Nye opskrifter

Kartoffel- og courgettefrikadeller

Kartoffel- og courgettefrikadeller


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Opskrift Kartoffel- og courgettefrikadeller ved af 16-05-2014 [Opdateret den 21-12-2018]

Disse frikadeller af kartoffel og courgette er lette, gode og velsmagende, du kan bage dem eller stege dem på en pande, og dine børn vil sikkert også kunne lide dem. Jeg arbejder virkelig i år på at forberede lette opskrifter, som Ivano kan lide, så han ikke føler vægten af ​​kosten, og heldigvis lykkes det uden for megen indsats. Hvis du vil gøre frikadellerne endnu lettere, kan du undlade osten, dejen er allerede meget velsmagende og vil gøre det meget godt alligevel, prøv opskriften, og så fortæl mig det;) Piger i morges er jeg bogstaveligt talt nedsænket af kortene Blandt tøser, 770'erne og cv'er til valg af personale ved jeg ikke rigtig, hvordan jeg skal frigøre mig, heldigvis kom min superfarfar til undsætning for at bringe Elisa med ham, hellige bedsteforældre. Så jeg fordyber mig igen i arbejde i håb om at overleve denne dag, bækken: *

Metode

Sådan laver du kartoffel- og courgettefrikadeller

Kog kartoflerne og kog dem derefter i kogende vand i 40 minutter.

Vask, skræl og rist courgetterne med et rivejern med store huller og kom dem i en skål.

Når de er kogte, mos kartoflerne i kartoffelmaskeren og tilsæt dem til skålen med courgetterne.

Tilsæt mynte, parmesanost, et æg, salt og peber.

Bland blandingen godt.

Form til frikadeller, flad dem og tilsæt små stykker caciotta indeni.

Luk tæt, og kom dem derefter i brødkrummer.

Læg frikadellerne på en bageplade med en skvæt olie og et fed hvidløg.

Bag kartoffel- og courgettefrikadellerne i ovnen ved 200 ° C i 20 minutter.

Serveres varmt.


Kartoffel- og courgettefrikadeller - Opskrifter

Det zucchini og mozzarella kugler de er en velsmagende vegetarisk forret. De er ideelle til at servere på en picnic eller endda som en aperitif: i dette tilfælde gør dem til en lidt mindre størrelse. For deres succes skal courgetterne presses godt.

6 personer

  • 500 g godt vasket courgette
  • 100 g finthakket fior di latte mozzarella
  • 2 spsk hakket persille og mynte
  • 1 æg
  • salt og peber
  • 1 spsk brødkrummer
  • Mel
  • stege olie

Riv courgetterne med et rivejern med store huller, tilsæt salt og lad dem dryppe af i en halv time i et dørslag.
Efter denne tid skal du overføre dem til en ren klud, klemme dem godt ved at vride kluden kraftigt for at dræne alt vandet og blande dem godt med alle de andre ingredienser, mel udeladt. Det må være en temmelig kompakt forbindelse. Hvis det er for blødt, tilsættes flere brødkrummer.
Smag til med salt og peber, og brug dine hænder til at danne frikadeller så store som en valnød, mos dem lidt, kom dem hurtigt i melet og steg dem i en gryde med to fingre varm olie og vend dem halvvejs igennem tilberedningen.
Når de er gyldenbrune, overføres dem til absorberende papir til stegt mad for at fjerne overskydende olie og serveres med det samme.


Zucchini og kartofler

Skær løget i skiver, der ikke er for tynde og brune i ekstra jomfru olivenolie.

Tilsæt kartoflerne skåret i små stykker, lad dem brune i 6-7 minutter og deglasér med 2 fingre hvidvin, krydr med salt.

Tilsæt nu courgetterne, der er skåret i stykker på cirka 3 cm og derefter delt i to, lad dem brune i 5 minutter.

Vask og hak basilikum, hak endda 1/2 møtrik og kom i gryden.

Tilsæt også 3 spiseskefulde sauce (selv allerede kogte) og chili efter smag.

Rør rundt, tilsæt 1/2 kop varmt vand og kog over medium varme, dækket.

Tilsæt mere vand under tilberedningen efter behov, lad det koge i cirka 20 minutter.

Efter denne tid tager du en mindre gryde, hæld en tredjedel af grøntsagerne med lidt bund, og lad det koge.

Smag til med salt, tilsæt lidt peber og en skvæt olie.

I mellemtiden fortsætter resten af ​​grøntsagerne med at koge uden låg på en sådan måde, at det tørrer madlavningssaften, og hvis du lader det stå på høj varme i 2-3 minutter uden at vende, skaber det også en dejlig velsmagende skorpe.


Ingredienser

Vask skrællen godt nogle kartofler.

Læg kartoflerne med skræl dækket af koldt vand, tænd for induktionsplade og kog dem til 10/15 minutter alt efter størrelsen på kartoflerne.

Når kartoflerne er helt kogte og bløde ved at stikke dem med en gaffel, skal du fjerne dem fra vandet og lægge dem i kartoffelmaskeren, mens de stadig er varme (mos dem med skindet, og det forbliver inde i kartoffelmaskeren).

Put den kartoffelmos i en skål med melet, revet parmesan, en knivspids salt og et helt æg og bland godt med en ske for at blande alle ingredienserne.

Vask og tør courgetterne, fjern enderne og riv dem stadig rå.

Klem courgetterne meget godt for at fjerne alt vegetationens vand.

Kom den revne courgette sammen med de andre ingredienser i skålen og bland godt.

Form mange bolde og kom dem alle sammen brødkrummer.

Lad det varme op jordnøddeolie i en høj gryde med smalle kanter, og når det er varmt, steges to eller tre frikadeller ad gangen og dyppes dem forsigtigt.

Steg frikadellerne kartofler og courgetter i 5/8 minutter til de er gyldne og sprøde på overfladen.

Hæld kartoffel- og courgettefrikadellerne på absorberende papir og server dem varme eller kolde.

VARIANTER OG RÅD

Du kan også tilføje terninger af kogt skinke eller speck indeni.

Du kan også lave frikadeller BAGES i 20 minutter ved 200 ° men de vil sætte sig lidt ned og komme mindre runde ud end stegt.

For at kontrollere temperaturen på olien skal du bare dyppe en tandstikker, hvis den begynder at boble, er olien klar til stegning.

Steg altid i rigeligt olie, jo mere vil du bruge e jo mindre vil de absorbere dine fødevarer.

Hvis du kunne lide denne opskrift, er du måske også interesseret i den BAGEDE ZUCCHINI- OG RICOTTA -KØDEBOLLER eller BAGEDE ZUCCHINI SFORMATO eller endda POTATOFRITTERS.


Kartoffelkugler med ricotta og courgetter i ovnen

Kartoffelkugler med ricotta og courgetter i ovnen

En enkel og velsmagende anden ret, fremragende til frokost eller middag, også perfekt til at tage med ricotta kartoffelkugler og courgetter er lækre og børn kan også lide dem, tilberedt i ovnen er de tydeligvis lettere, i en gryde lidt mere smagfuld, så jeg overlader beslutningen til dig

Opskriften på ricotta og zucchini kartoffelfrikadeller er fremragende, de er meget bløde, lette og gode, de smelter i munden, en sand fornøjelse og med få ingredienser kan du tilberede en velsmagende anden ret med lidt perfekt også som fingermad til fester og buffeter, en pull den anden, med et blødt og cremet hjerte, der overvælder for hver bid!

Følg mig i køkkenet i dag er der ricotta kartoffelkugler og bagt courgette, hvis du vil have dem lettere eller i en gryde


Kartoffel- og courgettefrikadeller - Opskrifter


Disse, efter aubergine, er mine yndlingsfrikadeller.

Metode:
1) Jeg kogte kartoflerne, skrællede og mosede dem.
2) Jeg tilføjede en courgette skåret i julienne strimler, lidt revet ost, æg, salt, chili, persille, brødkrummer til fast.
3) Jeg gav den en flad form
4) Og jeg passerede frikadellerne i meget lidt mel
5) På dette tidspunkt kan de steges eller sættes i ovnen. Jeg foretrak den lette version med frikadellerne tilberedt i ovnen, og begrænsede mig til at olie gryden. Jeg begyndte at lave mad på 200 & # 176 i 20 minutter.


2 kommentarer:

Farvel!
Jeg prøver denne opskrift, men hvor mange kartofler skal der til ?? men det ser fremragende ud!

Farvel! :)
Jeg går ved øjet, jeg kogte normalt 2-3 mellemstore kartofler, og så ser jeg, hvor meget courgette jeg har brug for, jeg kan godt lide en blød, men brugbar konsistens. :)
Jeg håber du kan lide dem.


Opskrifterne fra kokkens test og det er altid middag

Hvis du er interesseret i opskriften på denne lækre ret med titlen "Frikadeller med courgette, ricotta og kartofler", herunder kan du finde ingredienslisten, en udtømmende beskrivelse af fremgangsmåden ved tilberedning af denne lækre opskrift og videoen med de fremtrædende trin til tilbered denne lækre tallerken.

  • 250 gr ricotta
  • 1 æg
  • 1 kartoffel
  • 1 romersk courgette
  • brødkrummer
  • muskatnød
  • safran støvler
  • blandet salat
  • salt
  • kig
  • olivenolie
  • jordnøddeolie til stegning

Riv de rå courgetter og læg dem i en skål. Tilsæt derefter revet kartoffel, safran, 1 æggeblomme, muskatnød, ricotta, brødkrummer og bland blandingen godt, tilsæt salt og peber. Når blandingen er opnået, dannes frikadellerne, pas på først at knuse dem og derefter passere dem i brødkrummer.

Steg frikadellerne i rigelig varm, men ikke kogende jordnøddeolie, og kog dem til de er gyldne på overfladen. Læg dem derefter på absorberende køkkenpapir og server med en blandet sidesalat.

Video af opskriften Frikadeller med courgette, ricotta og kartofler

Hvis du ikke kan se videoen korrekt, eller hvis du elsker dette websted og vil støtte vores arbejde, skal du kun deaktivere Adblock for webstedet Cook's Test Recipes.


“Cotto e Mangiato”: frikadeller med kartofler og courgetter

Tessa Gelisio, inden for dagens afsnit af Kogt og spist, den kulinariske kolonne af Åbent studie, gjorde os til en kødløs version af en klassiker af vores kulinariske tradition, frikadellerne. Her er kartoffel- og courgettefrikadeller. Kog og spis!

Ingredienser

  • 530 g kartofler, 300 g courgetter, 50 g revet parmesan, basilikum, 1 æg, salt, peber, brødsmuler
  • mel, 2 æg, brødkrummer

Metode

I en trykkoger eller i en normal gryde koger vi kartoflerne i stykker og courgetterne. Vi moser kartoflerne, og til den opnåede puré tilsættes courgetterne i små tern. Vi tilføjer også revet parmesan, hakket basilikum, hele ægget, salt, peber og brødkrummer nok til at stivne blandingen.

Med den opnåede blanding danner vi frikadeller i den størrelse, du foretrækker. Vi sender dem i melet, i de sammenpiskede æg og til sidst i brødkrummerne.

På dette tidspunkt kan vi stege dem eller arrangere dem på en bageplade med en skvæt olie og tilberede dem i en varm ovn. 190 ° i 20 minutter.


  • For at lave zucchini og kartoffelfrikadeller skal du først vaske og kog kartoflerne i rigeligt vand. Hæld derefter, skræl og mos dem i en skål ved hjælp af en kartoffelmasker.
  • Når de er knust, lad dem afkøle. I mellemtiden skal du vaske og rengøre dem courgette. Ved transaktionens afslutning, riv dem ved hjælp af et rivejern med store huller. Vask og rengør derefterhvidløg. Hak den derefter sammen med bladene af mynte og kom det i skålen med kartofler. Blande alt godt. På dette tidspunkt, skære terninger Mozzarella Santa Lucia.
  • Når du er færdig, tilsættes de revne courgetter i skålen med dejen, æggene, det pecorino ost revet, den salt, det peber ogolie ekstra jomfru oliven olie. Arbejd alt godt, indtil du får en homogen blanding.
  • Tag nu lidt af blandingen i dine hænder, flad den og læg en terning af Mozzarella Santa Lucia. Dæk den til med lidt mere dej og giv den den klassiske sfæriske form. Fortsæt sådan, indtil alle ingredienserne er opbrugt.
  • Afslut dine courgette- og kartoffelfrikadeller med masser af dem brødkrummer, arrangerer dem i en bageplade beklædt med bagepapir og sfiocchettandole med Burro Santa Lucia. Bag dem derefter i en forvarmet ovn ved 200 ° i 20 minutter rundt regnet. Når den er kogt, skal retten have en flot gylden farve.

Et tip: server dine frikadeller varme, tilsæt en knivspids salt på overfladen og server dem i en dejlig bakke med masser af tandstikker.


BAGTE POTATO OG ZUCCHINI KØDBOLLER

Lækker bagt kartoffel og zucchini frikadeller, ideel til vores børn, der ikke kan lide grøntsager og især bagt! Opskrift taget fra nettet.


Video: Opskrift: Hellefiskefilet Meuniére på varm salat af fennikel, kartoffel og orange (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Zologal

    Fremragende

  2. Dougal

    Hvilke ord ... fantastisk, den smukke sætning

  3. Nascien

    Den bemærkelsesværdige sætning

  4. Voodoobei

    Her er dem på! Første gang jeg har hørt!



Skriv en besked