Nye opskrifter

Muffins med kirsebær

Muffins med kirsebær


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • 3 æg
  • 100 g smør
  • 150 g sukker
  • vaniljeessens
  • 100 ml yoghurt med kirsebærsmag
  • et bagepulver
  • 200 g mel
  • frøfrie kirsebær

Til dekoration:

  • vanilje mel
  • 50 g chokolade

Portioner: -

Forberedelsestid: mindre end 30 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Kirsebærmuffins:

Pisk æg med sukker.

Tilsæt essens, yoghurt og smeltet smør.

Til sidst lægger vi mel blandet med bagepulver.

Vi fylder muffinsformene ved hjælp af en pos.

I midten af ​​hver muffin placerer vi et kirsebær.


Forvarm ovnen og bag muffinsene i 25-30 minutter.

Vi tager dem ud af form, når de afkøles.

Jeg pulveriserede dem med vaniljemel og pyntede dem med smeltet chokolade.


Fremstillingsmetode

Æblekage

Skrælede æbler gives gennem et stort rivejern. Bland de tørre ingredienser mel, semulje, pulver

Ost croissanter

Bland osten med den bløde margarine i en skål, tilsæt æg, bagepulver og mel og ælt.


Kirsebærmuffins - Opskrifter


& # 82265 oua
& # 82261 vaniljesukkerpose (eller vaniljeekstrakt)
& # 82262 tsk bagepulver
& # 8226200 ml mælk
& # 8226100 ml olie
& # 82263 spsk kakao
& # 8226250 gr sukker
& # 8226500 gr mel
& # 8226visine (ca. 250 gr)

FORBEREDELSE:
Varm ovnen godt op, og kom muffinspapirerne i bakken. Jeg bruger bestemt muffinspapir, fordi bakken pletter dårligt
& # 8226 Bland mel med bagepulver.
Pisk æggene med sukkeret, indtil sukkeret er godt opløst, tilsæt derefter olie, mælk og vaniljeessens ved hjælp af en gaffel eller en ske.
Indsæt sammensætningen med mel, pas på ikke at blande kraftigt.
Læg et par spiseskefulde af sammensætningen separat i en mindre skål og bland med kakao.
Tilsæt dejen i muffinsformene uden at fylde dem, fordi de vil vokse, når de bages, og sørg for at lægge kakaodejen i hver form, og bland derefter med en tandstikker (eller gaffel) for at opnå den marmorerede effekt.
Tilsæt kirsebærene og sæt bakken i ovnen i cirka 25-30 minutter uden at åbne ovndøren i de første 20 minutter.


20 kommentarer:

Jeg tror, ​​at hvis du ser sådan noget, kan du ikke lade være med at spise, kun når jeg tænker på den muffinsaft, kirsebærene efterlader, kan jeg ikke modstå.

Jeg uploadede billederne med dig på min yahoo -profil.
Jeg håber du ikke har noget imod det :)
Efterlad en kommentar
http://profiles.yahoo.com/mary24/images
PS. Du kan også logge ind med din gmail -adresse, hvis du ikke har yahoo

Blomster, du smeltede mig! Du ved, at jeg er en BRIOSE fan! De var fantastisk
kys dig!

du kan ikke engang forestille dig hvilken lyst du gjorde ved mig. det ligner en drøm. kys

Ærgerligt at det ikke er en opskrift .. Det ser sensationelt ud !! Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det i morgen. Så en anden gang. : D

Jeg venter stadig på opskriften :) Den ser fantastisk ud!

Beklager at jeg offentliggjorde opskriften så sent, jeg har en ekstremt travl periode, og jeg har næsten ikke tid til at skrive noget på bloggen.
Jeg har mange upublicerede opskrifter, jeg tror, ​​at sommeren går, indtil jeg når at mobilisere til at poste dem.
Tak for din tålmodighed og kommentarer!

De er specielle! Da jeg køber mine former, går jeg på arbejde.

Det ser godt ud. og jeg tror
at de er lækre.
savler allerede ..
Jeg vil spørge dig, hvor de er
sådanne bakker, jeg har lige set
med seks former.
En vidunderlig aften!
Jeg krammer dig meget!

Tak for din påskønnelse, jeg købte bakken fra Kaufland, men jeg så den også i metroen med 12 former. Jeg nyder at lave mad!

Kære blomster, præmier er ligesom virtuelle, men tilbydes med stor glæde og venter på dig på min blog

Muffinserne er flotte, blomster.

Hej, vi vil gerne gøre dig til et kommercielt forslag! Hvis du er interesseret, send en e-mail til [email protected]

Hvor fluffede de er!
Jeg satte dig på min blogroll liste. Hvis du kan lide det, kan du besøge min blog.

dine muffins ser meget godt ud, jeg ville også have 2 spørgsmål
1 hvis jeg ikke har specialpapir til muffins, er der et problem? Jeg ved ikke, hvor jeg kan købe det fra
2 eller kan jeg bruge silikonemuffinsforme?
Jeg har ikke gjort noget med dem endnu, og jeg vil gerne, hvis jeg stadig finder din opskrift til at bruge dem
Tusind tak for at du stødte på din blog, den har opskrifter en efter en
kys dig

Vero, tak for besøget og påskønnelsen!
Hvis du har silikone former, behøver du ikke engang at bruge specialpapir (du kan finde dem i alle hypermarkederne i sektionen til tilbehør til wienerbrød). Jeg bruger dem mere til udseende, men også fordi min bakke er lidt beskadiget, og de sidder fast, hvis jeg ikke lægger papirer.
Stigning i køkkenet!

Vi kom ind på din blog, og vi kunne virkelig godt lide det - du har lækre YUM opskrifter. YUM.
Vi ville være glade for at have dig i Petitchef -familien

Vi ville blive meget glade, hvis du gerne vil tilføje din blog til http://ro.petitchef.com, så både vores brugere og vi kan nyde dine opskrifter.

Petitchef er en fransk portal baseret på opskrifter. Flere hundrede blogs er allerede registreret og nyder godt af eksponering på Petitchef.


ingredienser:

2 kopper mel
3 tsk bagepulver
½ tsk salt
½ gammel tsk
½ tsk kanel
1 æg, let pisket
¼ palmeolie
1 kop komælk eller soja
2 kopper med kirsebær, uden frø

Fremstillingsmetode:

Forvarm ovnen til 190 C og smør en speciel muffinform med smør.

Bland mel, bagepulver, salt, kanel og sukker i en stor skål. Tilsæt æg, mælk og olie og inkorporer alt, men husk på, at dejen ikke behøver at være fin. Drys de hakkede kirsebær og fyld derefter 2/3 formerne med den vidunderlige blanding.

Bag i 20-25 minutter, til de er flot garvede, og nyd derefter det bedste i fred. muffins med kirsebær. De er bare lavet af dig, ikke?

Andre opskrifter, der kan interessere dig:


Muffins med kirsebær (eller frugt)

-bland æggene godt sammen med sukkeret med røremaskinen, indtil sammensætningen fordobles i volumen
-tilsæt lidt olie
-Sæt salt, citronskal og presset citron på
-tilsæt yoghurten og bland yderligere
-til sidst lægger vi bagepulver og mel
-portion med en ske i hver beholder og tilsæt derefter et par kirsebær
-bages i 30 minutter ved 175 grader
-de kan bages i specielle bakker eller muffinspapir, men kom 3 ad gangen, så papiret ikke glider for meget, og dejen kommer ud.

-Jeg bagte 18 muffins (en bakke med 6 og en bakke med 12). og det forblev fra sammensætningen til 1-2 muffins, som jeg aldrig lavede igen.

Der vil være omkring 20 boller i alt
-pulver med pulveriseret sukker blandet med vanilje


Hvordan laver vi de bedste muffins med kirsebærsyltetøj?

Når vi har lavet sammensætningen af ​​disse Schwarzwald -muffins, skal vi bare bage dem. Til dette har vi brug for en bakke til muffins og papir. Bakken kan være lavet af silikone eller non-stick metal. Fyld fordybningerne i tre fjerdedele for at sikre, at muffinsene ikke vokser for meget, og sæt dem i ovnen. For at sikre, at de er godt kogte, test dem med en tandstikker. Hvis tandstikken kommer ren ud, er muffinserne klar. Inden du fylder dem, lad dem køle helt af. Du kan fylde dem med kirsebærsyltetøj, som jeg gjorde, eller du kan lave en hjemmelavet gelé ved hjælp af lidt majsstivelse. Hvis du ikke har kirsebærmarmelade, kan du tilføje anden sur syltetøj.

Inden 2 timers servering af disse Black Forest -muffins piskes flødeskummet, indtil det stivner godt og dekorerer dem. Pisk ikke cremen for meget, for den kan skæres og vendes i smør. Brug altid flødeskum. Det er naturligt og har en vidunderlig smag. Hvis den bliver slået godt, varer den uden problemer i 6-8 timer, selv natten over. Jeg tror dog ikke, at de får tid til at blive så længe, ​​fordi de forsvinder, så snart du forbereder dem. De er ekstremt velsmagende, meget duftende og slet ikke svære. De er vidunderlige for kirsebærelskere og for dem, der kan lide chokolade desserter. Hvis du kan lide muffins, så prøv min opskrift på briose tiramisu, nogle luftige, lette at tilberede og meget velsmagende.


Black Forest muffins med kirsebær & # 8211 videoopskrift

Har du prøvet denne opskrift? Følg mig på @JamilaCuisine eller tag #jamilacuisine!

Opskrift af Schwarzwald muffins den er ideel til sommeren, når vi har masser af kirsebær og især når vi gør det sur kirsebærsyltetøj lækker sød-syrlig frisk frugt. Fordi jeg elsker denne sødme, finder jeg altid muligheder for at bruge den i vidunderlige desserter. Jeg har gjort det tidligere Schwarzwald kage, og nu er jeg tilbage med en muffinsversion med de samme smag. Denne kage var en af ​​de første kager, jeg lavede som barn, så jeg har mange minder om den. Jeg kan virkelig godt lide kombinationen af ​​kakaotop, sure kirsebær og fin og luftig flødeskum. Alle smag passer perfekt, så det resulterer i en skøn, sød-sur dessert.

Til denne Black Forest muffinsopskrift har vi naturligvis brug for en god opskrift på chokolademuffins til at fylde med kirsebærmarmelade og dekorere med naturlig flødeskum. De samme kagelignende smag, men meget lettere at lave. Muffinsene er lette at tilberede, klar hurtigt og meget velsmagende. For en ekstra smag tilføjede jeg lidt mandelekstrakt Cosel. Du kan også tilføje vanilje eller endda romessens. For at sikre, at de vokser nok, og at de bliver luftige, lægger jeg også Coseli bagepulver. For en endnu mere lækker smag af chokolade tilføjede jeg dråber mørk chokolade. Chokolade på tavlen, skåret i små stykker, er lige så god.


  • 3 æg
  • 40 gram smør
  • 200 ml creme fraiche
  • 150 gram sukker & # 8211 som jeg helt erstattede med fructose
  • 100 gram hård hvedemel
  • 200 gram fuldkornsmel
  • 1 pose vaniljesukker
  • appelsinskal og / eller citron (jeg lægger det ene og det andet)
  • 2 tsk bagepulver
  • 400 ml naturlig kirsebærjuice (jeg brugte nektar)
  • sukker & # 8211 kun hvis du vil have det til at være sødere end nektar
  • 1 pose vaniljepudding eller 2 spiseskefulde spiselig stivelse (jeg brugte majsstivelse i dag, præparatet & # 8222Gustin & # 8221 & # 8211 Dr.Oetker)

Fremstillingsmetode

Tilbered først kirsebærgeléen: Sæt 350 ml juice på ilden (med sukker, hvis det ønskes), bland stivelsen eller budding med de resterende 50 ml saft og tilsæt den der allerede koger under konstant omrøring, indtil tykningen er afsat til fedt nok:

Hele æg med sukker og vaniljesukker blandes indtil det er tyknet som en fløde, tilsæt smeltet smør og creme fraiche og bland det, tilsæt derefter mel blandet med bagepulver og revet citrusskal:


Bland igen til det er glat:

Fra den resulterende dej (ret tæt) sættes en ske i form af muffins foret med specialpapir:
I hver form lægges en teskefuld gelé:

Fordi den resulterende dej var ret tæt, og jeg ikke kunne klare den for godt med en ske, satte jeg resten af ​​dejen på plads og dækkede geléen fra formene med den, først spredte en cirkel af dej rundt om geléen og fortsatte derefter indtil fuldstændig dækning:


Jeg satte fadet i den forvarmede ovn ved 180 grader og bagte muffinsene i 20 minutter.
Efter at de var afkølet, garnerede jeg dem med resten af ​​kirsebærgeléen, dryssede ved hjælp af posen og dryssede pulveriseret sukker:


Et afsnit:


Jeg er utrolig øm og luftig, resultatet virker desto mere overraskende, da jeg ved, at jeg mest brugte fuldkornsmel, og jeg erstattede sukkeret med fructose.


Fremstillingsmetode

Æblekage

Skrælede æbler gives gennem et stort rivejern. Bland de tørre ingredienser mel, semulje, pulver

Ost croissanter

Bland osten med den bløde margarine i en skål, tilsæt æg, bagepulver og mel og ælt.


500 g sure kirsebær, 400 g mel, 300 ml yoghurt, 2 æg, 200 ml olie, 200 g sukker, en knivspids salt, saften af ​​en citron, 1 pose bagepulver,

Bland æggene med sukkeret i røremaskinen, tilsæt olien, bland forsigtigt, derefter saltet, citronsaften, yoghurten. Når blandingen er homogen, tilsættes bagepulver og mel, indtil sammensætningen bliver tyk, ligesom pandekager. Hæld sammensætningen i hver form af muffins for at fylde dem halvt. Vi kom kirsebærene i pulveriseret sukker - eventuelt - og kom dem derefter i sammensætningen. Vær meget forsigtig med ikke at lade dejen komme ud. Lad dem stå i ovnen i 15 minutter. Server med lyst!


ingredienser:

2 kopper mel
3 tsk bagepulver
½ tsk salt
½ gammel tsk
½ tsk kanel
1 æg, let pisket
¼ palmeolie
1 kop komælk eller soja
2 kopper med kirsebær, uden frø

Fremstillingsmetode:

Forvarm ovnen til 190 C og smør en speciel muffinform med smør.

Bland mel, bagepulver, salt, kanel og sukker i en stor skål. Tilsæt æg, mælk og olie og inkorporer alt, men husk på, at dejen ikke behøver at være fin. Drys de hakkede kirsebær og fyld derefter 2/3 formerne med den vidunderlige blanding.

Bages i 20-25 minutter, indtil de er pænt garvede, og nyd derefter det bedste i fred. muffins med kirsebær. De er bare lavet af dig, ikke?


Video: Glutenfri kirsebær-muffins med mandelmel og friske kirsebær (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Xabier

    nok af mit gode

  2. Son

    Jeg kan næppe tro den.

  3. Merrick

    Jeg tror, ​​du tager fejl. Jeg kan bevise det. Skriv til mig i PM.

  4. Birley

    et vigtigt svar :)

  5. Meztilmaran

    Jeg bekræfter. Og jeg har stået over for det. Vi kan kommunikere om dette tema. Her eller i PM.

  6. Bajinn

    Og alligevel skal jeg gå



Skriv en besked