Nye opskrifter

Pimms cocktailopskrift

Pimms cocktailopskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Drikke
  • Cocktails
  • Sommercocktails

5 min

Pimm's er en ginbaseret likør, der smukt kombineres med ingefærøl, citron og agurk.

Alle opskrifter

3 personer lavede dette

IngredienserServerer: 1

  • 60 ml Pimm's No. 1 (TM)
  • 250 g is
  • 85 ml ingefærøl
  • 1 citronskive
  • 1 agurkeskive

MetodePrep: 5min ›Klar om: 5min

  1. Hæld Pimm's i et højt glas, fyld med is. Top med ingefærøl. Pynt med en skive citron og en skive agurk.

Lignende opskrifter

  • Sherry bær cocktail

  • Blackberry rom cocktail

  • Tropisk kokos-mango cocktail

  • Jordbær limonade cocktail

  • Iste -cocktail

  • Hvidvin ananas cocktail

  • Hugo cocktail (Prosecco og hyldeblomst cocktail)

  • Tropisk romcocktail

  • Pimm og limonade

  • Havbrise cocktail

  • Jordbær i Pimm's

  • Vampiros (mexicansk sangrita -cocktail)

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(0)

Anmeldelser på engelsk (0)

Flere samlinger

  • Sommercocktails

    94 opskrifter

  • Cocktails

    630 opskrifter

  • Frugt

    7003 opskrifter


Sådan laver du den perfekte kande af Pimm's

Ved du, hvordan du laver Pimm korrekt? Fra mynteblade og skivede jordbær til forholdet mellem Pimm's og limonade, og hvad med en Pimm's Spritz? Her er alt hvad du behøver at vide om at lave sommercocktailen.

Pimm's er blevet lige så synonymt med British Summertime som skovture i parken og grillede burgere, men ved du, hvordan du laver det korrekt?

Den perfekte Pimms opskrift - Ingredienser:

  • Et highballglas
  • 50 ml Pimm's No 1
  • 150 ml limonade
  • Friske mynteblade
  • Hakkede jordbær
  • Appelsinskiver
  • Hakket agurk
  • Masser af is

Den perfekte Pimms opskrift - metode:

Det er virkelig ganske enkelt, siger mixologer hos Pimm. Fyld dit glas med is, kom mynte og hakket frugt i, hæld Pimm’erne i, top med limonade og rør.

Brug samme metode til at lave en kande, denne gang med en håndfuld hver af den hakkede frugt, agurk og mynteblade. Bland den mængde cocktail, du har brug for, og hold forholdet til en del Pimm's og tre dele limonade.

Pimms opskrift med et twist:

Vi talte med bartendere og mixologer rundt om i Storbritannien for at finde ud af, hvordan de nyder et glas Pimm's med et twist.

1.Pimm's Spritz

Tag dine Pimm's til det næste niveau med en Pimm's No. 1 Spritz. I et vinglas fyldt med is tilsættes 50 ml Pimm's No 1, efterfulgt af 75 ml limonade og 25 ml mousserende vin. Pynt med friske mynteblade og agurkeskiver for en forfriskende udgave af en klassiker.

2. Server med champagne

Kendt som en 'royal cup' eller 'Pimm's Royale', tilføjelse af Champagne i stedet for limonade er præcis, hvad Jane Peyton, grundlægger af School of Booze ville gøre. Hun anbefaler dog at servere denne sammensætning i et mindre glas, fordi alkoholindholdet er højere.

3. Brug forskellige urter

Føl ikke, som om du skal holde dig til bare mynte, fortæller Matt Ottley, chef bartender i Salt Room i Brighton. I stedet anbefaler han at prøve forskellige urter og forvirrede krydderier for en ny smagsoplevelse. Hans favorit til Pimm er:

  • Basilikum, jordbær og sort peber
  • Salvie, abrikos og fennikel
  • Rosmarin, hindbær og lyserøde peberkorn
  • Urter som timian og citronmelisse

4. Tilføj Appletiser

Richard Wood, Head of Spirit & amp Cocktail Development hos Duck and Waffle, siger, at Appletiser går glimrende sammen med Pimm's.

"Det er et perfekt lækkert alternativ til limonade," sagde han. "Det & rsquos blandes bedst i et stort vinglas med et par halverede jordbær, en kvist mynte og et stykke æble. Pynt med en æbleventilator for en ægte smag af sommer med et dejligt aromatisk løft."

5. Top den med cider

"Mine Pimm's med et twist skulle være honningkagesirup, citronsaft og æblecider, alt sammen serveret i et stort skonnertglas, «siger Bar Soba -mixologen Faye Woodcock.

6. Nyd med nogle kirsebær

"Tilsæt kirsebærjuice og nogle hele kirsebær selv i blandingen for et lækkert twist til traditionelle Pimm's," siger Sam Metcalf, Front of House Manager på Waitrose Cookery School. "Jeg foreslår også, at man tilføjer et skud Disaronno for at gøre denne Pimm's kirsebær til et slag!"

7. Tilsæt en dråbe gin

"I årevis har vi altid tilføjet et strejf af gin til vores Pimm's for at forbedre dens smag," siger Simon Gamble, Two Birds Spirits Creative Director.

"Tør gin giver drikken mere personlighed, øger de botaniske smag og giver den en aromatisk stil, samtidig med at den beholder sine britiske rødder i hele sommersæsonen."

8. Vend dem til ispinde

Scott Stevens, chefmikolog ved Bar Soba elsker at lave bimser om sommeren. Han tilføjer alle de klassiske ingredienser og fryser dem derefter til den perfekte nedkøling på en varm dag.

9. Kast hyldeblomst hjerteligt i blandingen

"Jeg elsker at servere Pimm's med mousserende hyldeblomst hjertelig eller likør, et stykke agurk og en mynte," siger Samantha Russell fra The Cock and Bottle i Notting Hill.

10. Brug whisky

Hvis du gerne vil livne din Pimm lidt op, anbefaler Grant Neave, brandambassadør for Monkey Shoulder, at tilføje et eller to målinger whisky.

"Citrusnoterne i Pimm & rsquos gifter sig perfekt med whisky, især når det & rsquos blandes med ingefærøl og et par skiver appelsin," fortæller han. "For at øge krydderiet udskift ingefærølen med ingefærøl for den perfekte kraftfulde Pimm & rsquos -cocktail."

11. Skift til tropisk frugt

"For at give et unikt twist skifter jeg den sædvanlige sommerfrugt til nogle mere tropiske frugter," siger Alex Rowland, barchef på St Tudy Inn i North Cornwall. "Jeg kan også godt lide at tilføje et stænk Pedro Ximenez Sherry, der giver Pimm & rsquos en virkelig lækker sød klistret finish eller et mål af El Dorado Rum 15 år gammel, hvilket vil give den en raffineret tør karamel finish.


Bedste Pimms cocktailopskrifter

Der er intet som at nippe til dine første Pimm's for at fejre sommerens ankomst. Men bruger du altid den samme opskrift på Pimms cocktailopskrift? Så lækker som den er, er der en række andre måder, vi kan nyde denne klassiske sommerånd - hvorfor ikke blande den med fx mousserende vin eller gin?

Prøv en af ​​nedenstående opskrifter for at hjælpe din sommer Pimm med at nå sit potentiale, eller hvis du ikke ønsker mere end at holde dig til den traditionelle opskrift, skal du følge vores tips for at gøre den perfekt.

Meget hurtig at lave, The Pimm's Short er simpelthen Pimm's No.1, limonade og en appelsinskal - den ideelle sommeraften -tippel Ingredienser.

Bedst serveret i et highballglas med is, The Gentleman's Mule blander Pimm's og ingefærøl til et spændende twist.

Ved hjælp af to af sommerens mest elskede spiritus - Pimm's og gin - The Pimm's and Proper er den perfekte cool -down cocktail garneret med forfriskende agurk.

Pimm's Fizz tager den klassiske, forfriskende smag af Pimm's No.1 og blander den med sprøde noter af mousserende vin og en kile frisk appelsin for at skabe den ultimative sommercocktail.

Fra mynteblade og skivede jordbær til forholdet mellem Pimm's og limonade, her er alt hvad du behøver at vide om at lave den perfekte kande af klassiske Pimm's.


Pimm 's Cup Cocktail Opskrift

Når temperaturen stiger i Louisiana, giver denne boblende blanding af gin, limonade og 7-Up en perfekt måde at køle ned.

Den lette og brusende Pimm's Cup kan nydes året rundt i Napoleon House i New Orleans.

Det kan uden tvivl blive varmt i Louisiana om sommeren, men der er mere end statens floder, søer, pools og vandlande, der hjælper dig med at køle af. For lokalbefolkningen vil en ultra-forfriskende Pimm's Cup også gøre tricket. En populær drink, der først satte sit præg blandt de velstillede i baren og restauranten i New Orleans 'Napoleon House i slutningen af ​​1940'erne, denne lette, sprøde og åh så brusende aperitif med gin, frisk limonade og 7-Up -serveret med en skive frisk agurk-er stadig en af ​​statens mest populære sommertipper.

Oprettet i 1840'erne af Londons bartender James Pimm, ved hjælp af en opskrift, der forbliver en hemmelighed den dag i dag, fik Pimm's cocktail nr. 1 (en af ​​seks forskellige variationer oprindeligt lavet) berømmelse i Louisiana næsten præcis 100 år senere, da ejeren af Napoleon House tilføjede et citrusagtig, boblende twist og begyndte at betjene sin nye skabelse til kunderne i sommervarmen.

Drikkens lavere alkoholindhold gjorde den til den ideelle tørstslukker, så det er ikke overraskende, at denne nye Pimm's Cup hurtigt blev en lokal cocktailklammer-ikke kun om sommeren, men når som helst på året.

Og mens du kan nyde denne klassiske Louisiana -cocktail mange steder i hele staten, er der intet som at tage det første skridt i huset, der gjorde det berømt her. Det historiske Napoleon House blev bygget i 1794 og var oprindeligt hjemsted for New Orleans borgmester Nicholas Girod, der tjente byen fra 1812-1815. Bygningen fik sit navn, fordi Girod holdt den klar til at byde Napoleon Bonaparte velkommen, hvis han nogensinde ville blive forvist fra Frankrig. I dag illustrerer bygningens dybt patinerede vægge, ujævne gulve, lysende fotografering, forvitrede malerier og citater fra berømte gæster, der er pudset overalt, levende dens rige fortid.

"Napoleon House er en af ​​de ældste bygninger i New Orleans med en atmosfære i europæisk stil med åbne døre fra gulv til loft og en indbydende gårdhave," siger Ralph Brennan, ejer af Ralph Brennan Restaurant Group, der ejer Napoleon House. "Det er et godt sted at nyde en Pimm's Cup, som er den perfekte drink på en varm New Orleans -aften - kølig, let og forfriskende!"

Drikken er faktisk så populær her, at Brennan siger, at restauranten serverer flere af dem end andre steder i USA og næststørste i verden!

Nyd din Pimm's Cup med endnu et New Orleans -hæfteklammer - en muffuletta -sandwich, som Napoleon House også er kendt for - for en ægte "kun i NOLA" -oplevelse.


6 Pimms cocktailopskrifter

Er det Pimm ’s o ’ ur endnu? Vi har ventet hele året på, at den typiske britiske sommerdrink får sit øjeblik i solen. En picnic-kurv, den gin-baserede spiritus, fremstilles ved at tilføre gin en hemmelig kombination af urteplanter, karameliseret appelsin og varme krydderier. Her er nogle opfindsomme Pimm ’s cocktailopskrifter for at holde dig optaget (og woozy) denne sommer …

PIMM’S NO.1 SPRITZ

Vinglas fyldt med is
50ml PIMM ’S No.1
75 ml limonade
25 ml mousserende vin
Pynt med agurk & amp; mynte
1,5 enheder pr. Portion

PIMM’S SUNDOWNER

Highball glas
50ml PIMM ’S No.1
25 ml frisk citronsaft
25 ml appelsinsaft
25 ml æblejuice
Et strejf af sukkersirup
En orange kile til pynt og is
1.3 Enheder pr. Portion

DEN OPRINDELIGE PIMM’S NO.1

Highballglas fyldt med is
50ml PIMM ’S No.1
150 ml limonade
Tilsæt jordbær, appelsin og amp agurk
Afslut med en kvist mynte
1,2 enheder pr. 50 ml servering

PIMM’S ROYALE

Champagnefløjte
25 ml PIMM’S No.1
Prosecco eller Champagne
Jordbær til pynt
2,8 enheder pr. Portion

PIMMLET

Cocktailryster og et martiniglas
25 ml PIMM’S No.1
25 ml Gordons gin
25 ml frisk limesaft
Skål sukkerlage
Agurk og mynte til pynt
1.3 Enheder pr. Portion

PIMM’S & amp GINGER

Highballglas/vinglas
50 ml PIMM’S nr. 1
150 ml ingefærøl
Kile af lime til pynt og is
1.3 Enheder pr. Portion


Hvad er ## 64! Gør jeg med dette? Pimm 's: Hvad det er og hvordan man bruger det.

Du købte en spiritus eller likør, fordi en cocktailopskrift krævede en lille mængde. Nu sidder du fast med de resterende 9/10ths af flasken, og hvad du skal gøre med det. Ingen problemer. Kreative bartendere vejer ind med tips og opskrifter til at få hver eneste dråbe ud af en underudnyttet ingrediens, så den ikke samler støv på din barhylde.

Pimm's Cup er deroppe med eftermiddagste og Gin & amp; Tonic med hensyn til drikkevarer, der er tæt forbundet med briterne. Og mens denne on-the-rocks-drink, der oprindeligt blev oprettet i midten af ​​1800-tallet som en sundhedseliksir, er forfriskende om sommeren, er du måske ikke altid i humør til en lang cocktail pyntet med alt andet end køkkenvasken. Hvis du har resterne af en flaske tilovers fra en poolfest, behøver du ikke vente på, at badedragtens sæson vender tilbage for at nyde den i en cocktail året rundt.

"Jeg kan godt lide at bruge Pimm's som en god urtetone i cocktails," siger Matthew Betts, drikkechef for Fielding's, Sky Shed og Tune Up, alle i Bozeman, Montana. "Det er den perfekte ledsager for ekstra spiritus til at hjælpe kreative unikke drikke i Tiki-stil." Hans Pimm's Fizz ryster den med Beefeater gin, grenadine, ingefær sirup, lime og en æggehvide. Betts siger, at likørens bedste egenskab er dens alsidighed, selvom det kan være udfordrende at overveje, at det hældes i alt andet end den traditionelle frugtkop. Og mens andre fastholder, at Pimms nr. 1 kan være den primære komponent i en cocktail, mener Betts, at det er bedre, når det deler en delt base med en anden ånd.

Dean Hurst, bartender for Datz Restaurant Group i Tampa Bay, Florida, er enig. Han bruger Pimm's i split-base cocktails, der traditionelt kræver gin, især fordi likøren har enebærbaseret sprut i kernen. "Den lille bitterhed på forhånd, forældet colacenter (det er en god ting!) Og tør finish fungerer så godt i begge dele og giver en fantastisk dybde af smag," siger han. "Pimm's No.1 tilføjer kompleksitet og rundhed til Martini." Hans variant på den klassiske cocktail omrører lige dele Pimm's, Haymans London -gin, London -vermouth og appelsinbitter, garneret med olie fra citronskal. Som et alternativ, ved hjælp af en rigere gin, siger han sammen med en barfuld Luxardo maraschino -likør og sød vermouth frem for tør, skubber drikken mod Martinez -territoriet.

"Når det kombineres med røgfyldte bundsprit, giver frugtspecifikke egenskaber ved Pimm's en meget flot kontrast," siger Jon Baxter, bartender og server på The Copper Grouse i Manchester, Vermont. Han indrømmer, at det kan være et hårdt salg, da det er så forankret i kulturen i Pimm's Cup, men at ryste det med mezcal, citronsaft og demerara -sukker resulterer i et overraskende twist på Sour. Han bruger også likøren i en drink, han har kaldt Really, Really Very British Gin & amp; Tonic, hvor den er blandet med Tanqueray gin, limesaft og en Earl Grey-te-infunderet sirup. "Den bedste egenskab hos Pimm er dens unikke smag," siger han.

"Pimm's tager meget godt med at tilføre en bred vifte af ingredienser til at afspille bagekrydderier og frugter," siger Pablo Madrigal, chef -bartender hos The Loyalist i Chicago. "Det smelter også meget godt sammen med chilipeber, der introducerer lidt varme og en uventet velkommen grøntsagskarakter." Hans After Hours-tennisklub ser Pimms nr. 1 med jordbær og arbolchilier, derefter omrørt med fadstyrke-bourbon og et strejf af hver appelsin og Angostura-bitter, garneret med et orange twist og en arbolchile.

Han mener, at den elegante og underspillede kvalitet i Pimms nr. 1 gør det muligt at integrere med snarere end at overskygge andre spiritus, mens dens moderate alkoholindhold lader dig bruge liberale mængder i dine drikkevarer, mens du holder dem i balance. "[Men] den samme underspillede elegance har en tendens til at gå tabt, hvis den blandes med særligt høje ingredienser som Chartreuse, og dens lavere ABV kan risikere, at din drink kommer flad ud," siger han.

Da Pimm's allerede er macereret med urter og andre ingredienser og er medium-sød, deler den ligheder med amari og beriget vin. Som Madrigal rådgiver: "Jeg opfordrer folk til at tage et skridt tilbage og placere det i en anden kategori, som de ellers ikke ville lide vermouth, og gå derfra."


Tag en kande (hvis du vil lave flere glas) eller et glas og tilsæt så meget is, som du vil.

Hæld en del Pimm's nr. 1 med to med brusende limonade over isen.

Tilsæt mynteblade, tynde agurkeskiver, appelsinskiver og jordbær (alt eller nogle afhængigt af hvad du foretrækker) og server.

Opskriftsvariation

Hvor stærk er Pimm's Cup?

Pimm's kop er ikke en stærk drink. Faktisk er det ret let og har et alkoholindhold på omkring 6 procent ABV (12 bevis). Det er omtrent det samme som den gennemsnitlige øl, så tag en anden runde.

Andre Pimm's kopper

Den originale Pimm's No 1 blev fremstillet ved hjælp af gin, kinin og en hemmelig blanding af urter som hjælp til fordøjelsen. Efter Anden Verdenskrig blev sortimentet udvidet ved hjælp af andre spiritusbaser - Scotch til nr. 2 kop, nr. 3 brændevin, nr. 4 rom, nr. 5 rug og nr. 6 vodka. Kun vodka -koppen og brandy (nu kaldet vinter) er stadig i produktion, hvor den originale nr. 1 -kop stadig er den mest populære.

Endelig er Pimm's en god ingrediens i desserter.

Historien om Pimm

Pimm stammer fra en Oyster Bar i Poultry Street, i City of London, der ejes af James Pimm i 1840. Her skabte han Pimm's 'House Cup' smagfuld med likører og frugtekstrakter.

Han opbyggede hurtigt en kæde af restauranter forskellige steder, herunder The Old Bailey og andre steder "der skal ses" for dagens forretningsmænd i byen. James Pimm siges at have blandet sin berømte 'No 1 Cup' i lokalerne, og den blev derefter solgt i halvliter i tin -tanker.

I 1859 var Pimm's til salg uden for restauranterne, og i 1865 blev virksomheden solgt til Frederick Sawyer, og den første flaske Pimm blev solgt for 3 skilling.

Virksomheden blev solgt igen i 1875, denne gang til Sir Horatio Davies, som i de følgende år udvidede salget af drikken. Det kunne findes ikke kun i Storbritannien, men også i hele det britiske imperium og associeringen af ​​drikken med alt det britiske begyndte.

Kop nr. 1 er lige så populær i dag som nogensinde. Den første Pimm's bar åbnede ved den verdensberømte Wimbledon tennisturnering i 1971, og hvert år sælges over 80.000 pints Pimm's med limonade til tilskuere.


Ingredienser

Pimm nr. 1 - en blomstret ginbaseret likør.

Ingefær øl - eller ingefærøl eller limonade.

Bemærk - den klassiske Pimm's Cup kræver limonade eller mousserende limonade. Jeg kan godt lide at slå det lidt op ved at bruge ingefærøl. Du kan også bruge ingefærøl til lidt mindre af en ingefærbid eller holde dig til den klassiske limonade.

Pynt - mynte, orange hjul, agurk og jordbær.


Sådan laver du en Pimm ’s kande

ingredienser

  • blodorange
  • citron
  • Citron
  • jordbær
  • agurk
  • frisk mynte
  • is
  • sodavand
  • mousserende limonade
  • Pimm ’s

Den fulde liste over ingrediensmålinger og instruktioner findes på opskriftskortet, der kan udskrives nedenfor.

Pimm ’s Kandevejledning

Start med at lægge den skivede appelsin, lime, jordbær, agurk og mynte i en stor glasbeholder eller kande. Top med is.

Hæld derefter langsomt sodavand og mousserende limonade i.

Til servering tilsættes 1 oz. Pimm ’s til et stort glas. Top med kandeblanding, sørg for at få både frugt og væske. Tilføj mere is, hvis det foretrækkes.


Yderligere læsning.

James Pimm oprettede No.1 Cup i 1823 for at tjene på sin østersbar i Londons finansdistrikt, nær Bank of England. En hemmelig blanding af likører og krydderurter med en gin -base, den viste sig populær serveret i en tankard, kendt som en nr. 1 kop. Pimm begyndte at producere drikken i større skala i 1851, fordi kunder i andre barer havde efterspurgt det, og en god drink blev født.

I dag serveres Pimm's No.1 på klassiske britiske sportssteder som Wimbledon og Lord's cricketbane, men dens store navn og smag har spredt sig vidt og bredt. Taglinjen & lsquoPimm's O'Clock 'blev lanceret i begyndelsen af ​​det 20. århundrede og talte oprindeligt kun til de britiske expats og det britiske imperium, men i dag lokker det mange mennesker rundt om i verden til at komme sammen og dele en lækker Pimm's No.1 Classic blandet drikke.

Ingen grill eller fest ville være komplet uden Pimm's, serveret i generøse kande, hvor Pimm's og limonade dannede basen. Og nu er der også nye Pimm's Blackberry og Elderflower, der blander smagen fra den britiske hæk med den store smag af Pimm's No.6 Vodka Cup. Server med limonade og en frisk brombærpynt til en lækker sommerdrink, der til enhver tid er fantastisk. Og når temperaturen falder, er der Pimm's Winter, en god drink, der giver din fest krydderi og smag, når du vil flytte gode tider indendørs.


Se videoen: MOJE OBLÍBENÉ SMOOTHIES. 3 recepty (Kan 2022).