Nye opskrifter

Fiske suppe

Fiske suppe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vi vasker fiskehovederne og salter dem et par timer før.

I en gryde kom kogende vand (ca. 5 l).

I mellemtiden rengøres, vaskes, hakkes grøntsagerne fint og sættes i kogende vand, blandes og koges.

Når grøntsagerne er halvt kogte tilsættes kartofler i tern, salt, peber, laurbærblade.

Lad det simre, indtil grøntsagerne er kogte, tilsæt fiskehovederne (vasket), hakket lærk, eddike efter smag og lad det koge et par minutter mere.

Fisken koger meget hurtigt, den prøves at trække i en vinge, hvis den let kan fjernes, koges fisken.

Til sidst tilføjede vi olivenolie og grøn persille, dæk til og lad det stå i 10 minutter, server derefter med hvidløgssauce eller creme fraiche efter smag.



Sådan laver du fiskesuppe

fisk det bliver renset for skæl, tarm, vinger fjernet og vasket godt.

Det deles i stykker, som for en portion pr. Person (dette vil blive gjort med karpe, den lille fisk vil blive efterladt hel, bare renset), og fra bunden af ​​fiskehovedet vil blive fjernet (fjern) den firkantede knogle, der giver bitterhed på enhver måde forberedt.

I en gryde, med ca. 3 l apa og lad det koge, sætter de kogte grøntsager, rensede og finthakkede (løg, peberfrugt, pastinakrod, selleri, gulerod og tomater skrællet og givet på et stort rivejern), sammen med olie (for at give en bedre smag og for at gøre disse stjerner i suppen til at blive mere smukke) og 1/2 tsk salt (ca. 30 minutter).

Slik i en kalenderkasse

Chokoladefrugtbuket

Chokoladekurv

Æske med 4 chokoladehjerter

Når grøntsagerne er halvt kogte, tilsættes dem ris vaskes (koges i mindst 10 minutter).

Fiskestykker udarbejdet på forhånd sammen med små fisk, vil blive tilsat i gryden og lad det koge sammen med grøntsagerne (for at få smag) mindst 15-20 minutter.

Næsten slutningen, fiske suppe, vil sure med lille pose (kogt separat i en kedel) eller med saft af 1 citron.

At smage, kan afsluttes med små poser, hvor sur suppen vil være ønsket, så kan den om nødvendigt tilføjes salt og peber.

Lærke og grøn persille friskhakket, tilsættes det til suppen til sidst og lader det koge i yderligere to, derefter slukkes flammen fra komfuret.

Fiske suppe, kan serveres varm eller kold i individuelle skåle med frisk brød, dekoreret med 1-2 spsk creme fraiche (efter præference) og finthakket lærk.


Lipovan fiskesuppe

Lipovan fiskesuppe hun er en af ​​stjernerne i deltakøkkenet sammen med størens saftpresser. Lokalt kaldes det også & # 8222Lipovan fisk borscht& # 8221 selvom den ikke er sur med borscht, men med eddike.

Ingredienser kulinarisk opskrift Lipovan fiskesuppe

Traditionen siger, at i bunden af ​​denne suppe, bortset fra fisk, er der kun fire slags grøntsager: kartoffel, løg, paprika og tomat. For at opnå en lipoveneasca fiskesuppe følgende ingredienser kræves:
• Fisk så forskelligartet og nødvendigvis frisk som muligt,
• Kartofler,
• Løg,
• Paprika (rød, gul, grøn),
• Tomater,
• Salt, eddike, grøn lærk.

Sådan tilberedes opskriften Lipovan fiskesuppe

Efter mig, lipoveneasca fiskesuppe det er svært at reproducere derhjemme, fordi den særlige smag er givet ved fiskens friskhed og mangfoldighed (havkat, karpe, crucian, gedde, brasen osv.). Lipovanske fiskere laver denne suppe i dammen af ​​det, de fangede, og havde forskellige og friske fisk til rådighed. Jeg bruger generelt ender og haler, resten går i stegning. Hvis du har mulighed for at spise sådan en lipoveneasca fiskesuppe lavet af Lipovan -fiskere ved dammen, vil du aldrig glemme det. Men for at tilfredsstille vores nysgerrighed og appetit, indtil vi når Donau -deltaet, er der ingen, der forhindrer os i at gå til fiskeriet og vælge et par stykker fisk for at lave en god fiskesuppe.

Bring vand i kog, og tilsæt grøntsagerne, først peber, løg og kartoffel. Skær kartoflen i store stykker, resten af ​​grøntsagerne som til en normal suppe. Når kartoflen er næsten kogt tilsættes fiskestykkerne. De skal være store og hakkede. Efter tilsætning af fisken skal du ikke røre suppen i, mens du knuser den. Tilsæt salt efter smag. Efter kogning af suppen tilsættes de hakkede tomater og et par spiseskefulde eddike (2-3 efter smag), disse har rollen som at styrke både fisken og kartoflen. Generelt koger fisken på cirka 10, maksimalt 15 minutter, når vingerne let kommer af, forberedes. Tag gryden af ​​varmen, tilsæt masser af hakket grøn lærk og lad gryden være tildækket i et par minutter for at trække alle smagene.

Traditionelt er dette lipoveneasca fiskesuppe den serveres som følger: fjern fisken med kartoflerne på en tallerken, denne spises med mujdei, derefter serveres saften.

Som tilberedningstid: kog grøntsagerne på maksimalt 30 minutter, og fisken et sted på 10 minutter.


Forberedelse:

1. Vi renser fisken for skalaer, fjerner den og vasker den med koldt vand. Du er måske stødt på anbefalinger om, at en bitter smag skal fjernes fra fiskens hoved. Der er ikke sådan en bitter knogle, og den mulige bitterhed kommer fra fiskens galde, der sandsynligvis blev brudt, da fisken blev renset. I en gryde med 5 liter vand og en teskefuld salt koges al fisk, både små og fiskehoveder, til kødet begynder at falde af knoglerne og # 8211 cirka 20 minutter. Vi tager al fisken ud med en spatel og lægger den i en skål for at afkøle.

2. Skræl og hak grøntsagerne: finthakket løg og varm peber, gulerødder i tern, persille i tern, selleri og peber, flåede og hakkede tomater. Kom først det hakkede løg, den varme peber og rødderne i kog i saften, hvori vi kogte fisken. Når de har kogt i 10 minutter, tilsættes peberfrugt og de skrællede og ternede tomater.

3. Imens er fisken afkølet, og mens grøntsagerne koger, renser vi forsigtigt og let kødet fra benene. Jeg rensede kødet fra den lille fisk - jeg havde tomater og aborre & # 8211, selvom det smuldrede, men også fra det fytofaghoved. Det fytofaghoved giver fedtet af denne suppe.

4. Tilsæt det rensede fiskekød til suppen, når grøntsagerne er kogte. Efter 2-3 bylder tilsættes kaviar, der tidligere er vasket i koldt vand. Tilsæt nu også de knuste hvidløgsfedd. Lad det simre i yderligere 10 minutter. Vi krydrer suppen med eddike og tilsætter mere salt efter smag. Hver kan syre med mere eddike, efter behag, i deres egen tallerken. Sluk for varmen og læg låg på gryden.

5. Hak greens & # 8211 lærken er glimrende til fiskesuppe, hvis den er & # 8211 og efter at suppen er blevet 5 minutter tilføjer vi den til gryden.


1 kg udbenede fiskefileter - laks, karpe, gedde osv.
2 gulerødder
1 lille stykke selleri
1 peberfrugt
2 løg
3 tomater
3 kartofler
Frisk dild
salt, peber, eddike - efter smag

Vask og rengør grøntsagerne. Hak løget fint. Skær de resterende grøntsager i tern. Kog alle grøntsager, undtagen tomater, med lidt salt. Efter 15 minutter tilsættes tomaterne. Når grøntsagerne er kogte, tilsættes fisken, vaskes og skæres i stykker, salt, peber og eddike efter smag og hakket grøn dild. God appetit!


Lipovan fiskesuppe

Lipovan fiskesuppe hun er en af ​​stjernerne i deltakøkkenet sammen med størens saftpresser. Lokalt kaldes det også & # 8222Lipovan fisk borscht& # 8221 selvom den ikke er sur med borscht, men med eddike.

Ingredienser kulinarisk opskrift Lipovan fiskesuppe

Traditionen siger, at i bunden af ​​denne suppe, bortset fra fisk, er der kun fire slags grøntsager: kartoffel, løg, paprika og tomat. For at opnå en lipoveneasca fiskesuppe følgende ingredienser kræves:
• Fisk så forskelligartet og nødvendigvis frisk som muligt,
• Kartofler,
• Løg,
• Paprika (rød, gul, grøn),
• Tomater,
• Salt, eddike, grøn lærk.

Sådan tilberedes opskriften Lipovan fiskesuppe

Efter mig, lipoveneasca fiskesuppe det er svært at reproducere derhjemme, fordi den særlige smag er givet ved fiskens friskhed og mangfoldighed (havkat, karpe, crucian, gedde, brasen osv.). Lipovanske fiskere laver denne suppe i dammen af ​​det, de fangede, og havde forskellige og friske fisk til rådighed. Jeg bruger generelt ender og haler, resten går i stegning. Hvis du har mulighed for at spise sådan en lipoveneasca fiskesuppe lavet af Lipovan -fiskere ved dammen, vil du aldrig glemme det. Men for at tilfredsstille vores nysgerrighed og appetit, indtil vi når Donau -deltaet, er der ingen, der forhindrer os i at gå til fiskeriet og vælge et par stykker fisk for at lave en god fiskesuppe.

Bring vand i kog, og tilsæt grøntsagerne, først peber, løg og kartoffel. Skær kartoflen i store stykker, resten af ​​grøntsagerne som til en normal suppe. Når kartoflen er næsten kogt tilsættes fiskestykkerne. De skal være store og hakkede. Efter tilsætning af fisken skal du ikke røre suppen i, mens du knuser den. Tilsæt salt efter smag. Efter kogning af suppen tilsættes de hakkede tomater og et par spiseskefulde eddike (2-3 efter smag), disse har rollen som at styrke både fisken og kartoflen. Generelt koger fisken på cirka 10, maksimalt 15 minutter, når vingerne let kommer af, forberedes. Tag gryden af ​​varmen, tilsæt masser af hakket grøn lærk og lad gryden være tildækket i et par minutter for at trække alle smagene.

Traditionelt er dette lipoveneasca fiskesuppe den serveres som følger: fjern fisken med kartoflerne på en tallerken, denne spises med mujdei, derefter serveres saften.

Som tilberedningstid: kog grøntsagerne på maksimalt 30 minutter, og fisken et sted på 10 minutter.


5 fiskesuppeopskrifter, som selv barnet ikke vil nægte

Anbefalinger til hvornår fisk (og fast mad generelt) skal indføres i en babys kost har ændret sig en del over tid, og hver babys tilgængelighed varierer bestemt. Den nuværende standard (som er blevet grundigt testet i videnskabelige undersøgelser) er, at babyer kan begynde at spise fast mad mellem 4 og 6 måneder, og fra nu af er det op til hver enkelt at se, hvornår den er klar. Hvis du har en lidt ældre baby, så er fiskesuppe bestemt angivet, men her er de 5 bedste opskrifter og hvordan du tilbereder dem:

Fiskesuppe kan blive dit barns favorit, hvis du formår at forberede den til hans smag. Her er de 5 mest elskede opskrifter, som den lille (men også dig) helt sikkert vil nyde:


Lipovan fiskesuppe

Lipovan fiskesuppe hun er en af ​​stjernerne i deltakøkkenet sammen med størens saftpresser. Lokalt kaldes det også & # 8222Lipovan fisk borscht& # 8221 selvom den ikke er sur med borscht, men med eddike.

Ingredienser kulinarisk opskrift Lipovan fiskesuppe

Traditionen siger, at i bunden af ​​denne suppe, bortset fra fisk, er der kun fire slags grøntsager: kartoffel, løg, paprika og tomat. For at opnå en lipoveneasca fiskesuppe følgende ingredienser kræves:
• Fisk så forskelligartet og nødvendigvis frisk som muligt,
• Kartofler,
• Løg,
• Paprika (rød, gul, grøn),
• Tomater,
• Salt, eddike, grøn lærk.

Sådan tilberedes opskriften Lipovan fiskesuppe

Efter mig, lipoveneasca fiskesuppe det er svært at reproducere derhjemme, fordi den særlige smag er givet ved fiskens friskhed og mangfoldighed (havkat, karpe, crucian, gedde, brasen osv.). Lipovanske fiskere laver denne suppe i dammen af ​​det, de fangede, og havde forskellige og friske fisk til rådighed. Jeg bruger generelt ender og haler, resten går i stegning. Hvis du har mulighed for at spise sådan en lipoveneasca fiskesuppe lavet af Lipovan -fiskere ved dammen, vil du aldrig glemme det. Men for at tilfredsstille vores nysgerrighed og appetit, indtil vi når Donau -deltaet, er der ingen, der forhindrer os i at gå til fiskeriet og vælge et par stykker fisk for at lave en god fiskesuppe.

Bring vand i kog, og tilsæt grøntsagerne, først peber, løg og kartoffel. Skær kartoflen i store stykker, resten af ​​grøntsagerne som til en normal suppe. Når kartoflen er næsten kogt tilsættes fiskestykkerne. De skal være store og hakkede. Efter tilsætning af fisken skal du ikke røre suppen i, mens du knuser den. Tilsæt salt efter smag. Efter kogning af suppen tilsættes de hakkede tomater og et par spiseskefulde eddike (2-3 efter smag), disse har rollen som at styrke både fisken og kartoflen. Generelt koger fisken på cirka 10, maksimalt 15 minutter, når vingerne let kommer af, forberedes. Tag gryden af ​​varmen, tilsæt masser af hakket grøn lærk og lad gryden være tildækket i et par minutter for at trække alle smagene.

Traditionelt er dette lipoveneasca fiskesuppe den serveres som følger: fjern fisken med kartoflerne på en tallerken, denne spises med mujdei, derefter serveres saften.

Som tilberedningstid: kog grøntsagerne på maksimalt 30 minutter, og fisken et sted på 10 minutter.


Fiskesuppe med tomater

Hvis du har lyst til en fiskesuppe som på Donau, er løsningen at følge følgende opskrift, en simpel, der vil give det forventede resultat: en enestående fiskesuppe med tomater.

Selvom du ikke tilbereder det på en brænde, er denne fiskesuppe med tomater også vidunderlig i køkkenet i din lejlighed.

1. Rengør fisken, vask den meget godt i koldt vand, skær den i skiver og lad den dryppe af i en sil. Hak løg og gulerod eller rist på et lille rivejern og kog i 2 l vand med lidt salt og lad det simre i cirka 20 minutter. Fiskekødet koger meget hurtigt, og for at holde det hele fjernes det og dækkes med en folie.

2. I mellemtiden vælger du risen og vasker den i 2-3 vand, indtil den er klar, og tilsæt den til fiskesuppen, lad den koge i yderligere 15 minutter.

3. Rist tomaterne, skræl dem og knus dem godt med en blender, indtil de danner en puré og kom dem i suppen. Lad det koge med tomatsaften, og til sidst tilsætter du den velkogte og silede borsjt sammen med den finthakkede lærk.

4. Til sidst lægges fiskestykkerne og koges i yderligere 5-10 minutter. Pynt med lærk efter ønske. Fiskesuppe er meget velsmagende, hvis den serveres kold.


Lipovan fiskesuppe

Lipovan fiskesuppe hun er en af ​​stjernerne i deltakøkkenet sammen med størens saftpresser. Lokalt kaldes det også & # 8222Lipovan fisk borscht& # 8221 selvom den ikke er sur med borscht, men med eddike.

Ingredienser kulinarisk opskrift Lipovan fiskesuppe

Traditionen siger, at i bunden af ​​denne suppe, bortset fra fisk, er der kun fire slags grøntsager: kartoffel, løg, paprika og tomat. For at opnå en lipoveneasca fiskesuppe følgende ingredienser kræves:
• Fisk så forskelligartet og nødvendigvis frisk som muligt,
• Kartofler,
• Løg,
• Paprika (rød, gul, grøn),
• Tomater,
• Salt, eddike, grøn lærk.

Sådan tilberedes opskriften Lipovan fiskesuppe

Efter mig, lipoveneasca fiskesuppe det er svært at reproducere derhjemme, fordi den særlige smag er givet ved fiskens friskhed og mangfoldighed (havkat, karpe, crucian, gedde, brasen osv.). Lipovanske fiskere laver denne suppe i dammen af ​​det, de fangede, og havde forskellige og friske fisk til rådighed. Jeg bruger generelt ender og haler, resten går i stegning. Hvis du har mulighed for at spise sådan en lipoveneasca fiskesuppe lavet af Lipovan -fiskere ved dammen, vil du aldrig glemme det. Men for at tilfredsstille vores nysgerrighed og appetit, indtil vi når Donau -deltaet, er der ingen, der forhindrer os i at gå til fiskeriet og vælge et par stykker fisk for at lave en god fiskesuppe.

Bring vand i kog, og tilsæt grøntsagerne, først peber, løg og kartoffel. Skær kartoflen i store stykker, resten af ​​grøntsagerne som til en normal suppe. Når kartoflen er næsten kogt tilsættes fiskestykkerne. De skal være store og hakkede. Efter tilsætning af fisken skal du ikke røre suppen i, mens du knuser den. Tilsæt salt efter smag. Efter kogning af suppen tilsættes de hakkede tomater og et par spiseskefulde eddike (2-3 efter smag), disse har rollen som at styrke både fisken og kartoflen. Generelt koger fisken på cirka 10, maksimalt 15 minutter, når vingerne let kommer af, forberedes. Tag gryden af ​​varmen, tilsæt masser af hakket grøn lærk og lad gryden være tildækket i et par minutter for at trække alle smagene.

Traditionelt er dette lipoveneasca fiskesuppe den serveres som følger: fjern fisken med kartoflerne på en tallerken, denne spises med mujdei, derefter serveres saften.

Som tilberedningstid: kog grøntsagerne på maksimalt 30 minutter, og fisken et sted på 10 minutter.


Fisk og kaviarsuppe nødvendig:

  • over store og små, fytofagiske eller karpehoveder, sov
  • 300 & # 8211 400 gr kaviar og ferskvandsmælk, undtagen barbel
  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 1 passende selleri
  • 1 pastinak
  • 1 peberfrugt
  • 1 varm peber & # 8211 er ikke påkrævet, hvis du ikke spiser varmt
  • 2 fed hvidløg
  • 500 gr dåse tomater eller skrællede tomater
  • grøn lærk, persille
  • eddike, salt


Video: bookokkens fiskesuppe (Kan 2022).