Nye opskrifter

Vinferier: 18 (slags) officielle undskyldninger for at pope flere propper

Vinferier: 18 (slags) officielle undskyldninger for at pope flere propper


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hvis det er Chardonnay Day, kan Lambrusco Day ikke være langt bagud

Kalenderen er velassorteret med mad- og drikkeferier af enhver art.

Det er ikke tilfældigt, jeg er overbevist om, at min fødselsdag, 18. februar, også er blevet udpeget som Global Drink Wine Day. Jeg tror bestemt på, at jeg har ført med et godt eksempel, at Board of Wine Holiday Determiners lagde mærke til den daglige entusiasme, hvormed jeg godt drikker vin og sagde til sig selv: ”Når fanden andet ville vi sige det? ”

Åh, okay. Det er slet ikke det, der skete. Den sørgelige kendsgerning er, at der ikke er nogen Board of Wine Holiday Determiners, og at de fleste helligdage, der er afsat til vin, hvad enten de er dedikeret til bestemte typer eller bare til dets forbrug generelt, er blevet opfundet og placeret i kalenderen af ​​... ja, i de fleste tilfælde , hvem fanden ved det?

Klik her af 18 grunde til at drikke mere vin.

Kalenderen er velassorteret med mad- og drikkeferier af enhver art, faktisk (hvis "helligdage" er det rigtige ord; så vidt jeg ved, overholdes ingen af ​​dem af US Postal Service eller banksamfundet, og kun de mest oplyste af arbejdsgiverne vil sandsynligvis give deres arbejdere fri). Vi anerkender mange af disse lejligheder i den lille daglige kalenderboks til venstre for vores logo på Hjemmesiden til Daily Meal. Nogle af dem blev faktisk bestemt af regerings- eller handelsorganisationer (FN's fødevare- og landbrugsorganisation kaldte 1. juni for Mælkedag; National Peanut Butter Day, 24. januar, var inspirationen fra National Peanut Board), men langt de fleste bare blev gjort op.

Proceduren ser normalt ud til at gå sådan her: En entusiast eller gruppe af entusiaster for et bestemt fødevare eller en drink beslutter, at hvis der ikke er en dag, der er udpeget til at ære deres foretrukne bid eller tippel, skal der bestemt være det, og vælger en tilfældig dag . (Datoer giver ikke nødvendigvis mening: Peach Melba Day er 13. januar, næppe fersken sæson; dagen afsat til ære gazpacho, den typiske sommersuppe, er 6. december. Derefter kommer Facebook -siden (normalt) og fortegnelsen (næsten altid) på en lang række forskellige websteder, der helt eller delvist er dedikeret til disse særlige dage, og før du ved af det, er de blevet en del i større eller mindre grad amerikansk og international madlore.

Jeg er ærligt talt ikke sikker på, at jeg har brug for at vide meget om tilblivelsen af ​​Blueberry Popover Day (10. marts), Candied Orange Peel Day (4. maj) eller National Spicy Hermit Cookie Day (15. november). I betragtning af min intime tilknytning til Global Drink Wine Day undersøgte jeg dog omkring 17 nationale og internationale vintemaer. (Hvis jeg har savnet nogle vigtige, eller hvis du har yderligere oplysninger om nogle af de lejligheder, jeg har udpeget, kan du sende mig en e -mail på [email protected])


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde opskrift fra min kopi af Sweet Confections (som er en fabelagtig kogebog, btw). Så ramte det mig … i stedet for at give de 2 mest populære værtindegaver - blomster eller en flaske vin/spiritus - det ville være et sjovt twist at kombinere de 2 ideer og oprette “buketter” af spiritus slikkepinde!

HEJ OG TAK

Du kan bruge enhver form for hård spiritus, du kan lide (Jeg brugte krydret rom til disse, men tequila, bourbon osv. Vil også fungere) – og spiritusens smag er meget subtil, så de færdige slikkepinde er bestemt mere søde end noget andet, hvilket betyder, at de stadig vil glæde ganerne hos de fleste, der fortjener en sød “ tak! ”.

PERFEKTION ER OVERVURDERET, RET?

Nu har jeg ingen slik -guru selv understreger den hjemmelavede kvalitet og viser modtageren, at du har gjort en ekstra indsats for dem …, så med andre ord skal de VIRKELIG være specielle. ) Også disse slikkepinde var MEGET hurtigere og lettere end jeg havde forventet, men de hærder F.A.S.T. – så mit bedste råd er at være forberedt på at arbejde hurtigt!

Jeg arrangerede et par af de færdige pops i mini vintage flasker og fyldte dem med ris, så popene ville blomstre lidt højere ud og blive siddende. De er også pyntet med tags fra vores Give Thanks Printable Party Collection, men denne idé vil selvfølgelig fungere til enhver form for ferie eller lejlighed. Rul ned for trin-for-trin vejledning og opskrift.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

- 1/4 kop plus 1 tsk hård spiritus, såsom bourbon, tequila eller rom
- 2 spsk koldt vand
- 3/4 kop sukker
- 3 spiseskefulde Karo® majssirup
- 1/8 tsk kosher salt
- 1/4 tsk madfarve efter eget valg (valgfrit)

TRIN FOR TRIN INSTRUKTIONER:

Forbered: Hvis du ikke har slikkeforme, skal du lægge en silikoneunderlag på en bageplade for at gøre den klar til slik.

1. Bland 1/4 kop spiritus og vand, sukker, majssirup og salt i en 1 eller 2-quart gryde, indtil alt sukkeret er vådt. Hvis sukkerkrystaller klæber til siderne af gryden, opløses dem med en våd wienerbrød.

2. Bring blandingen i kog ved middel varme, omrør lejlighedsvis og forsigtigt med en varmebestandig spatel, indtil alt sukkeret er opløst. Kog derefter til 300 ° F (149 ° C) uden omrøring.

3. Fjern fra varmen, og bland hurtigt de resterende 1 tsk spiritus og madfarve i, hvis det bruges.

4-5. Stadig arbejde med hast, drop siruppen i enten slikkepinde forme eller på en silikone måtte.

Hvis du bruger slikkepindeforme, hurtigt tabe sirupen fra spidsen af ​​en stor ske i hullerne i slikkepindeformene. Læg en slikkepind i midten af ​​hver disk, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Hvis du bruger en silikone måtte, Drop sirupen hurtigt på silikonemåtten, så den danner 2-tommers diske, og læg straks en slikkepind i midten af ​​hver skive umiddelbart efter at sirupen er plukket, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Skræl slikkepindene fra formene eller silikonen og opbevar dem i en lufttæt beholder, helst mindst natten over for at tillade smagen at udvikle sig, indtil de er klar til at forkæle.


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde opskrift fra min kopi af Sweet Confections (som er en fabelagtig kogebog, btw). Så ramte det mig … i stedet for at give de 2 mest populære værtindegaver - blomster eller en flaske vin/spiritus - det ville være et sjovt twist at kombinere de 2 ideer og oprette “buketter” af spiritus slikkepinde!

HEJ OG TAK

Du kan bruge enhver form for hård spiritus, du kan lide (Jeg brugte krydret rom til disse, men tequila, bourbon osv. Vil også fungere) – og spiritusens smag er meget subtil, så de færdige slikkepinde er bestemt mere søde end noget andet, hvilket betyder, at de stadig vil glæde ganerne hos de fleste, der fortjener en sød “ tak! ”.

PERFEKTION ER OVERVURDERET, RET?

Nu har jeg ingen slik -guru selv understreger den hjemmelavede kvalitet og viser modtageren, at du har gjort en ekstra indsats for dem …, så med andre ord skal de VIRKELIG være specielle. ) Også disse slikkepinde var MEGET hurtigere og lettere end jeg havde forventet, men de hærder F.A.S.T. – så mit bedste råd er at være forberedt på at arbejde hurtigt!

Jeg arrangerede et par af de færdige pops i mini vintage flasker og fyldte dem med ris, så popene ville blomstre lidt højere ud og blive siddende. De er også pyntet med tags fra vores Give Thanks Printable Party Collection, men denne idé vil selvfølgelig fungere til enhver form for ferie eller lejlighed. Rul ned for trin-for-trin vejledning og opskrift.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

- 1/4 kop plus 1 tsk hård spiritus, såsom bourbon, tequila eller rom
- 2 spsk koldt vand
- 3/4 kop sukker
- 3 spiseskefulde Karo® majssirup
- 1/8 tsk kosher salt
- 1/4 tsk madfarve efter eget valg (valgfrit)

TRIN FOR TRIN INSTRUKTIONER:

Forbered: Hvis du ikke har slikkeforme, skal du lægge en silikoneunderlag på en bageplade for at gøre den klar til slik.

1. Bland 1/4 kop spiritus og vand, sukker, majssirup og salt i en 1 eller 2-quart gryde, indtil alt sukkeret er vådt. Hvis sukkerkrystaller klæber til siderne af gryden, opløses dem med en våd wienerbrød.

2. Bring blandingen i kog ved middel varme, omrør lejlighedsvis og forsigtigt med en varmebestandig spatel, indtil alt sukkeret er opløst. Kog derefter til 300 ° F (149 ° C) uden omrøring.

3. Fjern fra varmen, og bland hurtigt de resterende 1 tsk spiritus og madfarve i, hvis det bruges.

4-5. Arbejder stadig med hast, og drop siruppen i enten slikpindeforme eller på en silikoneunderlag.

Hvis du bruger slikkepindeforme, hurtigt tabe sirupen fra spidsen af ​​en stor ske i hullerne i slikkepindeformene. Læg en slikkepind i midten af ​​hver disk, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Hvis du bruger en silikone måtte, Drop sirupen hurtigt på silikonemåtten, så den danner 2-tommers diske, og læg straks en slikkepind i midten af ​​hver skive umiddelbart efter at sirupen er plukket, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Skræl slikkepindene fra formene eller silikonen og opbevar dem i en lufttæt beholder, helst mindst natten over for at tillade smagene at udvikle sig, indtil de er klar til at forkæle.


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde opskrift fra min kopi af Sweet Confections (som er en fabelagtig kogebog, btw). Så ramte det mig … i stedet for at give de 2 mest populære værtindegaver - blomster eller en flaske vin/spiritus - det ville være et sjovt twist at kombinere de 2 ideer og oprette “buketter” af spiritus slikkepinde!

HEJ OG TAK

Du kan bruge enhver form for hård spiritus, du kan lide (Jeg brugte krydret rom til disse, men tequila, bourbon osv. Vil også fungere) – og spritsmagen er meget subtil, så de færdige slikkepinde er helt sikkert mere søde end noget andet, hvilket betyder, at de stadig vil glæde ganerne hos de fleste, der fortjener en sød “ tak! ”.

PERFEKTION ER OVERVURDERET, RET?

Nu har jeg ingen slik -guru selv understreger den hjemmelavede kvalitet og viser modtageren, at du har gjort en ekstra indsats for dem …, så med andre ord skal de VIRKELIG være specielle. ) Også disse slikkepinde var MEGET hurtigere og lettere end jeg havde forventet, men de hærder F.A.S.T. – så mit bedste råd er at være forberedt på at arbejde hurtigt!

Jeg arrangerede et par af de færdige pops i mini vintage flasker og fyldte dem med ris, så popene ville blomstre lidt højere ud og blive siddende. De er også pyntet med tags fra vores Give Thanks Printable Party Collection, men denne idé vil selvfølgelig fungere til enhver form for ferie eller lejlighed. Rul ned for trin-for-trin vejledning og opskrift.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

- 1/4 kop plus 1 tsk hård spiritus, såsom bourbon, tequila eller rom
- 2 spsk koldt vand
- 3/4 kop sukker
- 3 spiseskefulde Karo® majssirup
- 1/8 tsk kosher salt
- 1/4 tsk madfarve efter eget valg (valgfrit)

TRIN FOR TRIN INSTRUKTIONER:

Forbered: Hvis du ikke har slikkeforme, skal du lægge en silikoneunderlag på en bageplade for at gøre den klar til slik.

1. Bland 1/4 kop spiritus og vand, sukker, majssirup og salt i en 1 eller 2-quart gryde, indtil alt sukkeret er vådt. Hvis sukkerkrystaller klæber til siderne af gryden, opløses dem med en våd wienerbrød.

2. Bring blandingen i kog ved middel varme, omrør lejlighedsvis og forsigtigt med en varmebestandig spatel, indtil alt sukkeret er opløst. Kog derefter til 300 ° F (149 ° C) uden omrøring.

3. Fjern fra varmen, og bland hurtigt de resterende 1 tsk spiritus og madfarve i, hvis det bruges.

4-5. Stadig arbejde med hast, drop siruppen i enten slikkepinde forme eller på en silikone måtte.

Hvis du bruger slikkepindeforme, hurtigt tabe sirupen fra spidsen af ​​en stor ske i hullerne i slikkepindeformene. Læg en slikkepind i midten af ​​hver disk, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Hvis du bruger en silikone måtte, Drop sirupen hurtigt på silikonemåtten, så den danner 2-tommers diske, og læg straks en slikkepind i midten af ​​hver skive umiddelbart efter at sirupen er plukket, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Skræl slikkepindene fra formene eller silikonen og opbevar dem i en lufttæt beholder, helst mindst natten over for at tillade smagen at udvikle sig, indtil de er klar til at forkæle.


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde opskrift fra min kopi af Sweet Confections (som er en fabelagtig kogebog, btw). Så ramte det mig … i stedet for at give de 2 mest populære værtindegaver - blomster eller en flaske vin/spiritus - det ville være et sjovt twist at slags kombinere de 2 ideer og oprette “buketter” af spiritus slikkepinde!

HEJ OG TAK

Du kan bruge enhver form for hård spiritus, du kan lide (Jeg brugte krydret rom til disse, men tequila, bourbon osv. Vil også fungere) – og spritsmagen er meget subtil, så de færdige slikkepinde er helt sikkert mere søde end noget andet, hvilket betyder, at de stadig vil glæde ganerne hos de fleste, der fortjener en sød “ tak! ”.

PERFEKTION ER OVERVURDERET, RET?

Nu har jeg ingen slik -guru selv understreger den hjemmelavede kvalitet og viser modtageren, at du har gjort en ekstra indsats for dem …, så med andre ord skal de VIRKELIG være specielle. ) Også disse slikkepinde var MEGET hurtigere og lettere end jeg havde forventet, men de hærder F.A.S.T. – så mit bedste råd er at være forberedt på at arbejde hurtigt!

Jeg arrangerede et par af de færdige pops i mini vintage flasker og fyldte dem med ris, så popene ville blomstre lidt højere ud og blive siddende. De er også pyntet med tags fra vores Give Thanks Printable Party Collection, men denne idé vil selvfølgelig fungere til enhver form for ferie eller lejlighed. Rul ned for trin-for-trin vejledning og opskrift.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

- 1/4 kop plus 1 tsk hård spiritus, såsom bourbon, tequila eller rom
- 2 spsk koldt vand
- 3/4 kop sukker
- 3 spiseskefulde Karo® majssirup
- 1/8 tsk kosher salt
- 1/4 tsk madfarve efter eget valg (valgfrit)

TRIN FOR TRIN INSTRUKTIONER:

Forbered: Hvis du ikke har slikkeforme, skal du lægge en silikoneunderlag på en bageplade for at gøre den klar til slik.

1. Bland 1/4 kop spiritus og vand, sukker, majssirup og salt i en 1 eller 2-quart gryde, indtil alt sukkeret er vådt. Hvis sukkerkrystaller klæber til siderne af gryden, opløses dem med en våd wienerbrød.

2. Bring blandingen i kog ved middel varme, omrør lejlighedsvis og forsigtigt med en varmebestandig spatel, indtil alt sukkeret er opløst. Kog derefter til 300 ° F (149 ° C) uden omrøring.

3. Fjern fra varmen, og bland hurtigt de resterende 1 tsk spiritus og madfarve i, hvis det bruges.

4-5. Arbejder stadig med hast, og drop siruppen i enten slikpindeforme eller på en silikoneunderlag.

Hvis du bruger slikkepindeforme, hurtigt tabe sirupen fra spidsen af ​​en stor ske i hullerne i slikkepindeformene. Læg en slikkepind i midten af ​​hver disk, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Hvis du bruger en silikone måtte, Drop sirupen hurtigt på silikonemåtten, så den danner 2-tommers diske, og læg straks en slikkepind i midten af ​​hver skive umiddelbart efter at sirupen er plukket, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Skræl slikkepindene fra formene eller silikonen og opbevar dem i en lufttæt beholder, helst mindst natten over for at tillade smagen at udvikle sig, indtil de er klar til at forkæle.


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde opskrift fra min kopi af Sweet Confections (som er en fabelagtig kogebog, btw). Så ramte det mig … i stedet for at give de 2 mest populære værtindegaver - blomster eller en flaske vin/spiritus - det ville være et sjovt twist at kombinere de 2 ideer og oprette “buketter” af spiritus slikkepinde!

HEJ OG TAK

Du kan bruge enhver form for hård spiritus, du kan lide (Jeg brugte krydret rom til disse, men tequila, bourbon osv. Vil også fungere) – og spiritusens smag er meget subtil, så de færdige slikkepinde er bestemt mere søde end noget andet, hvilket betyder, at de stadig vil glæde ganerne hos de fleste, der fortjener en sød “ tak! ”.

PERFEKTION ER OVERVURDERET, RET?

Nu har jeg ingen slik -guru selv understreger den hjemmelavede kvalitet og viser modtageren, at du har gjort en ekstra indsats for dem …, så med andre ord skal de VIRKELIG være specielle. ) Også disse slikkepinde var MEGET hurtigere og lettere end jeg havde forventet, men de hærder F.A.S.T. – så mit bedste råd er at være forberedt på at arbejde hurtigt!

Jeg arrangerede et par af de færdige pops i mini vintage flasker og fyldte dem med ris, så popene ville blomstre lidt højere ud og blive siddende. De er også pyntet med tags fra vores Give Thanks Printable Party Collection, men denne idé vil selvfølgelig fungere til enhver form for ferie eller lejlighed. Rul ned for trin-for-trin vejledning og opskrift.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

- 1/4 kop plus 1 tsk hård spiritus, såsom bourbon, tequila eller rom
- 2 spsk koldt vand
- 3/4 kop sukker
- 3 spiseskefulde Karo® majssirup
- 1/8 tsk kosher salt
- 1/4 tsk madfarve efter eget valg (valgfrit)

TRIN FOR TRIN INSTRUKTIONER:

Forbered: Hvis du ikke har slikkeforme, skal du lægge en silikoneunderlag på en bageplade for at gøre den klar til slik.

1. Bland 1/4 kop spiritus og vand, sukker, majssirup og salt i en 1 eller 2-quart gryde, indtil alt sukkeret er vådt. Hvis sukkerkrystaller klæber til siderne af gryden, opløses dem med en våd wienerbrød.

2. Bring blandingen i kog ved middel varme, omrør lejlighedsvis og forsigtigt med en varmebestandig spatel, indtil alt sukkeret er opløst. Kog derefter til 300 ° F (149 ° C) uden omrøring.

3. Fjern fra varmen, og bland hurtigt de resterende 1 tsk spiritus og madfarve i, hvis det bruges.

4-5. Arbejder stadig med hast, og drop siruppen i enten slikpindeforme eller på en silikoneunderlag.

Hvis du bruger slikkepindeforme, hurtigt tabe sirupen fra spidsen af ​​en stor ske i hullerne i slikkepindeformene. Læg en slikkepind i midten af ​​hver disk, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Hvis du bruger en silikone måtte, Drop sirupen hurtigt på silikonemåtten, så den danner 2-tommers diske, og læg straks en slikkepind i midten af ​​hver skive umiddelbart efter at sirupen er plukket, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Skræl slikkepindene fra formene eller silikonen og opbevar dem i en lufttæt beholder, helst mindst natten over for at tillade smagen at udvikle sig, indtil de er klar til at forkæle.


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde opskrift fra min kopi af Sweet Confections (som er en fabelagtig kogebog, btw). Så ramte det mig … i stedet for at give de 2 mest populære værtindegaver - blomster eller en flaske vin/spiritus - det ville være et sjovt twist at kombinere de 2 ideer og oprette “buketter” af spiritus slikkepinde!

HEJ OG TAK

Du kan bruge enhver form for hård spiritus, du kan lide (Jeg brugte krydret rom til disse, men tequila, bourbon osv. Vil også fungere) – og spritsmagen er meget subtil, så de færdige slikkepinde er helt sikkert mere søde end noget andet, hvilket betyder, at de stadig vil glæde ganerne hos de fleste, der fortjener en sød “ tak! ”.

PERFEKTION ER OVERVURDERET, RET?

Nu har jeg ingen slik -guru selv understreger den hjemmelavede kvalitet og viser modtageren, at du har gjort en ekstra indsats for dem …, så med andre ord skal de VIRKELIG være specielle. ) Også disse slikkepinde var MEGET hurtigere og lettere end jeg havde forventet, men de hærder F.A.S.T. – så mit bedste råd er at være forberedt på at arbejde hurtigt!

Jeg arrangerede et par af de færdige pops i mini vintage flasker og fyldte dem med ris, så popene ville blomstre lidt højere ud og blive siddende. De er også pyntet med tags fra vores Give Thanks Printable Party Collection, men denne idé vil selvfølgelig fungere til enhver form for ferie eller lejlighed. Rul ned for trin-for-trin vejledning og opskrift.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

- 1/4 kop plus 1 tsk hård spiritus, såsom bourbon, tequila eller rom
- 2 spsk koldt vand
- 3/4 kop sukker
- 3 spiseskefulde Karo® majssirup
- 1/8 tsk kosher salt
- 1/4 tsk madfarve efter eget valg (valgfrit)

TRIN FOR TRIN INSTRUKTIONER:

Forbered: Hvis du ikke har slikkeforme, skal du lægge en silikoneunderlag på en bageplade for at gøre den klar til slik.

1. Bland 1/4 kop spiritus og vand, sukker, majssirup og salt i en 1 eller 2-quart gryde, indtil alt sukkeret er vådt. Hvis sukkerkrystaller klæber til siderne af gryden, opløses dem med en våd wienerbrød.

2. Bring blandingen i kog ved middel varme, omrør lejlighedsvis og forsigtigt med en varmebestandig spatel, indtil alt sukkeret er opløst. Kog derefter til 300 ° F (149 ° C) uden omrøring.

3. Fjern fra varmen, og bland hurtigt de resterende 1 tsk spiritus og madfarve i, hvis det bruges.

4-5. Stadig arbejde med hast, drop siruppen i enten slikkepinde forme eller på en silikone måtte.

Hvis du bruger slikkepindeforme, hurtigt tabe sirupen fra spidsen af ​​en stor ske i hullerne i slikkepindeformene. Læg en slikkepind i midten af ​​hver disk, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Hvis du bruger en silikone måtte, Drop sirupen hurtigt på silikonemåtten, så den danner 2-tommers diske, og læg straks en slikkepind i midten af ​​hver skive umiddelbart efter at sirupen er plukket, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Skræl slikkepindene fra formene eller silikonen og opbevar dem i en lufttæt beholder, helst mindst natten over for at tillade smagene at udvikle sig, indtil de er klar til at forkæle.


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde opskrift fra min kopi af Sweet Confections (som er en fabelagtig kogebog, btw). Så ramte det mig … i stedet for at give de 2 mest populære værtindegaver - blomster eller en flaske vin/spiritus - det ville være et sjovt twist at kombinere de 2 ideer og oprette “buketter” af spiritus slikkepinde!

HEJ OG TAK

Du kan bruge enhver form for hård spiritus, du kan lide (Jeg brugte krydret rom til disse, men tequila, bourbon osv. Vil også fungere) – og spritsmagen er meget subtil, så de færdige slikkepinde er helt sikkert mere søde end noget andet, hvilket betyder, at de stadig vil glæde ganerne hos de fleste, der fortjener en sød “ tak! ”.

PERFEKTION ER OVERVURDERET, RET?

Nu har jeg ingen slik -guru selv understreger den hjemmelavede kvalitet og viser modtageren, at du har gjort en ekstra indsats for dem …, så med andre ord skal de VIRKELIG være specielle. ) Også disse slikkepinde var MEGET hurtigere og lettere end jeg havde forventet, men de hærder F.A.S.T. – så mit bedste råd er at være forberedt på at arbejde hurtigt!

Jeg arrangerede et par af de færdige pops i mini vintage flasker og fyldte dem med ris, så popene ville blomstre lidt højere ud og blive siddende. De er også pyntet med tags fra vores Give Thanks Printable Party Collection, men denne idé vil selvfølgelig fungere til enhver form for ferie eller lejlighed. Rul ned for trin-for-trin vejledning og opskrift.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

- 1/4 kop plus 1 tsk hård spiritus, såsom bourbon, tequila eller rom
- 2 spsk koldt vand
- 3/4 kop sukker
- 3 spiseskefulde Karo® majssirup
- 1/8 tsk kosher salt
- 1/4 tsk madfarve efter eget valg (valgfrit)

TRIN FOR TRIN INSTRUKTIONER:

Forbered: Hvis du ikke har slikkeforme, skal du lægge en silikoneunderlag på en bageplade for at gøre den klar til slik.

1. Bland 1/4 kop spiritus og vand, sukker, majssirup og salt i en 1 eller 2-quart gryde, indtil alt sukkeret er vådt. Hvis sukkerkrystaller klæber til siderne af gryden, opløses dem med en våd wienerbrød.

2. Bring blandingen i kog ved middel varme, omrør lejlighedsvis og forsigtigt med en varmebestandig spatel, indtil alt sukkeret er opløst. Kog derefter til 300 ° F (149 ° C) uden omrøring.

3. Fjern fra varmen, og bland hurtigt de resterende 1 tsk spiritus og madfarve i, hvis det bruges.

4-5. Stadig arbejde med hast, drop siruppen i enten slikkepinde forme eller på en silikone måtte.

Hvis du bruger slikkepindeforme, hurtigt tabe sirupen fra spidsen af ​​en stor ske i hullerne i slikkepindeformene. Læg en slikkepind i midten af ​​hver disk, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Hvis du bruger en silikone måtte, Drop sirupen hurtigt på silikonemåtten, så den danner 2-tommers diske, og læg straks en slikkepind i midten af ​​hver skive umiddelbart efter at sirupen er plukket, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Skræl slikkepindene fra formene eller silikonen og opbevar dem i en lufttæt beholder, helst mindst natten over for at tillade smagene at udvikle sig, indtil de er klar til at forkæle.


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde opskrift fra min kopi af Sweet Confections (som er en fabelagtig kogebog, btw). Så ramte det mig … i stedet for at give de 2 mest populære værtindegaver - blomster eller en flaske vin/spiritus - det ville være et sjovt twist at kombinere de 2 ideer og oprette “buketter” af spiritus slikkepinde!

HEJ OG TAK

Du kan bruge enhver form for hård spiritus, du kan lide (Jeg brugte krydret rom til disse, men tequila, bourbon osv. Vil også fungere) – og spritsmagen er meget subtil, så de færdige slikkepinde er helt sikkert mere søde end noget andet, hvilket betyder, at de stadig vil glæde ganerne hos de fleste, der fortjener en sød “ tak! ”.

PERFEKTION ER OVERVURDERET, RET?

Nu har jeg ingen slik -guru selv understreger den hjemmelavede kvalitet og viser modtageren, at du har gjort en ekstra indsats for dem …, så med andre ord skal de VIRKELIG være specielle. ) Også disse slikkepinde var MEGET hurtigere og lettere end jeg havde forventet, men de hærder F.A.S.T. – så mit bedste råd er at være forberedt på at arbejde hurtigt!

Jeg arrangerede et par af de færdige pops i mini vintage flasker og fyldte dem med ris, så popene ville blomstre lidt højere ud og blive siddende. De er også pyntet med tags fra vores Give Thanks Printable Party Collection, men denne idé vil selvfølgelig fungere til enhver form for ferie eller lejlighed. Rul ned for trin-for-trin vejledning og opskrift.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

- 1/4 kop plus 1 tsk hård spiritus, såsom bourbon, tequila eller rom
- 2 spsk koldt vand
- 3/4 kop sukker
- 3 spiseskefulde Karo® majssirup
- 1/8 tsk kosher salt
- 1/4 tsk madfarve efter eget valg (valgfrit)

TRIN FOR TRIN INSTRUKTIONER:

Forbered: Hvis du ikke har slikkeforme, skal du lægge en silikoneunderlag på en bageplade for at gøre den klar til slik.

1. Bland 1/4 kop spiritus og vand, sukker, majssirup og salt i en 1 eller 2-quart gryde, indtil alt sukkeret er vådt. Hvis sukkerkrystaller klæber til siderne af gryden, opløses dem med en våd wienerbrød.

2. Bring blandingen i kog ved middel varme, omrør lejlighedsvis og forsigtigt med en varmebestandig spatel, indtil alt sukkeret er opløst. Kog derefter til 300 ° F (149 ° C) uden omrøring.

3. Fjern fra varmen, og bland hurtigt de resterende 1 tsk spiritus og madfarve i, hvis det bruges.

4-5. Arbejder stadig med hast, og drop siruppen i enten slikpindeforme eller på en silikoneunderlag.

Hvis du bruger slikkepindeforme, hurtigt tabe sirupen fra spidsen af ​​en stor ske i hullerne i slikkepindeformene. Læg en slikkepind i midten af ​​hver disk, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Hvis du bruger en silikone måtte, Drop sirupen hurtigt på silikonemåtten, så den danner 2-tommers diske, og læg straks en slikkepind i midten af ​​hver skive umiddelbart efter at sirupen er plukket, og vrid den 180 grader, så den er helt dækket af sirup. Lad afkøle helt.

Skræl slikkepindene fra formene eller silikonen og opbevar dem i en lufttæt beholder, helst mindst natten over for at tillade smagene at udvikle sig, indtil de er klar til at forkæle.


Liquor Lollipop Buketter Jeg forsøgte for nylig at komme med nogle unikke og amp forskellige værtindegaveidéer til ferien, og huskede en sej Sprit -slikkepinde recipe from my copy of Sweet Confections (which is a fabulous cookbook, btw). Then it hit me… instead of giving the 2 most popular hostess gifts – flowers or a bottle of wine/liquor – it would be a fun twist to sort of combine the 2 ideas and create “bouquets” of liquor lollipops!

CHEERS AND THANKS

You can use any type of hard liquor you like (I used spiced rum for these but tequila, bourbon, etc will work too) – and the liquor flavor is very subtle, so the finished lollipops are definitely more sweet than anything else, which mean they’ll still please the palates of most anyone that deserves a sweet “thanks!”.

PERFECTION IS OVERRATED, RIGHT?

Now, I’m no candy making guru myself – nor did I have lollipop molds on hand – so my versions didn’t turn out perfectly round, but I ended up liking that because it kind of emphasizes the homemade quality and shows the recipient that you made some extra effort for them… so in other words they must REALLY be special. ) Also – these lollipops were WAY faster and easier than I expected them to be, but they harden up F.A.S.T. – so my best advice is to be prepared to work quickly!

I arranged a few of the finished pops in mini vintage bottles and filled them with rice so that the pops would “blossom” out a little higher and stay put. They’re also embellished with tags from our Give Thanks Printable Party Collection, but of course this idea will work for any sort of holiday or occasion. Scroll down for the step-by-step tutorial and recipe.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

– 1/4 cup plus 1 teaspoon hard liquor, such as bourbon, tequila, or rum
– 2 tablespoons cold water
– 3/4 cup sugar
– 3 tablespoons Karo® Corn Syrup
– 1/8 teaspoon kosher salt
– 1/4 teaspoon food coloring of your choice (optional)

STEP BY STEP INSTRUCTIONS:

Forbered: If you don’t have lollipop molds, place a silicone mat on a baking sheet to get it ready for the candy.

1. Mix together 1/4 cup of the liquor, and the water, sugar, corn syrup, and salt in a 1- or 2-quart saucepan until all of the sugar is wet. If sugar crystals cling to the sides of the pan, dissolve them away with a wet pastry brush.

2. Bring the mixture to a boil over medium heat, stirring occasionally and gently with a heatproof spatula until all of the sugar is dissolved. Then boil to 300°F (149°C) without stirring.

3. Remove from the heat, and, working quickly, mix in the remaining 1 teaspoon liquor and food coloring, if using.

4-5. Still working with haste, drop the syrup into either lollipop molds or onto a silicone mat.

If using lollipop molds, quickly drop the syrup from the tip of a large spoon into the cavities of the lollipop molds. Place a lollipop stick in the center of each disk, and twist it 180 degrees so that it’s fully covered in syrup. Lad afkøle helt.

If using a silicone mat, quickly drop the syrup onto the silicone mat so that it forms 2-inch disks and immediately after plopping the syrup on the sheets place a lollipop stick in the center of each disk and twist it 180 degrees so that it’s fully covered in syrup. Lad afkøle helt.

Peel the lollipops from the molds or silicone and store in an airtight container, preferably at least overnight to allow the flavors to develop, until ready to indulge.


Liquor Lollipop Bouquets I was trying to come up with some unique & different hostess gift ideas for the holidays recently, and remembered a cool Liquor Lollipops recipe from my copy of Sweet Confections (which is a fabulous cookbook, btw). Then it hit me… instead of giving the 2 most popular hostess gifts – flowers or a bottle of wine/liquor – it would be a fun twist to sort of combine the 2 ideas and create “bouquets” of liquor lollipops!

CHEERS AND THANKS

You can use any type of hard liquor you like (I used spiced rum for these but tequila, bourbon, etc will work too) – and the liquor flavor is very subtle, so the finished lollipops are definitely more sweet than anything else, which mean they’ll still please the palates of most anyone that deserves a sweet “thanks!”.

PERFECTION IS OVERRATED, RIGHT?

Now, I’m no candy making guru myself – nor did I have lollipop molds on hand – so my versions didn’t turn out perfectly round, but I ended up liking that because it kind of emphasizes the homemade quality and shows the recipient that you made some extra effort for them… so in other words they must REALLY be special. ) Also – these lollipops were WAY faster and easier than I expected them to be, but they harden up F.A.S.T. – so my best advice is to be prepared to work quickly!

I arranged a few of the finished pops in mini vintage bottles and filled them with rice so that the pops would “blossom” out a little higher and stay put. They’re also embellished with tags from our Give Thanks Printable Party Collection, but of course this idea will work for any sort of holiday or occasion. Scroll down for the step-by-step tutorial and recipe.

LIQUOR LOLLIPOPS RECIPE

INGREDIENSER

– 1/4 cup plus 1 teaspoon hard liquor, such as bourbon, tequila, or rum
– 2 tablespoons cold water
– 3/4 cup sugar
– 3 tablespoons Karo® Corn Syrup
– 1/8 teaspoon kosher salt
– 1/4 teaspoon food coloring of your choice (optional)

STEP BY STEP INSTRUCTIONS:

Forbered: If you don’t have lollipop molds, place a silicone mat on a baking sheet to get it ready for the candy.

1. Mix together 1/4 cup of the liquor, and the water, sugar, corn syrup, and salt in a 1- or 2-quart saucepan until all of the sugar is wet. If sugar crystals cling to the sides of the pan, dissolve them away with a wet pastry brush.

2. Bring the mixture to a boil over medium heat, stirring occasionally and gently with a heatproof spatula until all of the sugar is dissolved. Then boil to 300°F (149°C) without stirring.

3. Remove from the heat, and, working quickly, mix in the remaining 1 teaspoon liquor and food coloring, if using.

4-5. Still working with haste, drop the syrup into either lollipop molds or onto a silicone mat.

If using lollipop molds, quickly drop the syrup from the tip of a large spoon into the cavities of the lollipop molds. Place a lollipop stick in the center of each disk, and twist it 180 degrees so that it’s fully covered in syrup. Lad afkøle helt.

If using a silicone mat, quickly drop the syrup onto the silicone mat so that it forms 2-inch disks and immediately after plopping the syrup on the sheets place a lollipop stick in the center of each disk and twist it 180 degrees so that it’s fully covered in syrup. Lad afkøle helt.

Peel the lollipops from the molds or silicone and store in an airtight container, preferably at least overnight to allow the flavors to develop, until ready to indulge.


Se videoen: Fuck off slag (Kan 2022).