Nye opskrifter

Sauterede kyllingekoteletter med asparges, forårsløg og persille-Estragon Gremolata-opskrift

Sauterede kyllingekoteletter med asparges, forårsløg og persille-Estragon Gremolata-opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 1/4 kop finthakket frisk italiensk persille
  • 1 spsk finhakket frisk estragon
  • 1 spsk hakket skalotteløg
  • 2 tsk fintrevet appelsinskal
  • 1/2 tsk fintrevet citronskal
  • 1/4 tsk (knappe) safran tråde
  • 12 kyllingekoteletter (1/4 til 1/2 tommer tykke; ca. 2 pund)
  • 2 spsk (eller mere) ekstra jomfru olivenolie, delt
  • 3/4 pund forårsløg eller grønne løg (mørkegrønne dele kasseres); hvide dele skåret i 1/4-inch-tykke skiver, lysegrønne dele skåret i 1/2-inch-tykke skiver (knappe 2 kopper)
  • 1 1/2 pund slanke asparges, toppe skåret i stykker på 3 tommer, stilke skåret i stykker på 1/2 tommer
  • 3/4 kop saltfattig kylling bouillon
  • 2 spsk creme fraiche eller tyk piskefløde

Opskriftsforberedelse

  • Bland de første 5 ingredienser i en lille skål; dæk gremolata og sæt til side. Varm tunge stor stegepande over medium-høj varme. Tilsæt safran og rør indtil lidt mørkere, cirka 30 sekunder. Overfør til en anden lille skål; afkøl og smuldr safran. GØR FREM Gremolata og safran kan laves 2 timer i forvejen. Lad stå ved stuetemperatur.

  • Drys kyllingen let med groft salt og peber. Opvarm 1 spsk olie i stor stor stegepande over medium høj varme. Arbejde i partier og tilføje mere olie efter behov, kog kylling, indtil den er let brunet og lige gennemstegt, cirka 2 minutter pr. Side. Anret kylling på fad; telt med folie.

  • Tilsæt 1 spsk olie og smør til samme stegepande. Tilsæt hvide og grønne dele af løg og sauter indtil det begynder at blive blødt, cirka 4 minutter. Tilsæt asparges. Drys safran over grøntsager. Drys med groft salt og peber og svits 1 minut. Tilsæt bouillon, reducer varmen til medium og lad det simre uden låg, indtil grøntsagerne er møre og bouillon reducerer og tykner til glasur, cirka 5 minutter. Rør crème fraîche og gremolata i. Smag til med salt og peber. Overfør grøntsagerne til en tallerken med en hulske, arranger rundt om kyllingen. Dryp sauce over kylling og server.

Anmeldelser afsnit


Se videoen: Kyllingebryst fyldt med citronpersillehvidløg - Kyllingeroulade: Rollè di pollo - Opskrift #189 (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Bagrel

    På dit sted ville det være det modsatte.

  2. Pereteanu

    Du har ramt plet. Jeg kan godt lide denne idé, jeg er fuldstændig enig med dig.

  3. Grotaxe

    Du sagde det rigtigt :)

  4. Walcot

    Tillykke, denne strålende idé bare indgraveret

  5. Arwin

    Godt spørgsmål



Skriv en besked