Nye opskrifter

Mexicansk Tofu Scramble Opskrift

Mexicansk Tofu Scramble Opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg er helt vild med en mexicansk scramble, men jeg ser aldrig ud til at kunne bruge en karton fuld af æg, før de går dårligt. Så i stedet er jeg begyndt at lave en meget sundere tofu -scramble, som får en lignende struktur som æggene og giver mig den krydrede start på min morgen, som jeg kan lide (og, bonus, går ikke så dårligt lige så hurtigt!).

Du kan servere denne scramble med en varm fuldkorns tortilla og lidt varm salsa (som vist på billedet) eller nyde den almindelig. Og i modsætning til en ægklatring kan du gemme disse rester til aftensmad og nyde med nogle sorte bønner og ris.

Klik her for at se 8 sunde morgenmadsmuligheder.

Ingredienser

  • En 14 ounce pakke med fast vandpakket tofu, skyllet og skåret i 1-tommer terninger
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • ½ gul løg, i tern
  • ½ rød peber, frøet og hakket
  • ½ gul peber, frøet og hakket
  • 1 lille courgette, skåret i tern
  • 1 spsk chilipulver
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk cayenne
  • 2 små tomater, skåret i tern
  • Salt og peber, efter smag

Rutevejledning

Brug enten dine hænder eller en gaffel til at smuldre tofuen lidt.

Varm olivenolien over medium varme i en stor stegepande, og svits hvidløg og løg i 3-5 minutter, indtil de er bløde. Tilsæt peberfrugter, courgette og krydderier og kog under omrøring ofte i 3-5 minutter, indtil grøntsagerne er møre. Tilsæt tomater og tofu og kog i yderligere 4-5 minutter, omrør ofte. (Det er færdigt, når tofuen er let stegt og brun.) Smag til med salt og peber og server.


Mexicansk Tofu Scramble

Tofu scramble er en af ​​mine foretrukne måltider nogensinde. Jeg kunne ærligt talt have det når som helst på dagen. Kombiner det med noget mexicansk flare, og vi har en win-win i min bog. Hvornår lyder mexicansk ikke godt?

Brug igen de grøntsager, du elsker. Jeg lavede dette som en enkelt -opskrift, men hvis du har brug for mere end en portion tofu, skal du med alle midler tilføje mere. Bare smag og juster krydderierne efter behov! Jeg elsker at toppe min med koriander, mikrogrøntsager, avocado og lime. SÅ GODT.

Alt du gør er at saute dine valgfrie grøntsager, tilføje tofu, røre det op, krydre, og du er færdig! Let peasy måltid, der fuldstændig tilfredsstiller!

Helt valgfrit, men anbefaler stærkt at have dette med nogle vafler, for .. hvad er morgenmad uden vafler! God fornøjelse!


Tofu Scramble – mexicansk stil (vegansk, glutenfri)


Jeg har hørt om folk, der laver tofu -scrambles til morgenmad eller som en side, og har aldrig indset, hvor enkel retten var at lave, før jeg selv prøvede den. Jeg brugte et tip fra en ven, der fortalte mig at fryse hele blokken tofu, inden jeg lavede scramble. Frysning af tofu ændrer dens konsistens og tekstur, hvilket gør den mere fast og tæt. Når den smuldrer, smager den fantastisk. Jeg har selv lavet denne opskrift, så du er velkommen til at tilføje yderligere grøntsager (f.eks. Svampe), saucer eller krydderurter. Denne opskrift er en mexicansk version af tofu scramble. Det smager fantastisk som tilbehør eller til morgenmad. Du kan også grille enten mel eller majs tortilla og bruge scramble som fyld. Hvis du bruger mel tortilla, anbefaler jeg stærkt ubehandlede mel tortillas fra Canasta, de smager så meget bedre end noget andet pakket tortilla mærke, jeg har smagt hidtil. Du kan finde disse ubehandlede mel tortillas hos Sprouts og Ralphs. Du kan også købe disse tortillaer direkte på webstedet Canasta Uncooked Mel Tortillas eller på amazon. Vær kreativ, da jeg er sikker på, at der er mange versioner af en tofu -scramble !!

Find ud af, hvad der gør denne særlige tofu -scramble anderledes end resten! Utrolig unik struktureret tofu kombineret med en mexicansk flare!

  • 14 oz. fast tofu
  • 1 grøn paprika, hakket
  • 1 rød peberfrugt, hakket
  • 1 lille hvidt eller rødløg, hakket
  • majskerner, frosne
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • tacokrydderi, se nedenfor for glutenfri version af denne ingrediens
  • varm sauce, jeg foretrækker Cholula Hot Sauce
  • basilikum eller koriander, hakket
  • salt
  • mel- eller majstortillas, valgfrit
  • madolie

Tilsæt 2 spsk olie i en wok eller stegepande og varm til medium.

Tilsæt hakket hvidløg, løg og rød/grøn paprika og svits ved medium/høj varme, indtil de er kogte. Tilsæt lidt salt og bland. Optø og tilsæt majs.

Du kan spise denne scramble alene eller grille tortilla og lave en wrap med denne scramble som fyld.

Mange butikskøbte tacokrydderier er ikke glutenfri. For en glutenfri version, i stedet for at bruge taco-krydderier, der er købt i butikken, skal du bruge en kombination af alle eller alle følgende krydderier: chilipulver, paprika, salt, løgpulver, spidskommen, cayennepeber, hvidløgspulver, malet oregano og sukker.


'Bacon og æg ' Tofu Scramble

Prøv denne krypterede tofuopskrift lavet med en vegetarisk baconerstatning og tofu tonet gul med næringsgær til en amerikansk spisestue-morgenmad. Tofu bacon og æg!


Mexicansk Tofu og Black Bean Scramble

Denne opskrift kommer til dig som en del af et sponsoreret partnerskab med Nasoya -produkter. Min krydrede og lækre mexicanske Tofu og Black Bean Scramble er spækket med så meget smag og protein fra planter. Det er som en fest i munden og en perfekt måde at fejre National Vegetarian Awareness Month. Jeg lover, du kommer aldrig til at savne kødet!

Jeg voksede helt op i en kød- og kartoffelfamilie. Gjorde du? Det er så sjovt at tænke på det nu, men tilbage på min dag stod min far af toget fra byen kl. 17.45 hver dag, så vi spiste altid som en familie klokken 18.00 skarpt. Aftensmad inkluderede altid et kød, ofte bøf, roastbeef eller en slags kyllingefad, der var lækker, fordi den svømmede i en fløde kylling eller champignonsuppe. Åh, vi havde også en salat eller grøntsag, men aldrig var de tallerkenens stjerne. Det handlede om kødet.

Spol fremad omkring 100 år (godt, måske 40+ år), og jeg kan ikke huske sidste gang jeg spiste bøf eller roastbeef. Nu er det af og til kylling og fisk og vegetariske måltider de andre 90% af tiden. Som diætist er jeg naturligvis klar over de sundhedsmæssige fordele ved at spise på denne måde og de miljømæssige fordele ved at opdrætte og spise mindre kød, men her er en stor bekendelse: Vegetariske måltider er SÅ. Meget. Lettere. Der er ingen optøning eller ventning på, at grillen bliver varm, eller at den skal tænde for ovnen, når den stadig er 98 grader ved aftensmad. #DesertLivingProblemer.

Hvis du er på hegnet om at indarbejde flere veggie -måltider i din uge, kan du læse mit indlæg om 5 grunde til at spise en plantebaseret kost. Jeg sværger, når du får et par hurtige og lette vegetarretter i baglommen, vil du aldrig savne kødet. Og forestil dig, hvor imponeret dine børn vil være, når du serverer dem en kreativ tofu- eller tempeh -ret, næste gang de kommer til middag. Jeg bruger Nasoya økologisk tofu i denne mexicanske Tofu Scramble, og det tager bogstaveligt talt 15 minutter at trække sammen og bare en hurtig saute. En anden bonus for mig er resterne – de smager endnu bedre den næste dag, og jeg får en nat fri fra madlavning.


Ingredienser

  • 4 bløde tacoskaller eller hårde tacoskaller
  • 2 spsk Achari Mayo
  • 100 gram cheddarost, strimlet (valgfrit)
  • 400 gram Tofu, smuldret
  • 1/2 kop sød majs
  • 1 tsk Tabasco Original - Varm Sauce
  • 1 spsk ekstra jomfru olivenolie Til pynten
  • 1 agurk, fint hakket
  • 1 tomat, fint hakket
  • 1 løg, fint hakket
  • Salt og peber, efter smag

Let mexicansk Tofu Scramble: Din perfekte morgenmadsret

Foretrækker du en salt til en sød morgenmad? Bland dine morgener sammen med denne enkle mexicansk-inspirerede tofu-scramble. Du starter din dag med et kvalitetsboost af protein, en række forskellige mikronæringsstoffer, masser af antioxidanter og et krydret spark. Hvem kan ikke lide lidt krydderi i deres morgenmåltid? Denne opskrift kan tilpasses helt - brug den til at bygge din perfekte morgenmad. Prøv at tilføje spinat eller grønkål til blandingen, top med næringsgær eller ost uden mælk, smid nogle sorte bønner i, eller pakk det i en burrito, når du går ud af døren. Mulighederne er uendelige. Vores favorit: morgenmad til middag!

Ingredienser til mexicansk Tofu Scramble

1 tsk olivenolie
1 pakke fast eller ekstra fast tofu
½ tsk gurkemeje
½ tsk spidskommen
½ tsk chilipulver
½ tsk hvidløgspulver
¼ kop koriander, hakket
1 jalapeño peber, stilk, frøet og hakket
8 cherrytomater, halveret

Madlavningsinstruktioner

1. Tør tofu tør og dæk til med et absorberende håndklæde. Læg en tung genstand (f.eks. En støbejernspande) ovenpå i ca. 10 minutter for at presse det overskydende vand ud.

2. Kombiner alle krydderier i en lille skål.

3. Varm olie op i en stor gryde, tilsæt jalapeños, og kog i 3 minutter. Tilsæt tomater og kog i yderligere 2 minutter.

4. Med en gaffel eller dine hænder brydes tofuen i små smuldrer.

5. Tilsæt tofu til den ene side af gryden og kog med grøntsagerne i cirka 5 minutter.

6. Tilsæt krydderier, rør rundt, og kog i yderligere 5 minutter.

7. Server med salsa, koriander, avocado eller toast.

Denne mexicanske tofu scramble-opskrift blev genudsendt med tilladelse fra The Nut-Free Vegan. Hvis du er en opskriftsudvikler, atlet eller bare er stolt over at være mælkefri, skal du tilmelde dig for at være en del af vores voksende team af go-getter-enkeltpersoner!


Sådan laver du denne tofu scramble opskrift

Hvis du er havnet her, er du sandsynligvis til tofu! Det er nok at sige, Alex og jeg var ikke tofu -fans indtil for ganske nylig. Vi spiser ikke meget af det, men vi elsker det på en vegansk banh mi eller marineret tofu i en forårsrulle -nudelskål (eller endda på pad Thai). For mange år siden var jeg på en konference, og da morgenmaden blev serveret, var jeg sammen med standard institutionelle æg glad for at se en vegansk morgenmadside: en tofu -scramble! Og det var faktisk meget lækkert. Efter den oplevelse havde jeg lyst til at lave min egen tofu scramble opskrift.

Konceptet med en tofu scramble opskrift kunne ikke være enklere: smuldr tofuen, og steg den derefter i en stegepande, der ligner røræg. Til vores tofu scramble opskrift har vi tilføjet frisk hvidløg, spidskommen og masser af salt og peber. På egen hånd har tofu bogstaveligt talt ingen smag, så den tigger om at blive forstærket. Tilføjelse af hvidløg og spidskommen bringer et super saltholdigt umami -element. Sørg for at salte din tofu scramble -opskrift godt: smag den for at sikre, at smagen dukker op!


Mexicansk stil Tofu Scramble: Opskriftsvideo

Dette er en hurtig og nem opskrift på en vegansk tofu-scramble i mexicansk stil og#8221, eller i det mindste er det, videoens skaber kalder det. Når jeg ser på ingredienserne, er det mere en international ret, ikke særlig mexicansk.

Lad os se, hvad der bruges i opskriften: Løg, tomat, grøn chili, hvidløgspulver, gurkemeje pulver (til farve), salt, sort peber og selvfølgelig tofu. Dette er de ingredienser, der sandsynligvis vil være i et køkken i næsten ethvert land.

Hvis du følger opskriften, får du en smag, som du kan relatere til. Og jeg tror, ​​du vil elske det. De almindelige ingredienser kombineret med opskriftens enkelhed giver dig en idiotsikker tofu -scramble.

Et par ting, der er værd at passe på:

  1. I denne opskrift tilsættes tofu, mens tomaterne stadig er fugtige. Selvom du koger tofuen i fem minutter som foreslået, vil vandet i tofuen ikke tørre helt ud, og derfor vil tofuen ikke helt absorbere smagen af ​​urter og krydderier. Det er ikke æg. Jeg vil foreslå at fjerne så meget vand som muligt fra tofuen på forhånd ved at lægge noget tungt på det i 30 minutter. Brug også kun fast eller ekstra fast tofu.
  2. Prøv at tilføje gurkemejepulver til løg og tomater, mens du sauterer dem. Ideen er at undgå den rå smag af gurkemejepulver, som du får, hvis du tilføjer det til sidst.

Alligevel er dette tofu -scramble -videoen på Youtube, som jeg bedst kunne lide. Sådan skal madlavning være – enkelt!

Læs venligst denne artikel for mere om tofu scramble: Tofu Scramble Without Nutritional Yeast


Mexicansk isof Tofu Scramble

Første gang jeg smagte en tofu -scramble, kunne jeg ikke tro, hvor lignede det æg. Lysegul (takket være et drys gurkemeje) og let og luftig i tekstur, krypteret tofu er det plantebaseret svar på røræg.

Ideen er enkel: først, dig trykke en blok ekstra fast tofu for at slippe af med overskydende fugt. Så er det dig smuldre det i små bidder, der ligner æg og sauter tofuen med uanset krydderier og tilføjelser tilføjer din smag.

I sig selv er tofu temmelig intetsigende, så jeg har en tendens til at bruge en hård hånd, når jeg krydrer den. Til denne mexicansk-inspirerede tofu-scramble starter jeg med at saute løg og peberfrugter, som giver grundsmagen. Derefter tilføjer jeg krydderier og koger dem kort, så de kan "blomstre" (dvs. frigive deres aromaer i den varme olie), før du tilføjer tofu. Jeg afslutter det hele med et klem lime, som samler alle smagene.

Scrambled tofu er et godt kar til at få nogle grøntsager i din morgenmad. Tilsæt gerne friske tomater, hakkede grøntsager eller endda svampe til dette.

En måde krypteret tofu har et ben op på røræg, er, at det holder dens tekstur rigtig godt, så det kan tilberedes på forhånd, gemt og genopvarmet. (I modsætning til røræg, som ret hurtigt bliver gummiagtig). Resterørret tofu kan være genopvarmes i mikrobølgeovnen eller på komfuret.

Jeg kan godt lide at spise denne mexicanske tofu -scramble med ristede kartofler sammen med avocado -toast eller pakket ind i varme majstortillas. Du kan også gøre det til en morgenmadsburrito, fyldt med brune ris, refried bønner og salsa.

hjerte solidt hjerte solidt ikon


Se videoen: Mexické ragú s křupavými tortillami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU (Kan 2022).