Nye opskrifter

Bedste opskrift på gedeost

Bedste opskrift på gedeost


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bedst bedømte gedeostopskrifter

Denne ret er lavet super cremet med frisk gedeost, der passer perfekt til friske tomater til en let og sommerlig pastaret.

Denne forret var ingen idé for mig. Jeg elsker brød. Jeg elsker ost (især af gedesorten). Og jeg elsker chorizo. Ikke alene er opskriften let som muligt, men den lyder og ser ganske sofistikeret ud. Med andre ord: Hvis du vil imponere gæsterne, men ikke laver mad meget ofte, skal du ikke lede længere. Klik her for at se 11 nemme forretter.

Når du har frisk sommerfrugt, er det let at få dine madlavningsevner til at se upåklagelige ud. Denne opskrift tager modne, lækre sommerferskner og forbedrer dem lige nok til at gøre dem endnu mere lækre.Se alle dessertopskrifter.Klik her for at se abrikoser og kirsebær og fersken og plukker, Åh min!

Dette er en af ​​mine foretrukne sandwichkombinationer - kødfulde svampe, cremet gedeost, syrlige ristede peberfrugter og friskheden af ​​spinat kombineres alle til at skabe en lækker bid. Jeg lavede denne sandwich på frisk ciabatta brød, men enhver solid skive vil gøre! Klik her for 8 søde og salte sandwich. Se alle sandwich opskrifter.

Roer og gedeost er det ultimative drømmehold. Disse crostini er bedst friske ud af ovnen, så tag dem ikke med til en fest, medmindre de kan opvarmes der. Se alle crostini -opskrifter. Klik her for at se Just Beet It.

Til denne opskrift ville jeg fejre de mange nuancer af løg. Ved at kombinere disse fire forskellige sorter med en generøs servering af frisk gedeost, kunne man ikke drømme om en mere aggreerbar sammensmeltning af toppings.Advarsel: denne opskrift får dig til at græde.Klik her for at se 15 bedre end takeout pizzaopskrifter.

Hold pepperoni og pølse. "Prosciutto er meget slankere og giver den samme kødfulde tilfredshed uden alle kalorierne eller fedtet," siger Gans. Handel mozzarella for gedeost, og du får en mundfuld cremet godhed og 11 procent færre kalorier.

Med mindre end fem ingredienser er denne salat perfekt til en forårsgryde eller frokost på kontoret.

Forbrændt aubergine og frisk gedeost er en af ​​vores foretrukne salatkombinationer. Denne opskrift kommer fra Food Network.

Friske figner er en lækker godbid i varmt vejr, men de er meget letfordærvelige, så køb dem ikke mere end et par dage i forvejen (og sørg for at opbevare dem i dit køleskab). Når du er klar til at bruge dine figner, kan du prøve dem i skiver og serveret på brød med gedeost, honning, sort peber og grønt til en enkel og lækker sommersandwich.

Hej alle sammen, jeg er risottodronningen, dejligt at møde dig. Vent, hvad? Sand historie - det er mit navn i mit køkken derhjemme. På arbejdet er jeg kendt som "Queen of the Rabe" på grund af min uophørlige snak om den elskede grøntsag med vores opskriftsredaktør, Will Budiaman. Så for at samle min kærlighed til broccoli rabe og risotto, tænkte jeg på, hvilken bedre måde for at binde de to derefter lidt smør og en smule formaggio. Resultatet var bedre end jeg havde håbet - glade ansigter og fulde maver! Klik her for at se smør vs. olivenolie: Hvad er bedre?


Vores foretrukne gedeostopskrifter, der er helt tangy og lækre

Gedens ost er frisk og frisk, hvilket gør den til den perfekte tilføjelse til de fleste opskrifter. Det fungerer i både søde og salte retter, og vi elsker det stort set! Det kan sætte liv i enhver opskrift med sin smagfuldhed, og derfor mener vi, at den skal bruges langt oftere. Så hvis du tilfældigvis har lidt gedeost, kan du tjekke vores all-time foretrukne gedeostopskrifter nu (JS, du vil elske Pasta med ged ostesauce).

Dette er den perfekte salat: cremet gedeost (sub feta, hvis du foretrækker det), ristede rødbeder, avocado. Vi elsker raket for sin pebret bid, men byt gerne i den salatgrønne, du kan lide.

Denne chip og dip combo er velsmagende og tilfredsstillende, du vil aldrig bemærke, at det faktisk er godt for dig!

Denne tærte er lavet af en cremet gedeostfyld, der er sat inde i en flakket wienerbrødskorpe, hvilket gør dette til et lækkert måltid, der kan nydes hele tiden på dagen. Server den til brunch, frokost eller en let middag med en frisk grøn salat.

Inspireret af Tyrkiets fyldte drueblade, pakker Mehmet G & uumlrs genialt gedeost ind i de brinede blade og griller derefter hurtigt de små pakker, så osten smelter.

F & ampW's Grace Parisi laver en enkel, cremet dressing ved at piske frisk gedeost med eddike og olie, hun smider den med en salat af varme ristede rødbeder og rødbede, hvilket bringer os til en anden god regel: Spis grøntsager fra rod til blad, når det er muligt.

På jagt efter en let frokost? Denne lækre wrap er lavet med balsamico ristede kyllingebryst, raket, pekannødder, tranebær og gedeost. Toppet med en vidunderlig balsamico glasur (og vi elsker en balsamic glasur).


SÅDAN SKAL DU LAGE DENNE LET GED OST FORTÆPTER

Du & rsquoll har brug for ti minutter, en log med gedeost og lidt frisk persille. Der er en god chance for, at du har alt andet i hus.

  • Pisk dressingen op: ekstra jomfru olivenolie, hakket hvidløg, knuste rød peberflager, havsalt og hakket persille.

  • Læg gedeostosten på et fad, og skær den ned på midten og på kryds og tværs et par gange. Dette gør det muligt for noget af dressingen at synke ind.

  • Hæld dressingen over gedestokken og fordel den jævnt, lad nogle dryppe ned i slidserne.

Den syrlige, cremede gedeost absorberer smagen af ​​den friske garlicky dressing.

Kombinationen af ​​smag er noget andet!


7 store gedeoste, du bør kende

Bemærkninger: Humboldt Fog, skabt af Mary Keens i Cypress Grove Chevre i McKinleyville, Californien, er opkaldt efter Humboldt Amts tykke morgentåge. Det er en amerikansk original. Mary Keens begyndte at lave gedeoste i 1980'erne og hjalp med at lede den amerikanske håndværksmæssige ostefremstillingsrevolution. Humboldt Fog er et smukt hjul med gedemælksost med en ren, citronisk, mælkesmag, der bliver jordnær og muggen med alderen. Skær den pillowy bloomy skorpe op for at finde lys hvid, glat pasta, skåret med en tynd streg sort vegetabilsk aske.

Tjene: Over et fad ristede vilde svampe. Eller med blødtørrede pærer, et dryp honning og en sprød hvidvin.

Gedost kan være den mest kontroversielle ost. Hvis du arbejder på en osterestaurant eller bag en ostedisk (som jeg har) og spørger folk "Er der noget, du ikke kan lide?", Vil du høre "gedeost" som et trist refrein.

Hvorfor? Er det fordi folk er blevet oversvømmet med ringere, kridtede købmandsgeder? Er det gamy funk? Er det gedens skyld, den stakkels ydmyge ged? Jeg elsker gedeost af hele mit hjerte og mave, så for mig virker det ikke rimeligt.

Jeg er en gedeost -evangelist og optimist, der mener, at selv den mest trofaste gedeosthader kan for evigt konverteres med en bid af noget æterisk, noget, der ødelægger alle gedeostforventninger, som rå mælk Tomme de Chevre Aydius, som har strukturen gruyere og en græsklædt sødme, der helt afviger fra det velkendte gedeleksikon.

Se, de smukke, skulpturelle sorter af franske chevres. Stammerne, pyramiderne, knapperne. Franske ostemagere har lavet chevre i tusind år og tællet. Uanset din gedeost -holdning, opfordrer jeg dig til at åbne dit sind og mund for nogle (eller alle!) Af disse syv storheder.


Sommer tomatpasta med fransk gedeost og urter

Her er en overdådig måde at nyde semiripened gedeost i et sommerligt tilberedning. Den varme pasta hjælper osten med at smelte sammen med olivenolien og frigive duften fra krydderurterne til en uimodståelig sauce. Den er fra Bonne Femme -kogebogen: Enkel, fantastisk mad, som franske kvinder tilbereder hver dag.
Gør 4 portioner.
8 ounce tripolini eller tagliatelle pasta
3/4 pund forskellige modne sommertomater, såsom arvestykketomater og røde og gule kirsebær- og pæreformede tomater, hakket
1/4 kop udhugget, hakkede importerede sorte oliven
2 spsk frisk frisk persille
2 spsk frisk frisk purløg
1 tsk frisk frisk rosmarin
1 tsk frisk frisk timian
2 spsk ekstra jomfru olivenolie
2/3 kop smuldret blødmodnet fransk gedeost
Salt og friskkværnet sort peber efter smag
1. Bring en stor gryde vand i kog, og kog pastaen i henhold til pakningsvejledningen.
2. I mellemtiden kombineres tomater, oliven, persille, purløg, rosmarin, timian og olivenolie i en stor skål. Rør for at kombinere. Rør forsigtigt osten i.
3. Hæld pastaen fra og tilsæt til skålen med saucen, bliv forsigtigt for at kombinere. Smag til med salt og peber. Server i brede, lavvandede skåle.
Relateret link
Den originale Chèvre
Wini Moranville er forfatter til Bonne Femme -kogebogen: Enkel, fantastisk mad, som franske kvinder tilbereder hver dag. Følg hende på Facebook på Chez Bonne Femme, på Twitter @winimoranville og besøg hendes blog.

Redaktørens note: Følger du os endnu på Tumblr, Pinterest og Instagram? Hvis ikke, hvorfor vente? Det er gratis, sjovt og en smuk påmindelse om vores yndlingsby - Paris selvfølgelig!


Ged ost forretter

Denne citron-urte gedeost log vil holde dine gæster tilbage for mere.

Vi elsker denne smukke, fjedrende gedostforretter til alt fra en elegant forret til et middagsselskab til en let frokost til et alternativ til bagels og flødeost til brunch på Mother & rsquos Day. Det kommer sammen på ingen tid overhovedet & mdash ingen madlavning nødvendig & mdash og er et godt supplement til en buffet.

Et par ting fra vores køkkenproffs: Det er bedst at servere det med det samme, men bjælken kan også belægges op til en dag i forvejen og nedkøles. Bare sørg for at tage det ud af køleskabet cirka en halv time før servering for at lade det komme til stuetemperatur, så det lettere spredes.

Hvad serverer du med gedeost?

Enhver sprød grøntsag fungerer, eller du kan følge vores eksempel og servere med agurkespyd, søde ærter og endive blade.

Hvilken slags kiks passer til gedeost?

Selvom vi er delvist til en god sprød baguette eller landbrød, elsker vi også at sprede det på sprøde knækbrød. Almindeligt brød og kiks ville passe bedst til denne opskrift, da du & rsquod vil fremvise de friske urter og citrus.

Vi smager vores gedeostlog med en lys blanding af friske krydderurter og lyserøde peberkorn (som faktisk er en bær og meget mildere end andre peberkorn) og serverer den oven på et lag duftende Meyer -citronsaft og olivenolie. Så uanset hvad du serverer med denne cremede pålæg, skal du sørge for at få noget af det hele i hver bid!


5. 30-minutters cremet gedepasta med Bruxelles

Ikke ofte støder jeg på en pastaopskrift med rosenkål (nam !!), men for at finde en der også har gedeost i det? Holy moly, min mund vander allerede. Selvom jeg elsker rosenkål, har de en tendens til at være arbejdskrævende i mange opskrifter. Det er heldigvis ikke tilfældet her. Når du har klargjort spirerne, er der ikke meget tilbage at gøre. Faktisk tager denne ret kun 30 minutter at lave! Det er en middelhavsinspireret hovedret med en gryde med gedeost, Bruxelles og soltørrede tomater. Dette er en af ​​mine foretrukne cremede pastaopskrifter med gedeost!

Kilde: Dishing Out Health

15 No-Fuss Backyard BBQ Side Dish Opskrifter

Pssst. Hørte du? Fijngenoegen + Co's 10-ugers forretningsprogram for kvinder, Selfmade, er tilbage til sommeren! Og det betyder også, at vores stipendieprogram er tilbage i aktion takket være vores fantastiske partner, Office Depot. Fortsæt med at læse for mere om det livsforandrende program og om, hvordan du slutter dig til det blomstrende iværksætterfællesskab, der har hjulpet mentor over 5.700 kvinder til dato.

Hvad er Selfmade?

Dette kursus, der er designet til at hjælpe dig med at oprette en ny virksomhed eller vokse din eksisterende, ledes personligt af fijngenoegen + Co -grundlægger Brit Morin og understøttes af mere end et dusin af de bedste kvindelige iværksættere, kreative og investorer i landet. Eleverne får personlig coaching om alt fra, hvordan man kommer ud af sin komfortzone, til hvordan man skalerer sin virksomhed og alt derimellem. Og nu, takket være vores stiftende sponsor Office Depot, kan endnu flere af jer deltage i kurset!

Hvornår er programmet?

Sommersessionen i Selfmade starter mandag den 28. juni og løber i 10 uger til fredag ​​den 3. september 2021.

Hvor meget koster det at tilmelde sig?

Tilmeldingsprisen er $ 2.000, men til sommersessionen er vi begejstrede for at samarbejde med Office Depot om at give 200 GRATIS stipendier til kurset. Stipendier er åbne for indbyggere i USA, der fokuserer på farverige kvinder, kvinder fra underfundne og underrepræsenterede samfund og kvinder, der har brug for støtte til at hjælpe dem med at spore flammer. Vi tror trods alt fast på, at dit supportsystem er en kæmpe del af, hvordan du opnår storhed, og vi er her for at heppe jer alle sammen.

For at nominere dig selv eller en du kender til et stipendium, skal du gå til vores ansøgningsskema lige her. Fristen for stipendieansøgninger er den 8. juni - det er tid til at tage springet!

Når stipendiaterne er valgt i juni, har potentielle studerende 48 timer til at acceptere deres pladser, så hold øje med din indbakke fra den 8. juni! For dem, der ikke modtager et fuldtidsstipendium, er du berettiget til at modtage en særlig rabat og frynsegoder kun ved ansøgning!

Så hvad venter du på? Tag en chance på dig selv og kom dig selv et skridt tættere på virkelig at være selvlavet. Lær mere om Selfmade -programmet, ansøg om et legat og forbered dig på at blive inspireret :)

Opdag hvilke værdifulde lektioner disse små virksomhedsejere og iværksættere tog fra forårssessionen på Selfmade 10-ugers kursus på Selfmade Success Stories.


Opskriftsoversigt

  • 1 liter gedemælk
  • Saft af 2 citroner
  • Groft salt
  • Finthakkede friske krydderurter, såsom pakke og kærlighed (valgfrit)

Opvarm mælk i en medium gryde, indtil den når 180 grader på et øjeblikkeligt aflæst termometer. Fjern fra varmen og rør citronsaft i. Lad stå indtil den er indstillet, cirka 15 sekunder. Hvis mælken ikke sætter sig, tilsættes lidt mere citronsaft.

Beklæd et dørslag med flere lag osteklæde. Hæld mælk i et dørslag. Bind de fire hjørner af osteklud sammen hæng på håndtaget på en træske, der er sat over en dyb skål, og lad det dryppe, indtil det er konsistensen af ​​let tør hytteost, 1 til 2 timer. Overfør til en skål og fold salt og krydderurter i, hvis det ønskes. Opbevares i en lufttæt beholder, nedkølet, op til 1 uge.


Ged ost og rødbeder citrus salat

Forvis bluesen med denne lyse og farverige rødbedesalat, sprængfyldt med citrusagtige smag og cremet gedeost. Denne solide salat er den perfekte balance mellem smag og teksturer med rig ost og jordnær grønt.

Gedeost, oliven og tomatterte

Dette er en simpel vegetarisk tærteopskrift, der smager lige så godt, som den ser ud. Pisk denne imponerende gedemasse, tomat og oliventerte til en nat med venner til dit næste middagsselskab.

En-gryde pasta med gedeost og spinat

Denne pasta kombinerer visnet spinat og blød gedeost for at skabe en cremet, fyldig ret. Pynt med lidt ekstra parmesan, og nyd det som et superenkelt mellemtidsmåltid.

Gedeost mille-feuille

Se vores bud på den vegetariske restaurant Vanilla Black's gedeost og ristet blomkål mille-feuille, med gylden rosin og cashewnødde-kartoffel og tamarindpasta, det er en perfekt vegetarisk underholdende idé.

Middelhavsstegt peberfrugt med oliven og gedeost

Fyld søde sprøde peberfrugter med cherrytomater og hvidløg, steg derefter og top med cremet gedeost til et lavt kalorieindhold vegetarisk mellemmåltid.

Abrikosmarmelade, gedeost og timianskål

Gå ud over din standard ost sarnie billetpris. Klar på bare 10 minutter, prøv vores toastie med cremet gedeost, timian og sød abrikosmarmelade - perfekt til en hurtig og let weekendbrunch.

Kartoffel, gedeost og forårsløgstærter

Disse sprøde gedeost og kartoffelterter er super let festmad, når du har besøgende. Gæster kommer hurtigt tilbage i sekunder.

Friteret gedeost med pink peberkornhonning

Disse salte gedeostkugler er en super let snack at piske op, når du har venner og familie på vej. Crunchy på ydersiden og cremet i midten, de er færdige med et strejf af velsmagende appelsinblomsthonning.

Gedeost, solsikkefrø og tranebærsalat

Tjek denne glutenfri salat med gedeost med kandiserede solsikkekerner og tranebær. Denne hurtige og lette vegetariske salat giver en super-enkel tilbehør.

Rødbeder og gedeostterrin

Brug vores nemme trin-for-trin billedguide til at lave denne iøjnefaldende kødfri forret til en mængde, toppet med kandiserede valnødder og sprøde urter. Gedeost og rødbeder er en tændstik lavet i himlen.

Paneret gedeost fyldt med rødbeder og ingefærchutney

For alle jer gedeostelskere derude er dette godhed på næste niveau. Brødsmulernes sprødhed gør underværker med den smeltende midterste og søde chutney for at skabe den perfekte smagskombination. Det laver en dekadent middagsret.

Grillede gedeost -sliders

Den bedste opskrift på vegetariske sliders, lavet med gedeostrunder og hjemmelavet chilisyltetøj. Disse mini veggie burgere er en let underholdende idé, der ser imponerende ud.

Ristede rødder og gedeost

Jordnær rødbede og ristede pastinak og gulerødder giver en stor kontrast til den rige, cremede gedeost i denne ret. Dette er en virkelig enkel aftensmad, der kræver meget lidt praktisk tid.


Se videoen: Holky v akci: Prosciutto rolky (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Mayer

    Sandsynligvis ikke er til stede

  2. Tar

    Have quickly answered :)

  3. Kajinn

    Bravo, it seems to me, is the excellent phrase

  4. Dajas

    Jeg deler din mening fuldt ud. Der er noget ved det, og det er en god ide. Jeg er klar til at støtte dig.

  5. Armin

    Jeg er sikker på, at det er fejlen.

  6. Rajab

    No, it doesn't take off!



Skriv en besked