Nye opskrifter

Sweetheart Sandwiches

Sweetheart Sandwiches


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 1 stort jordbær
  • Smør
  • 2 skiver brød
  • Chokoladehasselnøddepålæg

Rutevejledning

Hak toppen af ​​et stort jordbær, derefter tyndt skive, skabe tynde jordbær hjerter.

Forvarm en grillpande over medium varme i 5 minutter.

Smør imens ydersiderne af to skiver brød og fordel chokoladehasselnødder på den ikke-smørede side af brødet, og top med nogle tynde skiver jordbærhjerter. Kog 2 til 3 minutter på hver side.

Top med flere jordbærhjerter og denne Valentinsdag dessert er færdig!


15 af vores foretrukne sandwichopskrifter til at redde dig fra din triste skrivebordsfrokost

Bliver frokosttid lidt forældet? Vend dig til disse friske og velsmagende sandwichopskrifter til et håndholdt måltid, der ikke vil efterlade dig kedelig og mdashor fristet til at bestille takeaway inden middag på en tirsdag. Uanset om du er vegetar, veganer eller kan lide dine cubanske sandwich med to typer skinke, har vi inkluderet noget til enhver form for sandwich -æder, der ikke trækker dig væk fra dit skrivebord længe (undskyld).

Uanset hvad du gør, skal du ikke glemme at bruge godt brød, tilføje et element af surhed og blive kreativ med dine påfyldninger. Leder du efter et par andre lette tips til at bygge en bedre sandwich fra bunden? Se vores guide til sandwichfremstilling her.


50 te -sandwich

Food Network Magazine har givet en gammeldags favorit et sjovt nyt twist.

Relateret til:

02_SA_FN_Spread-040.tif

Mad Stylist: Anne Disrude Prop Stylist: Marcus Hay

1. Tomat-Cheddar Fordel mayonnaise på hvidt brød. Sandwich med skiver tomat, lagret cheddar og brøndkarse. Skær skorperne og skær dem i stykker.

2. Skinke, Brie og æble Fordel blødgjort smør og Dijon sennep i et delt stykke franskbrød. Fyld med delikatesse, Brie i skiver og grønt æble i skiver. Skær i stykker.

3. Agurk-Smør Bland 4 spsk blødgjort smør, 1/2 tsk revet citronskal og 1 spsk hakkede friske krydderurter. Fordel på hvidt brød og sandwich med skiver agurk. Skær skorperne og skær dem i stykker.

4. Brøndkarse-smør Lav agurk-smør sandwich (nr. 3), men fyld med brøndkarse i stedet for agurk.

5. Grillet rejer-skinke Puree 1/4 kop krukker piquillo peber med 3 spsk mayonnaise. Fordel på hvidt brød. Sandwich med grillede rejer og skiver serrano skinke. Skær skorperne og skær dem i stykker.

6. Steak au Poivre Bland 4 spiseskefulde hvert blødgjort smør og hakkede friske krydderurter. Fordel på baguette -runder. Top med tyndt skiver bøf og knuste peberkorn.

7. Ærte-Prosciutto Puree 1/2 kop optøede frosne ærter med 1 spsk hver olivenolie og vand i en blendersæson med salt og peber. Fordel i et delt focacciabrød og fyld med prosciutto og barberet parmesan. Skær i firkanter.

8. Oliven-Focaccia Bland 1 kop hakkede oliven og 3 spsk hakket persille. Dryp indersiden af ​​et splittet brød focaccia med olivenolie fyld med olivenblandingen og provolone i skiver. Skær i firkanter.

9. Asparges Bland 3 spsk blødgjort smør med 1 spsk hakkede friske krydderurter. Fordel på pumpernickel brød skåret i rektangler. Skær kogte aspargespidser på midten på langs på brødet og dryp med citronsaft og olivenolie. Top med hakket hårdkogt æg, salt og peber.

10. Ansjos - Citronsmør Bland 1 pind blødgjort smør med 1 spsk revet citronskal. Fordel på hvidt brød. Sandwich med ansjoser, skiver tomat og Bibb salat. Skær skorperne og skær dem i stykker.

11. Laks-agurk Fordel blødgjort flødeost på hvidt brød. Sandwich med røget laks og agurk i skiver. Skær skorperne og skær dem i stykker.

12. Rejesalat Bland 1 kop hakkede kogte rejer med 3 spsk mayonnaise, 1 tsk hver revet citronskal og saft og 1 tsk hver hakket purløg, persille og kapers. Sandwich hvidt brød med rejesalat og Bibb salat. Skær skorperne og skær dem i stykker.

13. Krabbesalat Lav rejesaladesandwich (nr. 12) med 1 kop krabbekød i stedet for rejer. Tilsæt skiver avocado.

14. Karryægssalat Bland 3 hakkede hårdkogte æg, 3 spsk hver hakket selleri, rødløg og koriander, 2 tsk hver dijonsennep og limesaft og 1/4 kop mayonnaise. Skær hvidt brød i stykker og fordel med mangochutney. Sandwich med æggesalaten.

15. Pesto kylling Bland 2 tsk pesto med 2 spsk olivenolie pensel på tynde baguette -runder. Top med skiveskåret kyllingebryst og halverede druetomater. Dryp med mere pesto -olie.

16. Bresaola-Artiskok Bland 4 spiseskefulde blødgjort smør og 1/4 kop hakkede krukke artiskokhjerter med salt og peber. Fordel på tynde baguette -runder. Top med skiver bresaola og dryp med olivenolie.

17. Country Pate Fordel dijonsennep på hvidt brød. Lag countrypostej og hakkede cornichoner ovenpå. Top med brød påført smør. Skær skorperne og skær dem i stykker.

18. Jordnøddesmør - Bacon Fordel jordnøddesmør på hvidt brød. Lag hakket kogt bacon og bananer i skiver ovenpå. Top med brød påført med mayonnaise. Skær skorperne og skær dem i stykker.

19. Liverwurst-løg Fordel Dijon sennep på pumpernickel cocktailbrød. Sandwich med leverwurst og rødløg i skiver.

20. Manchego-kvæde Skær hvide toastskorper og skær brødet i stykker. Top med skiver manchego, kvædepasta og skiver mandler.

21. Mortadella-brøndkarse Fordel blødgjort smør på hvidt brød. Sandwich med skiver mortadella og brøndkarse. Skær skorperne og skær dem i stykker. Top med skiver oliven.

22. Skinke-majsbrød Bland 6 spsk blødgjort smør, 2 tsk hakket spidskål og 1 tsk honning. Fordel på delte mini majsmuffins, og fyld med skiver og syltede jalapenos.

23. Kødbrød-Tomat Fordel mayonnaise på kartoffelbrød. Sandwich med skiver af kødbrød og tomatsyltetøj. Skær skorperne og skær dem i stykker. Top med mere syltetøj.

24. Prosciutto-Fig Fordel blødgjort smør og fignemarmelade på indersiden af ​​en delt baguette. Fyld med prosciutto, skiver af pærer og Bibb salatsæson med salt og peber. Skær i stykker.

25. Camembert-Fig Rist brioche -skiver og skær i stykker. Fordel med camembertost. Top med friske figner i skiver og kandiserede valnødder.

26. Aubergine-yoghurt Fyld mini pitahalvdele med hakket grillet aubergine og agurk i tern. Tilsæt en klat græsk yoghurt blandet med hakket mynte.

27. Roast Beef – Peberrod Fordel peberrodscreme på rugcocktailbrød. Sandwich med skiver agurk, roastbeef og brøndkarse krydres med salt og peber.

28. California kylling Skær fuldkornsbrød i stykker. Fordel med grøn gudinde dressing. Sandwich med røget kylling i skiver, avocado i skiver, tomat i tern og spirer krydret med salt og peber.

29. Laks Salat Kombiner 1 kop flager kogt laks, 3 spsk hver mayonnaise, hakket purløg og dild og 1 tsk hver Dijon sennep og citronsaft. Lag laksesalaten og radiser i skiver på pumpernickelbrød. Skær skorperne og skær dem i stykker.

30. Røget Tyrkiet – Æble Pensl indersiden af ​​en delt baguette med blødgjort smør. Fyld med røget kalkun, cheddarost og æbleskiver, og smag til med salt og peber. Skær toppen med en klat æblegelé.

31. Cheddar-Pickle Fordel mayonnaise på hvidt brød. Sandwich med syltede skiver og lagret cheddar. Skær skorperne og skær dem i stykker, og pres derefter kanterne i hakket persille.

32. BLT Bland 1/3 kop hver mayonnaise og finthakket kogt baconsæson med peber. Fordel på ristet hvidt brød. Sandwich med skivede cherrytomater og babygrøntsager. Skær skorperne og skær dem i stykker.

33. BLT Club Lav BLT-sandwich (nr. 32), men tilsæt deli-skåret kalkun og lav en dobbeltdækker-sandwich.

34. Tun salat Kombiner 12 ounce drænet dåsefisk, 2 spsk hver hakket rødløg og hakkede ni & ccediloise oliven og 1/4 kop olivenolie. Dryp indersiden af ​​mini kartoffelruller med olivenolie fyld med tun salat og hakket hårdkogt æg. Skær i halve.

35. Sød løg Fordel blødgjort smør på hvidt brød. Top med tyndt skåret sødt løg og smag til med salt top med brød og fordel med mayonnaise. Trim skorperne og skær dem i stykker, pres kanterne i hakket persille.

36. Pate -sur kirsebær Fordel sur-kirsebærkonserves på skiver brioche. Sandwich med and eller gåsleverpostej. Skær skorperne og skær dem i stykker.

37. Røget ørred Bland 4 spiseskefulde blødgjort smør med 1 tsk revet citronskal. Fordel på pumpernickel brød. Sandwich med flaget røget ørred og agurk og løg i skiver. Skær skorperne og skær dem i stykker.

38. Radise-Ansjos Bland 3 spsk blødgjort smør med 4 hakkede ansjoser. Fordel på hvidt brød og sandwich med skiver af radiser. Skær skorperne og skær dem i stykker.

39. Blåost - drue Smør blød ost på pumpernickel eller sort cocktailbrød. Top med tynde skiver røde druer.

40. Ristet grøntsag Fordel gedeost på den nederste halvdel af en delt baguette og soltørret tomatpesto på den øverste halvdel. Fyld med ristede aubergine og courgette skiver og ristede røde peber strimler. Skær i stykker.

41. Caprese Lag frisk skåret mozzarella, tomater og basilikum på et delt focaccia -brød. Tilsæt salt, peber og hakkede, jordede artiskokhjerter, dryp med olivenolie. Pak sandwichen ind i plastik, og læg en tyk stegepande ovenpå pressen i 30 minutter, og pak den derefter ud og skær den i skiver.

42. Ærter og gulerødder Puree 1/2 kop optøede frosne ærter med 1 spsk hver olivenolie og vand krydres med salt og peber. Skær fuldkornsskål i firkanter spredt med ærterne og top med barberet gulerod. Dryp med citronsaft og olivenolie, drys med revet parmesan og krydr med salt og peber.

43. Jordbær -flødeost Fordel blødgjort flødeost på skiver daddeløddebrød og sandwich med jordbær i skiver. Skær i stykker.

44. Pimiento ost Bland 2 ounce blødgjort flødeost, 1/2 kop hver strimlet cheddar og jackost, 1/4 kop mayonnaise og salt og peber efter smag, rør i 1/4 kop hakkede pimientos. Sandwich på hvidt brød. Skær skorperne og skær dem i stykker.

45. Kyllingesalat Pisk 1/4 kop mayonnaise, 2 spsk hver hakket skalotteløg og estragon, 2 tsk Dijon sennep og salt og peber rør i 1 kop strimlet rotisserie kylling. Sandwich ristet hvidt brød med kyllingesalat, brøndkarse og snittede cornichons. Skær skorperne og skær dem i stykker. Top med flere cornichons.

46. Taleggio-pære Børst blødgjort smør inde i en delt baguette. Fyld med figermarmelade, skiver af pærer, taleggioost og salt og peber. Skær i stykker.

47. Citron-bær Skær ristede engelske muffinshalvdele i kvarte. Fordel med citronmasse og top med bær.

48. Flødeost og gelé Sandwich blødgjort flødeost og hindbær- eller jordbærgelé mellem skiver fuldkornsbrød. Skær skorperne og skær dem i stykker.

49. Ricotta-Orange Skær fuldkornsbrød i firkanter. Sandwich med frisk ricottaost og appelsinmarmelade.

50. Chokolade-Hindbær Sandwichchokolade-hasselnøddepålæg og frøfri hindbærmarmelade mellem skiver hvidt brød. Skær skorperne og skær dem i stykker.


Hvorfor sydlændere elsker søde løgsandwiches

At servere rå løgsmørbrød til en smuk fest kan lyde som et plot fra en fjollet sitcom, men kom Vidalia -sæsonen, og få en historie med en lykkelig slutning.

Vidalia løg er pejlemærket for søde og milde løg i syd. De kommer fra et bestemt område i Georgien, og kun der. Selvom søde løg vokser andre steder, stammer den karakteristiske smag og adfærd fra en Vidalia fra kombinationen af ​​vejr, æder og jord, der kun findes i tyve South Georgia amter. Disse værdsatte løg er Georgia & aposs officielle statsgrøntsag.

Vidalias er tilgængelige inden for et begrænset vindue fra april til august. Vidalia Løgudvalget meddelte med stor stolthed og entusiasme, at sæsonen 2019 begyndte den 22. april, så få dem, mens du kan. På et tidspunkt var folk nødt til at gå helt til Georgien for at hente disse løg, så værdsatte at der er historier om kvinder, der pakker hvert løg ind i en blonder eller en linnedsserviet og putter dem i skufferne i porcelænskabet for at opbevare det sikkert. Vi kan nu finde autentiske Vidalia -løg i mange købmandsforretninger.   Se efter deres karakteristiske flade, squat -form og læs etiketterne for at sikre, at du får den rigtige deal.

SE: ꃊramelized Vidalia and Yogurt Biscuits

Disse løg er usædvanligt milde og saftige. Nogle mennesker siger, at du kan spise dem som et æble, og selvom det måske (magt) være lidt af en overdrivelse, det er rigtigt, at de er lækre, når de spises rå, uden noget af svovlbid og dvælende eftersmag af det gennemsnitlige ubehandlede løg. En Vidalia er mere tilbøjelig til at inspirere tårer af glæde end at få os til at græde.

Deres høflige disposition gør Vidalia løg ideelle til løgsmørbrød. Ja, rå løgsmørbrød er en ting, ikke et stunt. Den legendariske kok og madskribent James Beard og hans cateringfirma serverede berømt løgcocktailsandwich til den sociale scene i New York. Han blev citeret for at sige & quotJeg kunne sagtens lave et helt måltid løgsmørbrød, for for mig er det en af ​​de største godbidder, jeg kender. & Quot

Forudsætningen for en løgsandwich er enkel: Runder med råt løg gemmes mellem skiver af hvidt brød uden brød, der er spredt generøst med mayonnaise, herunder kanterne, der er belagt med finthakket frisk persille. (Tænk på smarte agurketesandwicher til servering til fest eller brusebad, men lavet med søde, sprøde, møre løg.) Vi ved ikke, om James Beard nogensinde har brugt Vidalia løg i sine sandwich, men det er sikkert sikkert at sige, at han ville have godkendt .

Skæg & aposs opskrift kræver skiver buttery brioche eller challah, selvom ethvert mørt hvidt sandwichbrød i høj kvalitet vil gøre det. Skær skorperne væk som minimum, selvom du kan optjene ekstra stilpoint for at stemple runder, når du serverer disse til en fest. Beard angav også en præference for hjemmelavet mayonnaise, selvom de fleste af os i disse dage vender (med stor loyalitet) til vores foretrukne mærke flaske mayo.

Skær løget på tværs i runder, der er tykke nok til at holde sammen, men tynde nok til let at bide.   Ideelt set er løgskiverne og brødrundene den samme diameter, selvom du kan arrangere skiver efter behov for at dække brødet. (Bed din erfaring med at lave tomatsandwich her. Løget skal skæres i tern, aldrig i tern.)

Spring venligst ikke over persillekanterne, der er til mere end alene ser de lyse urtetoner af finthakket frisk persille godt sammen med det sprøde løg. En smule af flaky salt gør også.

Som med de fleste te -sandwich kan du samle dem et par timer fremad, hvis du holder dem tildækket (så kanterne på brødet vandes og apost tørrer ud) og stilles på køl indtil det skal serveres.


Top sandwichopskrifter

Prøv en ny, god sandwichopskrift i dag til bedre brunpose eller enkle middage.

Relateret til:

Foto Af: Tara Donne & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Christopher Testani

Foto Af: Antonis Achilleos

Foto Af: Antonis Achilleos

Foto Af: Antonis Achilleos

Foto Af: Antonis Achilleos

Foto Af: Tara Donne & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Matt Armendariz & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Tara Donne & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Tara Donne & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Tara Donne & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Tara Donne & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Tara Donne & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Tara Donne & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Tyrkiet-Avocadoklubber

Æggesalat Sandwich med Avocado og Brøndkarse

Mahi Mahi Banh Mi (vietnamesiske sandwich)

Franske dyppede sandwich

Roast Beef Sandwiches

Klassisk Club Sandwich

Æg og Broccolini Sandwiches

Open-Face vietnamesiske kyllingesandwich

Stegte grønne tomatsandwiches

Italienske bøfsandwiches

Æg og kartoffel sandwich

Tyrkiet French Dip Sandwiches

Tampa cubansk sandwich

Veggie Dagwood Sandwiches

Efterår Wrapsody

Frikadelle Subs

Pepperoni Pizza Burger Bomba

Philly ostebøf

Rib Eye Steak Panini

Caesar Club Sandwich

Tun Alt Bagel

Sjusket Joes

Ree Drummonds lette, en-gryde sjusket joes er ultra-salte og smagfulde takket være brunt sukker, tør sennep, Worcestershire og varm sauce. Server kødet på bløde, smurte kaiserruller, og du bliver transporteret tilbage til barndommen.


Ingredienser i Sweet Corn Sandwich

  • 200 g kogt frossen sød majs
  • 3/4 tsk friskkværnet sort peber
  • 8 skiver brød
  • 3 tsk smør
  • 3/4 kop revet cheddarost
  • salt efter behov
  • 5 spsk grøn chutney
  • 5 spsk finthakket paprika (grøn peber)
  • 3 spsk finthakket løg

Sådan laver du Sweet Corn Sandwich

Trin 1 Forbered majsostfyldet til sandwich

For at lave denne fantastiske sandwich, forvarm en grill. Mens grillen varmes op, skal du tage en mellemstor skål og tilføje kogt sød majs, finthakket løg, paprika, cheddarost, peber og salt. Rør rundt i blandingen, så der dannes en majsostfyldning til sandwich. Hold skålen til side.

Trin 2 Læg majsostfyld mellem brødskiverne og grillen

Tag nu en skive brød og fordel grøn chutney over hele overfladen. Top med majs-ostefyldet og dæk med en anden skive brød til en sandwich. Læg sandwich på den varme grill og grill brødskiverne, til de er gyldne. Skær skiven diagonalt og server varm og frisk.


Jeg har været besat af gamle opskrifter på det sidste … lignende opskrifter, der er gået ned fra generationer eller mad, du ved, at de ældre damer i kirken ville bringe til en potluck.

Jeg føler, at jeg laver den samme mad hele tiden, så tid til at prøve nogle nye ideer!

Jeg er forelsket i denne opskrift, og det er min familie også. Det er ikke kun let, men saucen er fantastisk! Bogstaveligt talt kunne jeg drikke det …og jeg kunne have ved en lejlighed eller 2.

Jeg køber ALDRIG ruller i butikken, fordi det er let at lave mine egne, men til denne opskrift besluttede jeg at prøve det. Jeg synes, at mine ruller er lige så gode, men mine er aldrig så ensartede, som jeg gerne ville. Hvis du vil lave dit eget brød, kan du bruge denne opskrift.

Disse kaldes begravelsessandwich, fordi de er velkendte i syd som en ret, du ville bringe til en begravelse, fordi du fodrer mange mennesker. Men jeg laver dem til en fodbold -fest i weekenden. Denne opskrift fodrer min familie på 6 med ekstra til min mands frokost, så hvis du har brug for dem til at fodre mere, skal du bare fordoble eller tredoble opskriften.


Tips til den bedste Monte Cristo opskrift

  • Skorpe er valgfri. Nogle brød har ekstra tyk skorpe, som du måske vil skære af for at hjælpe med at "forsegle" sandwich og forhindre, at den fyldte fyldning falder ud. Hvis din skorpe er tynd/blød nok, som på disse fotos, så lad den gerne være tændt.
  • Spring ikke mayo over! Kun brug af sennep vil resultere i tørt brød eller overvældende sennep. Mayoen tilføjer en rig smørbarhed, mens toning ned sennep.
  • Spring ikke over sennep! Sennep tilføjer smagen. Dens smagfuldhed supplerer den søde marmelade og pulveriseret sukker.
  • Vælg kvalitetsingredienser. Jeg anbefaler Schwarzwald honningrøget skinke og Gruyere schweizisk ost. Køb dem i købmandsdisken i din købmand og bed dem om at skære dem begge i tynde skiver (gør dit liv lettere, og det er gratis!)
  • Start og slut med ost. Når man lægger Monte Cristo på lag, er det vigtigt at starte og slutte med ost - det er den smeltende lim, der holder alle sandwichkomponenterne sammen.
  • Spring ikke smørret over! Smørring af de udvendige stykker brød før stegning skaber en barriere mellem brødet og æggemassen, som forhindrer brødet i at blive fugtigt. Det fremmer også et mere gyldent, sprødt ydre.
  • Det trykke er nøglen. Med tre stykker brød vil du komprimere Monte Cristo, så ingredienserne smelter sammen og skaber en tilgængelig, velsmagende mundfuld. Hvis du ikke har en tyk stegepande i støbejern, kan du bruge en hvilken som helst gryde og fylde den med noget tungt som dåser.
  • Overmæt ikke brødet med vaniljesausen. Sandwichen behøver ikke hvile længe i dejen - du skal bare dyppe hver side, indtil den er belagt.
  • Brug en støbejernspande. Du kan teknisk bruge en hvilken som helst pande til at tilberede din Monte Cristo, fordi den er kogt ved lav varme, men en stegepande i støbejern fordeler varmen mest jævnt.
  • Spring ikke olien over. Et stænk vegetabilsk olie ved stegning af Monte Cristo -sandwich hjælper med at forhindre smørret i at brænde. Du kan også bruge en anden neutral olie, men don ’t brug en aromatiseret olie eller det er, hvad din sandwich vil smage!
  • Ristes ved lavere varme. Rist ikke din sandwich ved for høj varme, eller brødet ristes, før osten smelter. Når osten smelter, og du stadig vil have et mere gyldent ydre, kan du skrue op for varmen.

20 sunde sandwiches til frokost

Kulhydrater har fået en dårlig rap i løbet af de sidste par år, men det betyder ikke, at du skal opgive brød for godt! Disse sunde sandwichopskrifter er et bevis på, at du kan spise bedre uden at sige farvel til baguetter, rundstykker, rug, hvede og hvidt brød. Fra grøntsagsemballage til lettere versioner af klassikerne (inklusive BLT'er og grillet ost!) Vi inkluderede endda et par sunde sandwich til børn, så du kan føle dig godt tilpas med, hvad du og rsquore sender de små i skole med.

Uanset om dit mål er at tabe dig, holde dig til en diæt eller blot øge dit frugt- og grøntindtag, vil du ikke sidde fast og spise den samme salat til frokost dag efter dag (selvom vi elsker en stor skål grønt!). I stedet vil disse opskrifter inspirere dig til at ryste din middagsrutine ved at pakke din madkasse med en række indpakninger, hoagies, helte og pitas, der er fyldt med protein, fibre og andre næringsstoffer. Plus, hver eneste af disse muligheder & mdash uanset om det er en vegetarisk opskrift eller en, der & rsquos stablet højt med pålæg & mdash, vil fylde dig op, så du kan undgå efter-frokost-styrtet og bøjle-vanvittig trang til at snack hele eftermiddagen!


Slow Cooker BBQ Beef Sandwiches til undsætning!

Skolen startede i vores hals af skoven i Georgien i sidste uge. Jeg lavede disse BBQ Beef Sandwiches til vores yngste datters første skoledag. Jeg har ikke lavet denne opskrift i årevis. Vores ældste er ikke en stor fan af oksekød, så jeg lavede ikke mange oksekødsretter, da hun gik i gymnasiet. Nu hvor hun er væk på college, er oksekød tilbage i huset. Og fordi det er august i Georgien og varmt som du ved hvad, har min slow cooker arbejdet overarbejde og reddet mig fra et varmt køkken. Jeg har lavet alle mine største hits (se listen herunder), så jeg kunne lave gode måltider i et køligt køkken. Jeg er så glad for, at jeg faldt over denne oldie, men goodie i min opskriftsboks, den er officielt tilbage på regelmæssig rotation!

Ingredienser du skal lave Slow Cooker BBQ Beef Sandwiches

Chucksteg, ketchup, Dijon -sennep, Worcestershire sauce, rødvineddike, flydende røg, brunt sukker, hvidløgspulver, salt og peber.

Sådan laver du Slow Cooker BBQ Beef Sandwiches

Det, jeg elsker ved denne opskrift, er så let! Sprøjt simpelthen din langsomt komfur med non-stick madlavningsspray, læg stegen i komfuret. Bland de resterende ingredienser i en skål og hæld over oksekød. Kog på lavt i 8 timer eller på høj i 4-5 timer. Når oksekødet er klart, fjernes det, skæres i tynde skiver og sættes tilbage i komfuret i yderligere 25-30 minutter på lavt, indtil det er opvarmet. Færdig.

Server på din yndlingsrulle/bolle og lyt til “oh, wow, det er så godt. ” Og du vil aldrig høre klager over at servere dette som rester, det er endnu bedre den næste dag.

Nålbart billede

Bemærk: Jeg fik denne opskrift fra en ven, da vi boede i Ohio, så jeg er ikke sikker på, hvor den oprindeligt er fra (jeg kan godt lide at kreditere den originale kilde). Den samme opskrift findes på Taste of Home og Allrecipes. Sørg for at læse de flotte anmeldelser, denne oldie, men goodie -opskrift er en keeper!

Bedste langsom komfur BBQ-oksekødssandwich nogensinde

ingredienser

  • 4 pund benfri chuckesteg, trim fedt og smid
  • 1 1/2 kopper ketchup
  • 1/4 kop brunt sukker, pakket
  • 2 spsk Worcestershire sauce
  • 1/4 kop rødvineddike
  • 2 spsk Dijon sennep
  • 1 tsk flydende røgsmag
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • 1/4 tsk sort peber
  • 1/2 tsk salt
  • 8-12 af dine yndlingsruller eller boller til grillsandwich

Sprøjt langsomt komfur med non-stick kogespray, og læg derefter stegen i komfuret.

I en mellemstor skål blandes de resterende ingredienser – ketchup, farin, Worcestershire, Dijon sennep, flydende røg, rødvineddike, hvidløgspulver, peber og salt, blandes godt og hældes over stegen.

Kog på lavt i 8 timer eller højt i 4-5 timer (tilberedningstiden kan variere, juster tiden i henhold til din slow cooker). Når den er klar, fjernes stegen fra komfuret, lægges på skærebrættet og skæres i tynde skiver og smides fedt.

Skum derefter fedt fra sauce i komfuret (saucen bliver tynd) og kassér. Kom skiverne tilbage i komfuret med saucen, omrør og belæg oksekødet, dæk derefter til og kog på lavt i yderligere 25-30 minutter, indtil oksekødet er opvarmet.

Når du er klar, skal du bruge tang til at servere grillkødet på ruller/boller. Top med dine foretrukne krydderier og server med dine yndlingssider – bagte bønner, coleslaw, kartoffelsalat, pommes frites, grøntsager og mere.

Spring ikke flydende røg over (Taste of Home states valgfri)

Jeg brænder aldrig min stege til denne opskrift, men du kan brunfarve tilføjer altid god smag.

For at reducere fedt skal du klippe det overskydende fedt fra din steg inden tilberedning eller skumme godt efter tilberedning.

Rist dine rundstykker/boller, hvis du vil.

Jeg kan godt lide denne grillbøf som den er, ingen krydderier, den er god alene. Min mand topper altid hans med sin yndlingsgrillsauce.


Easy Slow Cooker French Dip Sandwiches

  • 4 pund oksekødssteg, udbenet
  • 1 (10,5 ounces) dåse kondenseret oksekødsbouillon
  • 1 (10,5 ounces) kan kondenseret oksekød consomme
  • 1 (10,5 ounces) dåse kondenseret fransk løgsuppe
  • 1/2 kop rødvin (valgfri, men anbefales stærkt)
  • 8 til 10 franske ruller eller italienske ruller, delt
  • pakke mozzarella, provolone eller schweizisk ost, skiver (valgfrit, men kan varmt anbefales)
  • Peber efter smag



Rutevejledning

Sprøjt langsomt komfur let med non-stick madlavningsspray.
Trim overskydende fedt fra stegen på et stort skærebræt.

Browning Roast (valgfri, men anbefales stærkt)
I en stor gryde eller hollandsk ovn tilsættes 2 spiseskefulde madolie ved medium høj varme – tilsæt stege, peber efter smag og brun hver side i flere minutter.

Læg stegen i langsom komfur. Tilsæt supper og vin i en stor skål, bland godt og hæld over stegen. Kog på lavt i 6 til 8 timer eller på høj i 4 timer. Tilberedningstiderne varierer afhængigt af, hvor hurtigt eller langsomt dit komfur koger. Når du er klar, skal du fjerne stegen fra komfuret, skære oksekødet med en kniv eller strimle ved hjælp af to gafler på skærebrættet. Kasser ikke bouillonen (au jus) i komfuret, og reserver den, og hold den varm i komfuret til at servere med sandwich.


Saml sandwich
Del ruller, læg dem på en non-stick bageplade. Tilsæt den ønskede mængde oksekød, top med ost og anbring i forvarmet ovn på 400 grader F eller brug din slagtekylling. Når osten begynder at boble og smelter, fjernes den og serveres med en lille skål au jus (bouillon) til dip. God fornøjelse!


Tips
Browning er ikke nødvendig, men tilføjer god smag og hjælper med at forsegle saften. Rødvin er også valgfri, men jeg tilføjer det altid, hvis jeg har nogle i huset – det samme som bruning, det tilføjer en vidunderlig smag til au jus.

Mange mennesker kan lide at tilføje en kop eller mere øl – udelader vinen, hvis du bruger øl.

Når der er rester, kan jeg godt lide at lave French Dip Bagel Sandwiches – så god. Tilføjelse af et æg er en fantastisk tilføjelse.


Se videoen: How To Make Simple Sandwich Delicious (Kan 2022).