Nye opskrifter

Budgetvine: Merlot for mindre end $ 15

Budgetvine: Merlot for mindre end $ 15


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En samling af fantastiske værdi merlots

Merlot er ikke det ord på fire bogstaver, det engang var. Det ord er VÆRDI mine venner!

Ser du, mens alle gik i gang med ikke at drikke merlot, skete der en sjov ting, de skøre merlot -vinmarker stoppede med at producere merlot. Denne ændring betyder, at der stadig flyder meget mere skøre vine rundt, men kvaliteten af ​​merlot på markedet har langsomt været stigende, og priserne er stabile i næsten et årti.

Kvaliteten er oppe og priserne er stabile, så hvad er problemet? Fortæller du mig stadig, at du ikke kan lide merlot? I dag er den gamle canard en sæk hestehockey. Hvis du siger, at du kategorisk ikke kan lide merlot, så kender du simpelthen ikke merlot. Det er ikke alt fedt og tykt og fuld af cremet chokoladesmag, selvom der er masser af det rundt omkring.

Tjek nogle af disse værdier, du kan blive overrasket over, hvad du finder!

Klik her for at få de bedste merlotflasker til under $ 15.

- Gregory Del Piaz, Snooth


15 store supermarkedsvine til under $ 15

Hvis du leder efter en god vin, som du helt sikkert vil blive glad for, siger vi altid, at din bedste chance er at holde dig til en pris på $ 20 eller mere. Ud fra vores erfaring har vi fundet ud af, at $ 20 virkelig er omdrejningspunktet, hvor forbrug til denne pris eller derover statistisk set giver en meget stor sandsynlighed for, at vinen vil blive fornøjelig.

Selvom det er vejen frem at bruge $ 20 på en flaske til et middagsselskab eller en date night, vil vi virkelig ikke gøre det for den vin, vi drikker på normale hverdage. Og vi skal ikke skulle ofre kvalitet og smag i bytte for at bruge lidt mindre. Den gode nyhed er, at køb af vine under $ 20 -tærsklen ikke får sandsynlighederne til at styrte helt ned, du risikerer bare mere at blive overvældet. Men denne risiko bør ikke forhindre dig i at få fat i et par flasker vin i købmanden, mens du foretager dine ugentlige indkøb, for at blive fuld sammen med det måltid, du onsdag aften har planlagt – eller endda alene med lidt tv. Du skal bare vide, hvilke vine du skal kigge efter.

Heldigvis har vi smagt meget vin, og da ingen rigtig ønsker at bruge mere end $ 50 på tre flasker vin om natten, har vi givet os en prisgrænse på $ 15 for at anbefale vores valg til de 15 bedste vine der er tilgængelige på landsplan for under $ 15. Her er noget for enhver smag.

Dette er den sidste proptrækker, du nogensinde vil købe

Fontanafredda Briccotondo Piemonte Barbera


Hvis du leder efter en ideel pizza-vin, er dette din nye go-to-flaske. På grund af denne vins klare syre kan den virkelig passe godt til næsten alt hvad du serverer. Denne vin er fuld af smag af søde røde bær og en meget lav mængde tanniner, og du vil blive ved med at hælde den.

Stump Jump Grenache Syrah Mouvèdre Blend


Denne røde blanding leverer lækre smag af mørk moden frugt og en dejlig mængde krydderier. Sindssygt glat, dette er den ideelle vin til lammekoteletter eller endda en lammeburger.

Geyser Peak Sauvignon Blanc


En fantastisk Sauvignon Blanc, der er knogletør og leverer alle de gode varianter, vi er kommet til at elske fra denne drue: citron, lime, græs og lidt peber. Sprød og forfriskende, dette er en god vin til østers.

Ravenswood Vintners Blend Petit Sirah


Denne vin er stor og kraftfuld og indeholder et tanninstans, der helt sikkert vil levere for fans af fyldigere røde. Der er også en dejlig mængde vaniljesmag til stede fra vinens egetræslagring, hvilket gør den ideel til burgere, nederdelsteak og endda ribben.

Liberty School Cabernet Sauvignon


Dette er skønheden ved at købe en flaske Cabernet Sauvignon fra Californien, der er lavet på den centrale kyst i stedet for Napa –, du får utrolig kvalitet til en vanvittig værdi. Liberty School er en af ​​mange muligheder for gode Cali -førerhuse fra den centrale kyst, men det er også tilfældigvis en af ​​de mest tilgængelige. Se efter klassiske store California Cabernet -egenskaber i denne vin, hvilket gør den til en dejlig ledsager til den sidste minut bøfmiddag, du forbereder.

Cline Cashmere


Hvis du er fan af Seinfeld, ved du, at et af Georges største mål var at blive draperet i fløjl, og det er sådan det føles at drikke denne vin. Sindssygt glat med smag af røde bær og chokolade, det er den perfekte vin at drikke, mens du slapper af med en god bog eller et tv, du skal se.

Bodega Renacer Punto Final Malbec


Hvis du er fan af Malbec, vil denne vin blæse i dit sind. Det er blødt og frodigt, men er stadig meget afbalanceret, med en dejlig smule kompleksitet. Det er en god vin til den kødret, du har planlagt, men da den stammer fra Argentina, passer den virkelig bedst med bøf.

Charles og Charles Rosé


Denne rosé er lavet af 100% Syrah og minder os om at drikke frisk vandmelonsaft med bare et strejf af citron. Sindssygt forfriskende, dette bør være din go-to-vin til grill i baghaven. Og det er en fantastisk rosé for nogen, der aldrig har haft rosé før.

Cantina Zaccagnini Montepulciano d’Abruzzo


Hvis du er fan af rød sauce, er dette din vin. Det er en robust rød, der ville være dræber med en klassisk kyllingeparm eller spaghetti og frikadeller.

Delas Cotes Du Ventoux


Dette er en klassisk rød blanding af Grenache og Syrah i Rhône -stil, der har meget forskellige smag af søde bær og moderate tanniner. Det er en mellemstor rød med en dejlig dosis krydderi og læder, så den kan klare en bred vifte af kød- og fjerkræretter.

Mulderbosch Chenin Blanc


Denne vingård producerer en stor mængde kvalitetsvine, men Chenin Blanc er fantastisk, fordi den leverer smag, som både skarpe hvidvinelskere og rige Chardonnay -fans vil elske. Der er en dejlig mængde æble- og pæresmag, og egetræets lagring giver vinen en dejlig rigdom. Det ville smage dejligt med stegt kylling.

Pacific Rim Gewurztraminer


Hvis du er fan af en lidt sød hvidvin, vil du elske denne flaske. Sprudlende med aroma af litchifrugt og smag af melon og mandarin, er dette en fantastisk vin til spicier asiatisk mad og indisk mad.

Castle Rock Pinot Noir


Castle Rock laver mange Pinot Noirs, og afhængigt af hvor du er, er den, der er tilgængelig for dig, muligvis ikke den samme som den, der er tilgængelig for andre. Selvom de alle er en god stjæler til prisen, er vi delvis til deres Carneros-, Mendocino- og Central Coast -etiketter.

Marques de Caceres Crianza Rioja


Denne Rioja har smag af hindbær, kirsebær og vanilje med et virkelig dejligt lyst løft af syre. Utrolig glat, dette er en vin til tapas, kød og ostetallerkener og transporterer dig til Spanien.

Charles Smith Wine ‘Eve ’ Chardonnay


Denne Chardonnay i rustfrit stål er let og forfriskende og har ingen af ​​de tunge vaniljekvaliteter, der ofte plager over-eget amerikansk Chardonnay. Det er karakteriseret ved en lys syre og en vidunderlig smag af æbler. Det er et fantastisk go-to for alle, der har brug for en Chardonnay-løsning.


De 20 bedste Chardonnays under $ 20

Du skal være logget ind for at tilføje en privat note. Login | Tilmeld

Mine noter

Det er let at se, hvorfor Chardonnay er en af ​​de mest populære hvidvine. Den er sprød og frugtagtig, men alligevel fyldig og rig. Det passer godt til mange forskellige slags mad og er også sjovt som aperitif.

Populariteten af ​​denne hvidvin er både dårlig og god til prisen for forbrugerne. På den ene side driver den høje efterspørgsel efter vinen prisen. På den anden side betyder vins & rsquos popularitet, at mange vinproducenter producerer Chardonnay. Det betyder, at der er mange Chardonnays at vælge imellem, og nogle af dem er en god værdi for pengene.

Selvfølgelig smager ikke alle billige Chardonnays godt. Det er rsquos, hvor vi kommer ind, med de bedste Chardonnays under $ 20. Disse vine vil gøre din gane og din tegnebog meget glade. Med en række aromaer og smag, fra citrus og blomster til cremet og rig, har vi en god og overkommelig Chardonnay til enhver smag. Nyd at gennemse disse bedste billige Chardonnay -vine!

Bedste Chardonnay under $ 20

Du & rsquoll vil bogmærke denne liste over Chardonnays, fordi de alle er en stor værdi og absolut lækre. Hvorfor gider du med de bedste Chardonnays under $ 30, når der er så mange gode muligheder under $ 20? Disse vine er perfekte til at nyde enhver aften i ugen, og de er gode at have med til et middagsselskab. Alle vil blive glade for, hvor fantastisk vinen smager, og du og rsquoll vil blive begejstret for, at du fik vinen til en god pris.

Columbia Crest H3 Chardonnay 2013, $ 15,00
Columbia Crest Winery producerer konsekvent kvalitetsflasker vin til gode priser. Denne Chardonnay er ingen undtagelse. Den er let eget og producerer indbydende noter af fløde og toast, blandet med aromaer af skiver af æbler og krydderier. Til $ 15 pr. Flaske er det stor værdi.

Kendall-Jackson Vintner 's Reserve Chardonnay 2014, $ 17,00
Hvis du er fan af Chardonnays med noget ristet brød, vil du nyde dette tilbud fra Kendall-Jackson. Tropiske frugtsmag af papaya og mango supplerer rige noter af vanilje, honning, strejf af ristet eg og smør.

Rodney Strong Chalk Hill Chardonnay 2014, 19,99 $
Vi kryber lidt i pris, men denne vin kommer med en karakteristisk smag, der er svær at overse. Sprød Meyer -citron og gyldne lækre æbler er de primære noter. Et tiltalende strejf af mineralitet, en underskrift af denne betegnelse, adskiller denne vin. Til lige under $ 20 pr. Flaske er det en god værdi.

Meiomi Chardonnay 2014, 19,99 $
Dette er et andet mærke, som vi konsekvent anbefaler - du bør også prøve deres Pinot Noir - til værdifulde vine. Chardonnay er luksuriøs med noter af sød tropisk frugt, honning og smør. Det er en perfekt vin at hælde til dine gæster.

DeLoach Russian River Valley Chardonnay 2013, $ 16,00
Endnu en vinderproducent med en kvalitetsflaske billig Chardonnay. Du burde kunne finde denne flaske på en række områder, hvilket er et plus. Denne vin har en sprød gane med smag af moden melon, vanilje og krydderi.

Ritual Chardonnay 2015, $ 20,00
Dette kan være et af vores foretrukne Chardonnay -tilbud. Med en 93-point rating fra James Suckling er prisen meget generøs. Med komplekse smagsvarianter af kvede, æble og hasselnød afrundes denne vin med strejf af fløde og vanilje.

Mount Eden Vineyards Edna Valley Chardonnay 2013, 19,99 $
For endnu en side af Chardonnay, prøv denne vin fra Mount Eden Vineyards. Hvis du viser læskende noter af limeskal, friske blomster og guava, tror du måske, at du er trådt ind i et tropisk paradis med denne vin.

Bedste Chardonnays under $ 15

For mange af os er $ 15 og derunder en god pris for en overkommelig vin om ugen. Som sådan burde disse Chardonnay -vine virkelig komme hjem med dig en nat i denne uge. Disse fantastiske vine er et kup til mindre end $ 15 pr. Flaske. De viser en lang række varianter og passer godt til mange forskellige måltider.

14 Hands Chardonnay 2013, $ 12,00
Denne vin er let at finde i næsten enhver købmand, og den har en god værdi til $ 12 pr. Flaske. Denne vin er lys og livlig, med sprøde frugtsmag og subtile noter af vanilje og karamel. Det er en god vin at kombinere med middage i hverdagene som bagt kylling eller pasta med flødesauce.

A til Z Wineworks Chardonnay 2014, $ 14,00
Denne vin er en af ​​de bedste uudklædte Chardonnays under $ 20 med sine lyse frugtsmag. Smagen viser saftige citrus- og blomstersmag, og buketten er fuld af grønne æble- og limeblade. Hvis du er fan af skarpt, køligt klima Chardonnay, må denne fra Oregon ikke gå glip af.

Josh Cellars Chardonnay 2014, $ 11,99
Denne vin er endnu en mulighed - til en endnu bedre pris - for dem, der elsker et klassisk varmt klima Chardonnay, med bare et strejf af egetræ. Tropiske frugtaromaer introducerer en gane af gule og stenfrugter, med kun et strejf af egetræ.

Charles Smith Eve Chardonnay 2013, $ 12,00
Charles Smith er blevet et kendt navn, og vinens kvalitet beviser, at dette ikke er tilfældigt. For kun $ 12 pr. Flaske er denne Chardonnay fyldt med noter af frisk æble, pære og citroncreme. Det ville være hjemme på et hvilket som helst middagsbord (eller weekendbord, for den sags skyld).

Milbrandt Vineyards Traditions Chardonnay 2014, $ 11,99
Tolv dollars synes at være prispunktet for overkommelige, velsmagende Chardonnay -vine. Vi klager ikke! Dette udvalg fra Milbrandt Vineyards viser aromaer af vanilje, moden pære og crème brulee. Det er et publikumsbehag.

Wente Morning Fog Chardonnay 2015, $ 15,00
For fans af Chardonnay med meget lys eg er dette en af ​​de bedste Chardonnays under $ 20. Den er lagret i rustfrit stål og neutral eg, for kun et subtilt strejf af toast. Frugten smager og er levende og sprød med noter af grapefrugt, grønt æble og pære.

Waterbrook Reserve Chardonnay 2014, $ 12,00
Denne velsmagende Chardonnay er en anden fantastisk mulighed til en god pris. Lækre smag af grønt æble og nøgle lime blandes med noter af tørret æble og vanilje. Hvis du ønsker at grille kylling eller laks, er denne vin et godt valg.

Maryhill Chardonnay 2014, $ 16,00
Dette er endnu et kvalitets Chardonnay -tilbud fra staten Washington. Du vil bemærke, at mange af disse Chardonnay -anbefalinger har været fra Oregon eller Washington. Druen vokser ekstremt godt der, og det kølige klima giver den færdige vin smag, der minder om fransk Chardonnay. Du vil se noter af grønt æble, citrus og pære i stedet for de tropiske frugtsmag fra Californien Chardonnay.

I hvert fald er denne flaske fra Maryhill et andet glimrende valg med sprøde smag af abrikos, citronskal og pære.

Bedste Chardonnay under $ 10

Billige Chardonnay behøver ikke at være dårlig Chardonnay, da vi beviser med et par gode valg under $ 10. Disse vine er gode valg, hvis du har et budget. De er også gode, hvis du er vært for en fest, og du skal købe en masse vin uden at bryde banken.

Bogle Chardonnay 2014, 9,99 $
Bogle er et mærke, som vi vender tilbage til igen og igen. De er lette at finde i næsten enhver købmand, og de leverer altid solide vine til en god pris. Denne Chardonnay viser smag af æble- og pæregalette, der blandes med bagekrydderi og vanilje. Det er et fantastisk valg.

Castle Rock Central Coast Chardonnay 2014, $ 7,99
Denne billige Chardonnay kommer virkelig til under $ 8 pr. Flaske og kan virkelig ikke slås. Hent den i supermarkedet sammen med resten af ​​dine dagligvarer, og du har en god vin om ugen at nyde med kylling, pasta, cremet suppe og mere. Det viser velsmagende smag af pære, melon og vanilje.

Smoking Loon Steelbird Unoaked Chardonnay 2015, $ 9,00
Navnet på denne vingård får os altid til at grine lidt, men der er ingen tvivl om, at de har fundet rimelig vin. Dette er en fantastisk ublandet Chardonnay under $ 20, og den viser levende frugtsmag af ananas, melon og gyldne lækre æbler. Server den med salat eller fisk.

McManis Chardonnay 2014, $ 7,99
Denne toasty Chardonnay har en masse personlighed. Smag af pære og moden fersken blandes med noter af smørret popcorn, ristede hasselnødder og vanilje. Til under $ 8 pr. Flaske er prisen svær at slå.

Pepperwood Grove Chardonnay, $ 8,99
Vores sidste mulighed kommer fra Valle Central, Chile, og den viser et overflødighedshorn af friske aromaer og smag. Citrus, grønt æble og pocheret pære kombineres med blot et strejf af honning for en rig, tilfredsstillende billig Chardonnay -mulighed.

Vil du lære mere om Chardonnay? Lær mere om, hvordan denne drue vokser i et af de mest berømte vinlande i verden. Italiensk Chardonnay: Smagsnotater og købsguide


De bedste vine under $ 20 ifølge vinbloggere

Mange af os leder efter den bedste vin, vi kan købe uden at sprænge budgettet. Og nogle gør en hobby - eller en karriere - med at søge og smager sig gennem flaskerbjerge for at finde de vine, der virkelig leverer. Vi spurgte 12 forfattere, der er stemmerne på nogle af internettets mest populære vinblogs om deres budgetvinråd.

Hvilke regioner tilbyder de bedste værdier inden for vin? Hvilke tips kan hjælpe os med at finde gode tilbud på flasker i hverdagsnatten? Her er hvad de havde at sige.

Tyler Colman, Dr. Vino

Vine under $ 12 er blevet mere savn end ramt i de seneste år: Desværre fungerer økonomien ved at lave en vin, der er udtryk for en enkelt, lille vingård, ikke altid på den måde. Et sted, hvor det sker, er i Finger Lakes i upstate New York. Der er nogle fremragende producenter af Riesling i intervallet $ 12 til $ 20. Jeg hældte 2012 Wiemer Dry Riesling i min NYU -vintime den anden uge, og det fik en tommelfingerrunde op. Ravines 2012 er også en fremragende værdi.

Importerede vine giver noget paradoksalt nok ofte bedre værdi i glasset i denne prisklasse. Protip: Hvis du ikke er sikker på en producent, skal du kontrollere etiketten på bagsiden for at se importøren. Kermit Lynch, Louis/Dressner, Neal Rosenthal har alle gode porteføljer Jose Pastor, Selection Massale og Jenny & amp Francois har gode vine af en "naturlig" bøjning.

Et par røde, der er flerårige bedre værdier er Terres Dorées "l'Ancien", en lys, lys, gulpable (meget gratis i den lokale folkemund) Beaujolais, og De Forville Barbera, en anden rød med højere surhed, der har en dragende bitter tone på finishen. Hvis du vender disse flasker fra 2012 rundt, vil du se, at de er importeret af henholdsvis Louis/Dressner og Rosenthal.

Jameson Fink, Grape Collective

Siden årgangen 2003 har min go-to rød under $ 20 været Saint Cosme Cotes-du-Rhone. Det er 100% Syrah, hvilket er usædvanligt (på en dejlig måde) for regionen. Jeg synes også, at etiketten er charmerende og idyllisk. Perfekt til burgere og pizza.

Hvis du leder efter en rød drue, der leverer varerne for et kontant beløb, kan du tjekke spanske vine fremstillet af Monastrell. Saftig nok til Zinfandel-fans, men alligevel giv den eurocentriske vinsmag noget at gruble over.

Når det kommer til en region for forhandlere på jagt efter hvidvin, vender jeg mig til Gascogne i det sydvestlige Frankrig. Billig og munter, søg blandinger fremstillet af druer som Colombard, Ugni Blanc og Gros Manseng.

Når du leder efter værdi i en vinbutik, skal du spørge alle, der arbejder der, hvad de tager med hjem regelmæssigt. (Det er ikke Grand Cru Bourgogne. Hvis det er tilfældet, så spørg om de ansætter.) Det bliver noget under $ 20, interessant, unikt, velsmagende og altid roterende. Du øger dybden og bredden af ​​din vinkundskab bare ved at cykle gennem personalets valg hver gang du kigger forbi.

Elaine Chukan Brown, Hawk Wakawaka Vinanmeldelser

Venner ringer til mig eller sender en sms, hvor de spørger, hvordan jeg finder en lækker vin, de har råd til. Fordi jeg ikke er der og handler med dem, skal jeg give dem mere generelle råd. Mit første svar er altid at tjekke afsnittet Sydfrankrig i din vinbutik. Det er et kæmpe område, der strækker sig fra sydvest langs Spanien gennem Languedoc over i Provence, men fordi det er mindre kendte vinområder, bliver de ofte klumpet sammen til bare "Sydfrankrig" i en vinbutik. Opadrettede er, at hele Sydfrankrig giver meget værdi for pengene. Det er let at finde en lækker vin til under $ 20, endda fremragende bobler. Den mousserende vin, Cremant de Limoux, er regelmæssigt $ 15 eller mindre. Går du efter østers? Picpoul de Pinet er et godt valg! Begge kommer fra Languedoc. Har du brug for en skare, der glæder sig over rødt? Tag nogle Cahors fra det sydvestlige Frankrig. Vil du have en sprød og forfriskende rosé med kompleksitet? Hit Provence.

Tim Lemke, Billige vinvurderinger

Jeg er overalt på kortet med de vine, jeg nyder, men mine weeknight -vine har en tendens til at være lettere og passer godt til de lettere madvarer, jeg spiser i løbet af ugen. Chenin Blanc fra Sydafrika og Vinho Verde fra Portugal er et par af mine foretrukne valg på det seneste.

Sydafrikanske vine tilbyder generelt en enestående værdi, og deres Chenin Blanc er fantastisk. Det kan tage på en række personligheder, fra tørt og mineralsk til tropisk og levende. Selvom der er flere gode producenter, er Ken Forrester øverst på min liste for den rigtige balance mellem kvalitet og værdi.

Vinho Verde, mit andet valg om ugen, har ofte en lille brusning, et lavere alkoholindhold og snavs billige priser. Det er livligt og perfekt med en rejesalat eller bare til at nippe til dækket.

Meg Houston Maker, Maker 's Table

På hverdage vil jeg gerne have vine, der er ukomplicerede, men stadig tilbyder masser af struktur og forfriskning. Mine hverdagsmenuer læner sig stærkt på tomatsaucer, salater, supper og lettere kød, og om sommeren handler de om det, der er friskest i haven. Vinen skal have masser af syre og smag for at føles komplementær-ikke være frugtdominerende, med andre ord-så jeg hælder en masse Old World-vine ud.

For rød åbner jeg masser af Barbera, Valpolicella, og Côte du Rhône, plus andre italienske og spanske røde blandinger. På det seneste har jeg også fundet gode tilbud fra Languedoc-Roussillon. For hvide leder jeg til Alsace, Loire og Østrig (Grüner Veltliner!). Når jeg finder noget, jeg elsker, køber jeg seks flasker eller en æske, da forhandlere ofte tilbyder 10% til 15% rabat i mængde. En ting mere: Jeg ville åbne en mousserende vin Cava eller Trentino hver aften, hvis jeg kunne. Hvorfor vente til weekenden?

David White, Terroirist

Med foråret lige om hjørnet, har jeg lyst til rosé, lyse hvide og bobler. Roséer er lige på markedet, og i år planlægger jeg at holde mig mest til indenlandske tilbud. For omkring $ 20, Rød bils rosé 2013 af Pinot Noir og Turleys hvide Zinfandel fra 2013 er begge lækre.

Opholder sig i Californien, smagte jeg for nylig på 2012 Albariño fra Abrente vinkælders, et projekt fra Morgan Twain-Peterson fra Berggrund og Michael Havens. Hvis flere Albariños fra Rías Baixas var så velsmagende, ville jeg måske drikke flere af dem!

Bevægelse uden for vores grænser, 2012 tyske Rieslings er endelig stateide, og wow, hvilket godt år. De grundlæggende tilbud fra Dönnhoff og J. J. Prüm kan let findes for mindre end $ 20 pr. Flaske, og de er fantastiske.

Flytter til bobler, François Chidaine byder på lækre stjernekast fra både Montlouis og Vouvray. Albert Manns Crémant d'Alsace er altid et solidt valg, og hvis du kan finde det, er Crémant de Bourgogne fra Domaine des Moirots dejlig.

Når jeg handler vin, tøver jeg aldrig med at spørge til råds - især i nørdede butikker. Mens jeg var hos MacArthur Beverages i DC for et par nætter siden, spurgte jeg, om der stadig kunne findes nogen anstændig Beaujolais for under $ 20. Jeg blev henvist til Pierre-Marie Chermettes Coeur du Vendange fra 2011, og det var helt fantastisk.

Lenn Thompson, New York Cork Report

I løbet af ugen lever min kone og jeg stort set vegetariske liv - så jeg føler mig mindre skyldig i alle de svinekødsprodukter, jeg spiser i weekenden. Vi tilbereder en masse godt krydret, til tider krydret, mad med højere syre. Denne diæt kombineret med frygtløs interesse for lokale vine - jeg er heldig at leve med et tøndekast fra Long Island vinland - og du ender med min nuværende besættelse på hvernat: Macari Vineyards 2013 "Early Wine" Chardonnay ($17).

Dette er sandsynligvis ulig enhver chardonnay, du har haft. Druerne blev høstet uger tidligere end normalt for regionen - den 7. september - og efter en kort gæring blev de aftappet lige efter Halloween og frigivet på vinproducenten Kelly Urbanik Kochs fødselsdag. Du kan tænke på det som chardonnay nouveau, tror jeg, men det er ikke bare et marketing -trick.

Citrusy-tænk citron og grapefrugt-med crunchy grøn æble surhed og smag, der er fremhævet af noter af æbleblomst, det er en saftig, mængde-behagelig vin. Selvom det er tørt, knitrer det med surhed-både at tæmme krydret mad og stå op for al den citron, lime og eddike, vi laver mad med.

Som så mange af de madvarer, vi nyder, er denne vin noget sæsonbestemt. Det skinner klarest så tæt på udgivelsesdatoen som muligt - i al sin livlige, forfriskende herlighed. Og i en region, der ofte kæmper for at levere til under $ 20-prispunktet, overleverer denne.

Alder Yarrow, Vinografi

At finde gode vine under tyve kroner kan være en af ​​en vinelskers mest givende quests. Det første skridt må altid være at opbygge et godt forhold til en stor uafhængig vinforhandler, hvis det overhovedet er muligt. At handle regelmæssigt i sådan en butik kan hjælpe personalet med at lære din smag, og så kan de gøre alt arbejdet for dig! Når det er sagt, er der helt sikkert steder at lede efter gode vine i den prisklasse.

For dem, der nyder Sauvignon Blanc og frugtagtige blandinger af Bordeaux-stil af Cabernet Sauvignon og Merlot, giver Chile en velkendt kilde til fænomenale værdier. Prøv som eksempler Veramonte Sauvignon Blanc eller deres røde blanding kaldet Primus. For dem, der ønsker at drikke lidt mere uden for den slagne vej, læner mine anbefalinger sig mod nogle af de mindre kendte vinområder i verden: Assyrtiko fra den græske ø Santorini for en fiskvenlig, mineral-drevet hvidvin fremstillet af Domaine Sigalas eller den Cinsault-baserede røde blanding kaldet "Jeune" lavet af Chateau Musar i Libanons Bekaa -dal. I disse dage, hvis du er villig til at bruge mindst $ 15 på en flaske, er verden din østers.

Alice Feiring, The Feiring Line

To fra Domaine Deux Anes er mine favoritter - Premier Pas - nu kulsyreholdige, hvilket ikke begejstrer mig så meget, men stadig virkelig fantastisk. Deres Fontanilles? Bliver ikke bedre-rig, rund, jernkantet, solrig.

Min go-to nybegyndervin er fra Sydfrankrig. Cote du Rhone. Kermit Lynchs signatur Cote Du Rhone, er en klassiker, omkring $ 17 og lækker. Loire plejede at hoppe med dem, men i disse dage findes der få under $ 20 - undtagen nogle virkelig fantastiske Bourgueil fra Dom de la Chevalerie.

Pamela Heiligenthal, EnoBytes

Jeg har endnu ikke mødt et land, der ikke har overrasket mig med en lille perle, der gemmer sig i en ukendt region, eller en sort, der, selvom jeg ikke kan udtale, bringer noget særligt til bordet til en fornuftig pris. Jeg vil anbefale at tage til Grækenland for at prøve en forfriskende Assyrtiko eller tage med Sémillon fra Australien. Hvad angår røde, vil du aldrig gå galt med rig, moden Malbec eller Torrontés fra Argentina. Hvis du leder efter en lettere stil, anbefaler jeg at rejse til mindre kendte italienske appellationer som Valtellina og Gattinara, der laver elegante, strukturerede vine. Et andet land, der ved noget om værdi og kvalitet, er Spanien, der tilbyder ekstremt alsidige stilarter, fra Garnacha til Tempranillo og Mencia til madvenlige hvide som Godello og Cava. Fra Frankrig skal du ramme Loire, Cotes du Rhone, Minervois, Languedoc-Rousillon og Cahors. Konklusionen er at være eventyrlysten og prøve forskellige vine for at finde din næste favorit.

Et par specifikke anbefalinger:

2010 Bodega DiamAndes "Perlita" Malbec Mendoza Argentina ($ 9) Saftig blomme og krydderier afbalanceret med sort sød frugt en lækker handel.

2010 Perrin et Fils, Cotes du Rhone Villages Frankrig ($ 12): Tætte sorte frugter sidder på en ramme af lakrids og krydderier livlige og indbydende.

2011 Cave Des Vignerons De Saumur Les Pouches ($ 12): En smuk stil med rene smag af cedertræ, tobak og oliven til en god værdi.

2012 Cave Du Haut Poitou Sauvignon Haut Poitou Château La Fuye ($ 14): Flinty og racy med masser af citrus og zest.

2012 Hatzidakis Assyrtiko Santorini Grækenland ($ 15): Zesty, fyldig hvidvin med god citrus og syre, den kan lide at spille i centrum.

2011 Brokenwood Sémillon Hunter Valley New South Wales Australien ($ 18): Fokuseret og ren med smag af honning, pære og citron.

2010 Mamete Prevostini "Botonero" Nebbiolo Valtellina Italien ($ 16): Frugt fremad og blød, med klassiske Nebbiolo "tjære og roser" smag og aroma

2010 Bodegas Valdemar "Inspiracion" Tempranillo Rioja Spanien ($ 18): En moderne Rioja -stil med røde frugter og mineralsk frisk, lys syre.

Joe Roberts, 1 Wine Dude

For mine penge er vine med den bedste værdi dem, der ikke forsøger at være noget, de ikke er, som ikke prøver for hårdt på at levere aspekter, som dyrere vine leverer, som bare er autentiske. Og hvis du tager tirsdag aften, taler du højere sure vine, for du vil bare have, at de skal spille godt ved middagsbordet.

Jeg tror, ​​at Italien faktisk kommer meget stærkt ud i den kategori lige nu, hvis du leder efter regioner, der ikke får masser af presse som f.eks. Sicilien. Hvad angår sorter, elsker jeg Vermentino i den prisklasse. For røde, Beaujolais-landsbyer er også et godt køb i det område.

John Thorsen, The Reverse Wine Snob

Min yndlingsregion for værdivine lige nu må være Calatayud i Spanien. Hvor ellers i verden kan du få vin fra 50 til 100 år gamle vinstokke til omkring $ 10? Garnacha fra dette område er ensartet fremragende og ærligt, snavs billig. (Det hjælper også, at Garnacha ikke får sin skyld som en stand-alone sortvin.) Om vinene tilbringer tid i egetræ som Bodegas Filon eller Bodegas Atteca eller bare rustfrit stål som Evodia, disse vine tilbyder kompleksiteten til let at konkurrere med flasker mere end to eller tre gange deres pris.


Bedste Rosé: Domaine de Triennes Rosé

Kendt for sine sandstrande, lavendelfyldte marker og solbeskinnede dage, er den franske region Provence også kendt for sin rosévinproduktion. Alligevel er det ikke alle provencalske pink, der er skabt ens. At finde en producent af høj kvalitet er altid nøglen, når man leder efter vin til en overkommelig pris, og rosé er ingen undtagelse. Triennes er et joint venture mellem Aubert de Villaine og Jeremy Seysses, to af Bourgognes mest talentfulde vignerons eller vinproducenter. Denne flaske er fremstillet af økologisk opdrættet frugt og er fyldt med smag af tærte jordbær, fløde og citrusskal. Server kølet med franskinspirerede snacks til en flugt til solrige, sydlige Provence.


15 vine under $ 15: Billige flasker til at drikke hjemme

Disse spændende vine er nogle gange skæve og ofte usædvanlige. Alle er dejlige, hvad enten det er med et måltid i aften eller som gaver til dem, der kunne bruge et.

Hvor jeg bor på Manhattan, ser vinforhandlere ud til at opleve et salgsboom, selvom mange butikker er i levering eller kun afhentningstilstand.

Selvom det er økonomisk vanskelige tider for mange mennesker, er ønsket om vin og spiritus stadig stærkt.

Folk vil drikke corona blues væk, det er i hvert fald en del af det. Men folk finder også trøst i god mad, en spændende flaske vin, en ny cocktail. Det er også en del af det.

Så jeg tænkte, at jeg ville sammensætte en billig æske vin, seks hvide og seks røde, som jeg stærkt anbefaler, og som ikke vil bryde banken. Jeg smed et par statister ind, et par stjernekastere og et sherry-look-alike. Lad os kalde det 15 under $ 15.

I feel somewhat embarrassed to be discussing wine when so many more serious issues have engulfed our lives. And yet, we still must eat and we still drink, we try to laugh and we continue to live our lives as best we can.

Those who continue to enjoy good health and an uninterrupted income might take a moment to acknowledge the difficulties that some friends and neighbors face under the current circumstances. Many people need help with the basics, either because they have lost their jobs and incomes or because they are working so hard they don’t have much time to see to their own needs.

Housebound and elderly neighbors, the recently laid-off, health care workers, first responders, food and pharmacy workers — all could use assistance, even if it may not seem intuitive with social-distancing protocols. Some people might appreciate a restaurant meal, which you could send through “contactless delivery.” For others, if they enjoy wine, a few bottles could make a nice gift.

Many wine stores, along with the wineries themselves, will send out such care packages. In New York, some shops will even put together a mixed case for you. All you have to do is give them a budget and an address for delivery.

These 15 bottles might be among the possibilities. I found them all while shopping online at Manhattan wine stores. But don’t assume that they will all be available everywhere. Our fractured distribution system and the limitations of small-production wineries make that virtually impossible.

In other parts of the country, however, good bottles are available that cannot be found where I am. Some of the wines that I am recommending will have terrific analogues outside New York. Good wine merchants will suggest excellent alternatives. But not everything can be found all over, and for that I apologize.

What’s the alternative? Most wines that can be found virtually everywhere are mass-market, big-brand bottles that I would not recommend. But that’s not to say you should not drink them. If you know the wines and like them, then you are all set.

The bottles that I am recommending here are mostly, though not entirely, small-production, quirky discoveries. Every one piqued my interest one way or another. All are delicious and great values.

Some might seem strange, made with unfamiliar grapes grown in unknown places. Hvorfor? If you are looking for great values under $15, you will not find wines from exalted places that are in high demand. No Napa cabernet sauvignon, no Willamette Valley pinot noir, no Burgundy, no Pomerol, no Brunello di Montalcino. At least, not good ones.

Nor will you find wines that you can put away for years of aging, or that would serve as centerpieces for memorable occasions. These are not the complex epitomes that show the extent of a wine’s potential. Many serve as introductions to a particular style. If you like them, you might consider someday exploring more deeply, at higher cost.

But you will find all of these, listed in no particular order, to be highly enjoyable wines that will make meals and occasions better, that might bring a smile to somebody who needs one.

Loxarel Amaltea Penedès Cava Brut Nature 2016 $13.99

This is fresh, dry sparkling wine, appropriately herbal and citrus-flavored, but with unexpected depth and a toasty, yeasty undertone. Loxarel uses only the traditional cava grapes, xarello (Loxarel is an anagram), macabeu and parellada, grown biodynamically or organically. There’s a lot of mediocre cava around, but this superb bottle stands out. (The Spanish Acquisition, Wilmington, Del.)

Bohigas Cava Rosat NV $14.97

It’s nice to have a rosé sparkler as well, and this copper-colored example from Bohigas is excellent, rounder and a bit fruitier than the Loxarel, with which it offers a nice contrast. This rosat, the Catalonian form of rosado, which itself is the Castilian word for rosé, is made from trapat, an indigenous Catalonian grape, with a touch of pinot noir. It’s refreshing, and you could drink it as an aperitif, but it would go well with food, too. (Polaner Selections, Mount Kisco, N.Y.)

Alta Alella Alella PB 2018 $14.99

PB stands for pansa blanca, which in Catalonia is another name for xarello, the leading grape in good cava. But this white gives an idea of how good xarello can be in still wines. It’s got appetizing aromas and flavors of grasses, herbs and orchard fruits. Alta Alella is just outside Barcelona, and almost adjacent to the Mediterranean. (Avant-Garde Wine and Spirits, New York)

Standing Stone Vineyards Finger Lakes Farm Red NV $14.99

Who said every still wine has to be a vintage wine? If blending vintages results in a better wine, why not mix them up, particularly for inexpensive bottles when a terroir expression is not the primary goal? Farm Red takes standard Bordeaux grapes, cabernet sauvignon, merlot and petit verdot, and adds a good dose of saperavi, a red grape indigenous to the country of Georgia. Standing Stone, which is now owned by Hermann J. Wiemer, a longtime Finger Lakes producer, has six acres of saperavi, which it says is the largest planting outside of Georgia. The result is a juicy, slightly exotic, earthy blend with a lightly tannic edge.

Gini Soave Classico 2018 $14.97

This is a superb Soave, made entirely from organic garganega grapes, rich and herbal, with lingering nutlike, mineral flavors. And a steal for around $15. It’s not always priced that low. If you find it, you might be asked to pay $17 or $18. But for this beautiful wine, that’s still a great value. (Skurnik Wines, New York)

Filipa Pato & William Wouters Bairrada Dinamica Baga 2018 $12.97

With its distinctive terroirs, Portugal over the last few years has blossomed as a source of fresh, balanced, unusual wines made from indigenous grapes found almost nowhere else. The bright, lively, slightly chalky Dinamica is an entry-level bottle from Filipa Pato and William Wouters, a husband-and-wife team, who are among a new wave in Bairrada exploring the potential of the baga grape. (Skurnik Wines)

Casale Marchese Frascati Superiore 2018 $13.99

Frascati is a popular white wine made in the vicinity of Rome, most often with an eye toward quantity rather than quality. It used to epitomize the stereotypical Italian white wine — fresh, thin and neutral at best. You drank it very cold, and it was refreshing. Nowadays, the quality of Italian whites is light-years better, and with so much to choose from, Frascati has had to up its game as well. This one, made largely from the malvasia del Lazio grape, is still fresh, but richer, with more character than in the Frascatis I remember. It’s a pleasure to drink. (Polaner Selections)

Domaine de Fenouillet Vin de Pays de Vaucluse 2018 $14.99

This juicy, stony red comes from the Southern Rhône Valley. It’s labeled Vin de Pays de Vaucluse, because the blend of merlot and marselan falls outside of the appellation rules. You already know merlot, and marselan you may get to know. It’s one of seven grapes now permitted in certain Bordeaux appellations as winemakers begin to plan ahead for profound climate change. This one is certified organic and certifiably delicious. (Rosenthal Wine Merchant, New York)

Loimer Kamptal Lois Grüner Veltliner 2018 $13.97

Loimer is one of my favorite producers in the Kamptal region in Austria. Fred Loimer is a leader in biodynamics, and even his inexpensive wines like this Lois grüner veltliner, made from purchased grapes, are organic. Lois is fresh and easygoing, deliciously spicy, herbal and peppery, a lovely harbinger of spring. Enjoy with salads and seafood. (Craft & Estate/Winebow, New York)

Clos la Coutale Cahors 2017 $13.47

Malbec is now considered the red grape of Argentina, but it bears reminding that it originally comes from southwestern France, where it continues to be used to make very good wines. This Cahors from Clos la Coutale, malbec with a little merlot blended in, is gently fruity with earthy, rocky flavors threaded through, very different from the Mendoza expression of malbec. (Kermit Lynch Wine Merchant, Berkeley, Calif.)

Schiavenza Dolcetto d’Alba 2018 $13.99

Dolcetto is a terribly underrated grape, and I’m not sure why. Good inexpensive bottles, like this one from Schiavenza in Serralunga d’Alba, are fresh, fruity, rich and joyous. For a little more money, you can find deeper, more complex and expressive wines. But good dolcetto requires a producer to take it seriously rather than treat it as a cheap, throwaway wine. Many, sadly, reserve their thought and effort for the big-money nebbiolo wines. (Bowler Wine, New York)

Benito Santos Rías Baixas Albariño Igrexario de Saiar 2018 $12.97

A lot of insipid albariño is out there. Those wines tend to be slightly sweet, with flavors of tropical fruits. This one from Benito Santos, made with organic grapes, is not one of them. It’s tense, alive and vibrant, floral and saline with a lively citrus tinge. When I drink this, I find myself craving oysters and clams on the half-shell. (Bowler Wines)

Bodegas Ponce Manchuela Clos Lojen Bobal 2018 $10.87

Of the three red grapes that have dominated wine production in southeastern Spain forever, two are now found all over the world, garnacha and monastrell. The third, bobal, stayed home as primarily the basis for indifferent wines sold in bulk. But its champions, like Bodegas Ponce, have demonstrated how good bobal can be when grown and made with care. Clos Lojen is Ponce’s entry-level wine, but it’s lively and fresh with earthy, red berry flavors. (T. Edward Wines, New York)

A to Z Wineworks Oregon Chardonnay 2018 $12.97

Oregon has emerged as a source of some of the best American chardonnays. Mostly, they are from the Willamette Valley and priced on the high end. But this one, from the reliable A to Z Wineworks, is rich yet crisp, fresh and textured, slightly neutral in flavor yet intriguing enough to demand the next sip. It’s labeled “Oregon,” and A to Z unfortunately is not transparent about where the grapes come from or how the wine is made. But good cheap American chardonnay is hard to find, and I’m going to trust my taste buds.

Pérez Barquero Verbenera Montilla-Moriles Fino NV $11.99

This wine raises several questions. Montilla-Moriles? It’s a region in the Andalucia region of Spain, not far from Jerez, and the wines are reminiscent of sherry, though the operative grape is Pedro Ximénez, not palomino, and the wines achieve 15 percent alcohol without fortification. Verbenera? It’s an imprint of Pérez Barquero, one of the region’s best producers. This wine is a superb value, dry with almond and mineral flavors, a little richer than a Jerez fino, but delicious nonetheless. (The Spanish Acquisition)


Bonus Wines

These wines were just over the $20 threshold but made our Top 50 Wines of 2019, so we wanted to share them!

Comando G ‘La Bruja de Rozas’ Sierra de Gredos 2017 (A+) ($22)

You need to taste this wine. This is one of the best expressions of old vine Garnacha from Spain. If you like Pinot Noir you are going ape shit for this bottle. It has the bright fruit you love while maintaining a significant tannin structure that holds all the elements together. There’s a rustic edge and an elegant bent and will make your palate sing. Actually you will probably start singing.

G.D. Vajra Langhe Nebbiolo 2017 (A) ($22)

If you’ve heard about the wonders of Barolo but want to see what all the fuss is about before spending some serious cash, seek out this bottle. It’s made using the same grape variety (Nebbiolo), but arrives in a much more youthful, approachable, and affordable guise. Its aromas include concentrated sour cherry and hints of violets and plums. The palate has vibrant acidity and rigid, well-incorporated tannins. At this price, you can serve it on the midweek dinner table, where it will pair wonderfully with lean red meat.


The Best Bottle of Wine for Every Budget

One-hundred-fifty-nine million cases. For a country that lacks the grand wine ancestry of a place like Italy, where there are "more wines than churches," that's an impressive number recorded by America's millennials, who downed wine last year at a record clip.

But lest you think it's all Carlo Rossi and Crane Lake, studies show millennials are not only a growing target audience, but also display a willingness to drop over $20 for a bottle. Let's be realistic, though. Even an upward trend of young, discerning wine drinkers doesn't negate the obvious: the wine world can feel like a guarded palace, reeking of stiffness and suffering from a lack of sex appeal.

That stigma, however, shouldn't prevent you from enjoying one of the world's most popular liquids. The way we see it, rather than stroll into the shop looking for det perfect bottle, or limiting yourself to a specific style, your best bet is to filter options by price point. You're far better off working within parameters—asking for a $15 acidic red, for instance, a strategy that zeroes in on affordability and flavor.

Walk in with a different agenda and you're bound to get lost trying to catch the white whales, only found in the cellars of serious snobs. Which is why we tapped the expertise of Wes Narron, Chief Wine Ambassador of City Wine Tours, who has spent years running shops and organizing tastings. Whether sparkling, white, or red, we asked Narron to put together a list of accessible, mainstream options that are friendly towards all wallets.

Here we present to you the best bottles of wine for every budget.

Sparkling: Martini Rossi Asti 375 ML

Approx. price: $6.99
Region: Piedmont, Italy

This is about the best your can do for a cheap sparkler. Most bottom-shelf sparkling wines—looking at you J Roget and André—are pure sugar bombs. You typically won't get anything good for less than $10 in this category, unless you get a half-bottle. Thus, the Martini & Rossi Asti 375 ml. Here you get a blend of fall-harvested Moscato grapes, giving it a distinct light and fruity taste. Don't feel guilty about mixing it with juice for brunch.

White: Aveleda Vinho Verde

Approx. price: $4.99
Region: Minho, Portugal

Vinho Verde translates as “green wine.” It’s a light-bodied white wine from Portugal. Green, because it’s distributed very quickly after harvest, and because it does have a slight green tinge. Fresh, tart fruit flavors with a crisp, slight effervescence in the finish. At this price point, it's hard to escape processed junk (see: Charles Shaw and Cupcake) made with tons of additives, so opt for a real wine, made from good grapes, in a simple, pure style: Vinho Verde.

Red: Piccini Chianti

Approx. price: $5.99
Region: Tuscany, Italy

You want to buy Three Buck Chuck from Trader Joe's? Be my guest. It's great for making sangria or mulled wine. But, for real—you like it? Spend an extra couple bucks and get something palatable. Chianti is made primarily from the Sangiovese grape, and blended with other Italian grapes. The more Sangiovese in the blend, the cheaper the price. This is a smooth, easy-to-drink red, with an attractive black cherry flavor.

Sparkling: Jaume Serra Cristalino Extra Dry Cava

Approx. cost: $9.99
Region: Penedes, Spain

Cava, the sparkling wine from Spain, is ridiculously affordable, and incredibly delicious. It’s a great alternative to Prosecco or Champagne. Look for the “Extra Dry” designation, which actually means “less dry” or “slightly sweet.” Here you get fresh pear and apple aromas, and rich citrus, peach, and green apple flavors.

White: Domaine de Vaufuget Vouvray

Approx. cost: $9.99
Region: Loire Valley, France

Vouvray is a semi-sweet white wine made from Chenin Blanc grapes of the Loire Valley in France. It's the wine my family fights over at Thanksgiving, and it's a perfect wine to serve to a novice because it's delicious and simple. Here you get a concentration of rich aromas with a slight honey taste.

Red: Columbia Crest Grand Estates Cabernet Sauvignon

Approx. cost: $9.99
Region: Columbia, Washington

This is a perennial winner of best wine under $10 awards. If you run a wine shop, they twist your arm to make you buy the whole range of Columbia Crest Grand Estates wines: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Merlot, Zinfandel, Syrah, etc. The Cabernet Sauvignon is the one to buy, though. Cocoa, plum, and vanilla aromas are followed by creamy dark fruit flavors that display a mixture of fruit and oak barrel aging.

Sparkling: Gruet Brut

Approx. cost: $14.99
Region: Albuquerque, New Mexico

Sounds French, oui? Not quite. Gilbert Gruet was a European expatriate who had his mind blown at the wonderful grapes he tasted in the American south west, so he brought his champagne making skills to New Mexico. It's vibrant and fresh, with creamy citrus, vanilla and spiced almond flavors.

White: Alsace Willm Reserve Pinot Gris

Approx. cost: $14.99
Region: Alsace, France

For everyday drinking, grab white wines from Alsace to break up the monotony of Sauvignon Blanc and Chardonnay. You don't have to step too far out of your comfort zone to love Alsatian white wines. They offer pleasant flavors of honey-tinged fruit, primarily peach, apricot, and a little pear. This one's a perfect medium-bodied fruity wine to match with shellfish or lighter cuts of fish.

Red: Masi Campofiorin Rosso del Veronese

Approx. cost: $16.99
Region: Veneto, Italy

Valpolicella Ripasso from Italy is the “poor man’s Amarone.” You get the same flavors as the big boy wine, just not as smooth or intense. They sell for $15-20. This is the best wine value in the world. If you don't remember anything else in this post, remember this one word: ripasso. Generous, ripe aromas of plum and cherry jam, with hints of spice. Bold and rich flavors of bitter cherries and berry fruits stand out on the palate, with good acidity, balance and velvety tannins.

Sparkling: La Marca Prosecco 1.5 L

Approx cost: $21.99
Region: Veneto, Italy

Prosecco comes from the Veneto region of n orthern Italy. You'll find your local wine shops are overflowing with different brands of cheap Prosecco , but the La Marca Extra Dry is the one to opt for: a fresh sparkling wine with a vibrant bouquet of apple, white peach, and honeysuckle.

White: Feudi di San Gregorio Falanghina

Approx. cost: $17.99
Region: Campania, Italy

Falanghina is an ancient grape variety, around when Emperor Nero was letting his kingdom burn—and presumably toasting with a glass of Falanghina . You don't have to be a wine geek or experienced sommelier to enjoy this. It's a pure darling of aromatic pleasure, with notes of flowers and tropical fruits.

Red: Decoy Sonoma County Pinot Noir

Approx. cost: $19.99
Region: Sonoma, California

To stereotype Napa vs. Sonoma: Napa wine owners drive from vineyard to vineyard in their Range Rover, while Sonoma winery owners drive from vineyard to vineyard in their Toyota Tacoma. Sonoma's wines benefit from the hands-on down-to-earth nature of their makers. The Decoy Sonoma Pinot Noir is silky smooth, with aromas of fresh-picked strawberry, raspberry, and blackberry, with hints of violet and white pepper.

Sparkling: Roederer Estate Brut

Approx. cost: $21.99
Region: Mendocino, California

Lots of the fine French Champagne houses bought vineyards in Napa/Sonoma California and make "California Champagne" using the same method and grapes as back in the motherland. Only they can't legally call it Champagne and they can't sell it for as much because it comes from the west coast. The Roederer Estate makes the famed Cristal Champagne in France, but this is their California version, a tremendous bargain for the rich and aromatic sparkler. It has floral apple, cinnamon and anise aromas, with crisp yet supple lemon tart, cherry, and spicy hazelnut flavors.

White: Pascal Jolivet Sancerre

Approx. price: $24.99
Region: Loire Valley, France

The Jolivet family makes incredible Sauvignon Blanc-based wines in the Loire Valley, the spiritual heartland of Sancerre and Pouilly-Fume. Where else can you find taste-bud-shattering Sauvignon Blanc? Sleekly structured with acidity, citrus, and herb aromatics.

Red: CVNE Rioja Reserva

Approx. cost: $26.99
Region: Rioja, Spain

Red wines from Rioja, Spain all feature the Tempranillo grape. This vino is lighter bodied with a red cherry flavor and a touch of fennel. The palate is soft with sweet tannins. Tempranillo has a remarkable similarity to the Chianti wines from Tuscany, without the barnyard character of some Chianti. The trick with the Rioja reds is to understand the aging designations and to appreciate how they affect the price:

Tinto or Rioja: aged 6 months to 1 year: low or no oak aging: $9-$12
Crianza: aged 2 years: 1 year in oak, 1 year in bottle: $12-$19
Reserva: aged 3 years: 2 years in oak, 1 year in bottle: $20-$30
Gran Reserva: aged 5 years: 2 years in oak, 3 years in bottle: $30 +


Top 7 Merlot Wines Under $20

When you want to throw a party and want red wine to be an accompaniment for the dishes, the best Merlot wines, which are less than $20, perfectly fit the bill. This Tastessence article has all the help you are looking out for.

When you want to throw a party and want red wine to be an accompaniment for the dishes, the best Merlot wines, which are less than $20, perfectly fit the bill. This Tastessence article has all the help you are looking out for.

Did You Know?

As compared to Cabernet, Merlot is gentler, more mature, and more sarcoid. Dissimilar from Cabernet, it can be had with ease, accompanying all tomato-based savories.

Merlot wine when consumed in moderate quantities can prove to be beneficial for health. It is endowed with antioxidants and makes the perfect dry wine to go along with a sumptuous main course. Merlot wine is great for all those health-conscious ladies and gentlemen around, because it only offers 98 calories per glass (4 ounces).

If you are planning to treat your friends or relatives with wine this festive season, and are low on budget and looking for the best Merlot wine, under $20, then this Tastessence piece is exclusively for you. Here we will not only give you the names of Merlot wines which are below $20, but also the details about its flavor and aroma. Plus, if you are confused about what food to serve it along with, then you don’t have to be so any longer. Details about its flattering pair and the best temperature to serve the wine are also furnished below.

Valley of the Giant Western Australia Merlot

With 14.5% alcohol, this wine is best served between 14°C to 16°C. This wine has a ruby gloss with vegetal aromas accompanied by woody and fruity fragrances. Cabernet Sauvignon (60%) and Merlot (40%) are the two grape varieties, which go into this 750 ml wine. The smooth tannins and full-bodied texture that the Australian Merlot owns, makes it a must-have in everybody’s wine collection. The sugar content is dry.

Average Price: $16.95

Best Paired With: Beef satay, Peking-style duck, spare ribs, barbecue sauce, and California salad.

Forest Glen Merlot 2012

This Californian Merlot, produced by the Forest Glen Winery, consists of 13.5% alcohol. With a cherry-red tinge, the olfactory sense is treated by the scents of spice, wood, fruits, and empyreuma. This wine can be had any time―on the day you buy it or after five years from the vintage. Served best between 17°C to 18°C, this refreshingly acidic wine has fleshy tannins.

Average Price: $19.80

Best Paired With: Beef, roasted duck, bacon with onions, and mushroom sauce.

Avalon Napa Merlot 2009

A wine with celestial flavors, making up to be the perfect dessert is Napa Merlot 2009. It has a polished satiny texture, composed of a precise blend of 6% Syrah, 1% Petit Verdot, and 5% Cabernet Sauvignon. It has a light-bodied consistency and a slender texture. The flavors of brown sugar with cherry pie and crème brûlée carry you to a different world. To put the cherry on the cake, they have added sweet berries and boysenberry to the ingredients of the appetizing wine.

Average Price: $14

Best Paired With: Fresh oysters, focaccia, trout tartare, and calamari.

Washington Hills Merlot 2012

Produced by the Washington Hills Winery, this wine has 13.5% alcohol content. This wine can be had on the present day, or after six years from the vintage. It has a refreshing acidity and broad texture. It is best served between 15°C to 16°C. This wine has a crimson color and a fruity mouth feel. The aromas of fruits and flowers are simply mesmerizing.

Average Price: $16.40

Best Paired With: Meatloaf, spicy rice dishes, seared salmon, crispy duck pancakes, and roasted turkey.

Teal Lake Cabernet/Merlot 2012

The producer of this Red Wine Merlot is Royal Wine Corporation. It offers an alcoholic content of 13.8%. Best served between 15°C to 16°C, this wine treats the olfactory senses with aromas of spices, fruits, wood, and smooth tannins. With a medium-bodied consistency, this Cabernet Merlot provides a lively acidity. You can have this wine the day you bring it home, or five years from the vintage. It has a vermilion look, and the flavors linger on your palate for a considerably long time.

Average Price: $18.85

Best Paired With: Pasta, grilled chicken, chocolate, grilled fish, and salamis.

Fleur Du Cap Merlot

Bergkelder Ltd. is the producer of this wine. It has 14% alcohol content and is served best between 16°C to 17°C. The acidity factor of this wine is refreshing and lively. It has a dry sugar content and medium-bodied consistency. The smooth tannins and aromas of fruits, spices, and empyreuma make this wine delectable.

Average Price: $15.95

Best Paired With: Lamb, zucchini, guineafowl, cold york ham, and eggplant.

Rock River Merlot 2009

The producers of this wine are Fattoria di Felsina. This wine originates from the US. The texture being smooth and silky, this wine has a deep crimson hue. The flavors of toasted vanilla, rich plum, chocolate, spice, berries, and cedar notes make it an ethereal formula. On sipping the wine, it caresses the palate with framboise and remains on the mouth for a long time.

Average Price: $9.99

Best Paired With: Cheese dishes, pasta, roasted turkey, any fish meat, and oysters.

As a concluding note, we hope that this list served you with the details you were looking for. Enjoy the festive season with these luscious Merlot wines, and do write back to us if you have any suggestions to add to this great list of red wines under $20.


Se videoen: Tasty Expectations. Duckhorn Merlot NV17 (Kan 2022).