Nye opskrifter

Spinat salat pizza

Spinat salat pizza


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Thinkstock/iStockphoto

Spinat salat pizza

Glem alt om at bestille en sidesalat med din skive - du kan bare bunke dine grøntsager ovenpå i stedet. Denne kombination har blå-ost smuldrer, som tilføjer et stort spark af robust smag til en brøkdel af det fedt, du ville få fra et standard mozzarella-fyldt stykke. Og bedst af alt er, at der ikke kræves madlavning.

Ingredienser

  • 3 kopper baby spinat
  • 1 1/2 kop skiver druer
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1 kop smuldret blå ost
  • 1/4 kop let balsamico vinaigrette
  • En 8 tommer færdiglavet pizza skorpe

Portioner 1

Kalorier pr. Portion 1424

Folatækvivalent (total) 927µg100%


Opskriftsoversigt

  • 1 ¾ kopper universalmel eller mere efter behov
  • 1 kuvert Fleischmann's® Pizza skorpe gær eller RapidRise gær
  • 1 ½ tsk sukker
  • ¾ tsk salt
  • ⅔ kop meget varmt vand (120 grader til 130 grader F)*
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • ¼ tsk Spice Islands® hvidløgspulver
  • 2 kopper strimlet mozzarellaost
  • ¼ kop hakket løg
  • ¼ kop hakkede eller tynde skiver gulerødder
  • 4 kopper hakket romaine salat
  • 1 kop hakkede friske tomater eller halverede druetomater
  • ¼ kop tilberedt italiensk salatdressing
  • ¼ kop strimlet parmesanost

Forvarm ovnen til 425 grader F.

Kombiner 1 kop mel, uopløst gær, sukker og salt i en stor skål. Tilsæt meget varmt vand og olieblanding, indtil det er godt blandet, cirka 1 minut.

Tilsæt gradvist nok resterende mel til en blød dej. Dejen skal danne en kugle og bliver lidt klistret. Ælt ** på en meldrysset overflade, tilsæt yderligere mel om nødvendigt, indtil det er glat og elastisk, cirka 4 minutter. (Hvis du bruger RapidRise -gær, lad dejen hvile på dette tidspunkt i 10 minutter.)

Dup dejen med meldryssede hænder til at fylde smurt pizzaform eller bageplade. ELLER rul dejen på en meldrysset tæller til en 12-tommers cirkel i en smurt pizzaform eller bageplade. Form en kant ved at klemme dejenes kant.

Pensl skorpe med 1 spsk olivenolie og drys med hvidløgspulver. Kombiner mozzarellaost, løg og gulerødder fordelt over skorpen.

Bages på laveste ovnrist i 15 til 18 minutter, indtil osten er boblende og skorpen er brunet. Fjern fra ovnen og lad afkøle 2 til 3 minutter. Mens pizzaen bages, blandes salat, tomater og italiensk salatdressing sammen. Fordel pizzaen og drys med parmesanost. Server straks!

*Hvis du ikke har et termometer, skal vand føles meget varmt ved berøring.

** For at ælte dejen tilsættes lige nok mel til dejen og dine hænder, så dejen ikke klistrer fast. Flad dejen ud og fold den mod dig. Brug hælene på dine hænder til at skubbe dejen væk med en rullende bevægelse. Drej dejen en kvart omgang og gentag trinene "fold, skub og drej". Bliv ved med at ælte dejen til den er glat og elastisk. Brug lidt mere mel, hvis dejen bliver for klistret, og hæld altid melet i dejen.


Hvorfor virker denne pizzaopskrift!

Du kan enten lave dejen fra bunden, som jeg vil guide dig i denne opskrift, eller du kan ved købte pizzadej. Uanset hvad der kilder din smag.

Denne pizza er cremet som en god hvid pizza uden at lave en hvid sauce. Bland alle toppingingredienserne sammen som en spinatdip, fordel det over pizza skorpen, og bag.

Jeg brugte frisk spinat til denne pizzaopskrift, som du først skal blanchere for at reducere koncentrationen af ​​oxalsyre og giver dig mulighed for at presse overskydende vand ud. Du kan også bruge frossen spinat, der skal optøs i varmt vand før brug.

Denne pizzaopskrift er fantastisk alene uden at tilføje flere toppings. Men hvis du vil have noget ekstra, er du velkommen til at eksperimentere.

Den er ikke kun fuld af mozzarella og Parmigiano, den har også flødeost, der gør den til den cremeste pizza, du nogensinde vil smage!


Spinat og Artiskok Pizza

Denne lette opskrift forvandler din yndlingsspinat og artiskokdip til den perfekte sommerpizza.

  1. Opvarm ovnen til 475 & degF. Drys en stor kantet bageplade med majsmel (eller gnid med olie). I en stor skål kombineres ricotta, parmesan, citronskal, hvidløg, knivspids salt og 1 & frasl4 tsk peber. Fold spinat- og artiskokhjerter i.
  2. På en let melet overflade formes pizzadejen til en stor oval eller rund. Læg det på den tilberedte bageplade og klat med spinat-artiskokblandingen, spred det forsigtigt og efterlad en 1 & frasl2-tommer kant hele vejen rundt.
  3. Drys mozzarellaen og bag den til den er gyldenbrun og sprød, 13 til 16 minutter. Overfør til et skærebræt og skær i stykker. Server med varm sovs og en salat, hvis det ønskes.

PER SERVERING 439 CAL, 12,5 G FAT (5,5 G SAT FAT), 33 MG CHOL, 735 MG SOD, 27 G PRO, 59 G CAR, 6 G FIBER


CAESAR SALAT PIZZA OPskrift

Jeg lavede min egen skorpe (med parmesan dej!), Men du kunne også godt bruge butikskøbt dej i stedet. Selvom jeg følte, at denne Cæsarsalat skal laves med romaine salat, ville jeg gerne tilføje lidt næring, så jeg lagde også nogle baby spinatblade på.

Og tydeligvis masser af dressing, parmesan- og mozzarellaost og croutoner. Alt oven på en super sprød tynd skorpe, som er min foretrukne slags skorpe i verden.

Legit kunne jeg spise hele denne Casear -salatpizza alene. Faktisk ville dette nok lande på min liste over top 10 fødevarer, jeg aldrig kunne blive syg af. På en eller anden måde praktiserede jeg selvkontrol og endte med at have nogle rester at tage med på arbejde den næste dag. Hvilket også gav den bedste tirsdag nogensinde.

Dette ville naturligvis bare være dejligt på en fredag. Men jeg føler, at jeg ville værdsætte det mere efter en lang hård mandag, når jeg bare vil sidde og se The Bachelor og have lidt nedetid før resten af ​​arbejdsugen. Jeg er allerede glad nok om fredagen og har nok glædelige aktiviteter til at holde mig beskæftiget. Jeg ville ikke engang kunne give denne Caesar Salad Pizza den opmærksomhed, den fortjener.

Dejen og Caesar -dressingen vil også forblive gode i dit køleskab i et par dage, så du kan lave dem i weekenden og derefter bare samle alt, når du er færdig med arbejdet på mandag. Se? Jeg prøver at gøre din mandag så let for dig, som jeg overhovedet kan!

Og når du ved, at denne Caesar Salad Pizza venter på dig i slutningen af ​​en lang mandag, vil det være en leg at komme igennem dagen. Du kan bare gentage dig selv igen og igen "pizza, pizza, pizza." (Men ikke i den lille Cæsars Pizza -stemme, tak). Jeg smider nok også et par "Bachelor, Bachelor Bachelor" ind, men det behøver du ikke.

Så der har du det. Mandag aften er nu pizza nat, og jeg har lige gjort det så meget lettere for dig at komme igennem din dag. Jeg stemmer, at vi alle starter med denne Caesar Salad Pizza, og at vi putter om natten og sætter noget godt på tv, mens vi spiser. Og når jeg siger "godt", mener jeg naturligvis "virkelig skidt og latterligt og udspillet." Men hvis du foretrækker at se fjernsyn i egentlig kvalitet, desto mere magt til dig.

Hvad er dit valg af tv -program mandag aften?


20 Bedste spinat salatopskrifter, vi gerne vil have til frokost

Hvis din familie har en tendens til at holde sig til de sædvanlige salattyper til en sund aftensmad, kan det være på tide at ryste tingene op. I stedet for at vende dig til isbjerget eller romaine eller ty til et salatsæt, kan du prøve en af ​​disse opskrifter på spinatsalat. De er fyldt med ekstra næringsstoffer og smag, så du vil ikke være ked af at tilføje de grønne grøntsager til din indkøbsliste.

En fordel er, at spinat indeholder en lang række ingredienser, herunder frugt, nødder, sauterede og stivede grøntsager og alle former for ost. Derudover er der et stort udvalg af opskrifter til salatdressing og mdashlike Ree Drummonds varme bacondressing, og du kan vælge mellem en smagfuld prikken over i’et. Når du sætter det hele sammen, vil du blive overrasket over, hvor mættende en portion salat kan være. Faktisk kan mange af disse ideer meget vel fungere som din hovedret, de er bare så solide. Du kan endda tilføje et par til din liste over 30-minutters måltider, hvilket altid er et plus for travle hverdage.

Der er mange måder at beskrive disse opskrifter på spinatsalat på (sunde, lette, lækre, tilfredsstillende), men der er en ting, du ikke kan kalde dem: Kedeligt!


  1. Forvarm ovnen til 500 ° F. Hvis du har en pizzasten, skal du placere den på ovnens nederste rille.
  2. Varm olivenolien i en stor gryde over medium varme.
  3. Tilsæt pølsen og kog i cirka 3 minutter, indtil den ikke længere er lyserød.
  4. Tilsæt hvidløg og kog i yderligere 2 minutter.
  5. Tilsæt spinaten og kog under omrøring, indtil den er visnet.
  6. Afløb overskydende væske, der er samlet i bundformen. Smag til med salt og peber.
  7. På en let melet overflade strækker dejen i to 12 "cirkler.
  8. Arbejd med en pizza ad gangen, læg pizzaskallen på en bageplade, dæk med et tyndt lag tomatsovs, top med halvdelen af ​​mozzarella, spinat-pølseblanding og peberfrugter. (Hvis du bruger en sten, skal du gøre dette på en meldrysset pizzaskal, og derefter glide pizzaen på stenen til bagning.)
  9. Bag i cirka 8 minutter, indtil osten er smeltet og boblende, og skorpen er gyldenbrun.
  10. Skær hver tærte i 6 stykker. Gentag for at lave den anden pizza.

Spis dette tip

Peppadew peberfrugter, bittesmå kirsebærrøde peberfrugter fra Sydafrika, pakker en utrolig en-to-punch sød og varme, hvilket gør dem til en vidunderlig tilføjelse til pizza, salater, pasta og sandwich. Eller lav en bærbar snack ved at fylde dem med stykker frisk mozzarella eller gedeost. De fås ved krukken i fancy supermarkeder som Whole Foods, og findes ofte solgt for pund i supermarkedsalat og olivenbarer. Stadig ikke kan finde dem? Bestil krukker online!

Kan du lide denne opskrift? Abonner på vores Eat This, Not That! magasin for endnu mere hjemmelavet mad og sunde spisesteder.


Der er så mange grunde til, at vi elsker spinat og mdashit, der er fyldt med næringsstoffer, alsidige og masser af smagfulde, for blot at nævne nogle få. Mens den mest oplagte anvendelse af spinat er at få den til at fungere som bunden af ​​en salat eller blandes til en sund smoothie eller juice, er der snesevis af forskellige måder at lade denne alsidige grønne skinne. Fra supper og gryderetter til pandekager og gryderetter til pizza og tærter og alt derimellem, bliver du aldrig træt af at lave mad med spinat. Her deler vi 30 lækre opskrifter, der vil inspirere dig til at tilføje denne næringsrige bladgrønne til dine måltider.

Kokke klassificerer denne good-for-you green tre måder: Krøllet blad spinat har krøllede blade fladbladet spinat, ofte solgt frossen eller dåse, har blødere blade og en lidt mildere smag og babyspinat er simpelthen fladbladet type høstet når meget ung og øm. Frisk spinat fås året rundt. Når du køber spinat, skal du kigge efter lysegrønne, uvoksede blade og undgå slimede eller plettede blade. Både krøllet og fladbladet spinat sælges i bundter og poser, og babyspinat kommer færdigpakket eller løs. Stil spinat på køl i en plastikpose, den ødelægger hurtigt, så brug den inden for et par dage.

Hvis du tidligere har kogt med spinat, ved du, at det koger enormt, når det steges og stekes eller blandes i varm suppe. Mange af vores opskrifter her kræver tre til fem kopper spinat, så du skal ikke blive foruroliget over den store mængde, den let vil blande sig i det, du laver. Fra solide middage, cremede og hyggelige supper og salte morgenmadsopskrifter kan du nyde disse spektakulære spinatopskrifter når som helst på dagen.


Start madlavning

Forbered de syltede løg

Læg alt i en krukke eller tupperware. Dæk til og stil på køl indtil brug.

Kan laves op til en uge i forvejen.

Forbered brystet

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit (180 grader Celsius). Læg løg og gulerødder i en velsmurt, dyb ni x 13 tommer aluminiumsform (jeg kan godt lide at fordoble panden).

I en skål kombineres salt, peber, paprika, hvidløgspulver og sukker. Gnid over begge sider af brystet.

Varm en stor pande op ved høj varme. Når gryden er meget varm, tilsæt olie og læg forsigtigt brystet ned. Kog i fire til fem minutter på den første side, og vend den derefter om og svits i yderligere fire minutter på den anden side. Fjern fra gryden og sæt til side.

Kom løg og hvidløg i gryden og rør i et minut. Hæld vinen i og kog blandingen i tre minutter. Tilsæt grillsovs og kyllingekraft og bring blandingen i kog. Når kogningen hældes, hældes saucen over brystet.

Dæk aluminiumspanden meget tæt med stanniol. Bages i tre til fire timer (afhængigt af størrelsen og tykkelsen på dit stykke bryst). Tjek det efter de første halvanden time og vend brystet om. Efter det skal du kontrollere det hvert 45. minut. Det gøres, når kødet er gaffeltørt, og det lugter så fantastisk, at du faktisk kan stå og vente et sekund længere.

Denne opskrift kan let laves i en slow cooker. Start den enten i gryden og hæld alle ingredienserne i langsom komfur i stedet for den ni x 13 og kog på lavt i seks til otte timer. Eller indstil langsom komfur til høj, smør rigeligt, tilsæt den krydrede brisket og svits på begge sider i cirka 30 minutter. Sænk temperaturen til den laveste varme, tilsæt resten af ​​ingredienserne og kog i seks til otte timer, indtil gaffelen er mør.

Forbered skorpen

Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit (200 grader Celsius).

Pisk æg meget godt. I en velsmurt cirkulær fad eller pande lægges tarter tots i et enkelt lag. Vær ikke bange for at smøre så mange som du kan. Hæld sammenpiskede æg over tater tots og hjælp dem med at skubbe dem ind i alle kroge og kroge mellem tots.

Læg, uden låg, i ovnen og kog i cirka 35 minutter i 45 minutter, indtil toppen er gylden og sprød.


Tynd skorpe krydret pølse pizza og spinatsalat

3. Fordel mandler på bageplade, dryp med honning og drys med salt.

4. Bages i 5 minutter eller indtil de er gyldne, se omhyggeligt efter.

5. Fjern fra ovnen, og kast mandler lejlighedsvis med en spatel for at forhindre dem i at klæbe til bunden af ​​arket.

6. Afkøl og reserver til salat.

7. Bring en mellemstor gryde vand i kog til pølsekød.

8. Pensl den mindste mængde olie på toppen af ​​pitas.

9. Form meget små frikadeller med pølsekødet. Drop i det kogende vand.

10. Når den sidste frikadelle er faldet, indstilles timeren i fem minutter.

11. Fjern til køkkenrulle med en hulske.

12. Fordel pizzasauce på hver pitabrød.

13. Drys følgende over pitas i denne rækkefølge ost, pølse, salami, rød peber strimler, oliven og mere ost.

15. Indstil timeren i 7 minutter. Tjek efter 5 minutter.

16. Kanterne skal være sprøde og en mellembrun farve.

17. Skyl spinaten under koldt vand og kom den i salatspinder. Centrifugering tørres.

18. Forbered følgende salatfixering af rødløg, mangostykker og fetaost.

20. Server med din yndlings salatdressing, såsom hindbærvinaigrette eller valmuefrø.