Nye opskrifter

Græskar bruschetta

Græskar bruschetta


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zucchini -bruschettas er fede forretter med fulde aromaer. Du kan servere dem til morgenmad ved bordet sammen med gæsterne. Da de ikke indeholder nogen kilde til animalsk fedt, kan de også serveres på tom mave.

  • Til 7 portioner har du brug for:
  • 1 lille courgette,
  • salt,
  • friskmalet sort peber,
  • lidt olivenolie,
  • 1 fed hvidløg
  • 7 skiver sortbrød, skiverne skal være mindre.

Portioner: 7

Forberedelsestid: mindre end 30 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Græskarbruschetta:

Hvidløg rengøres, og brødskiverne smøres med en hvalp. Smør brødet med olivenolie. Resten af ​​hvidløgsfeddene skæres i små stykker og lægges på brødskiver.

Zucchinien vaskes. Skær i tynde skiver. Læg skiverne på brødet.


Drys med salt og peber, og kom derefter i den forvarmede ovn. Lad i ovnen i cirka 30 minutter.

God appetit!



Skiverne af brød steges i brødristeren. Når de stadig er varme, smøres hver skive med lidt olivenolie. Gnid med et fed hvidløg hver.
Kog tomaterne i lidt saltet vand, indtil skrællen kommer af. Hak fint og kog med 2 spsk olivenolie. Tilsæt salt og peber efter smag. For duften kan du lægge et par basilikumtråde.

Skær zucchinien i 1 cm skiver og steg på grillen. Svampene skæres i stilke og grilles på grillen med paprika. Det indtages som sådan. De er en glimrende forret.


Græskar bruschetta

EN opskrift af brathed med courgette fra: olie, courgette, tør hvidvin, tomatpuré, oliven, bønner, rosmarin, smør, hvidløg, persille, brødkrummer, salt og peber.

Ingrediens:

  • 10 ml olie
  • 3 terninger zucchini
  • 150 ml tør hvidvin
  • 600 g tomatpuré
  • 150 g frøfrie oliven
  • 800 g dåsebønner
  • 20 g friskhakket rosmarin
  • 50 g smør
  • 2 fed presset hvidløg
  • 20 g friskhakket persille
  • 1 baguettebrød skåret i tykke skiver
  • salt
  • peber

Fremstillingsmetode:

Forvarm ovnen til fjerde trin (180 ° C). Varm olien op i en gryde, tilsæt zucchini og kog i 10 minutter ved medium varme, indtil den er blød. Tilsæt vinen, tænd for høj varme og lad zucchinien simre i yderligere 2 minutter, indtil væsken er reduceret til det halve.

Tilsæt tomatpuré, oliven, bønner og rosmarin. Kog blandingen ved svag varme i 5 minutter. Tilsæt derefter salt og peber.

Bland smørret med hvidløg og persille i en skål. Smør brødskiverne med denne blanding. Arranger buketterne over bønnerne. Sæt gryden i ovnen i 10 minutter, indtil bruschetterne fanger skorpen.


Grillet courgette - marineret version

Ingrediens:

græskar (i ønsket mængde)
en dressing eller en vinaigrette tilberedt af rødvin, lidt olivenolie og andre krydderurter
rosmarin / hvidløg

Vask og tør courgette. Skær i skiver langs grøntsagen eller i skiver - som du foretrækker det og lad dem ligge på et køkkenrulle.

Brug en gaffel til at lave huller i hver skive. Hæld rødvinsvinaigrette over courgette og lad det marinere (f.eks. Hvor længe bøffen er kogt - tilbered disse grillet græskar i sidste ende, fordi de hurtigt er klar).

Læg dem på grillen ikke for varme til at fange de appetitlige spor af grillen. Smag til med rosmarin eller hvidløg og lad det stege til det er blødt. Du kan hælde lidt mere vinaigrette på dem, når de er kogte.

Du kan smage til med citronsaft og derefter drysse peber til en anden smag. Lad din fantasi løbe vild!


De enkleste opskrifter med græskar

Kaloriefattige, med en vidunderlig smag, kan græskar let omdannes til supper og boller, kan fyldes eller bruges som topping. Her er nogle opskrifter, der er værd at prøve!

Græskar flødesuppe

Til flødeopskriften har du brug for følgende ingredienser: 500 g græskar, 1-2 store kartofler, et stort løg, 2 fed hvidløg, 2-3 spsk olie, salt, peber, 750 ml kylling- eller grøntsagssuppe, 150 ml flydende fløde og et par kviste persille.

Tilberedning: Rengør først løg og hvidløg og skæres i små stykker, og kartofler og courgette renses og skæres i tern. Varm olien op i en gryde og steg løget. Når det har fået lidt farve, tilsættes hvidløg og koges lidt længere, og derefter tilsættes græskar og kartoffelterninger. Efter cirka to minutter tilsættes suppen og koges til grøntsagerne er bløde, og blandes derefter med en blender. Smag til og tilsæt fløde. Sæt det på ilden for at koge et par mere og server med persille.

Zucchini frikadeller

Zucchini frikadeller er meget populære om sommeren, da de er velsmagende og lette at tilberede. Ingredienser: to store græskar, en gulerod, et løg, et par fed hvidløg, en flok dild og 150 gram gedeost, to spiseskefulde brødkrummer, salt og to æg.

Forberedelse: Vask græskarerne godt, og skræl dem, læg dem derefter på et stort rivejern og drys med salt. Lad dem stå i cirka 15 minutter, pres dem derefter godt og kom dem i en skål. Tilsæt derefter finthakket løg, knust hvidløg, revet gulerod, ost, salt, peber og æg. Vi binder sammensætningen med brødkrummer og danner frikadellerne. Vi placerer dem på bagepladen og sætter dem i ovnen i cirka 20 minutter, efter et stykke tid vender vi dem på den anden side, og maden er klar. God appetit!


Bruschettas med grøntsager og chili

"Denne ret er fantastisk til grilldage."

Skær aubergine og courgette i halve og grill dem, til de er gyldne.

Pak dem derefter separat ind i to aluminiumsfolie med lidt olivenolie, en halv citronsaft og lidt persille. Læg dem på kolde kul, helt dækket med brændende kul. Lad dem sidde i 20 minutter. Alternativt kan du tilberede dem i ovnen ved 200 ° C i yderligere 20 minutter, indtil de er bløde.

Prik imens den varme peber over det hele med en kniv og grill den på alle sider. Pak det ind i plastfolie og opbevar det på den måde, indtil det er afkølet. Når det er helt koldt, skræl det, fjern frøene og skær det i små stykker.

Pak grøntsagerne ud, og læg dem på et skærebræt. Fjern auberginestammen og skræl, fjern zucchiniens kanter og hak fint. Kom dem i en skål og kom olien og resten af ​​citronsaften ovenpå.

Tilsæt hvidløg, varm peber og mynte. Rør rundt og krydr om nødvendigt.

Steg brødskiverne let, og gnid derefter de resterende hvidløgshalvdele. Drys derefter med olie og kom grøntsagsblandingen ovenpå. Drys derefter lidt mere varm peber og mynte.

Ved at aktivere og bruge kommentarplatformen accepterer du, at dine personoplysninger vil blive behandlet af PRO TV S.R.L. og Facebook -virksomheder i henhold til PRO TV Privacy Policy, henholdsvis Facebook Data Policy.

Ved at trykke på knappen herunder repræsenterer du din accept til KOMMENTARPLATFORMENS BETINGELSER OG BETINGELSER.


5 lækre kostopskrifter med græskar

Hemmeligheden ved et effektivt vægttabsprogram er at oprette kaloriefattige daglige menuer, der indeholder sunde og velsmagende retter. Mad skal være en kilde til næringsstoffer, men også til glæde. At nære både vores krop og vores psyke. Når denne betingelse er opfyldt, bliver vejen til drømmesilhuetten meget lettere ...

Hvis du har besluttet at tynde din figur, skal du stole på courgetten med tillid til din indsats. Det er en kaloriefattig grøntsag -cirka 16 kcal / 100 g -, rig på vand og kostfibre, meget alsidig. Det kan tilberedes på alle mulige måder, hvilket er en stor fordel, da variation er et andet følsomt punkt i kosten. Græskar viser sig at være en god allieret i kampen mod ekstra kilo, og fordi de fungerer som:

Vanddrivende: dets betydelige indhold af kalium, C -vitamin og fiber gør det til et glimrende middel mod væskeophobning.

Antioxidant: 100 g rå zucchini giver næsten 22% af den anbefalede daglige mængde (RDA) af vitamin C, anerkendt for sin ekstraordinære evne til at neutralisere frie radikaler og beskyttelse mod oxidativt stress.

Mineralizer: giver betydelige mængder fosfor (godt for knoglesundheden), kobber (godt for hæmoglobin og kollagensyntese) og magnesium (vigtigt for immunitet og nervøs balance).

Her er nogle enkle opskrifter med courgette og squash, som vil forkæle dine smagsløg.


5 opskrifter, hvorefter du vil blive forelsket i græskar!

Hvis du endnu ikke er græskarelsker, betyder det, at du ikke har prøvet alle opskrifterne. Her er det rigtige tidspunkt for disse opskrifter. Hvis du ikke ved, hvordan du tilbereder denne grøntsag hurtigt og velsmagende, så læs artiklen herunder.

1.Græskar zacusca - en opskrift til folk, der ikke kan lide at sidde længe foran komfuret, bare vaske og skære grøntsagerne, og bland dem derefter med blenderen. Zacusca er meget velsmagende og praktisk talt kost, fordi den indeholder meget lidt olie.

INGREDIENS:

FORBEREDELSE:

1. Vask grøntsagerne, skræl dem, dem de har brug for, og skær dem som du ønsker. Hvis græskarene er møre, skal du forberede dem i deres skind. Kom alle grøntsagerne i en skål, krydr med salt og peber, tilsæt derefter olie.

2. Bland godt og kom grøntsagerne i ærmet.

3. Lav et par stik med nålen og sæt grøntsagerne i ovnen i 60-70 minutter ved en temperatur på 180 ° C.

4. Fjern grøntsagerne fra ovnen, afdryp saften, så zacuscaen ikke er for flydende, og før dem gennem blenderen.

5. Få cirka 700 gram zacusca, du kan opbevare det i køleskabet i op til 1 uge. Du kan tilberede denne zacusca selv om vinteren fra frosne grøntsager.

2. Græskarpudding med hakket kylling - en opskrift, som jeg anbefaler, og jeg insisterer endda på at prøve.

INGREDIENS:

-500 gr hakket kylling

-2 tsk fermenteret fløde

-1 tsk granuleret hvidløg

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Læg zucchini gennem et stort rivejern, tilsæt salt, rør rundt og lad det stå i 10 minutter.

2. Skær peberfrugt, løg og dild i små stykker.

3. Tilsæt salt, peber og hvidløg til hakket kød.

4. Tilsæt løg og bland.

5. Hæld zucchinisaften fra.

6. Bland hakket kød med græskar, peberfrugt, dild og æg.

7. Overfør sammensætningen til den olierede bageform, tilsæt fløde og bag budding i 35 minutter ved 180 ° C.

8. Drys budden med ost og sæt den tilbage i ovnen i yderligere 10-15 minutter.

9. Den serveres varm, men kold er den lige så velsmagende. Prøv det, det er meget sart, saftigt og velsmagende.

3.Den hurtigste græskar snack - i de øjeblikke, hvor gæsterne allerede har sat sig ved bordet, og hovedretten stadig bager. Jeg elsker opskrifter, når du ikke skal tænde ovnen eller stege noget. Du kan bage græskar med mayonnaise eller fløde, salt og smør, men de lækreste er med ost.

INGREDIENS:

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Skær zucchinien i skiver.

2. Læg grøntsagen på en tallerken og bag den i mikrobølgeovnen i 1 minut ved maksimal effekt, 800W.

3. Tilsæt ost og salt, hvis osten ikke er salt.

4. Indstil ovnen i yderligere 1,5-3 minutter.

4.Græskar marineret uden sterilisering & # 8211 holder sig meget godt, selv ved stuetemperatur.

INGREDIENSER (til 3 1l krukker):

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Vask courgetterne, og skær dem derefter i runder.

2. I bunden af ​​de steriliserede krukker sættes dild, hvidløg, 2 fed og 20 sorte peberkorn.

3.Læg græskarskiverne, 1 laurbærblad og lidt mere hvidløg.

4. Hæld kogende vand, og lad grøntsagerne stå i 10 minutter.

5. Hæld vandet fra, og hæld kogende vand endnu en gang.

6. Imens klargøres saltlage. Tilsæt salt, sukker og eddike til vandet. Bring saltlage i kog.

7. Hæld vandet fra glassene og hæld den kogende saltlage.

8. Luk glassene tæt, vend dem på hovedet og dæk dem til med et varmt tæppe, lad dem køle af.

5.Græskar zacusca til vinteren - Simpelthen lækkert. Det er meget gode stykker, men du kan også passere det med blenderen.

INGREDIENS:

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Læg zucchinien gennem kødkværnen og sil dem gennem en sigte.

2.Sæt løg og gulerod også gennem hakkemaskinen separat.

3. Hæld olien i en tykbundet gryde, tilsæt derefter de givne tomater gennem et stort rivejern, salt og sukker. Kog blandingen ved svag varme i cirka 10 minutter.

4. Tilsæt guleroden og kog sammensætningen i yderligere 10 minutter ved medium varme.

5. Kog det derefter i 10 minutter med løg.

6. Til sidst tilsættes courgette, blandes og koges zacusca i 30 minutter under et halvt åbent låg, under regelmæssig omrøring.

7. Tilsæt eddike og varm peber, kog derefter i yderligere 10 minutter.

8. Fordel zacuscaen i steriliserede krukker.

9. Luk glassene tæt, vend dem på hovedet, dæk dem til med et varmt tæppe og lad dem køle helt af.


Ris med grøntsager & # 8211 Den bedste grøntsagspilaf, jeg nogensinde har spist

Pilaful er en fastemad, der tilberedes hurtigt og kan være meget velsmagende. Selvom det er ved at faste, betyder det ikke, at det ikke kan have et væld af lækre smag. Sådan laver du en klosterfast:

INGREDIENSER

1 kop ris
2 kopper vand
1 mellemstort løg
1 gulerod
1 mellemstor tomat
1 skive selleri
50 g skiver svampe
1 peberfrugt
1 fed hvidløg
2 spsk vegetabilsk olie
1/2 skiver zucchini (valgfrit)
salt og peber efter smag

FORBEREDELSESMÅDE

Skær alle grøntsagerne i stykker. Vask risene.

I gryden, hvor du tilbereder munkens pilaf, hælder du olien, og steger derefter løg, peberfrugt og hvidløg, hvis du lægger det. Efter to minutter tilsættes resten af ​​grøntsagerne og derefter krydderierne.

Tilsæt de vaskede ris over grøntsagerne, og svits det lidt, under konstant omrøring i 2-3 minutter.

Hæld vand over alle ingredienserne og lad gryden stå ved svag varme i 30-40 minutter - til risene er helt bløde, men ikke grød.



Kommentarer:

  1. Rushkin

    Beklager, at jeg ikke kan deltage i diskussionen lige nu - der er ingen fritid. But I'll be free - I will definitely write what I think on this issue.

  2. Raleich

    Kan ikke skrive: disken er fuld (R) over, (F) format, (Z) vundet # 911?

  3. Jayson

    I den er der noget. Mange tak for forklaringen, nu vil jeg ikke indrømme en sådan fejl.



Skriv en besked