Nye opskrifter

Honningkager

Honningkager


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sprød og velsmagende, jeg serverede disse småkager på en kold, efterårsmorgen med en kop varm mælk. Næste dag nød jeg dem med en varm chokolade. De er lækre!

  • 220 g mel
  • 100 g smør
  • 110 g sukker
  • 1 eller
  • vaniljeessens (valgfrit)
  • 1 knivspids salt
  • honning
  • rødt farvestof eller hvilken farve du ønsker
  • Til dekoration:
  • Dr. Oetkers slik

Portioner: 50

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Honningkager:

Kom det let smeltede smør og sukker i en skål. Bland indtil de to ingredienser er inkorporeret. Tilsæt ægget, 1-2 tsk honning, saltpulver og vaniljeessens. Bland indtil blandingen bliver homogen, og tilsæt derefter farvestoffet. Mit farvestof var rødt, men det blev lyserødt. :) Tilsæt mel og bland let, indtil det er inkorporeret. Fjern dejen på arbejdsbordet og ælt den lidt. Dejen skal være blød, men ikke klistret. Drys melet over dejen og på arbejdsbordet. Med en kagerulle spreder vi dejen, og derefter begynder vi at skære med hvilken form vi ønsker. Tapetér en bageplade med bagepapir, og læg småkagerne i bakken. Jeg fik 25 kiks i min bakke. Jeg bagte 2 bakker. Sæt bakken i ovnen, og lad den stå ved 170 grader C (eller trin 2) i 10-15 minutter, eller indtil kiksene er let brune på overfladen. Vi tjekker ofte kiksene, så de ikke brænder på. Vi pynter kiksene med slik (slikene blev limet med honning). Vi serverede dem med honning og varm mælk. De er lækre!


Honningplader til kager

Honningplader til kager. Ark på bagsiden af ​​bakken. Kageplader bag på bakken. Opskriften på møre ark til kager. Friske blade med honning og bagepulver. Honningplader til Albinita -kage.

Dette er de plader, der bruges til Albinita -kagen, de kommer møre ud og er meget velsmagende. De kan også bruges til kager med tal.
De kan fyldes med alle slags cremer og er altid til stede på ferietallerkenen. De har også den fordel, at de kan tilberedes et par dage i forvejen, fordi de opbevarer godt og forbliver friske.
Jeg fandt flere kageopskrifter med ark her, jeg kiggede også på et par stykker og satte dem på listen for at prøve.


Opskrift på honningkiks

Dej: 500 g mel, 100 g honning, 200 g sukker, 2 æggeblommer og et helt æg (stort), 100 ml mælk, en tsk stødt kanel, en knivspids af nelliker, en teskefuld ammoniak af fødevarekvalitet.
Glasur: 2 æggehvider, 200 g flormelis, 2 spsk citronsaft (30 ml).

Vejer en skål, vejer derefter honningen direkte i den, tilsæt alle de angivne ingredienser og til sidst ammoniakmel. Bland godt med en ske og ælt derefter i hånden, indtil alt er godt indarbejdet: dejen bliver tykkere. Brug kun ammoniumbicarbonat (fødevareammoniak) til dyrkning, hvilket gør kagerne mere skrøbelige, ellers bliver de hårde. Dejen lades afkøle fra aften til morgen, dækket med et nylonark, for ikke at fange skorpen.
Tag derefter et stykke dej, og på bordet, der er drysset med mel, får det form som en rulle med en diameter på 2 cm, som derefter skæres i stykker på 2 cm. Brikkerne rulles mellem håndfladerne og danner kugler, der lægges i bakken, der er drysset med mel (udglattet i hånden) med en afstand på 3 cm mellem dem, fordi de vokser meget, når de bages. Bages ved middel varme i en godt forvarmet ovn. På grund af honningen bliver de stærkere og hærder. Når det bages, lægges det i en 4-5 l form.
Gnid æggehviderne med flormelis og citronsaft i cirka 6-8 minutter (cirkulært med en gaffel), indtil sammensætningen ligner en tykkere creme, der flyder, eller pisk med røremaskinen i 1/2 minut. Æggehviden hældes over kiksene og samles fra skålen med plastikskovlen, derefter sættes gryden på håndtagene, den hæver og bevæger sig lidt, så kiksene, der vælter, spredes på alle ansigterne med glasuren (som om det var stænk). Derefter lægges det på deres bund, side om side, på et nylonark, hvor det efterlades i 3-5 timer, indtil glasuren tørrer.
Kiksene kan opbevares i lang tid, i en tæt lukket metalæske eller i en nylonpose (hvor de går i stykker).


Noget sødt & # 8211 Kiks lavet af müsli, bananer og honning

Menneskekroppen er en maskine, men maskiner har brug for brændstof for at fungere korrekt, ikke? Et berømt latinsk ordsprog fortæller os, at et sundt sind kun kan leve i en sund krop & # 8211 godt, kroppen har flere behov for at fungere og opretholde sit helbred. Selvom det ofte virker kompliceret, har kroppen faktisk brug for et par enkle og holdbare ting, der, når de er inkluderet i rutinen, bliver sunde vaner, der er i stand til at forbedre vores generelle livskvalitet.

Og fordi vi bliver ved med at tale om vaner, ved vi, at en af ​​de mest almindelige vaner er at spise & # 8211 godt, dem der er relateret til desserter og søde belønninger, indrømmer vi, det sker for os alle. Du kender sætningen noget sødt, nu & # 8230? Ja, præcis når kroppen (eller hjernen) beder dig om den søde, som du ikke engang ved, ikke forestiller dig og ikke visualiserer. Her er den tid, hvor der er risiko for at afvige, for at vælge en pind fuld af kommercielt sukker, for at vælge en konfektkage, en is og listen kan fortsætte sådan. Tilfredsstiller øjeblikkelig fornøjelse, men hvad med langsigtet tilfredshed? Vi kan glemme alle de usunde muligheder på markedet, hvis etiketter nogle gange er rigere på potentielt skadelige ingredienser på længere sigt end bivirkningerne på en indlægsseddel, og vi kan ånde lettet op, fordi det giver os sunde alternativer til alt, endda noget. sødt, så vi præsenterer dig for en af ​​de enkleste opskrifter noget sødt, let at lave, let at spise og let at anbefale til andre: müslikiks med bananer, honning og soja vegetabilsk mælk.


Kiks med honning og marcipan

Her var jeg i december, og det ser ud til, at det allerede lugter af julesange og gran satin, det perfekte tidspunkt for disse kiks med honning og marcipanfyld. En klassisk tysk opskrift på jul, honning og marcipankiks er både smuk og lækker. Himmelsk hånd kan kiksene tilberedes i tide, da de bliver ved med at blive mere og mere skrøbelige, noget specifikt for andre slik med honning. Grundlæggende kan du tilberede kiks med honning og marcipan to uger før det øjeblik, hvor du vil servere dem og opbevare dem i en lukket æske. Lad os komme på arbejde :)!



Forberedelsestid: 00:40 timer
Madlavningstid: 00:15 timer
Samlet tid: 01:55 timer
Antal portioner: 2 bakker
Sværhedsgrad: gennemsnit

Ingrediens:

  • 540 gram mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 170 gram bi -honning
  • 150 gram sukker
  • 1 eller
  • 110 gram smør med 80% fedt
  • smag efter smag: vaniljeekstrakt eller vaniljesukker, 1 tsk revet kanelpulver, ingefær, kardemomme, nelliker
  • 50 gram hvid chokolade til pynt
  • 200 gram marcipan til fyldet
  • derudover: mel og pulveriseret sukker til dryssede arbejdsplanen

Til disse kiks skal du enten bruge to former til at skære kiks, den ene mindre end den anden, eller en wienerbrødskærer til at skære dejen med under hensyntagen til, at kiksene er så lige som muligt. Endnu en præcisering, hvis du bruger alle krydderierne, vil smagen være en bestemt af honningkager, hvis du kun begrænser dig til vanilje aroma, vil den være mere moderat.

1. Honning, smør og sukker lægges i en gryde ved svag varme under konstant omrøring (billede 1).

2. Rør rundt, indtil sukkeret er helt opløst (billede 2) uden at bringe sammensætningen i kog, hvis det har en tendens til at koge, fjernes det fra varmen, indtil temperaturen falder.

3. Afkøl sammensætningen med honning og smør, vej den i en melskål og bland med bagepulver og bagepulver. Du har muligvis brug for et par ekstra spiseskefulde mel.

4. Hæld sammensætningen med honning og smør over melet, under konstant omrøring, først med en ske og derefter æltning i hånden. Når dejen er kølet lidt af, tilsættes det sammenpiskede æg. Tilsæt eventuelt en spiseskefuld mel, indtil du får en lidt blødere dej end plasticine, glat og ikke-klæbrig (billede 3).

5. Del dejen i 2 lige store stykker, pakk ind i husholdningsfilm (billede 4) og stil på køl i en time.

6. Efter hviletiden spredes hvert stykke dej med kagerullen på arbejdsfladen drysset med mel i et så tyndt lag som muligt (2-3 mm.) Og skær de ønskede former (billede 5).

Kanterne som følge af skæring af dejen samles og strækkes igen, indtil dejen er opbrugt.

1. Halvdelen af ​​de udskårne kiks lægges i en bakke dækket med bagepapir, med afstanden imellem dem.

2. Drys fladen med pulveriseret sukker og fordel marcipanen med kagerullen i et 3-4 mm ark. tykkelse (billede 1).

3. Skær marcipanarkformerne i et tal, der svarer til halvdelen af ​​dem i dejen, lidt mindre end dem i dejen (billede 2). Den resterende marcipan opsamles i en kugle og opbevares til anden brug.

4. Prik de kiks, der er lagt i bakken med en gaffel, og læg et stykke marcipan oven på hver (billede 3).

5. Dej kagernes dejkanter i bakken med lidt vand (med en fugtig pensel eller finger) og dæk marcipanen med de andre snittede dejformer (billede 4).

6. Til sidst prikker du let kiksene med en tandstikker på overfladen, og de er klar til at bages (billede 5).

Resultatet bliver 2 bakker, der bages en efter en i den forvarmede ovn ved 170 grader Celsius, i 12-15 minutter, indtil kiksene får en flot farve.

Lad kiksene afkøle i en bakke, der er placeret på en grill, smelt derefter den hvide chokolade og læg dem i en pos med en meget lille åbning eller i en nylonpose skåret i et hjørne. Tegn dekorationer, som du vil, over kiksene, så fine som muligt, for at skabe broderiets udseende.

De holder sig meget godt i et par uger i en tæt lukket æske placeret i spisekammeret. Også smukt pakket vil være en meget behagelig gave.

Marcipanen inde i honninghonningskiks er blød og meget velsmagende og vil uden tvivl være til alles smag, lille, stor eller endda & # 8230 julemand!


OSTEKAKE MED HONING OG YOGHURT

Det er meget svært for mig at nægte et stykke cheesecake. Hver gang tænker jeg på, hvad jeg vil vælge mellem de uendelige smag og overraskende kombinationer, som du kan bruge med en flødeost, fra frisk frugt til søde aromaer af vanilje eller chokolade med flødeskum, gelatine eller æg afhængigt af metoden. beslutte dig for at tilberede den kold eller i ovnen.

I dag besluttede jeg mig dog for en meget enkel ostekage med honning og yoghurt, ekstremt fin og delikat, inspireret af de økologiske landæg, som jeg havde i køleskabet.

Selvom du undgår at forberede det, til fordel for det, der tilberedes hurtigt og uden bagning, råder jeg dig til at prøve det mindst en gang. Hvis du bliver i køleskabet længe nok, vil du nyde det lige så meget, og du vil ikke blive skuffet over den ekstraordinære, fine og meget cremede dessert på tallerkenen, der vil glæde dine gæster.

ingredienser:

  • 200 gr. kiks
  • 100 gr. blødt smør
  • 250 gr. cremet yoghurt
  • 250 gr. mascarpone
  • 200 gr. ostecreme
  • 4 spsk honning
  • 4 æg
  • 1 spsk citronskal

Det første indtryk af denne type cheesecake er, at det er sværere at tilberede og holder længere, men det er det ikke.

Kagebladet tilberedes lige så hurtigt. Jeg formaler kiksene i en robot og blander dem i et par sekunder med det bløde smør.

Jeg vender de opnåede brødkrummer i en bakke med en aftagelig bund, trykker godt på den og sætter den i ovnen i 10-15 minutter ved 190 ° C.

Bland imens flødeosten og mascarponecremen godt i en skål, tilsæt yoghurt, derefter honning og citronskal.

Jeg lægger æggene, et efter et, og blander efter hvert, indtil det er fuldstændig indarbejdet.

Jeg hælder sammensætningen over bagepladen, derefter sætter jeg kagen i ovnen i cirka en time ved 140 ° C. Mod slutningen ryster jeg bakken lidt for en enkel kontrol (jeg fortæller dig straks hvorfor) og drysser et par mandelflager ovenpå.

Den er klar, når den bruner lidt på kanten, og midten ryster let og har en konsistens, der ligner gelé.

Jeg lader bakken stå til side for at afkøle til stuetemperatur, og lad den derefter afkøle i et par timer eller natten over.

Farven fra landæg er meget appetitlig, og den søde og let sure smag med duften af ​​honning og citron vil helt sikkert glæde dine smagsløg.


Til at begynde med blandes melet med bagepulver og salt.
Smelt chokoladen sammen med smørret på et dampbad eller i mikrobølgeovnen.

Lad det afkøle i 5-10 minutter, tilsæt derefter honning og sukker, bland, tilsæt æg, pisk godt til at inkorporere og derefter mel med bagepulver og salt.

Til sidst inkorporerer vi frøene, homogeniserer og overfører sammensætningen i en bakke (23 & # 21533) smurt med smør og beklædt med mel.

Bages i den forvarmede ovn i cirka 20-25 minutter ved 180 ° C. Lad det køle helt af og skær firkanterne. Absolut lækkert, et forsøg værd. Nyd det!

Hvis du befinder dig i smagen af ​​opskrifterne på denne blog, venter jeg på dig hver dag facebook side. Du finder der lagt mange opskrifter, nye ideer og diskussioner med interesserede.

* Du kan også tilmelde dig Opskrifter gruppe af alle slags. Der vil du kunne uploade dine fotos med afprøvede retter fra denne blog. Vi vil kunne diskutere menuer, madopskrifter og meget mere. Jeg opfordrer dig dog til at følge gruppens regler!

Du kan også følge os på Instagram og Pinterest, med samme navn "Alle opskrifter".


Kom smør, honning, sukker og salt på en ild i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst. Sæt til side og lad afkøle.

Sluk bagepulveret med lidt eddike.
Kom mel, æg, bagepulver og honning i en skål med sukker. Bland og ælt en dej, tilsæt mælken gradvist, indtil du får en homogen dej og let at sprede. Om nødvendigt kan der tilsættes mere mælk.

Del dejen i fire lige store stykker. Jeg anbefaler at veje dejstykkerne.

Tag et stykke dej og fordel det direkte på bagepladen. Det prikkes, fra sted til sted, med en gaffel.

Læg lagen på bagsiden af ​​bakken eller i formen og bag den i den forvarmede ovn ved 180 grader i 7-8 minutter, eller indtil den begynder at brune.

Du kan bage 2 fade på én gang, og i anden omgang reduceres bagetiden lidt.
Pladerne aflades til afkøling separat, på en grill, og derefter kan de opbevares oven på hinanden med en bageplade imellem dem.

De kan opbevares i indpakningen, inden de bruges. De kan fyldes med smørcreme, semuljecreme med smør eller chokoladecreme.


Video: Honninghjerter - sådan laves lækre hjemmelavede honningkager (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Rycroft

    det uforlignelige budskab

  2. Brashura

    I appreciate your help in this matter, how can I thank you?

  3. Samujinn

    Instead I have tried to decide this problem.

  4. Metaxe

    It agrees, the useful message

  5. Mishicage

    den skinnende idé



Skriv en besked