille skål. Fold denne blanding i kagedejen.

Overfør kageblandingen til en smurt kageform. Helst den med en aftagelig kant og bund.

Bages ved 150 C i 30 minutter.

Efter 30 minutter øges temperaturen til 170C. Bages i 5 minutter.

Plz, bemærk det kan også tage mere tid. Dette afhænger helt af din ovn, forskellige ovne tager forskellig bagetid. Tricket er, når du ser den øverste bruning, tror at kagen er. næsten færdig.


Glutenfri svampekage opskrift

Lav den som en hverdag eller som en festkage.#Xa0 Brug den til at lave en traditionel Victoria-svampekage (fyldt med syltetøj og smørglasur) eller som små individuelle cupcakes, hvis dekoration kun er begrænset af din fantasi.

Fotografiet viser denne opskrift lavet til små individuelle Victoria -svampekager.   Den mindre kagemængde vil lave mellem 8 til 10 små kager.

Denne enkle opskrift er let at følge og indeholder forskellige dekorationstip, som du kan finde nederst på denne side.   Der er også noter om, hvordan du tilpasser den til at være laktosefri.

Det er sjovt at lave med børn, og der er ingen større glæde end at se et barn, der har brug for glutenfri mad, kunne lave og spise kage som alle deres venner.

Når du laver glutenfrie opskrifter ved at følge et par enkle regler, vil din glutenfri svampekage forblive glutenfri, vi har nogle nemme at følge tips på vores Undgåelse af gluten -side.  

Ingredienser

Disse mængder vil lave en stor 8 ”kage.   For at lave en mindre kage du kan simpelthen halvere disse mængder.   Brug f.eks. 150 gram smør, 150 gram sukker, 3 æg osv.

10 ¼ oz (300 g) smør eller grøntsagspålægning* (min favorit er solsikkeopslag).  

10 ¼ oz (300 g) selvhævende glutenfrit mel

Til smørglasurfyldning (lav mere, hvis du også vil bruge dette til at dekorere toppen)

1 ¾ oz (50 g) smør eller grøntsagsopslag*

Syltetøj (hindbær eller jordbær fungerer godt)

Laktosefri version

* For at lave en laktosefri kage, skal du sørge for at bruge et grøntsagspålæg, der angiver, at det er mælke- og laktosefrit.   Nogle grøntsagsopslag inkluderer kærnemælk, hvilket gør dem uegnede til dem, der er laktoseintolerante.

** For at lave en laktosefri kage udskiftes mælken med kold sort te eller naturlig frugtsaft.   Bemærk, at hvis du bruger frugtjuice, kan dette smage til kagen.

Metode - kage

  1. Forvarm ovnen 350⁰F, 180⁰C (160⁰C blæserovn).
  2. Beklæd kageformen med bagepapir eller smør bund og sider af kageformen med ekstra smør/grøntsagsopslag*.   Hvis du laver små individuelle kager, skal du lægge kageforme på en bolleform eller muffinsform bageplade.
  3. Bland sukker og smør/grøntsagspålæg*.   Hvis du bruger smør, skal du sørge for, at det er ved stuetemperatur, ellers kan det være for svært at blande.
  4. Sigt melet.
  5. Tilsæt 3 æg og halvdelen af ​​det sigtede mel til sukker- og smørblandingen og bland godt.
  6. Tilsæt de resterende æg og mel og bland godt, og sørg for at alle ingredienserne er blandet sammen.
  7. Tilsæt en lille mængde mælk ** nok til at gøre blandingen sjusket, men ikke så meget, at den begynder at skille. Hvis det skiller, skal du blot tilføje lidt mere mel, indtil det kommer sammen igen.
  8. Hæld blandingen i form og stil den i ovnen.
  9. Bages i 50 minutter for en kage, 20 minutter hvis du laver små kager.   Test kagen / kagerne med en kagetester. Kagen er klar, når toppen er fast at røre ved, og testeren kommer ren ud. Tilberedningstiden kan variere for forskellige ovne.
  10. For en enkelt kage - fjern forsigtigt kagen fra formen og afkøl på en kølebakke.   Til små kager - løft forsigtigt kagerne, i deres kasser, på en kølebakke for at afkøle.

Metode - smør  icing

  1. Si flormelis.
  2. Tilsæt det til smør/grøntsagspålægget* lidt ad gangen, indtil alt flormelis er tilsat, og det er blandet grundigt.  
  3. Hvis konsistensen er for tyk, kan du løsne den ved at tilføje lidt mælk **.  
  4. Du bliver sandsynligvis nødt til at gøre dette, hvis du skal rør denne glasur

Dekorer kagen - Victoria Sponge

  1. Skær kagen / kagerne halvt vandret.
  2. Fordel marmeladen på den ene af de udskårne sider og rør eller smør glasuren   på den anden snitteside.
  3. Smør kagen / kagerne sammen igen.
  4. Støv toppen med sigtet flormelis (valgfrit).

Yderligere dekorationsideer  

Dekorer toppen med vandglasur.

਍u kan tilføje ਏoodfarve til nogle af vandglasuren for at tilføje farve.  

Du kan også bruge smørglasur til at tilføje designs til din kage.  

Vi har tilføjet kakao til vores smørglasur, der blev brugt på denne kage, og modtog en varm velkomst til en nyfødt baby.

Lav ekstra smørglasur og rør det på toppen af ​​dine kager.  

Alternativt udskift marmeladefyldningen med frisk frugt og dekorer toppen med flødeskum og priser på frugt.  

Bland (sigtet) flormelis og koldt vand for at få den mængde og konsistens af glasur, du har brug for.  

Brug af citronsaft frem for vand vil give dine kager en zingy citronsmag.


Glutenfri på en shoestring: “Denne glutenfri svampekage er let og luftig og så enkel at lave. Server den med frisk flødeskum og jordbær på en varm dag. Det er perfekt til Memorial Day eller enhver dag! ” Få opskriften.

The Kiwi Cook: “Denne lækkert enkle, for ikke at nævne glutenfri opskrift kommer fra Chelsea Sugar og består, ligesom min anden yndlingskage-lamingtons-dybest set af æg og majsmel (majsstivelse). Som du kan forestille dig, er svampen utrolig let - så let, at du virkelig kun vil samle den lige før servering. ” Få opskriften.


Victoriansk svampekage glutenfri opskrift

Denne måned markerer et års jubilæum for min madblog. Det, der startede som en sjov sidehobby mellem skolens afgangs- og afhentningstider, udviklede sig hurtigt til en fuld passion for madstyling og fotografering. Sikke en lækker og spændende rejse de sidste 12 måneder har været.

For at fejre min blogs første fødselsdag besluttede jeg at gå tilbage til det grundlæggende og bage den typiske festkage – en klassisk glutenfri victoriansk svampekage med syltetøj og fløde. Hvad er der ikke at elske ved bløde som en sky svampeagtige lag sandwichet sammen med surring af flødeskum og hjemmelavet marmelade?

Nøglen til en god svampekage er luft, masser og masser af den. Du skal arbejde hurtigt og forsigtigt for at sikre, at du inkorporerer så meget luft som muligt i hvert trin i bagningsprocessen. Svamp er en ganske enkel kage at mestre og perfekt til dem, der er nye inden for bagning, da der kun er få ingredienser til spisekammer og enkle regler at følge.

Mine tre vigtige tips er-

  1. Sørg for, at dine æg har stuetemperatur, fordi kolde æg ikke indeholder så meget luft som æg ved stuetemperatur.
  2. Dobbeltsigt dit mel for at garantere en let og luftig konsistens. Spring ikke over dette trin, det er kritisk.
  3. Fold forsigtigt melet gennem dejen en tredjedel ad gangen ved hjælp af en tynd gummispatel for at beholde luften og fordel melet jævnt. Til at begynde med skal du bare folde en spiseskefuld mel ad gangen for at gøre det lettere at indarbejde i dejen. Når du folder, skal du skrabe bunden af ​​skålen, da melet har en tendens til at synke til bunden, så du skal fange melet for at undgå melklumper i din svamp.

Denne glutenfri opskrift bliver hurtigt din nye foretrukne grundlæggende fødselsdagssvampekageopskrift. Alt du skal gøre nu er at sætte kedlen på og bogmærke under 'afprøvet familieklassiker'. God fornøjelse!


Opskriftsoversigt

  • 2 æg
  • 2 spsk hvidt sukker
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 spsk quinoa mel
  • 1 spsk sorghumel
  • 1 spsk hirse mel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk jordnøddesmør eller mere efter smag
  • 1 ½ tsk smør
  • 1 ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk vaniljeekstrakt

Smør generøst indersiden af ​​en stor, mikrobølgesikker kornskål. Pisk æg, sukker, bagepulver, quinoamel, sorghummel, hirsemel, olivenolie, jordnøddesmør, smør, kanel og vaniljeekstrakt sammen i skålen, indtil mel er jævnt blandet i dejen.


Bemærk, at skønheden ved denne kage er den måde, den hæver på! Vær opmærksom på at blande helt rigtigt for at sikre, at du når maksimal højde! Hvis du tilføjer frisk fløde til den sidste kage, skal du holde den adskilt fra den royale glasur (fløde forstyrrer bindingen, der gør æggene lette og luftige, når de piskes og kan få æggehvider til at floppe), og sørg for at undgå fortykning af fløde med gluten indeholdende fortykningsmidler! Denne opskrift indeholder råt æggehvider, så vær forsigtig med at håndtere maden korrekt.

Glutenfri svamp

  1. Pisk æggehviderne til de er faste
  2. Tilsæt sukker gradvist og pisk, indtil det er meget stift og sukkeret er opløst
  3. Fjern fra mixer
  4. Tilsæt æggeblommer og skær dem igennem blandingen med en spatel, indtil de er grundigt kombineret. Undgå kraftig “beating ”, da dette vil reducere “fluffiness ” i fødselsdagskagen.
  5. Sigt mel majs og bagepulver sammen 3 gange! (Skær ikke hjørner her, det gør en dejlig jævn kage)
  6. Skær forsigtigt i æggeblandingen med din spatel, cirka en spiseskefuld ad gangen, og sørg for, at der ikke er klumper
  7. Fordel mellem 2 8 tommer runde forme og kom dem i en forvarmet moderat ovn (180 c) i 15 til 20 minutter
  8. Svampen skal være gyldenbrun og begynde at trække væk fra siderne.

Glutenfri royal icing

Royal icing bruges bedst med det samme. Den er hurtig og enkel at lave og giver din kage et skinnende udseende. Forbered morgenen til fødselsdagsfesten for at undgå nedkøling natten over. Hvis du skal opbevare natten over, skal du lægge husholdningsfilm over skålen og trykke ned, indtil glasurens overflade er helt dækket uden luftlommer. Dette vil stoppe “crusty ” tips, der dannes på glasuren.

  1. I en elektrisk mixer kombineres æggehvider, fløde, hvis tandsten og sukker er lavt, indtil sukkeret er opløst.
  2. Pisk på medium høj, indtil den royale glasur er tyk og blank
  3. Slip en “dab ” på en ren tallerken, og vend pladen på siden. Hvis isingen ikke bevæger sig, er den klar!
  4. Hvis det ønskes, kan du dele glasuren og tilføje lidt glutenfri madfarve på dette tidspunkt.
  5. Glat over den helt afkølede kage ved hjælp af en bred kniv eller spatel. Royal icing er fremragende til at skabe teksturer, og du er kun begrænset af din fantasi (og antallet af gange du kan tåle at høre, og#8220 den er klar endnu mor ”).

Vi elsker det, når alle kan føle sig inkluderet og specielle. Bare fordi dit barn har madintolerance, betyder det ikke, at de skal gå glip af store barndomsminder. Denne opskrift på glutenfri fødselsdagskage er en overkommelig mulighed, som er så simpel, at selv en frygtelig bager kan klare det! Vi leder altid efter mælkefri, glutenfri, ægfri, sukkerfri og andre “ gratis fødevarer ” at dele med vores samfund. Hvis du er en mor med en særlig æder, kan du sende os dine bedste opskrifter til at dele!

Tak til Nanna Lefty for denne opskrift. Nanna Lefty er mor til tre, mor til 9 og oldemor til 3 mere. Og de elsker alle et stykke af hendes glutenfri fødselsdagskage!


Majsemelsvampekage (glutenfri)

Denne opskrift kommer til os fra Kaye Worthington. Det er fra et australsk magasin kaldet The Australian Womens Weekly. Når du laver dem, skal du huske, at australierne bruger metriske målinger f.eks. 1 kop = 250 ml osv. Også med svampekager skal æg være ved stuetemperatur, ikke lige fra køleskabet.

Celiac.com Sponsor (A12):
Maismel Svamp
4 æg
½ kop rørsukker
1 kop majsmel

Smør let en dyb 23 cm rund kageform. Pisk æg i en skål med elektrisk mixer i cirka 7 minutter eller til det er tykt og cremet. Tilsæt gradvist sukker og pisk godt efter hver tilsætning. Sigt majsmel tre gange, og sigt derefter majsmel over ægblandingen. Fold forsigtigt mel i æggeblandingen. Fordel blandingen jævnt i tilberedt form, bag den i en moderat ovn (180c) i ca. 40 minutter eller indtil den er kogt, når den er testet.

Vend svampen på en rist for at afkøle. Del kold kage i to, fordel halvdele med fløde, syltetøj eller glasur. Jeg foretrækker at smøre hindbærmarmelade på den nederste halvdel og derefter enten smøre glasur eller fløde på og top med jordbær på den øverste halvdel.


Glutenfri svampekage opskrift

Svampekager er hos os næsten siden tidens begyndelse. Nå, eller i det mindste værd at huske efter kagestandarder. Der var tid, hvor kager virkelig var en stor ting virkelig.

Sikker på, at ingen var klar over deres uvidenhed dengang, og de var glade i deres citronregnede pundkageverden.

Heldigvis er der altid nogle vovehalse, der ikke er begrænset af samfundsgrænser og søger at være anderledes på en eller anden måde. Sådan er svampekage steget fra en tynd sprød kikset til noget meget luftigere.

Svampen blev opnået ganske enkelt ved at slå æggehviderne og æggeblommerne separat til et let skum og folde de andre ingredienser forsigtigt i dem ligesom i dag. Forestil dig, hvad der kunne have været i tankerne hos den første konditor, der lavede dette uden hjælp fra en køkkenrobot.

Det var som at opdage Amerika for Christopher Columbus. De vidste begge, at der var noget i slutningen af ​​denne rejse, men havde ingen klar idé om, hvad det ville være. For at være helt ærlig, var sandsynligvis ingen af ​​dem komplette bonkers uden nogen klar idé om deres håndværk, der var heldige.

Mennesker, der bruger deres liv på at mestre ét erhverv, har klar forståelse i deres begrænsninger, og deres ellers vilde eksperimenter er bare det næste logiske trin i en verden i udvikling.

Columbus vidste ved sin erfaring, at på trods af den tids populære tro på, at Jorden var flad, er den faktisk rund, og derfor havde han en chance for at ankomme et sted uden at falde ned på et vandfald ved verdens ende.

Det samme gjaldt Alfred Bir, der i begyndelsen af ​​XIX. Century opdagede bagepulveret og banede dermed vejen til højder, der ikke var ukendte inden bagning før. Nå, i hvert fald ukendt uden gær og den sure dej, der er forbundet med det, men det er en lidt anden historie.

Vi laver ikke en gærsyret ting her, at selvom det er fuldstændig lækkert, kan det kaldes en stor opfindelse af menneskeheden. Efter alt det & rsquos bare vådt mel gået dårligt.

Vi udnytter menneskehedens viden her, mens vi tager det et skridt videre ved at skræddersy til ikke bare vores, men til samfundets og rsquos behov. Nå, i det mindste til det glutenfrie samfund, da ikke alle er ivrige efter at have glutenfrie ting, men denne kage er faktisk så meget sundere end en almindelig svampekage.

Generelt vil det ikke give nogen sundhedsmæssige fordele at gå glutenfri for dem, der ikke er glutenallergiske eller følsomme. Specielt ikke hvis det kun er glutenfrit at bytte de gode gamle glutenfyldte opskrifter til noget lige dårlige eller endnu værre glutenfrie ingredienser.

Ligesom hvem ved, hvad de fem ekstra ingredienser, der skal erstatte hvidt mel, vil gøre ved os, hvis der ikke er nogen forskning eller undersøgelse om dem, som aldrig er blevet prøvet før.

Heldigvis er denne kage ikke i kategorien falsk sund glutenfri. Det er en slags kage, der & rsquos faktisk er godt for os som at bruge glutenfrie ingredienser uden at gøre en indsats for at gøre det. Eller med andre ord naturligvis glutenfri.

Brug af naturlige ingredienser, som nødder i stedet for enhver form for mel og lidt banan til at forsøde kagen, vil skabe den samme svamp som før, fordi i modsætning til gær er hævemidlet her stadig æggene, der skaber den nødvendige struktur, mens det er lidt bagepulver hæver vores skabelse til højder, der er ufattelige uden menneskehedens dygtighed.

Ingredienser

  • 5 æg (adskilt)
  • 2 bananer (modne)
  • 7 oz / 200g Nødder af præference (formalet)
  • 1 tsk bagepulver (følg anvisningerne på emballagen)

Køkkenredskaber

  1. Mal nødder og tilsæt bagepulver.
  2. Adskil æg.
  3. Pisk æggehvider, til der dannes hårde toppe.
  4. Pisk æggeblomme, til den får en gullig farve.
  5. Mos bananer og bland det med æggeblommer og nødder.
  6. Fold forsigtigt æggehvider i.
  7. Hæld blandingen i en bakke, og kom den i 350 & degF / 180 & degC forvarmet ovn i 40 minutter at bage.
  8. Læg det på en kølerist til afkøling.
  9. Server den med vaniljesaus og lidt chokoladestrøg.


Se videoen: Glutenfri chokoladekage med kakaocreme (Kan 2022).