Nye opskrifter

Asiatisk oksekødnudelsuppe opskrift

Asiatisk oksekødnudelsuppe opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Kød og fjerkræ
  • Bøf
  • Oksekødssuppe
  • Oksekød nudelsuppe

En asiatisk inspireret nudelsuppe med strimler af bøf og grøntsager i en duftende ingefær bouillon, der er let at lave.

3 personer lavede dette

IngredienserServerer: 4

  • 1 tsk olie, eller efter behov
  • 175 g bøf, tyndt skåret
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 løg, hakket
  • 1L oksekødsfond
  • 3 spsk brun farin
  • 2 spsk sojasovs
  • 1 tsk hakket ingefær
  • 1 tsk sriracha hot chilisauce eller mere efter smag
  • 225 g risnudler, brudt i stykker
  • 125 g gulerødder i tern
  • 75 g kål i skiver
  • 1/2 grøn peber, skåret i skiver
  • 1/2 rød peber, skåret i skiver
  • 60 g selleri i tern

MetodePrep: 20min ›Kog: 15min› Klar om: 35min

  1. Opvarm olie i en gryde over medium varme; Tilsæt bøf i skiver og kog, indtil den begynder at blive brun, cirka 2 minutter. Smag til med løgpulver og hvidløgspulver. Rør hakket løg i bøfblandingen; kog og rør, indtil løget er blødgjort, cirka 3 minutter.
  2. Rør oksefond, brun farin, sojasovs, ingefær og sriracha sauce i oksekødsblandingen; bring i kog. Reducer blandingen til en simmer og rør risnudler, gulerødder, kål, grøn peber, rød peber og selleri i; dæk til og lad det simre ved lavt omrøring af og til, indtil nudlerne er møre, cirka 8 minutter.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(0)

Anmeldelser på engelsk (0)


Find de lækreste opskrifter her

  • 6 c Vand
  • 2 spsk sojasovs
  • 2 spsk chilisauce eller ketchup
  • 1 ts Malet ingefær
  • 1/8 ts cayennepeber
  • 2 pk Ramen instant nudelsuppe
  • 2 1/2 c kinakål eller grøn
  • 3 gulerødder skrællet skåret
  • 1 c svampe, små skiver
  • 1/2 c Frosne majskerner
  • 1/2 lb Kogt rund bøf i tynde skiver
  • 4 grønne løg i tynde skiver
  • 2 ts Mørk sesamolie

Asian Beef & Nudelsuppe med 5-ingredienser Oksekødsbouillon

Der er ikke noget mere trøstende end en skål med pho. Kombinationen af ​​glatte flade risnudler, aromatisk bouillon, sprøde bønnespirer, friske krydderurter, limesaft og papirtynde oksekødskiver er en match lavet i kulinarisk himmel!

Når det er sagt, kræver den autentiske måde at lave rig og smagfuld bouillon tid og kræfter, som nogle af os måske ikke har luksus til at gøre det.

Så velkommen til Fuss Free Cooking – et hjemsted for mange snyd ’s opskrifter ha!

Inden jeg går videre, skal jeg advare dig om, at dette på ingen måde er en autentisk oksekød pho. Faktisk kommer basens smag af bouillonen fra Thailand, dvs. thailandsk grøn karrypasta!

Ja, mine venner, dette er min genvej til den populære vietnamesiske ret!

Jeg kan garantere dig, at den ikke er mindre lækker og tilfredsstillende. Min elskede og jeg føler os lidt underlige over at have rå oksekødsskiver som topping til vores nudler. Så jeg grillede bøffen marineret i thailandsk grøn karrypasta først. Med hensyn til bouillon og nudler, tilberedte jeg dem alle i en gryde. Ja, der er ingen grund til at blanchere nudler på en separat gryde. Hurra for en gryde mindre at vaske !!


Opskriftsoversigt

  • 1 (8 ounce) mørbrad bøf
  • 4 ounces ubehandlede brede rispindnudler
  • 1 ½ kopper tyndt skiver gul løg
  • 3 hele nelliker
  • 2 kardemommebælger
  • 2 fed hvidløg, halveret
  • 1 (3-tommer) stykke skrællet frisk ingefær, tyndt skåret
  • 1 stjerneanis
  • 4 kopper fedtfri, mindre natrium oksekød bouillon
  • 2 kopper vand
  • 1 spsk mindre natrium sojasovs
  • 1 tsk brunt sukker
  • 2 tsk fiskesauce
  • 4 kopper baby bok choy blade
  • 1 kop sneærter, trimmet
  • 1 lille frisk Thai chili, tyndt skåret i ringe
  • 1 kop friske bønnespirer
  • ¼ kop friske basilikumblade
  • ¼ kop friske mynteblade
  • 4 limeskiver

Frys oksekød i 10 minutter skåret over korn i 1/8-tommers tykke skiver.

Kog nudler i henhold til pakningsvejledningen. Afløb og skyl med koldt vandafløb.

Læg løg og de næste 5 ingredienser (gennem stjerneanis) i en stor gryde, kog over medium høj varme i 5 minutter, omrør ofte. Tilsæt bouillon og 2 kopper vand kog op. Stam bouillonblandingen, selvom en fin sigte over en skål smides ud. Kom bouillon tilbage i gryden. Tilsæt sojasovs, sukker og fiskesauce, kog op. Tilsæt bok choy og sneærter simre 4 minutter, eller indtil ærter er sprøde-møre og bok choy wilts.

Arranger 1/2 kop nudler i hver af 4 store skåle. Fordel rå oksekød og chili -skiver jævnt mellem skålene. Hæld ca. 1 2/3 kopper varm suppe over hver portion (bouillon koger oksekød). Top hver portion med 1/4 kop bønnespirer, 1 spsk basilikum og 1 spsk mynte. Server med limeskiver.


Asiatisk oksekød nudelsuppe

Skær oksekød i større stykker og kom det derefter i en stor gryde med nok koldt vand til at dække. Kom et forårsløg og flere ingefærskiver i, bring det i kog, og tag derefter oksekødsstykkerne ud, undgå at få snavs på kødet. Kassér indholdet i gryden.

Opvarm omkring to spiseskefulde olie i en dyb gryde og steg gochujang og doenjang i et halvt minut ved svag ild. Læg hvidløg, ekstra ingefær, porre og rødløg i og steg til det er aromatisk.

Returner kogt oksekød og rør i flere minutter, indtil oksekødet er let brunet. Tilsæt tomatskiver, laurbærblade, stjerneanis, kanel, fed, muskatnød, kardemomme, oksekød, sojasovs og nok vand til at dække alt indholdet. Bring det i kog, sænk derefter flammen, dæk til og lad det simre i cirka en time.

Tag oksekødet ud og sil væsken for at fjerne kogte grøntsager og krydderier. Tilsæt salt efter smag og lad det simre i yderligere 15 minutter.

Imens koges nudler i henhold til pakningsinstruktionerne. Du kan enten servere brede nudler eller tynde nudler.

Overfør nudlerne til serveringsskålen, hæld suppebunden i, og top med oksekød. Pynt med hakket grønt løg og pynt med koriander.


Vietnamesiske nudelsupper

Hu Tieu Nam Vang - er den klassiske sydvietnamesiske nudelsuppe. Billedet over og under er det en vanvittig surf-and-turf-kombination, der er levende i farve, smag og tekstur. For at lære mere, tag et dybt dyk i hu tieu -verdenen via dette indlæg, der indeholder en opskrift på en af ​​Vietnams mest elskede nudelsupper.

Chicken and Bamboo Shoot Rice Noodle Soup (Bun Mang Ga) er en nordvietnamesisk favorit, især i løbet af månens nytår, der kommer den 12. februar 2021, når Oxens år starter. Bouillonen er beriget med kylling og tørret bambusskud, som du måske kender til i japansk ramen. Til bun mang ga er der en hel del bambusskud, der bruges til at bibringe jordisk umami, sej tekstur og en delikat sødme. Du kan simre and eller svinekød i stedet, men kylling er værdsat for Tet.

Vegansk “Krabbe” og risnudelsuppe (Bun Rieu Cua Chay) er et faux take på en krabbe- og risnudelsuppe. Metoden til koagulering af sojamælk er sjov, og resultatet er en let og forfriskende, tomat-ey super slurpbar skål!

Kien Giang fisk- og rejerisnudelsuppe (Bun Ca Kien Giang) - Og da vi ikke er i stand til at rejse langt i disse dage, lav denne solrige Mekong Delta -nudelsuppe. Det er absolut lækkert og indebærer nogle fede teknikker og interessante ingredienser. Ja, bolle ca Kien Giang har pynt, der indeholder agurk til at opfriske og lysne. Det har masser af sydvietsk funk, så lav nudelsuppen og udvid dine vietnamesiske eventyr til de yderste sydlige dele af landet.


Sådan laver du kinesisk oksekødnudelsuppe

1. Læg oksekødet i blød i vandet i 20 minutter. Varm en wok op med vand, indtil det koger, tilsæt oksekød og kog et stykke tid. Vask dem i varmt vand.

2. Tilsæt 1 laurbær, 1 tørret peber, 1 kanel, 2 stykker tørret mandarinskal og 1 anis i en materialepakke. Varm en wok op med olie, og omrør krystalsukkeret og 1 anis under middelvarme, indtil krystalsukkeret smelter. Tilsæt ingefær og grønt kinesisk løg.

3. Tilsæt oksekød, 4 spsk lys sojasovs og 1 spsk mørk sojasovs i wokken. Og fortsæt med at omrøre et par gange. Drys saltet i wokken.

4. Tilsæt nok varmt kogt vand. (Vandet er lige nok til at dække oksekødet.) Og kom materialepakken i wokken.

5. Hæld oksekødssuppen i en trykkoger, og vælg en grydefunktion, der skal tilberedes i 30 minutter. Fjern derefter materialepakken og drys kyllingessens.

6. Varm en wok op med vand, indtil den koger, og kog grøntsagen i 1 minut. Overfør grøntsagen på en tallerken og sæt den til side.

7. Varm en wok op med vand, indtil den koger, tilsæt 1 tsk salt i wokken og kog nudlerne. Overfør nudlerne på en skål.

8. Læg grøntsagen og oksekødet på nudlerne. Hæld oksekødssuppen på skålen. Tjene.


Rutevejledning

Bland sojasovs og ingefær i en mellemstor skål, tilsæt oksekød og lad det marinere.
I mellemtiden bringes fonden i kog i en stor gryde eller bouillon.
Tilsæt oksekød og sauce til den kogende fond, og reducer varmen til mellemhøj. Kog i to minutter, og tilsæt derefter gulerødder, kål og svampe.
Kog yderligere to minutter, og tilsæt derefter sesamolie, sriracha og bønnespirer.
Kog yderligere to minutter, fjern derefter fra varmen og pynt med koriander og grønne løg.
Gør 4 (to kop) portioner.


Рецепт Sydøstasiatisk oksekød og ris-nudelsuppe

For flere år siden faldt jeg over en opskrift på Epicurious til grillet femkrydret kylling med sojalimdypningssauce. Denne opskrift startede et kærlighedsforhold i vores familie til vietnamesisk mad. Så lige siden jeg så opskriften i februar 2009-udgaven af ​​Gourmet Magazine til den sydøstasiatiske oksekød og ris-nudelsuppe, vidste jeg, at jeg ville lave den og elske den.

Det er virkelig en let opskrift at lave, og ingredienserne er grundlæggende og ikke svære at finde. Hvis du laver meget mad, har du dem allerede i spisekammeret. Der er så meget, der hjælper de varianter, der kan virke som et unødvendigt ekstra trin, men tro mig, de er alle det værd. Jeg tænker især på bruningen af ​​kødet, som i hvert fald bare skal tilberedes i 2 timer.

Når som helst ingefær, hvidløg og sojasovs kommer sammen, ved jeg, at der sker gode ting. Denne suppe duftede vidunderligt, mens den simrede, og jeg sandsynligvis kunne have hyperventileret i løbet af tilberedningstiden. Faktisk, efter at jeg har hakket hvidløg og ingefær, elsker jeg lugten af ​​kombinationen på mine fingre. Jeg er gået så langt som til at fortælle min mand at snuse til min finger. Det gik ikke så godt.

Det er for dårligt, at mange mennesker forbinder ingefær med ingefærøl og ingefærøl med at være syg, så de virkelig ikke sætter pris på smagen af ​​denne utrolige rod. Selvom det er rigtigt, at det er en meget god hjælp til ondt i maven, er det en af ​​de alsidige krydderier, der når rå har en meget peberagtig smag og er fremragende i salte retter, men når de tørres og formales, også er vidunderlige i slik som småkager og brød.

Alle de gode ting, kødet koger i, smides ud, når bouillonen er færdig, og når simringen er færdig, er der kun en smuk mørk brun bouillon, salte, møre oksekød og nudlerne tilbage. Personligt troede jeg, at nudlerne var unødvendige. Jeg ville have været tilfreds med bare bouillon og oksekød.

Opskriften kræver forskellige tilbehør, hvis det ønskes, som mynteblade, agurkeskiver, Sriracha, hoisin og lime. Jeg brugte Sriracha, fordi jeg kan lide lidt varme og pressede lidt lime i det. Jeg synes, at lime skal være en vigtig ingrediens, ikke en "kun hvis du vil."


Anmeldelser

Vi har alt, hvad du har brug for til at opbygge dit køkkenspil - plus, særlige tilbud og rabatter lige til dig!

Fordi vi konstant forbedrer vores produkter, opfordrer vi dig til at læse ingredienserklæringen på vores pakker på tidspunktet for dit køb.

Copyright & kopi 2021 McCormick & amp Company, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Smagen du stoler på og handler

Deltag i smagsprofil i dag!

Vi har alt, hvad du har brug for til at opbygge dit køkkenspil - plus, særlige tilbud og rabatter lige til dig!

Vi værdsætter dit privatliv. Du kan administrere yderligere lag med kontobeskyttelse via indstillingerne for dine kontooplysninger.


Se videoen: Stegt svinekød med grøntsager i sur-sød sauce 鱼香肉丝 (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Royns

    Helt enig med dig. I dette er noget fremragende tænkning.

  2. Iulian

    yes, yes, yes, let's see

  3. Alcyoneus

    the Definitive answer, it is worth knowing ...

  4. Dionte

    Jeg tror, ​​du ikke har ret. Jeg er sikker. Jeg kan bevise det. Write in PM.



Skriv en besked