Nye opskrifter

Pasta-dej med to ingredienser

Pasta-dej med to ingredienser


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 2 kopper universalmel
  • 2 hele æg plus 2 æggeblommer
  • Salt

Rutevejledning

Stil melet på en flad, ren overflade. Lav en brønd i melet, og sørg for at siderne af brønden er så jævne som muligt. Tilsæt hele æg og æggeblommer til den brønd, du har oprettet. Pisk æggene i midten af ​​brønden med en gaffel og bland lidt mel fra siderne af brønden, mens du går. Brug din hånd til at beholde formen på brønden, hvis den begynder at falde fra hinanden. Når du har cirka halvdelen af ​​melet indarbejdet i dejen, skal du bruge dine hænder til at inkorporere resten af ​​melet, skrabe stykker dej op og presse i melet. Når du har fået en dejkugle, ælter du den med hælen på din hånd og folder den tilbage på sig selv og vender lidt hver gang. Ælt dejen i 5 til 6 minutter; du ved, at dejen er klar ved at give den en blid stikke: den skal fylde ud ret hurtigt.

Pak dejen ind i plastfolie og hvil ved stuetemperatur i cirka 20 minutter.

Rul dejen ud med en kagerulle, indtil den er næsten gennemsigtig.

Bring en gryde med saltet vand i kog. Kog pastaen til den er gennemstegt og mør, cirka 3 minutter.

Ernæringsfakta

Portioner 4

Kalorier pr. Portion258

Folatækvivalent (total) 192µg48%

Riboflavin (B2) 0,4 mg 23,9%


Autentisk hjemmelavet pasta med to ingredienser

Denne hjemmelavede pastaopskrift med to ingredienser er så meget bedre end købt i butikken, og der kræves ingen mixer. Se videoundervisningen nu.

Du vil elske denne hjemmelavede pasta med to ingredienser, og det kunne ikke være lettere! Det bedste ved denne opskrift er, at der ikke er brug for en maskine.

At lave din egen pasta fra bunden er meget lettere end du tror. Det er også meget sundere, da du ikke har alle de konserveringsmidler.


Pasta-dej med 2 ingredienser, 3 måder

Du ved, hvordan folk siger "Åh, det er faktisk virkelig let at lave selv!" og det er det ikke helt? Ligesom syltetøj. Okay, det er let. Men bryst? Ikke let. Og pasta? Heller ikke let. Du skal blande tingene, men ikke overblande det få det tyndt, men stadig give mulighed for at bid skive det og arbejde med det uden at få det for vådt eller for gummy eller for belagt med ekstra mel. Blergh.

Pasta lavet med semulje, dog i stedet for æg og mel, faktisk er lidt let. Linda Pugliese, en madfotograf, der tilbringer store dele af året på at besøge familien i Italien og perfektionere sine pastaformer, viste os, hvordan man laver dejen - kun to ingredienser! - og rullede tre af de store former: cavatelli, orecchiette, og trofie. Og nu viser vi dig.

Lav din dej

Grundlæggende bruger du to dele semulje til en del vand, og holder lidt ekstra semulje til rådighed for at støve brættet og udjævne strukturen, hvis det er nødvendigt. For at betjene to personer bruger du for eksempel to kopper semulje (plus 1/2 kop ekstra) og en kop vand. (Her er to mærker af semulje, som Pugliese kan lide "fordi de er formalet til den perfekte tekstur, hverken for grove eller for fine": La Grande Ruota og Molino Spadoni.)

Bland semulje og vand i en stor skål ved først at bruge fingerspidserne. Ælt det derefter med dine hænder, indtil det føles som Play-Doh, i cirka to til tre minutter. Hvis det er fugtigt udenfor, eller dejen føles for våd, tilsættes lidt mere semulje. Hvis det er for tørt, skal du dyppe fingrene i et glas vand og fortsætte med at ælte. "Du vil ikke have, at det klæber til dine hænder eller brættet, men det bør ikke være så hårdt, at du bygger sved!" Brug videoerne herunder til at referere til konsistensen og udseendet af dejen, du forsøger at opnå.

Når den er klar, foldes dejen over sig selv et par gange, lukker den, så der ikke kommer yderligere luft til den, og danner den til en kugle. Dæk dejen til og lad den hvile i mindst 20 minutter.

For at forberede dejen til formning, rull den til et 1 til 1 1/2-tommer rør.

Rul dine former ud

For at få den pasta perfekt, skal du bare se, hvad italienerne gør igen og igen og igen. Og over. For hver form nedenfor finder du, som Pugliese udtrykte det, "alle pastavideoer på semuljedej, du nogensinde skal bruge for at blive italiener nonna natten over." (Bemærk: Mange af disse videoer viser dejen, der laves ved hjælp af en brønd, lige på en træplade eller køkkenoverflade, men du kan blande ingredienserne i en skål, som vi sagde ovenfor. Det er lettere og lige så korrekt.)

Hvad det ligner: Grundlæggende cavatelli ligner cowry skaller. (Se ovenfor.) Cavatelli lunghi er længere og mindre robust. Klik her for en visuel, til højre.

Hvad det er godt for: På grund af dens sprækker og kamme, cavatelli er god til at fange bidder af grøntsager og kød. Tænk: hele kikærter, stykker lammekød eller tun eller groft hakkede porre. Pugliese foretrækker at servere cavatelli lunghi med en frisk tomatsovs.

Se a nonna: Spring til 2:37 i denne video for at se en rustik måde at gøre dette på. Hvis du ruller tilbage til 2:13, kan du se kokken lave orecchiette, hvis første del er cavatelli- det er bare rullen, fremstillet ved at trække kniven mod brættet uden at vende den ud og ud. 3:05 ruller hun så gnocchetti, som stort set er små cavatelli lavet på en gnocchi padle er det faktisk det letteste (og mest imponerende udseende for venner, der ikke ved bedre).

Orecchiette

Hvad det ligner: Cavatelli vendt på vrangen. For det er det! Klik her for en visuel.

Hvad det er godt for: Broccoli-rabe og pølse er go-to-parringen til orecchiette. Synes godt om cavatelli, det kan tage fyldige saucer, fordi det virkelig er skålformet og dækker de store godbidder af kød eller hele bønner.

Hvad det ligner: En krølle eller en mindre, strammere krøllet yngel. Klik her for en visuel (til venstre).

Hvad det er godt for: Trofie serveres mest med pesto, da formen stammer fra Ligurien, og pesto er almindelig der.

Se a nonna: Vi havde svært ved at få styr på denne, men her er nogen (a nej!) der klart har det ned pat.

Vi dækker ikke strozzapretti eller makcheroni her, som er andre pastaer, du kan lave med semuladedejen, men Pugliese siger, at du kan finde gode tutorials online til stort set enhver form. Søg bare på pastaens navn med "fatta i casa& quot eller & quotfatta a mano& quot på YouTube, og lad nonnas vejlede dig.

Kog din pasta

Bring en stor gryde pf vand i kog, tilsæt salt, og smid din pasta i. Hvis den er frisk, skal du kun koge den, indtil den flyder, mindre end et minut. Hæld pastaen fra, og spar noget af vandet. Bland pastaen med din varme sovs, bind dem sammen med noget af det gemte pastavand. Server det med det samme (med en stor portion parmesanost og et rivejern på siden)!


To-ingrediens dej

Indtast to-ingrediens dej, en undtagelse fra den ellers gyldige klage over, at bagning kan være besværlig. Et tilsyneladende magisk tilberedningshack, to-ingrediens dej er lavet af at kombinere selvhævende mel og almindelig fedtfri græsk yoghurt-det er det! Fordi græsk yoghurt er en ZeroPoint ™ mad på nogle planer, kommer de eneste SmartPoints, du skal tælle, fra melet (3 SmartPoints til 1/4 kop) Og nævnte vi, at yoghurten tilfører din dej ekstra protein til tilfredshed?

Oven på to-ingrediens dej 's enkelhed er opskriftens vigtigste salgsargument det faktum, at det kan bruges til at lave lavere SmartPoints-versioner af hæfteklammer, såsom bagels (typisk 9 SmartPoints), middagsruller (typisk 5 SmartPoints) og wraps (4 til 6 SmartPoints). Ja, du kan nyde købte versioner af nogen af ​​disse. Men lidt kreativitet i køkkenet kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit budget - og føle dig som en bona fide bager!

Virkelig, himlen er grænsen. Trods alt kan dej med to ingredienser bruges som en base for at appellere til alt, hvad en carb-elsker har lyst til at spise. Har du lyst til en kanelbolle eller en blød kringle? Grise-i-et-tæppe? En pizza? Gå efter det! De fleste opskrifter kræver simpelthen at kombinere de to ingredienser, forme dejen på en meldrysset overflade og derefter lægge den i en ovn, der er opvarmet til 375 grader F-eller nogle gange en pande på din komfur-i cirka 20 minutter. Resten er på dig!

For at eksperimentere hensigtsmæssigt er der nogle hæfteklammer, du skal opbevare i dit spisekammer: Sesamfrø kan gøre to-ingrediensdej til stjernebamburger eller middagsruller. Alt bagelkrydderi kan få dine hjemmelavede bagels til at smage som om de blev lavet i et professionelt bageri. Og pizzafix som tomatsauce og mozzarellaost kan gøre din yoghurt-mel-kombination til et italiensk mesterværk. Og glem ikke, at & quotbread & quot også kan flades ind i en wrap og toppet med grillet kylling og tadzhik for at blive græsk, eller æltes til at danne en mexicansk & quottostada & quot toppet med stegte bønner, majs og smuldret ost. Og endnu to ord: Hot. Lommer!

Åh, og hvis du ikke har selvhævende mel til dej med to ingredienser ved hånden, kan du altid lave din egen: Start med 1 kop mel til alle formål (fuld hvede eller glutenfrie alternativer bør fungere lige så godt ) og tilsæt 1 1/2 tsk bagepulver og 1/2 tsk salt. (SmartPoints -værdierne bør forblive nogenlunde de samme, men hvis du er i tvivl, kan du altid bruge din WW -app til at oprette nye opskrifter, og derefter justere SmartPoints til enkelte portioner baseret på din batchstørrelse.)

Nu hvor du kender et insider -hack til at maksimere dine SmartPoints uden at ofre dine yndlings kulhydrater, skal du blive kreativ! Stol på os - at lave hjemmebagt brød, pizza, bagels og mere får dig til at føle dig som en professionel bager. Og når du først har prøvet din dej med to ingredienser, skal du prøve igen! Dine brødbageevner bliver kun bedre. Så: Hvilket vil du prøve først? Her er nogle opskrifter til at komme i gang:


  • Sesamfrø eller valmuefrø
  • Alt bagel krydderier
  • Pizza påfyldninger såsom tomatsauce og mozzarellaost
  • Kanel og andre søde krydderier

Hvis du har lavet dette 2-ingrediens dej opskrift, giv venligst opskriften en stjerneklassificering herunder og efterlad en kommentar, der fortæller mig, hvordan du kunne lide den. Og hold kontakten på Pinterest, Facebook, Instagram og Twitter for de seneste opdateringer.


Jeg er en madblog

Jeg ELSKER at lave pasta. Det er virkelig en af ​​de mest afslappende aktiviteter, jeg kan tænke på. Jeg elsker gentagelsen, den tankeløse zen ved at gøre noget med mine hænder, mit sind overvejer livets ikke så dybe mysterier. Ting som, hvilken pastaform, der er den bedste pastaform, og hvilken ost der er osten, jeg ikke kan leve uden. For at være ærlig har jeg aldrig fundet svarene på disse spørgsmål. Jeg elsker alt for meget, og jeg lider bestemt af akut ubeslutsomhed.

Jeg brugte det grundlæggende 2: 1 semuljemel til pasta med varmt vand. Det er utroligt tilgivende, i betragtning af at du mærker dejen, velvidende om du har brug for et strejf mere eller mindre semulje eller vand efter behov afhængigt af dagen. En simpel semulje og vanddej er en super traditionel måde at lave pasta på. Det er den mest basale pasta, du kan lave og bonus, den har den bedste tekstur af alle de hjemmelavede pastaer, især hvis du elsker din pasta med lidt bid. Ægpasta er lækkert sart, men hvis du leder efter den al dente -tekstur, du elsker af bronzeekstruderet pasta af høj kvalitet, får du det ikke fra friske ægpastaer. Med denne opskrift kan du gemme dine æg til blød kryptering og lave semuljepasta – du vil ikke fortryde det.

Semulje og vand pastadej er en syditaliensk specialitet. Det er den dej, du vil have til at forme store små former som orecchiette og cavatelli. Den er ægløs og derfor vegansk og perfekt til at tørre ud og gemme, fordi det bare er semulje og vand. I modsætning til andre friske pastaer med æg, der skal bruges med det samme eller fryses, kan du tørre semulje og vandpasta ud og gemme det i spisekammeret. Faktisk er semulje og vandpasta nøjagtigt det, der er købt i pasta normalt.

Jeg elsker, hvor enkel og alsidig den er, og hvordan du kan forme den til så mange forskellige pastaformer. Af alle de pastaformer, jeg har lavet på det sidste, tror jeg, at en af ​​dem, jeg er mest stolt af, er sardinske lorighittas! De er så smukke, og på grund af semuladedejen holder de deres form utrolig godt, selv efter madlavning. Lorighittas er den bedste form: håndrullede, perfekt al dente, flettede reb med vendinger og kroge. De holder vidunderligt en smagfuld sauce.

Hvordan man laver semulje og vandpasta

Alt hvad du behøver for at lave pasta med semulje er semuljemel og meget varmt vand. Semulje er lavet af hård hvede og ligner et groft korn. Den er lysegul, og fordi den er fra durum, som er en hård hvede, holder den godt, når den koges.

Generelt siger de fleste mennesker, at det er omkring 100 gram mel pr. Person, men du har muligvis brug for et strejf mere eller mindre afhængigt af dagens fugtighed. Med lorighittas vil du have din dej til at være smidig og udhvilet. Du bliver nødt til at ælte dejen lidt mere end normalt for at udvikle gluten, og lad derefter gluten slappe af, så dejen er dejlig smidig, så du let kan rulle den ud og vride.

Jeg kan godt lide at bruge en standmixer til at udføre alt det tunge arbejde, men hvis du vil ælte i hånden, fungerer det også helt.

Det første trin er at koge lidt vand. Hakkemel kan være svært at arbejde med, hvis du ikke bruger varmt vand, så du vil gerne koge lidt vand og derefter lade det være uden for varmen, mens du måler dit mel.

Når du har opvarmet vandet, måler du dit semuljemel i skålen på en røremaskine og laver et indryk i midten af ​​skålen ved hjælp af bagsiden af ​​en ske.

Hæld det meget varme vand i indrykket og brug en gaffel (jeg kan godt lide at bruge spisepinde, fordi jeg føler, at det indeholder melet bedre) til langsomt at piske melet gradvist ned i vandet, og langsomt inkorporere melet, lidt efter lidt, indtil en dej starter at danne. Når alt begynder at hænge sammen, skift til dejkrogen og ælt på lavt i 10 minutter, indtil dejen er blød og smidig. Alternativt kan du vende dejen ud på et let meldrysset bord og ælte dejen til den er glat og elastisk. Hvis det er nødvendigt, skal du måske tilføje et par dråber vand eller lidt mere semuljemel til dejen. Du vil have en ikke klistret dej, en der er blød og bare en lille smule klæbrig, men slet ikke klæbrig. Når dejen er æltet, pakkes den ind i plastfolie eller lægges i en plastikpose og lader hvile i mindst en time.

Sådan formes Lorighittas

Den bedste overflade at bruge til at forme pasta er et ufærdigt træbræt, fordi det træ trækker alt overskydende fugt ud af pastadejen. Jeg bruger et træskærebræt, fordi jeg ikke har et dedikeret pastabord, og det fungerer fantastisk.

Når du former lorighittas, vil du arbejde hurtigt, så din dej ikke tørrer ud. Men på samme tid vil du ikke have, at din dej er for fugtig, fordi fletningen vil være utydelig. Støv din arbejdsflade let med semuljemel, og skær derefter en lille portion pastadej af, og lad resten være dækket.

Brug dine håndflader til at rulle dejen ud til et tyndt reb, der er cirka 1/8 tommer tykt. Tag dejtovet og vikl det rundt om indekset, midten og ringfingeren to gange og lav to sløjfer. Fjern eventuel overskydende dej, og brug dine fingerspidser til forsigtigt at forbinde de to løse ender. Vrid til fletning/fletning, og sæt derefter hjælperen på en bakke let støvet med semulje. Gentag, indtil du er færdig med dejen. Hvis du har problemer med at interlacing, tænk på det som to cirkler: hold forsigtigt den ene cirkel og tag den anden og flyt den under og over den stationære cirkel. Når alle lorighittas er formet, kan du lade dem tørre lidt eller tilberede dem med det samme.

Jeg så først denne form på Pasta Grannies, og derefter dukkede de ind i mit Instagram -feed via Pasta Social Club, og nu føler jeg, at jeg har set dem overalt. Jeg vil gerne lave en massiv mængde og tørre dem ordentligt, og læg dem derefter i en hjemmelavet æske designet til at ligne vores helt eget pasta. LOL. Anyway, jeg håber, at du prøver dem, de er meget sjove at lave og så seje og gode at spise!

PS – Her er en sjov Bon Appetit -video, der viser dig otte former traditionelt lavet med semulje og vandpasta!


Glutenfri dej med to ingredienser

Har du brug for at følge og glutenfri diæt og vil du gerne lave to ingredienser? Her er en opskrift.

Bemærk: Denne opskrift blev delt med mig i en WW Facebook -gruppe. Jeg har ikke testet det. Hvis du prøver det, så lad mig vide, hvordan det fungerer for dig.

Glutenfrit selvstigende mel

1 kop King Arthur Glutenfri blanding til alle formål

Bland de tørre ingredienser sammen. Vigtig! Når du har blandet denne dej med våde ingredienser, lad dejen sidde i 20 minutter, før du forsøger at håndtere dejen. Det tager tid, før stabilisatorerne tilsat melet bliver våde og håndterbare.

Glutenfri vægtvagter To ingredienser

Vi ved, at dette er mere end 2 ingredienser, men for os, der lever glutenfrit, ved vi, at ekstra trin er involveret i bagning, ikke?

1 batch glutenfrit selvstigende mel, ovenfor

1 kop almindelig, fedtfri græsk yoghurt

Bland alle ingredienserne sammen. Alle dejen skal sidde i 20 minutter for at stabilisere. Form de ønskede former og bag dem i 15-20 minutter ved 325 eller indtil de er færdige.

Det piskede æg er valgfrit, men hjælper dejen med at hæve og blive mere luftig. Dette ændrer ikke punkterne for opskriften.

Mælkefri dej med to ingredienser

For dej uden mælk uden to ingredienser, overvej at bruge en mandelmælk yoghurt eller kokosmælk yoghurt, selvom vi ikke har testet denne variation. Lad os vide det i kommentarerne, hvis du gør det.


Hvad kan du lave med to-ingrediens dej?

Du kan lave næsten alt! Vær kreativ. Jeg har brugt dejen til empenadas, bagels og alle slags ting.

Pizza skorpe

Det er svært at finde en god pizza skorpe, der er velsmagende og kaloriefattig i købmanden. Med dej med to ingredienser er det overraskende sjovt bare at lave din egen. Start med 1 kop yoghurt og 1 kop mel. Hele denne skorpe ville være 12 point, hvis du spiste det hele, så du kan se, hvordan det hjælper med at kontrollere dine point, mens det stadig giver dig din pizza fix!

Bland, og ælt derefter i to minutter for at udjævne dejen. Brug en kagerulle til at lave skorpen, uanset hvilken form eller tykkelse du ønsker. Til pizzasovsen foretrækker jeg at bruge Ragu Pizza Sauce, veggiesmart tilføjelse, da den pakker en portion grøntsager i saucen. Du kan bruge tomat eller Marinara. Top din pizza med alt, hvad du vil. Drys med fedtfattig eller fedtfri mozzarellaost. For at holde det sundere bruger jeg masser af friske grøntsager, som peberfrugt, svampe og rucola. Vær kreativ!

Steg i en 375-400 graders ovn i 20 minutter, afhængigt af hvor sprød du vil have skorpen. Hvis du ikke bruger fedt kød, kan du holde dine point ret lave. Jeg var ret overrasket over, hvor god pizza skorpen virkelig smager, og denne opskrift er blevet en ugentlig favorit. Ærligt talt savner jeg ikke engang butikskøbt eller bestilt pizza længere!

Morgenmad Calzones

Morgenmad calzones er en snap og giver en tiltrængt pause fra korn eller æg. Du skal blot kombinere ingredienserne til dejen og ælte i et par minutter. Når dejen er glat, rulles den ud og skæres i fire lige store stykker. Rul hvert stykke til en cirkel og fyld dem med hvad du vil: røræg, et magert morgenmadskød og en fedtfattig ost, for eksempel. Forsegl dejen og bag dem i ovnen i cirka 20 minutter ved 375 grader. Du kan også bruge din frituregryde.

Én calzone koster dig kun 4 smarte point, og du forbliver mæt i timevis takket være det ekstra protein fra dejen.

Alt Bagels

Brug den samme proces som beskrevet ovenfor til at lave dejen. Skær i fire stykker. Form forsigtigt til en cirkel, træk dejen i form af en ring. Skær derefter et hul i midten, eller brug din tommelfinger. (Brug den resterende dej til at lave bagelkugler). Når bagelen er dannet, pensles let på begge sider med æggehvider. Dette vil hjælpe med at sikre, at toppings bliver ved. Drys med alt bagel -krydderier, som du kan finde i krydderi -gangen i din lokale købmand, eller hent en krukke med Trader Joe ’s Everything But the Bagel -krydderier.

Kog ved 375 grader i cirka 20 minutter. En bagel er 3 Weight Watchers -point.

Andre dej-opskrifter med to ingredienser inkluderer kringlebid, fladbrød, brødstænger, tostadas og andre brødfavoritter. Hvis det har brød, kan du sandsynligvis lave det af to-ingrediens dej til et smagfuldt og lidt sundere alternativ.


Sådan bruges to ingredienser

Der er så mange måder at bruge to ingrediensdej på. To af mine foretrukne måder at bruge det på er at lave pizza eller ruller.

Hvis du laver pizza, kan du enten rulle din dej ud med en kagerulle til en stor pizzabund eller dele i 4-6 lige stykker og rulle ud til mini pizzabunde.

Top med dine foretrukne toppings, og steg derefter i ovnen (200C / 390F) i 15-20 minutter, indtil skorpen er gyldenbrun og sprød, og derefter smelter osten.

Hvis du laver søde eller salte ruller, kan du rulle din dej ud i en rektangelform, drysse dine foretrukne toppings og derefter rulle den stramt op og skære i 8 lige stykker.

Læg på en plade og steg i ovnen (190C / 375F) i 15-20 minutter, indtil dejen er gennemstegt.


Jamie Oliver viser, hvordan man laver pasta med kun to ingredienser

Tv-kokken skabte showet som et hurtigt svar på Covid-19, med det formål at hjælpe dem, der sidder derhjemme med at lave mad med det lille, de har.

Han sørger for at inkludere ting, du finder på bagsiden af ​​dit skab, i hvert måltid, herunder bønner på dåse, dåser på tomater og ris.

Den første episode fik kokken til at straks hoppe ind i sin hurtige chili -opskrift ved at bruge ingredienser, som næsten alle husholdninger har: dåsebønner, dåsede tomater, friske peberfrugter, krydderier og pålidelige ris.

Derefter gik han hurtigt videre til at skabe pasta ... fra bunden, og du har kun brug for ét element.

Metoden er let, så følg og nyd:

  1. Tilsæt mel i en skål (mængden afhænger af antallet af personer, du laver mad til)
  2. Tilsæt et stænk vand
  3. Bland de to ingredienser sammen med en gaffel - hvis det er for klistret, tilsæt mere mel
  4. Når den er blank og ikke overdrevent klistret, er den allerede klar.
  5. Rul det ud, til det er tyndt
  6. Støv med lidt mel og rul det ud igen.
  7. Når det er skinnende og ikke for klistret, er det færdigt
  8. Skær pastaen i en halv centimeter tykke skiver.
  9. Kast pasta mellem hænderne
  10. Tilsæt til kogende vand

Og voila! Simpelt som det kan være.

Jamie lavede to separate pastasauce, en han kaldte 'peasto', en anden enkel tomatsauce og en carbonara.

Hans hjemmelavede pasta kommer, efter at mange har været i panik med at købe vigtige ting, uden at have efterladt toiletrulle, håndsprit, pasta og andre nødvendigheder for folk, der laver deres normale ugentlige butik.

Nu må vi bare håbe, at vi kan købe mel i supermarkeder.

Jamie Olivers Keep Cooking and Carry On er på hver hverdag i denne uge kl. 17:30 på Channel 4.


Almond Mel Pasta Ernæringsfakta

Denne opskrift indeholder kun 312 kalorier, 3,2 g netto kulhydrater pr. Portion. Det indeholder også næsten 30 g fedt, hvoraf de fleste (55%) er mættede. På en ketodi er mættet fedt din ven, og undersøgelser viser, at det ikke er så slemt som årtiers sundheds- og ernæringsrådgivning gjorde det til 1,2.

Udover at indeholde masser af fedt, er dette pastamål også en god proteinkilde med 7,1 g pr. Portion. Det giver også 15% af den daglige værdi for natrium - noget du helt sikkert vil sætte pris på, hvis du kæmper med ketofluenza.

Og hvad angår andre næringsstoffer, giver denne mandelmelspasta moderate mængder fiber, calcium, jern, vitamin B12, selen og riboflavin. Hvis du tilbereder denne pasta med græsfodret smør, får du også en stor dosis A-vitamin og omega-3 fedtsyrer 3.


Se videoen: Rychlé těstoviny se sýrem - videorecept (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Kigami

    Dette er et sjovt svar

  2. Adofo

    Du ved, at enhver virkning har sine årsager. Alt sker, alt hvad der sker er til det bedste. Hvis det ikke var for dette, er det ikke et faktum, at det ville være bedre.

  3. Shagal

    Du har ikke taget fejl, alt er fair



Skriv en besked