Nye opskrifter

Grillet brødsalat med sød peber og løg

Grillet brødsalat med sød peber og løg


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vores grillede version af panzanella kan prale af søde og sure smag og bliver endnu bedre, når den sidder.

Ingredienser

  • ¼ lille brød i landlig stil (ca. 6 oz.), Skorpe fjernet, brød revet i store stykker
  • 6 spsk olivenolie, delt
  • Kosher salt og friskkværnet sort peber
  • 2 store røde peberfrugter, halveret, ribben og frø fjernet
  • 2 små rødløg, skrællede, i kvarte, med lidt rod vedhæftet
  • 3 spsk Sherry eddike eller rødvineddike
  • ½ tsk paprika, gerne røget
  • 2 spsk groft hakket frisk purløg plus mere til servering

Opskriftsforberedelse

  • Forbered grillen til medium-høj varme. Kast brød med 2 spsk. olie i en medium skål; krydr med salt og peber. Kast paprika og løg med 2 spsk. olie; krydr med salt og peber.

  • Grill brød, drej lejlighedsvis til det er gyldenbrunt, 8-10 minutter. Overfør til en tallerken.

  • Grill grøntsager, vend ofte, til de er meget møre og forkullede på pletter, 8-10 minutter for peberfrugt og 10-12 minutter for løg; overførsel til et skærebræt.

  • Trim rodenden fra løg og separate lag. Overfør til en stor skål, tilsæt eddike og paprika, og smid til pelsen. Fjern så meget hud som muligt fra peberfrugter; kassere. Skær i 1½ ”strimler.

  • Tilsæt peberfrugter, grillet brød, 2 spsk. purløg og resterende 2 spsk. olie til skål med løg og kast til at kombinere; krydr med salt, peber og mere eddike, hvis det ønskes. Serveres toppet med mere purløg.

Ernæringsindhold

Kalorier (kcal) 302 Fedt (g) 21 Natrium (mg) 188 Kulhydrater (g) 25 Kostfibre (g) 3 Sukker i alt (g) 5 Protein (g) 3 Mættet fedt (g) 2 Kolesterol (mg) 0Anmeldelser afsnit

Grillet Panzanella -salat (brødsalat)

Grillet Panzanella Salat er lavet med sprødt brød og friske grøntsager og er en lækker vegetarisk opskrift til en sommeraften. Denne version indeholder grillede peberfrugter og løg, tomater, frisk basilikum, mozzarella og en skalotteløg rødvin vinaigrette.

Dette indlæg kan indeholde affiliate links. For mere information, se min tilknyttet oplysning.

En af mine yndlingsaktiviteter i sommeren 2020 har været at grille. At lave mad og nyde et måltid al fresco bliver virkelig meget mere glamourøst, når du arbejder hjemmefra og inde i dit hus hele dagen & hellipeveryday! Er du ikke enig ?!

Min fornyede interesse for at grille har også inspireret mig til at blive mere kreativ som kok. Jeg startede sæsonen med grillede fyldte svampe med Caprese salat, og nu rundede jeg den af ​​med en lignende, italiensk inspireret opskrift.

Hvis du ikke er fortrolig med panzanella, er det en salat, der traditionelt er lavet med brød, friske grøntsager som peberfrugter, agurker og tomater, urter og mozzarella. Jeg havde først denne lækre skabelse for flere år siden, men jeg vidste ikke, hvor perfekt den ville være for Veg World indtil denne sommer!

Jeg tror, ​​du vil elske kombinationen af ​​forkullede grøntsager kombineret med sprødt brød, ost og en smagfuld rødvinsdressing i denne grillede Panzanella -salat. Det er et let og enkelt måltid, der er ideelt til en augustaften.


Opskriftsoversigt

  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn paprika
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 ½ fed hvidløg, skåret i skiver
  • 1 spsk balsamico
  • ¼ kop ekstra jomfru olivenolie
  • ½ tsk hakket frisk basilikum
  • ½ tsk hakket frisk persille
  • salt og peber efter smag

Forvarm ovnen til 450 grader F (200 grader C). Læg hele den røde, grønne og gule peber i ovnen direkte på risten. Steg i cirka 15 minutter, vend om nødvendigt, til huden er godt svidd. Læg straks i en skål dækket med plastfolie eller i en papirpose, og lad den køle af.

Fjern skindet fra peberfrugterne ved at gnide med dine hænder, og skyl under koldt vand. Skær i halve, fjern stilk og frø, skær derefter i strimler.

Læg peberfrugter i en medium serveringsskål, og rør hvidløg, eddike, olie, basilikum, persille, salt og peber i.


For at lave en grillkurv med stanniol, skal du tage et stort stykke stanniol. Fold det halvt og fold derefter 1 tommer på alle sider for at lave kanterne. Brug en gaffel til at stikke huller i bunden af ​​stanniolen for at skabe ventilationsåbninger. Læg grøntsagerne på stanniol og læg dem direkte på grillristene.

Du kan også grille grøntsagerne direkte på grillen, hvis det ønskes. Skær løgene i store runde skiver for at forhindre dem i at falde gennem ristene.

Kombiner denne alsidige sideret med en række forskellige måltider. Vi elsker at servere denne nemme grillede sideret med nogle af vores yndlingsopskrifter.


  • 2 store peberfrugter, frøet og skåret i kvarte
  • 2 store rødløg, skåret i tern
  • 3 fed hvidløg, revet, delt
  • 1 tsk stødt fennikelfrø
  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie, delt
  • 1 pund søde eller varme italienske pølseforbindelser
  • 1 flok spidskål, trimmet
  • ¼ kop hakket frisk persille plus mere til pynt
  • 1 spsk hakket frisk estragon plus mere til pynt
  • 1 spsk rødvineddike
  • Knivspids salt

Forvarm grillen til mellemhøj.

Kast peberfrugter, løg, halvdelen af ​​hvidløg og fennikelfrø med 1 spsk olie i en stor skål.

Smør grillristen med olie. Grill peberfrugter og løg, pølse og spidskål, vende lejlighedsvis, indtil grøntsagerne er møre og let forkullede og et øjeblikkeligt aflæst termometer indsat i pølsen registrerer 165 ° F, ca. 4 minutter for spidskålene, 8 minutter for pølsen og 10 til 12 minutter for peberfrugt og løg. Overfør til et rent skærebræt. Skær grøntsager og pølser i stykker på 2 tommer.

Pisk de resterende 1 spsk olie og hvidløg med persille, estragon, eddike og salt i en medium skål. Tilsæt grøntsagerne, og rør dem til pelsen. Server grøntsagerne med pølsen, toppet med mere persille og estragon, hvis det ønskes.


Opskrifter

Tak til Greensbury Market for den kylling, der inspirerede denne opskrift

Ingredienser

  • 1 lb. Udbenede kyllingebryst
  • 2-3 skiver naanbrød
  • 2 spsk mayonnaise eller almindelig græsk yoghurt
  • ½ lille rødløg, hakket
  • 2 grønne løg, hakket
  • ½ lille rød og grøn peberfrugt eller 2 hele mini rød og grøn sød peberfrugt, hakket
  • ⅓ kop hakket frisk selleri
  • Forårsmix eller andre møre salatgrøntsager
  • Malet sort peber
  • Groft salt

Instruktioner

Indstil EGG til direkte tilberedning uden convEGGtor på 250 ° F/121 ° C med et støbejernsrist.

Krydr kyllingebrystene med grøn karrygnid, pensl let med olivenolie. Placer direkte på støbejernsgitteret, og ryg i 45 minutter, eller indtil den indre temperatur når 165 ° F. Fjern fra EGG og lad hvile. Pensl naanbrød med olivenolie og grill.

Skær de røget kyllingebryst i mundrette stykker og bland med mayonnaise eller græsk yoghurt, rødløg, grønne løg, rød og grøn paprika, selleri, salt og peber. Kombiner blandingen godt og server over blandet grønt. Salt og peber efter smag.

Hjemmelavede grønne karry Rub Ingredienser

  • Groft salt efter smag
  • 1 tsk stødt korianderfrø
  • 1½ tsk spidskommen
  • 1 spsk kursus sort peber
  • ½ tsk kværnet ingefær
  • 1 spsk tørret basilikum
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk tørret limeskal
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk - eller efter smag, varm rød chili, knuste røde peberflager cayenne eller thailandske bird chili pulver
  • Olivenolie til at pensle på kylling

Hjemmelavet Green Curry Rub Instruktioner

Til den grønne karrygnidning blandes alle ingredienserne sammen i en lille skål. Du kan gøre dette så krydret som du ønsker ved at tilføje mere chilipulver og eller knuste røde peberflager.


Grillet sød peber og løg

Grilling af grøntsager som peberfrugt og løg karameliserer det naturlige sukker og får den bedste smag.

Udbytte: Serverer 4

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Ingredienser:

3 søde peberfrugter
2 mellemstore løg
4 spiseskefulde Olive OIl
Salt peber
2 hvidløgsfedd, skrællet og tyndt skåret
1/4 kop groft hakket frisk persille

Rutevejledning:

Tænd din grill, og bring kullene til medium høj varme.
Tag peberfrugterne i kerne, kassér frøene og membranerne og skær dem i kvarte på langs.
Skær enderne af løget af, skræl og skær i fire skiver på tværs.
Brug metalspyd, og skub dem gennem hver skive løg for at sikre løgene til grillen.
Grill både løg og peberfrugter, indtil de er bløde og let forkullede.
Skær peberfrugterne i strimler på 1 tommer og kom det i en skål med løg, olivenolie, salt, peber og persille.
Serveres varm eller ved stuetemperatur.


I dag deler jeg min favorit kombination af marokkanske grillede fødevarer: oksekebab og grillet tomat og grøn pebersalat, også kendt i Marokko som chlada mechouia. Og hvis du ikke har en grill, betyder det ikke, at du ikke kan have grillet mad. Du kan bare gøre som mig og bruge en grillpande, fordi vi kærlighed grillet mad.

Denne opskrift på kebab fra oksekød er meget enkel og let at tilberede, jo længere tid du lader kødet marinere, jo blødere og mere smagfuldt bliver kødet. Rødløgene er hovedsageligt til stede i denne opskrift, så kødet kan absorbere deres smag og juice. Det er en af ​​de opskrifter, der kræver nogle få ingredienser, men stadig kommer ud pakket med smag.

Chlada mechouia er en salat, vi laver i Marokko som tilbehør ved siden af ​​grillede madvarer og undertiden tagines. Den er lavet af meget enkle ingredienser (tomater, grøn peberfrugter, olivenolie og salt), der en gang grillet og blandet sammen skaber en fløjlsagtig, smagfuld og røgfyldt salat. Den bedste måde at nyde salaten på er med sprødt brød. Min yndlings ting at gøre, så snart salaten er klar, er at dyppe brødet i salaten, det er sååå godt, jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive det, jeg tror, ​​du bliver nødt til at se det selv.

Jeg elsker kombinationen af ​​disse to opskrifter, jeg synes den er meget frisk og harmonisk velsmagende. Jeg anbefaler at nyde det med brød, men couscous og brune ris vil også fungere. God fornøjelse!


Smelt smør i en stor gryde. Tilsæt rød og grøn peberfrugt og løg sauteres i 3 til 4 minutter, eller indtil løget er gennemsigtigt.

Tilsæt de friske eller frosne optøede majskerner, salt og formalet sort peber.

Kog under omrøring i 3 minutter, rør frisk hakket persille i.

Opskriftsvarianter

  • Tilsæt en spiseskefuld eller to jalapeno peber eller en anden varm chilipeber til stegepanden med løg og paprika.
  • Udskift cirka halvdelen af ​​peberfrugten med mild chili peber, f.eks. Anaheim.
  • Prøv denne stegepandefrit majsopskrift.

Fiona Becketts drikke anbefalinger

I disse dage handler griller mindre om kødet og mere om salater og sider. Så tag din cue fra stilen og oprindelsen til det, du serverer. Med lyse asiatiske smag som Yotams agurk og kålretter ville jeg gå til en australsk eller tysk riesling, som f.eks. Wageck Fundament Green Label Riesling 2016 (£ 10,50 Oddbins 12% abv), fra Pfalz. Salsa verde peger på en sprød italiensk hvid som f.eks Morrisons The Best Verdicchio 2016 (6,25 £ 13% abv), som også ville gøre plet for løgene med fetayoghurt, selvom jeg med det ville blive fristet af en græsk assyrtiko som 2015/16 Hatzidakis Assyrtiko fra Santorini (13,99 £ Waitrose 13,5% abv).

Denne artikel indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at vi kan tjene en lille provision, hvis en læser klikker igennem og foretager et køb. Al vores journalistik er uafhængig og påvirkes på ingen måde af nogen annoncør eller kommercielt initiativ. Ved at klikke på et tilknyttet link accepterer du, at der vil blive indstillet tredjepartscookies. Mere information.


Se videoen: Cesarova salata od jaja, kruha i cikorije - Fini Recepti by Crochef (Kan 2022).