Nye opskrifter

Tagliatelle med asparges og svampe opskrift

Tagliatelle med asparges og svampe opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Pasta
  • Pasta typer
  • Tagliatelle

Denne pastaret er en let og let vegetarisk aftensmad, perfekt til at nyde når asparges er i sæson.

340 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 4

  • 1/2 (500 g) pakke tagliatelle pasta
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stor flok asparges, trimmet og skåret i små stykker
  • 4 spsk kyllingekraft
  • 1/2 tsk tørret knust chili
  • 1 (200 g) punnetsvampe, skåret i skiver
  • 50 g friskrevet parmesanost

MetodePrep: 15min ›Kog: 10min› Klar om: 25min

  1. Kog pasta i henhold til pakningsinstruktionerne; dræne.
  2. Varm olivenolien op i en stor stegepande. Svits asparges i panden ved medium varme i cirka 3 minutter. Tilsæt kyllingekraft, chili og svampe; kog 3 minutter mere.
  3. Kast forsigtigt pasta med aspargesblanding; drys med parmesanost til servering.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(313)

Anmeldelser på engelsk (230)

af CASSO_77

Noget andet. Fremragende opskrift - jeg kogte aspargesene lidt længere og tilføjede hvidløg. - 21. juli 2008

Dejlig! Jeg tilføjede 3 fed hvidløg og 1 hakket frisk chili til aspargesene og kogte et par minutter længere, før jeg tilføjede svampene og derefter bouillon. Brugte også fuldkornspennepasta i stedet for tagliatelle. Enkel, men lækker.-13. juni 2011

Virkelig lækker, har lige købt nogle asparges friske fra en Evesham -avler, så det virkede virkelig vigtigt at vælge den helt rigtige opskrift. Brugt mere kyllingekød. Min partner tæller kalorier, så jeg tilføjede ikke parmesan, bare tilføjet til min bagefter. For at være ærlig, lige så velsmagende uden parmesan. Gem det til et måltid mindre iboende velsmagende. Også tilføjet antydning af basilikum, antydning af timian, antydning af rosmarin og antydning af chili, antydning af sort peber. Ønskede at bringe smag frem, der ikke dominerer. Også til hvidløg bruges kun en af ​​de frosne fedterninger. Nb. Jeg havde halveret ingredienserne til kun 2.-03. Maj 2014


Sauterede vilde svampe og ristede asparges

Jeg har testet, testet og testet opskrifter til kogebogen, og min mor og jeg begyndte lige at planlægge vores påskesedder, før den sniger sig over os. I år falder ferien sammen med min bedstefars 98 års fødselsdag (ja, 98. !!), så vi holder en stor fest med over 20 tanter, onkler og fætre, der kommer til middag. Sammen med de gamle standbys, som jeg normalt forbereder til Seder, ville jeg lave noget nyt og fjedrende, så jeg tilføjede, at denne garlicky ret med vilde svampe og ristede aspargesretter er på menuen — det er let at lave og indlæst med smag.

Forberedelse af fadet kræver, at du tænder både din ovn og din komfur, men i sidste ende kommer det hurtigt og enkelt sammen. Det fejler ikke noget, og jeg garanterer, at serveringsfadet vil være tomt ved måltidets afslutning. (Du vil måske endda ønske, at du har forberedt en dobbelt batch, så du kan vælge resterne!)


Tagliatelle med asparges og svampe opskrift - Opskrifter

Af Katie O 'Connor // 1. marts 2009

Når det kommer til italiensk mad, bliver det ikke mere klassisk end pasta. Men på South Citys Stellina Pasta Cafe gør ejerne Jamey og Lisa Tochtrop den gamle skole nye ved at bade deres håndlavede friske pastaer i enkle tilberedninger, der fremhæver rene smag og ingredienser af høj kvalitet. Ingen run-of-the-mill-rød sauce her ikke en Alfredo i sigte. I stedet er der fuld hvede-valnød fettucine med spinat og olivenolie, squashfyldt agnolotti i salviesmør eller friske semulje nudler med forårsgrøntsager og røgfyldt prosciutto.

Tagliatelle Med Morel Svampe, Asparges og Speck
Hilsen af ​​Stellina Pasta Cafe's Jamey Tochtrop
2 portioner

4 til 6 tynde spyd asparges
4 til 6 tynde spyd hvide asparges
1 oz. Piave Vecchio ost
2 5 oz. reder Stellina Pasta frisk tagliatelle
2 spsk. usaltet smør
½ kop friske morelsvampe (eller 1 1-oz. Pakke tørrede moreller, rekonstitueret)
Salt og peber efter smag
3 oz. plet, skiver papir tyndt*
1½ tsk. hakket hvidløg
1 spsk. ekstra jomfru oliven olie
1 spsk. hakket italiensk persille

- Bring 1 liter saltet vand i kog.

- Skræl og skær aspargesene i stykker på 1 tommer, reserver skrællerne fra de grønne asparges. Blancher de hvide asparges og derefter de grønne i 2 til 2½ minutter hver, afhængig af tykkelse, og reserver.

- Læg de grønne aspargesskal i en lille skål med isvand. Lad stå ved stuetemperatur, indtil isen smelter. Gentag processen to til tre gange, og reserver skrællerne. Dette vil hjælpe med at fjerne enhver bitterhed fra skrællerne og give dem et mere attraktivt udseende.

- Brug en grøntsagsskræller til at barbere osten og reservere den.

- Bring 3 til 4 liter vand i kog. Hæld pastaen i det kogende vand og rør forsigtigt. Mens vandet hele tiden koger, koges det i 1½ til 2 minutter afløb.

- Smelt smørret i en medium stegepande. Tilsæt svampene og smag til med salt og peber. Svits i 2 minutter.

- Tilsæt de blancherede asparges, speck og hvidløg til stegepanden og svits i yderligere 2 minutter.

- Tilsæt pasta, olivenolie og persille til gryden og rør det.

- Taller pastaen med det samme og top med osten og de grønne aspargesskal. Tjene.

*Speck er en italiensk røget prosciutto tilgængelig på DiGregorio's Market on The Hill.


Cremet Fettuccine med Prosciutto, asparges, svampe og ærter

Kog asparges i en stor gryde med kogende saltet vand, til de er sprøde-møre, cirka 3 minutter. Brug hulske til at overføre til skålen til side. Reserver vand i gryden.

Trin 2

Smelt smør i stor stegepande over medium-lav varme. Tilsæt prosciutto og rør i 1 minut. Tilsæt svampe og sautér, indtil de er gyldne, cirka 3 minutter. Tilsæt asparges, ærter og fløde og lad det simre, indtil fløde reduceres med 1/3, cirka 2 minutter. Sluk for varmen. Bland cherrytomater i.

Trin 3

Bring reserveret vand i gryden til kog. Tilsæt pasta og kog til det er mørt, men stadig fast til at bide under omrøring lejlighedsvis. Dræne. Tilsæt pasta til stegepanden med sauce og kog til pels ved svag varme. Smag til med salt og peber. Fjern fra varmen. Rør ost i. Overfør til en stor skål, drys med purløg og server.

Hvordan ville du vurdere Creamy Fettuccine med Prosciutto, asparges, svampe og ærter?

Opskrifter du vil lave. Madlavningsråd, der virker. Restaurantanbefalinger, du stoler på.

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af dette websted udgør accept af vores brugeraftale og fortrolighedspolitik og cookieerklæring og dine fortrolighedsrettigheder i Californien. God appetit kan tjene en del af salget fra produkter, der er købt via vores websted som en del af vores associerede partnerskaber med forhandlere. Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast. Annoncevalg


Tagliatelle med asparges

Leder du efter en ny pastaopskrift? Prøv denne tagliatelle med asparges og en lækker grøn ærtesauce. Tagliatelle, den lange, flade, bånd-lignende pasta er pastaens dronning lavet med æg. Denne type pasta kommer oprindeligt fra Bologna. Det er dog en meget almindelig pastaform i alle centrale og nordlige regioner i Italien.

Du kan finde den i næsten alle butikker, enten frisk eller tør. Normalt kommer de i en form for reder eller lige (som spaghetti). Sandsynligvis har du også set andre farver som grøn (spinat), rød (tomat) eller sort (blæksprutte). De er alle lækre og lette at lave. Tagliatelle er en perfekt slags pasta, der også forbliver fast efter tilberedning. Desuden passer den perfekt til en lille smule tættere saucer, og den kan også serveres ved siden af ​​kalvekød, svinekød eller kaninkød.

Åh, en ting mere før opskriften. Jeg har læst en sjov historie om tagliatelle. Tilsyneladende er der en legende, der siger, at skaberen af ​​tagliatelle havde fundet sin inspiration i sin kones lange blonde hår. Det kan jeg helt forestille mig.

Ingredienser til to portioner tagliatelle med asparges:

  • 200 g tagliatelle (jeg brugte tørre)
  • 9-10 hvide asparges (eller grønne)
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g grønne ærter (frosne)
  • 1 spsk avocado olie
  • salt

Forbered en dyb gryde til tagliatellen, en lille gryde til den grønne ærtesauce og en større gryde til aspargesene. Denne ret er virkelig hurtig at tilberede. Du skal bruge omkring 6-7 minutter til pastaen, 3-4 minutter til aspargesene og 4 minutter til saucen. Hvis du er god til multitasking, så kan du forberede alle sammen på samme tid. Hvis dette ikke er tilfældet, så lav den ene ting efter den anden.

Først, rengør og skræl aspargesene. De har en tendens til at blive lidt hårde, især når de ikke er unge. Så skræl dem og hug derefter trædelen i bunden af. Det er virkelig ubehageligt at tygge.

Hæld lidt vand i den dybe gryde og bring det i kog. I mellemtiden, når jeg talte om asparges, blancherede jeg først tre asparges og derefter resten. Hvorfor kun tre? Da disse tre går i saucen, ville jeg ikke have, at de andre skulle blive overstegt eller kolde. Læg de tre asparges i den større gryde og dæk med 1 cm varmt vand. Lad det simre i 4 minutter.

Dryp samtidig olien i den lille gryde, og når det bliver varmt, tilsættes det hakkede løg og hvidløg. Kog i 1 minut, tilsæt derefter de frosne ærter og kog i yderligere 2 minutter. Læg desuden alt sammen med de tre hakkede asparges og en knivspids salt i en skål og purér, indtil du får en dejlig glat konsistens. Du kan også tilføje lidt vand, hvis du foretrækker en mere løbende konsistens frem for tyk. For at holde det varmt, lad det stå på komfuret ved svag varme.

Nu skal vandet allerede koge. Kom tagliatellen i gryden, drys med lidt salt og kog i 6-7 minutter. Når pastaen koger i tre minutter, er det tid til at blanchere de resterende asparges. Kom hele asparges i den store gryde dækket med 1 cm varmt vand og lad det simre i 4 minutter.

Dette er det! Den fantastiske tagliatelle med aspargesret er klar! Server tagliatellen med hele eller hakkede asparges toppet med den cremede grønne ærtesovs. Denne ret er perfekt til en hurtig frokost eller en middag hver uge. Du kan kombinere tagliatelle med mange andre saucer efter eget valg.


Asparges pasta opskrifter

Få mest muligt ud af sæsonbestemte asparges ved at servere den med pasta og sping veg. Vores asparges pastaretter er perfekte til en enkel aftensmad.

Asparges flødepasta

At lave en creme af stilkene betyder, at hver mundfuld pasta får en lækker smag af asparges

Cremet pasta med asparges & ærter

Tag fem ingredienser og pisk denne enkle grønne grøntsagsfusilli-aftensmad op til to, plus slå 3 af dine 5-om-dage

Spring greener carbonara

Nyd et twist på en carbonara med masser af forårsgrøntsager. Søde ærter og asparges balancerer saltet i pancetta og æggeblommernes rigdom


15 minutters svamp Tagliatelle

Oplysning: Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links, hvilket betyder, at vi kan modtage en provision, hvis du klikker på et link og køber noget, som vi har anbefalet. For mere information, besøg vores fortrolighedspolitik

Denne tagliatelle med champignon med cremet hvidløgssauce tager kun 15 minutter at lave! Det er en af ​​mine foretrukne lette pastaretter på hverdage.

Trøstende, hurtig og lækker 😍

Hurtige og lette pastaretter er stort set mit liv.

Mindst en gang om ugen smider jeg en sammen, når jeg føler mig særlig træt eller presset til tiden, og denne svampetagliatelle er den nyeste af mine kreationer i hvernat.

Det er så let, bruger kun en håndfuld ingredienser og kræver næsten ingen tænkning eller madlavning, før du har en trøstende skål pasta foran dig.

Og selvfølgelig er svampe og pasta sådan en klassisk kombination og fyldt med smag. Fra cremet svampepasta til pasta med svampepasta og pasta med hvidløgssvamp med fem ingredienser, det er bare så meget godt at finde i den svampe- og pastakombination!


Sådan laver du kantarelsvamp med Tagliatelle

  1. Forbered svampe og pasta: Rens svampene og skær dem på langs. Kog pastaen i saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne, og sørg for at reservere 1 kop pasta -kogevand.
  2. Svits svampene: Tilsæt olivenolie til en stor stegepande over medium høj varme. Kog løget til det er gennemsigtigt, cirka 3-4 minutter. Tilsæt hvidløg og kog i 30 sekunder eller indtil duftende. Tilsæt svampene og kog, indtil de begynder at krympe og fugtigheden fordamper, cirka 10 minutter. Smag til med salt og peber.
  3. Afslut fadet: Hæld vinen i, rør rundt, og lad den stege i cirka 5 minutter. Tilsæt tagliatelle og 1/2 kop pastavandet. Rør alt til pels og tilsæt mere pastavand, hvis det er nødvendigt. Tilsæt persille og parmesan, og rør derefter, indtil alt er blandet godt .. Serveret toppet med revet parmesanost og en skvæt ekstra jomfru olivenolie.

Mafalde Pasta med Morel Svampe og Asparges

Mafalde Pasta med Morel Svampe og Asparges omfatter alt det magiske ved foråret: lyse, ømme skud af grønne asparges og svampe, der kun kan findes med en tur i skoven, pludselig behagelige efter flere måneders kulde. Jeg er dog forsinket med at dele denne opskrift, da mit eget forår blev magisk med en rejse til Italien, og dreng har jeg noget at sige om at køre her! Rul til bunden af ​​indlægget for opskriften.

Jeg kommer til pastaen om et minut, men indrøm det først, du har undret dig over, at jeg kørte i Italien. Eller du er Facebook-venner med mig og allerede ved, at jeg har (gen) mestret pind og nu zoomer op og ned 15-20% bakker, der kun er omtrent lige så brede som min bil.

Mange mennesker rådede mig til ikke at køre i Italien. Til det sagde jeg svineri. Det er vel amerikaneren i mig, men jeg kan simpelthen ikke fatte at være et sted i 4 uger uden en bil, og det er ikke en stor by. Vægt på den sidste del. Jeg kunne nemt bo i Rom eller Paris eller London i 4 uger uden bil, men Calabrien er temmelig fjerntliggende. Jeg er mere overbevist end nogensinde nu om, at jeg har gjort det, at jeg ville have savnet så meget uden bilen. Kan du lide hvad du spørger? Middelalderlige (barok? Nogle æra, hvem ved, men GAMLE) byer hugget ud af bjergtoppe, der dukker op fra ingenting, når man går tabt med at køre til Poitano, for eksempel (øverste midterfoto og kirken i den anden komplette række). Betagende bjergudsigter. Gårde med uldne lam. Oplevelsen af ​​at være uberørt af 3 -sporet oprettelse i en 2 -sporet vej bare så folk kan passere. Skøre switchbacks til at komme op og ned af bjerge. Min personlige favorit, stopper for en hyrdeinde og hendes geder, der krydser vejen, der kommer hjem fra Tropea:

Læg mærke til hunden yderst til højre? Der var flere, den ene jagtede en bil, eller sådan syntes det, men så indså vi, at han var sammen med gederne. Gjorde mig nervøs! Men stadig! Geder! Kryds vejen! Det gjorde mig så glad, at jeg tog 2 billeder:

Anyway, det er tilstrækkeligt at sige, at det har været spændende, og jeg ville nu leje en bil overalt i Europa. Undtagen de britiske øer. Jeg har brug for mere end 4 uger til at arbejde op til højresidig kørsel i venstre vognbane!

OK denne ret. Kan du huske aspargesfadet, jeg delte for lidt siden? Jeg serverede svinemørbrad til min familie med asparges. Jeg havde rester af hver, men ingen brødrester og ikke nok rester af asparges til os alle 4. Så jeg serverede svinekødet igen, som det var, men jeg forvandlede aspargesene til en ny ret, hjulpet af, at mens min familie var hos mig, gik de på svampe på jagt og fandt flere kilo morelsvampe på min ejendom!

Hvis du ikke kan finde (eller have råd til dem i butikken) moreller, ville jeg stadig lave denne ret med forskellige svampe. Morellerne var fantastiske, men ikke værd at ikke lave retten over. Fordi retten er fantastisk. På samme måde, hvis du ikke har rester af asparges med citron og sesam, skal du bare blanchere friske asparges og tilføje lidt citronsaft og skal. Og hvis din butik ikke bærer Mafalde -pasta, skal du bare snuppe noget tagliatelle eller fettuccine.


Relateret video

Vær den første til at gennemgå denne opskrift

Du kan bedømme denne opskrift ved at give den en score på en, to, tre eller fire gafler, som beregnes i gennemsnit med andre kokke og#x27 -vurderinger. Hvis du vil, kan du også dele dine specifikke kommentarer, positive eller negative - samt eventuelle tips eller substitutioner - i det skriftlige anmeldelseområde.

Epicious Links

Condé Nast

Juridisk meddelelse

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes.

Brug af og/eller registrering på en hvilken som helst del af dette websted udgør accept af vores brugeraftale (opdateret fra 1/1/21) og fortrolighedspolitik og cookieerklæring (opdateret fra 1/1/21).

Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast.


Se videoen: Spaghetti Røde Linser med kamskjell og asparges (Kan 2022).