Nye opskrifter

Stegt fisk

Stegt fisk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

* kom kartoflerne i kogende vand med laurbærblade, peberkorn og en teskefuld salt til. 20 minutter,

* steg imens fisken; kom olie i gryden; vi lægger salt på fisken; pisk æg med en halv teskefuld peber; kom fisken gennem æggene derefter gennem brødkrummerne og kom dem i gryden med olie for at brune godt;

* tag kartoflerne op af vandet og tilsæt margarine; efter 2 minutter drysses med hakket dild og serveres derefter.


Kig efter opskrifter ved navn

Tusindvis af artikler baseret på undersøgelser og videnskabelig evidens om emner af interesse:

Over 2000 tilstande diskuteres detaljeret, fra årsager til behandling:

Har du et medicinsk spørgsmål? Det er her du finder svaret.

Medicinske nyheder, nyheder og begivenheder

Leder du efter en læge eller en lægehjælp? Her finder du over 10.000 lægekontorer og klinikker

Over 40.000 produkter, forbrugsstoffer, medicinsk udstyr og udstyr.

Velkommen til det største medicinske indeks i Rumænien!

"Aktiv" er, hvordan ROmedic især vil passe på dig.


Fiskesnegle er så velsmagende, at børn også kan lide dem. Vælg en hvid fisk til at forberede disse skiver: ørreder, karper, sandart, pangasius osv.

Ingrediens:

  • 600 g karperfileter
  • 2 æg BIO mand
  • Mel og brødkrummer
  • Stegeolie
  • Salt, gurkemeje og sort peber efter smag
  • Friskpresset juice af en halv citron

Vask de hvide fiskestykker under rindende vand, og tør dem med et køkkenrulle. Sørg for, at den ikke har knogler eller vener (eller fjern dem efter behov).

Sprøjt citronsaft over fileter, salt, krydr med sort peber, friskkværnet og gurkemeje. Lad afkøle i 20 minutter.

Hvert stykke filet blødgøres godt i sammenpiskede æg og lægges derefter i brødkrummer og steges i et varmt oliebad, til det er pænt brunet, på begge sider.

Fjern og læg på et par køkkenhåndklæder for at absorbere overskydende fedt.

*** Karpersneglene kan også tilberedes i ovnen, i en bakke, som du vil lægge et bagepapir over.

Servietter, stegte fiskesnacks med pynt af grøntsager, pande, ris, puré af forskellige grøntsager (kartoffel, blomkål, pastinak) eller simpelthen en salat.


Fisk stegt i smulderskorpe.

Tag fisken ud af fryseren natten før og lad den tø op.

Den næste dag skæres hoved, hale og finner, splittes og renses tarmene, vaskes derefter fisken godt og rengøres og skæres i stykker af den ønskede størrelse.

Drys salt over hvert stykke fisk og lad det dryppe af i cirka 10 minutter, eller du kan tørre dem af med absorberende køkkenrulle for at absorbere det overskydende vand og derefter salt dem.

Kom masser af brødkrummer i en tallerken og før fisken igennem den, og vend dem på alle sider, så brødkrummerne fanger godt.

Pisk olie i en gryde.

Når det er varmt, tilsættes fiskestykkerne en ad gangen.

Steg på den ene side og derefter på den anden.

Tag fiskestykkerne en efter en ud og læg dem på en tallerken drysset med køkkenpapir for at absorbere den overskydende olie.

Steg hvert stykke fisk færdig, og derefter kan du servere dem med en polenta- og hvidløgssauce.


  • karper, crucian eller andre fisk
  • hvidløg
  • mel og majs
  • salt og peber

Stegt karpe eller crucian opskrift

Vask og skær fisken i moderate stykker, som du synes burde være en portion. Tilsæt en knivspids salt og lad det hvile, eventuelt natten over. Det siges, at uanset hvor meget salt du giver det, tager fisken så meget, som den har brug for, og resten vaskes inden tilberedning.

Brug en non-stick pande for at undgå at stikke fisken og miste dens form. Kom olie omkring en tomme dyb.

Kom en blanding af mel, majsstivelse og / eller brødkrummer i en skål med lidt salt og peber.

Fisken er ideel at være af Donau, den ene af Dam har en frastødende lugt og smag, af land og lovpligtigt vand. Størrelse er også vigtig, for ikke at blive plaget af disse arters knogler. Hvis du finder crucian mindre end en håndflade, kan indtages uden for megen bekymring, store knogler er lette at fjerne, og små forårsager ikke problemer ved indtagelse. Karpen skæres i tværgående stykker, og den bedste del er den på maven, som ikke har knogler undtagen de store. Ellers formår du med stor omhu og tålmodighed at flygte uden et ben i halsen.

For at sikre at fiskens tykkelse er perfekt, så den ikke forbliver rå i midten og brænder på ydersiden, skæres hver fisk i 2 på langs, præcis som fiskefileten er lavet. Jeg fjerner ikke rygmarven før madlavning, det er lettere efter tilberedning, når kødet er blødt. Husk dog, at fisken ikke behøver meget tid til at blive perfekt kogt.

Vær opmærksom på flammens størrelse eller kraften i den elektriske kogeplade, du må ikke brænde eller ryge olien. Hold et medium stegningsniveau.

Du har mulighed for ikke at give det gennem blandingen af mel og majs, nogle siger, at den opfører sig som en svamp og akkumulerer meget olie, men jeg kan virkelig godt lide denne sprøde og velsmagende skræl. Derudover har du garanti for, at fisken forbliver hel, skallen hærder godt og ikke lader det bløde kød gå i stykker, når du vender fiskestykkerne.

Til sidst tilberedes en fed hvidløg fra et par rensede og knuste hunde, gnides derefter med lidt salt og fortyndes med vand eller tomatsaft. Det er vanvittigt, jeg ville spise morgenmad om morgenen, med risiko for at skulle tygge tyggegummi hele dagen.


  • karper, crucian eller andre fisk
  • hvidløg
  • mel og majs
  • salt og peber

Stegt karpe eller crucian opskrift

Vask og skær fisken i moderate stykker, som du synes burde være en portion. Tilsæt en knivspids salt og lad det hvile, eventuelt natten over. Det siges, at uanset hvor meget salt du giver det, tager fisken så meget, som den har brug for, og resten vaskes inden tilberedning.

Brug en non-stick pande for at undgå at stikke fisken og miste dens form. Kom olie omkring en tomme dyb.

Kom en blanding af mel, majsstivelse og / eller brødkrummer i en skål med lidt salt og peber.

Fisken er ideel at være af Donau, den ene af Dam har en frastødende lugt og smag, af land og lovbestemt vand. Størrelse er også vigtig, for ikke at blive plaget af disse arters knogler. Hvis du finder crucian mindre end en håndflade, kan indtages uden for megen bekymring, store knogler er lette at fjerne, og små forårsager ikke problemer ved indtagelse. Karpen skæres i tværgående stykker, og den bedste del er den på maven, som ikke har knogler undtagen de store. Ellers formår du med stor omhu og tålmodighed at flygte uden et ben i halsen.

For at sikre at fiskens tykkelse er perfekt, så den ikke forbliver rå i midten og brænder på ydersiden, skæres hver fisk i 2 på langs, præcis som fiskefileten er lavet. Jeg fjerner ikke rygmarven før madlavning, det er lettere efter tilberedning, når kødet er blødt. Husk dog, at fisken ikke behøver meget tid til at blive perfekt kogt.

Vær opmærksom på flammens størrelse eller el -komfurets effekt, du må ikke brænde eller ryge olien. Hold et medium stegningsniveau.

Du har mulighed for ikke at give det gennem blandingen af mel og majs, nogle siger, at den opfører sig som en svamp og akkumulerer meget olie, men jeg kan virkelig godt lide denne sprøde og velsmagende skræl. Derudover har du garanti for, at fisken forbliver hel, skallen hærder godt og ikke lader det bløde kød gå i stykker, når du vender fiskestykkerne.

Til sidst tilberedes en fed hvidløg fra et par rensede og knuste hunde, gnides derefter med lidt salt og fortyndes med vand eller tomatsaft. Det er vanvittigt, jeg ville spise morgenmad om morgenen, med risiko for at skulle tygge tyggegummi hele dagen.


Tilberedning af små fisk stegt i majs

Dette er sådan en simpel og ikke-spærret opskrift! Det er ikke anderledes end den større fisk stegt i majsskorpe. Rul fisken i majsstivelse og steg i olie. Det er det.

Hvis jeg skulle sige noget, ville det være at lede efter et landligt majs, det har en helt anden smag end den, der er købt i butikker, som er ultraforarbejdet.

Hvis du vil have sprød fisk, og majsen ikke optager meget olie, skal du sørge for, at olien er meget godt opvarmet, når du lægger fisken, og ilden er høj.


  • Vegetabilsk olie til stegning
  • 700-900 g frisk torsk
  • Salt og peber
  • 1/2 kop mel
  • 2 store æg
  • 2 spsk koldt vand
  • 2 kopper brødkrummer
  • 1/2 tsk tørt sennepspulver
  • 1/4 tsk cayennepeber,
  • hakket citron og eddike til topping

Hæld 2 tommer vegetabilsk olie i en stor gryde. Sæt den store gryde på medium varme. For at kontrollere, om olien er varm nok, smider du en 3 cm tern hvidt brød i olien. Brødet skal være brunt på 40 sekunder. Skær torsken i 4 portioner, portioner på 200 til 230 g og krydr med salt og peber. Læg et par spiseskefulde mel i en gryde. Kombiner ægget og vandet i den anden beholder. Krydr brødkrummerne med sennep og peber i den tredje skål. Pak fisken ind i mel, derefter i æggene, derefter i brødkrummerne. kom forsigtigt fisken i varm olie og steg i 5 minutter på hver side. Når fisken er jævnt gylden overalt, fjernes og tømmes olien.


Fisk stegt i smulderskorpe.

Tag fisken ud af fryseren natten før og lad den tø op.

Den næste dag skæres hoved, hale og finner, flis og rens tarmene, vask derefter fisken godt, og rengør og skær derefter i stykker af den ønskede størrelse.

Drys salt over hvert stykke fisk og lad det dryppe af i cirka 10 minutter, eller du kan tørre dem af med absorberende køkkenrullepapir for at absorbere det overskydende vand og derefter salt dem.

Kom masser af brødkrummer i en tallerken og før fisken igennem den, og vend dem på alle sider, så brødkrummerne fanger godt.

Pisk olie i en gryde.

Når det er varmt, tilsættes fiskestykkerne en ad gangen.

Steg på den ene side og derefter på den anden.

Tag fiskestykkerne en efter en ud og læg dem på en tallerken drysset med køkkenpapir for at absorbere overskydende olie.

Steg hvert stykke fisk færdig, og derefter kan du servere dem med en polenta- og hvidløgssauce.


Video: Sådan pandesteger du torsk eller andre torskefisk perfekt - hver gang! (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Tarn

    It's just incomparable :)

  2. Osaze

    Han afholder sig fra at kommentere.

  3. Dourg

    Du sagde det rigtigt :)

  4. Tyson

    Congratulations, this thought will come in handy.

  5. Webbe

    Du ligner eksperten)))



Skriv en besked