Nye opskrifter

Michelin -guiden kommer til Brasilien i 2015

Michelin -guiden kommer til Brasilien i 2015


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hvilke brasilianske restauranter vil Michelin -manden promovere i 2015 -guiden?

Michelin har meddelt, at de har låst op for de gastronomiske hemmeligheder i endnu et andet land, og denne gang er det Brasilien. Michelin udgiver en kulinarisk guide til Brasilien i marts 2015, den 25th i sin internationale samling, der vil fokusere på "mangfoldig gastronomi" i Rio de Janeiro og San Paulo, og kommer ud lige imellem VM i 2014 og sommer -OL 2016, som begge finder sted i Brasilien. Dette bliver den første internationale Michelin -guide for et sydamerikansk land.

"Den brasilianske gourmetrestaurant har udviklet sig støt i de seneste år, ledet af særligt kreative kokke," sagde Michael Ellis, international direktør for Michelin -guider. ”I spidsen for denne udvikling er byerne Rio de Janeiro og Sao Paulo i dag blandt verdens førende fine spisecentre. Begge deler en kreativitet, nysgerrighed og kulturel åbenhed, der konstant nærer en af ​​verdens mest dynamiske gourmetrestauranter. ”

Michelin -tilskuerne vil som enhver guide anonymt smage sig igennem de bedste restauranter, Brasilien har at tilbyde, og tildele restauranter de prestigefyldte Michelin -stjerner eller Bib Gourmand -status.

Joanna Fantozzi er associeret redaktør med The Daily Meal. Følg hende på Twitter @JoannaFantozzi


Bedste Michelin -restauranter i Bangkok

Bangkok har længe været kendt som en foodie destination, hjemsted for en bred vifte af intense krydderier og smag, og hjemsted for fantastiske gadesælgere og traditionelle butikshus spisesteder. Det sidste halve årti har oplevet en bølge af hændende køkken fra hele verden ned på byen, hvor topkokke kommer ind for at blænde diners. Og nu er Bangkok på hver gastronomiturliste med ankomsten af ​​Michelin -guiden til Bangkok, som nu er i sin tredje udgave. Blænd dine smagsløg ved det intime Chef's Table, der drives af den tre-stjernede Michelin-kok Vincent Thierry eller det 2-stjernede haute cuisine franske Le Normandie på Mandarin Oriental Hotel. Mezzaluna, Bangkoks højeste spisested på 65. etage i Lebua State Tower blæser ikke kun dit sind med en forbløffende udsigt, men vækker også din gane med stjernen japanske Ryuki Kawasakis forbløffende franske kulinariske færdigheder. Du finder også to-stjernet moderne europæisk køkken serveret af identiske tvillingekokke på S & uumlhring, et andet medlem af elitestjernet klubben. Vinderne af thailandske Michelin -stjerner omfatter udsøgte retter og traditionelt køkken på Paste og kreativ thai på Nahm, hvor kokken Pim Techamuanvivit overtager David Thompson. Også stærkt anbefalet at tjekke ud er Gaa, hvor Michelsens første indiske kvindelige kok Garima Arora udnytter fantastiske teknikker til at lave indisk-thailandske inspirerede retter og det kreative lærred, hvor den amerikanske kok Riley Sanders fremhæver lokale ingredienser og serverer thailandske favoritter ved hjælp af progressive kulinariske teknikker . Du vil også besøge Saawaan, der byder på en svimlende ti-retters koksmenu med fantastisk udformet autentisk thailandsk mad. Du kan endda tjekke byens eneste stjernede gademadbutik, Jay Fai, hvor en 70 -årig tante tilbereder nogle af byens største fisk og skaldyr over en kulbrænder. Stjernerne er virkelig kommet ud for Bangkok, når det kommer til Michelin-værdigt køkken.

Den berømte kok David Thompson er muligvis for længst væk, men Nahm beholder stadig sin Michelin -stjerne og er i gode hænder med kokken Pim Techamuanvivit, der driver showet nu. Techamuanvivit modtog en stjerne for sin restaurant i San Francisco Khin Kao i San Francisco og er siden vendt tilbage til sit hjemland Bangkok for at begejstre diners med sine pirrende kreationer med kreative antagelser af traditionelle thailandske opskrifter. Nahm har også rangeret i top 10 i Asien på de årlige San Pellegrino og Acqua Panna lister i de sidste fem år. Grav ind i den udsøgte røde karryand med slangefrugt og syrlig gul aubergine, eller starteren blå svømmerkrabbe med syltet hvidløg og koriander serveret på riskiks. De faste menuer, med titlen Discovery, Heritage, Essence og Botany, spænder fra 2.500-3.500 baht og er den bedste måde at opleve det udvalg af retter, der er skabt af Chef Pim.

Anbefalet til Restauranter med Michelin -stjerner fordi: For kreativ præsentation og smag er Nahm et solidt Michelin-stjernet valg.

Daves eksperttip: 740 baht canape og khanom jeen nudler frokost (med en dessert) er stjæle, og 1600-1800 sæt frokost menu er en langt bedre aftale end middag.


Chokolade opskrifter

Selvom nabolandet Frankrig og Schweiz måske får al æren, når det kommer til europæisk chokolade, har Italien sin egen lange historie med kakaobønnen og kan prale af en række verdenskendte chokoladevarer. Mørk chokolade er særlig populær i italienske desserter, ofte parret med smag af kaffe, frugt eller alkohol.

Denne samling af fantastiske chokoladeopskrifter vil helt sikkert give lidt lækker inspiration til din næste middagsselskabsdessert. Teresa Buongiornos udsøgte Crêpe -kage med bitter chokolademousse kombinerer en række forskellige teksturer og farver, mens Gaetano Trovatos mørke chokolademousseopskrift opvejer moussens bittere rigdom med mangogelé, passionsfrugt og en vidunderlig saltet karamelgelato. Hvis du kan lide dine desserter med et fyldigt twist, kan du prøve Andrea Sarris smukke chokoladeganache -opskrift - serveret med en udsøgt appelsin og Campari -sorbet - eller server Fabrizio Marinos veganske tiramisu -opskrift, som uden tvivl vil være en behagelig overraskelse for enhver vegansk gæst.


Phillip Foss ’s Chicken Wing Lollipop with Blue Cheese Mousse (serverer 6)

ingredienser

  • 6 kyllingevinger, tromle og vingespids fjernet
  • 2 liter kyllingefond
  • 2 ounces (7 spsk) universalmel
  • 1 stilk selleri, barberet tyndt og opbevaret i isvand
  • 3 ounces (6 spiseskefulde) Frank's Original Red Hot Sauce
  • 3 ounce (6 spsk) koldt, usaltet smør
  • 3 ounces (ca. ½ kop, smuldret) Great Hills blåost (eller Roquefort)
  • Bladselleri, til pynt
  • Rapsolie, til stegning

Blåostmousse

  • 12 ounce udbenet, uden hud, trimmet kyllingebryst
  • 1 æg
  • 2 ounce (4 spsk) tunge fløde
  • 6 ounces (ca. 1 kop, smuldret) Great Hills blåost (eller Roquefort)
  • Salt og cayennepeber, efter smag

Dagen før servering forbereder du blåmousse og fylder kyllingevingerne.

Stil først skålen og bladet i foodprocessoren på køl i 1 time. Når det er kølet ned, behandles kyllingebrystet i foodprocessoren, til det er groft hakket. Tilsæt ægget, og rør til inkorporering. Mens processoren kører, tilsættes langsomt halvdelen af ​​fløden. Fjern låget, skrab skålen ned med en gummispatel, og inkorporer langsomt resten af ​​cremen under behandlingen. (For en finere tekstureret mousse, passeres gennem en tromlesigte i en blandeskål sat over en skål med is.)

Fold osten i og smag til med salt og cayennepeber. Smag til ved at smide en lille mængde mousse ned i en gryde med simrende vand og smage til. Tilpas krydderier, hvis det er nødvendigt.

Overfør til en sprøjtepose og opbevares på køl, indtil den er klar til at fylde vingerne.

Forbered derefter vingerne, der skal fyldes. Skær begge ender af kyllingevingerne af med en kraftig fransk kniv eller kløv, og fjern leddene. Brug et køkkenrulle til at skubbe vingen ned for at fjerne begge knogler. Reserver den tynde knogle og kassér den tykke. Opbevares på køl og gentag processen, indtil alle vinger er rengjort.

Fyld hver fløj med en generøs mængde Roquefort -mousse.

Læg de fyldte vinger ende til ende på et stykke plastfolie. Form til en rulle, krymper plasten, mens du går, for at holde vingerne i en cylindrisk form. Bind begge ender med garn eller en lille strimmel plastfolie, så cylinderen er lufttæt. Hvis opskriften fordobles eller tredobles, skal du forberede ruller med seks på denne måde, indtil alle vingerne er rullet.

Bring kyllingefondet til 140 ˚ F i en tyk saucepotte og smag til med salt. Tilsæt rullerne til kyllingekraften og kog i cirka 1 time, hold temperaturen og sørg for, at fonden aldrig bliver for varm, indtil vingerne er gennemstegte. Fjern og afkøl til stuetemperatur.

Læg de reserverede vingeben i en gryde med koldt vand og kog op. Sigt og kør under koldt vand. Skrab hver knogle med en lille kniv til at rengøre grundigt. Chill indtil klar til servering.

På dagen for opvarmning af rapsolie i en frituregryde eller en stor tykbundet gryde til 350˚ F. Fjern kyllingevingerne fra plastfolien, trim enderne og skær i seks (gelatine fra kyllingen har sandsynligvis bundet sig dem sammen). Kom melet i, ryst det overskydende af, og kom det i frituregryden. Kog til den er gyldenbrun. Fjern med en hulske og anbring på papirservietter for at fjerne overskydende olie.

Varm Frank's Original Red Hot Cayenne Pepper Sauce i en gryde ved svag varme, til den er varm. Emulger i smørret under konstant piskning. Tilsæt kyllingevingerne til saucen og rør til pelsen.

Tallerken ved først at placere en lille mængde af den barberede selleri på tallerkenen. Top med kyllingevingen. Indsæt en reserveret knogle i hver kyllingefløj. Drys med blå ost og bladselleri, og dryp med sauce.


Michelin-stjerne Kosushi åbner første amerikanske restaurant i Miami

Langvarig São Paulo japansk restaurant Kosushi kommer til South of Fifth i april på 801 South Pointe Drive. Dette markerer den første post i USA for den ene restaurant med en Michelin -stjerne, der har været i den årlige guide siden debuten i Brasilien i 2015.

Restauranten, der har været fast inventar i Ipiranga -kvarteret i São Paulo siden 1988, ledes af kokkok George Yuji Koshoji og er kendt for at blande japanske og brasilianske smag. Menuen indeholder et sortiment af sushi, sashimi og rundstykker samt mange af Kobushis populære fusionsretter som tunfisk Dyo Ikura vagtelæg lavet med et tyndt stykke tun over japanske ris, vagtelægge og ikura-rogn og Tamago Furai lavet med langsomt kogte æg og paneret med ikurarogn og trøffelolie med søde kartofler. Restauranten lover også at have nogle special-to-Miami retter.

Bar- og drikkevareprogrammet er designet til brasiliansk bartender Márcio Silva, der også oprettede programmet i Brasilien, og vil indeholde cocktails som Shokobutsuen lavet med gin, citronsaft, basilikum, agurk, mynte og sukkersirup samt en omfattende liste over vine og sakes.

Selvom Florida ikke har en Michelin-guide, har det ikke stoppet og angreb af kokke og restauranter i Michelin-kaliber fra at sætte sine seværdigheder på det sydlige Florida i de sidste par måneder, herunder den nyligt åbnede Fiola, Amare, Maska og Florie, langs med den kommende L 'Atelier de Joël Robuchon og Osaka.


Liao Fan Hawker Chan i Singapore

Hawker -centre har muligvis gjort deres vej ind i den nordamerikanske tidsånd efter den spændende scene i & ldquo Crazy Rich Asians, & rdquo, men de udendørs spisestuer har været en hæfteklammer i Singapore for altid & mdash og med god grund. Liao Fan Hawker Chan, en gademad i Hongkong-stil på Chinatown Complex Market & amp Food Center, er den billigste restaurant med Michelin-stjerne i verden. Husets specialitet, Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, vil give dig omkring $ 2,20 (eller 3 Singapore -dollars)


Hvad du har brug for at vide om Michelin -guiden, før den udgives i Washington

Michelin-guiderne og deres stjerneklassifikationer er værdsat verden over, men med den første DC-guide nogensinde, der kommer torsdag, ved du måske ikke, hvor de kommer fra, eller hvad de betyder. Hvis du har brug for en primer på, hvad der har haft den lokale spisestue i en tizzy, her er nogle grundlæggende.

Hvad er Michelin -guiden?

En spiseguide, i det væsentlige. Det er udgivet af, ja, dækfirmaet, der begyndte i 1900, da dets grundlæggere lancerede en guide til at opmuntre folk til at komme ud på vejen i Frankrig og slide deres dæk ned. En stjerneklassificering blev introduceret i 1926, hvor det tre-stjernede system trådte i kraft i 1931.

Michelin frigiver også anbefalinger uden stjerner til billigere restauranter: Bib Gourmand (i Washington, $ 40 eller mindre for to retter og et glas vin eller dessert) og billige spisesteder ($ 25 eller mindre her) lister.

Hvor mange guider er der?

Washington er den 29. udgave af samlingen, der slutter sig til andre amerikanske byer San Francisco, New York og Chicago. (Los Angeles og Las Vegas blev afbrudt i 2010.) Guiderne, der spænder over 28 lande og kan fokusere på enkelte byer, lande eller regioner, inkluderer udgaver af London, Paris, Tokyo, Italien, Tyskland og selvfølgelig Frankrig.

Hvad betyder stjernebedømmelserne?

Teknisk betyder en stjerne "en meget god restaurant i sin kategori." To stjerner svarer til "fremragende madlavning, en omvej værd", og tre stjerner tildeles for "exceptionelt køkken, en særlig rejse værd."

Standarderne er dog hårdere, end de lyder. Der er kun 127 trestjernede restauranter i verden. New York har kun seks trestjernede restauranter Chicago har to og San Francisco har fem. Der er en chance for, at ingen DC -restauranter vil tjene tre stjerner på torsdag. I det mindste i USA har den sjældne tre-stjernede rating en tendens til at blive tildelt restauranter med dyre smagsmenuer skabt af anerkendte kokke, der har brugt mange år på at arbejde i branchen.

Presset for at opnå og opretholde stjerneklassifikationer kan være enormt, et kulturelt fænomen, der for nylig er blevet dramatiseret i film som "Burnt" og "The Hundred-Foot Journey". I det virkelige liv kan presset til perfektion og skuffelsen over at komme til kort være ødelæggende, som Quartz skrev sidste år, hvilket kan føre til seriøs sjælesøgning, faktiske tårer (fra Gordon Ramsay, ikke mindre) og i mindst et ekstremt eksempel, selvmord, som det er mistanke om i 2003 død af den franske kok Bernard Loiseau, der angiveligt frygtede en degradering i sin stjerneklassificering.

Hvem er inspektørerne?

Inspektørerne, der træner med mere erfarne kolleger i seks måneder, før de bliver fuldtidsansatte, er anonyme. De fleste er uddannede kokke, og de fleste, der kom til DC, var amerikanere, ifølge Michael Ellis, international direktør for Michelin Guides, der talte med The Posts Maura Judkis. Michelin afslørede, at 10 ikke -lokale inspektører kom til at undersøge Washington. Hver inspektør besøger omkring 250 restauranter om året.

Hvad er kriterierne for anmeldelse af restauranter?

Der er fem: forberedelse af produktkvalitet og smag til kokkens personlighed, som afsløret gennem hans eller hendes køkken værdi for pengene og konsistens over tid og på tværs af hele menuen.

Hvordan virker det?

Her er lidt mere fra Judkis historie:

En nyligt udgivet Michelin -guide til Brasilien, udgivet i tide til OL, giver en vis indsigt i gruppens "stjernesessioner", hvor restaurantens vurderinger bestemmes:

Hvem får stjerner i DC -guiden?

Det svar afsløres torsdag, når den fulde liste offentliggøres. I mellemtiden er det muligt at indsnævre mulighederne. Guiden vil kun indeholde restauranter inden for bygrænser - beklager, Inn at Little Washington! De 19 spisesteder på Bib Gourmand -listen tjener heller ikke stjerner.

Posten sendte for nylig en meningsmåling til restaurantindustriens insidere, og hvis deres stemmer holder, er Pineapple and Pearls, Komi og Minibar stærke kandidater til to stjerner og muligvis endda til tre stjerner.

Så hvorfor skulle jeg være ligeglad?

Der er helt sikkert en fornemmelse af, at Michelin, der ankommer til Washington, viser, at byen er ankommet på verdensscenen som en madscene. Igen, Washingtonian rapporterede, at der også kan være flere prosaiske årsager, såsom nærhed til. . . føderale tilsynsmyndigheder.

Guiderne kan også tiltrække flere besøgende til nationens hovedstad eller i det mindste give dem en grund til at tænke mere over, hvor de spiser. Det kan især være tilfældet med turister fra Europa, hvor de små røde guider har et meget mere etableret fodfæste og uden tvivl kulturel cachet. (Den første amerikanske Michelin-guide, New York, ankom først i 2006.) Mad er en overbevisende grund til at komme på banen for mange rejsende i dag, og der er endda nogle jet-settere, der rejser rundt i verden bare for at spise på Michelin-stjerne restauranter.


Indhold

Kerridge, hvis forældre blev skilt, da han var elleve, var ældste af to brødre. Hans mor holdt flere job, mens hun flyttede den nu enlige forældrefamilie rundt på flere boligområder i Gloucester. [3] Han gik på Saintbridge Secondary School i byen, [4] og begyndte at lave mad til sig selv og sin yngre bror efter skole, mens hans mor var på arbejde. [5] Kerridge nød at cykle og besøge Westonbirt Arboretum. [3]

Han deltog i et ungdomsteater i tre uger, da han blev set og castet i julespecialen 1991 fra BBC1 -tv -showet Frøken Marple: De gør det med spejle. En række andre små tv -roller fulgte, men i en alder af atten år besluttede han at forfølge sin kærlighed til madlavning i stedet for en skuespillerkarriere. [5] Kerridge fandt Marco Pierre White's Hvid varme kogebog inspirerende og siger, at det opmuntrede ham til at forfølge en karriere som kok ved at gå på catering college i Cheltenham. [4] [6]

Hans første rolle i et professionelt køkken var som commis -kok på Calcot Manor i Tetbury i 1991. Tom gik på arbejde under den berømte kok Philip Britten på Capital -hotellet, Knightsbridge. Dette blev fulgt op med tre år på Stephen Bull -restauranten i Marylebone. [7] Han flyttede rundt på flere restauranter som chef de partie, inden han kom til Rhodos på pladsen som souschef under Gary Rhodes i 1999. [8]

Han tilbragte yderligere to år som souschef på Odettes i London. I 2001 blev han køkkenchef for første gang i Bellamys Dining Room og derefter hos Great Fosters i Surrey. Kerridge har sagt: "Vi lavede fantastisk mad, men det var et enormt pres. Jeg ville være der kl. 7:20 om morgenen og forlade kl. 1 den næste morgen, seks dage om ugen. Du ville aldrig se dagslys. Jeg gjorde det i tre et halvt år og elskede det! Alt om det er fuldt ud, og du skal elske det ved det. Suven af ​​at fuldføre servicen og afslutte sent om aftenen er utrolig. " [9]

Han flyttede tilbage til London for at blive senior sous chef hos Monsieur Max indtil 2003, før han igen flyttede til Adlards i Norwich som køkkenchef. I 2005 åbnede han sin egen gastropub, [10] kaldet The Hand & amp Flowers, som fik en Michelin -stjerne i 2006. [8] The Hand & amp Flowers fik en anden Michelin -stjerne på 2012 -listen, [11] blev den første pub nogensinde at have to Michelin -stjerner. [12]

Kerridge beskriver sig selv som "ikke en Michelin-stjerne", hvilket påvirkede hans valg om at åbne sin gastropub. Hans signaturret er hans opskrift på en svinesteg, der involverer madlavning af svinekød i en bain-marie, som derefter bliver pakket ind i skind og ristet. Dette ledsages af en fyldt gris traver. [10]

Kerridge har optrådt på tv i serie fem og seks af Fantastisk britisk menu, leverede hovedretter til den sidste banket ved begge lejligheder, [13] og har efterfølgende optrådt som dommer på programmet hvert år siden konkurrencen [14] og har også optrådt på Lørdagskøkken. [15]

I februar 2013 optrådte han som gæstekok på BBC -programmet Mad og drikke. Han blev senere medpræsentant for showet i 2015.

I 2013 præsenterede han sit eget BBC Two -madprogram Tom Kerridge's ordentlig pub mad og derefter i foråret 2014 var han vært Forårskøkken med Tom Kerridge, som blev sendt i en dagtidsvisning på BBC One. I september 2013 vandt Kerridge den eftertragtede AA Chefs 'Chef of the Year Award ved AA Hospitality Awards på London Hilton Hotel. [16]

Januar 2014 blev Kerridge's gastropub - The Hand and Flowers kåret til Storbritanniens bedste gastropub for tredje år i træk ved Budweiser Budvar Top 50 Gastropubs Awards. [17]

I september 2014 vandt kokken Kerridge GQ's Chef Of The Year -prisen ved GQ Men Of The Year -priser, der blev afholdt på Royal Opera House i Londons Covent Garden. [18] [19]

I 2016 præsenterede Kerridge Bages fra: Crème de la Crème til BBC Two. [20] Han blev erstattet af Angus Deayton for den anden serie i 2017.

Kerridge co-præsenterede 2016 BBC Two-serien Maddetektiverne med Sean Fletcher og Alice Roberts. [21] I 2017 var han med til at præsentere Det bedste af britiske takeaways med Cherry Healey på BBC Two. I 2017 præsenterede han Tom Kerridge: Tab dig for godt til BBC Two. [22]

I 2017 lancerede Kerridge Pub in the Park i Marlow og fortsatte festivalen i 2018 i Marlow, Bath, Tunbridge Wells og Knutsford.

I 2017 vandt Kerridge Chef Award ved Catey Awards. [23] Catey Awards viser banebrydende mennesker og innovative mærker fra hoteller, restauranter, foodservice og pubber og barer.

Den 2. oktober 2017, Kerridge's Marlow pub, Træneren blev tildelt sin første Michelin -stjerne i den prestigefyldte Michelin Guide Storbritannien og Irland 2018. [24]

Kerridge har også lanceret sin egen cateringvirksomhed, LUSH by The Hand and Flowers, der blev lanceret i april 2018. [25]

I september 2018 åbnede Kerridge's første London -restaurant Kerridge’s Bar & amp Grill, på Corinthia Hotel i Westminster. Chefchef var Nick Beardshaw, som tidligere havde arbejdet med Kerridge kl Hånden og blomster og Træneren. [26]

I januar 2019 præsenterede han et BBC Two -madprogram kaldet Tom Kerridge's Fresh Start. [27]

Den 19. september 2019 kaldte kokkens serie i 10 dele Tom Kerridge's American Feast, havde premiere på Food Network UK. Serien ser Kerridge rejse på en kulinarisk road trip over Amerika, fra den nordlige californiske kyst til Florida Keys. [28]

Den 8. januar 2020 blev det første afsnit af Kerridge's nye 6-delt tv-serie kaldt Tab dig og kom i form med Tom Kerridge blev vist på BBC2. [29] En hardback bog med samme navn blev udgivet til at ledsage serien. [30]

15. november 2019 åbnede Kerridge's seneste restaurant kaldet 'The Bull & amp Bear' på Manchester's Stock Exchange Hotel, som ejes af tidligere fodboldspillere Gary Neville og Ryan Giggs, sammen med hotelieren Winston Zahra. [31] [32]

Den 30. juli 2020 ringede Kerridge's tv-serier i 12 dele Tom Kerridge grill havde premiere på Food Network UK. [33]

I januar 2021 annoncerede Kerridge, at han gik sammen med British Airways om at oprette en ny serie af mad til kortdistanceøkonomi, en del af flyselskabets Speedbird Café menu. [34] Kerridge havde tidligere arbejdet med British Airways i 2019 for at designe nye langdistancemenuer til kunder, der rejser med flyselskabet i hele august samme år, en del af flyselskabets hundredeårsfejringer. [35]

Den 7. november 2012 var Kerridge blandt en række kokke, der sluttede sig til cybermobning af en kunde til sin medarbejder Claude Bosis restaurant Hibiscus. James Isherwood havde skrevet på sin blog 'Dining With James', at han ikke havde nydt sin forret, hvilket fik Bosi og den anden Michelin -stjerne -kok Sat Bains til at misbruge ham verbalt på Twitter. [36] [37] [38]

Kerridge laver ikke ofte mad hjemme, og hævder, at hans ovn er det mindst brugte apparat i hans hus. [39]

Han er sæsonkortindehaver af Marlow F.C. [40]

Kerridge er gift med billedhuggeren Beth Cullen-Kerridge parret har et barn. [41] [42] Han fortalte forfatteren Paul Stenning: "Mit forhold til Beth er fantastisk, men i vores første år, hvor jeg boede og arbejdede sammen, forlod hun mig tre gange! Det var ikke det, hun var vant til at gøre, og for hver en krone i begge to eget at blive investeret i virksomheden, og for at det stort set er alt hvad du laver med din tid, er det svært. Vi havde alt i vores liv i det ene rum, og det var alt over det sted, vi arbejdede, hvor jeg lagde ind en vagt på 90 timer om ugen. Det bliver et stort pres på jeres forhold, men det cementerer det også og gør det meget stærkt. Vi har været igennem meget sammen. " [43]

Efter at have fyldt 40 og vejet 30 sten (190,5 kg) formåede Kerridge at tabe 12 sten (76,2 kg) på fem år gennem en kombination af svømning, afskedigelse af alkohol, nedskæring af kulhydrater og brug af dopaminkosten (en slags kost, der øger dine niveauer af det såkaldte 'lykkelige hormon', så det er lettere at holde sig til din kost). [44]


Indhold

Massimo Bottura er født og opvokset i Modena i Emilia Romagna -regionen i Italien. Han udviklede en interesse for madlavning fra en ung alder efter at have set sin mor, bedstemor og tante i køkkenet forberede familiens måltider. [4]

Bottura var i lære hos kokken Georges Coigny. [5]

Bottura arbejdede også sammen med Alain Ducasse på Le Louis XV i Monte Carlo i 1994. [6] Ducasse inviterede ham til at stå på scenen i sit køkken efter et overraskende besøg i Trattoria del Campazzo. [7] Massimo Bottura vandt en Webby Special Achievement Award i 2020. [8]

Den 19. marts 1995 åbnede Bottura Osteria Francescana i den middelalderlige bymidte i Modena. [9] Hans koncept var at sætte kulinarisk tradition og innovation sammen med samtidskunst og design.

Bottura tilbragte derefter en sommer på elBulli med Ferran Adrià, hvilket opmuntrede ham til at fortsætte med at skubbe grænser og omskrive regler med sit køkken. [10]

I 2012, kort efter at Osteria Francescana blev tildelt sin tredje Michelin -stjerne, lukkede restauranten for sommeren i en periode med renovering og åbnede med et opdateret indblik i Botturas to største lidenskaber - samtidskunst og avantgarde -køkken. [11]

Bottura og Osteria Francescana blev vist i afsnit en af ​​den første sæson af Netflix Kokkens bord serie i 2015, og andet afsnit af anden sæson af Master of None. Bottura havde hørt, at serien havde skudt på nærliggende Hosteria Giusti og direkte konfronteret Eric Wareheim og Aziz Ansari en aften og spurgte, hvorfor de ikke havde henvendt sig til ham. Han tilbød dem et fuldt måltid, som efterfølgende blev skudt til episoden og indeholdt skuespillernes virkelige reaktioner på hans mad. [12]

Franceschetta 58, et uformelt spisestue brasserie og bar, der serverer små tallerkener, var Botturas andet restaurantprojekt og åbnede i 2011 i Modena. Dette var et samarbejde med Bibendum -direktør Marta Pulini. [13]

Han er i bestyrelsen for Basque Culinary Center, et projekt instrueret af Ferran Adrià. [6]

Efter jordskælvene i Norditalien i 2012 i regionen, som forårsagede betydelig skade på Parmigiano-Reggiano for millioner af pund, arbejdede Bottura med lokale producenter for at øge bevidstheden om situationen. [14] Som en del af disse bestræbelser udviklede han en opskrift på en risotto-variation af den romerske pastaret cacio e pepe (traditionelt lavet med fåreost som Pecorino Romano) ved hjælp af ødelagte hjul af Parmigiano-Reggiano. [15] Han deltog også i Crave International Food -festivalen i Sydney i oktober [16] og spillede hovedrollen i en festival i Taiwan, La Festa di Chef Massimo Bottura. [17]

2013 overtog Bottura rollen som ambassadør for mad i året for italiensk kultur i USA. [18] Han var også æresgæst ved Cancún-Riviera Maya Wine and Food Festival i marts. [19]

I maj 2014 åbnede han sin første restaurant uden for Italien, "Ristorante Italia di Massimo Bottura" i Istanbul, Tyrkiet. [ citat nødvendig ]

I januar 2018 åbnede han Gucci Osteria da Massimo Bottura i Gucci -haven inde på Palazzo della Mercanzia, der tidligere husede Gucci Museo, i Firenze, Italien. [20]

I februar 2019 arbejdede Massimo i partnerskab med W Hotels for at åbne Torno Subito på W Dubai - The Palm on Palm Jumeirah. Restaurantdesignet blev skabt af de prisvindende interiørspecialister Bishop Design af Paul Bishop og er en fascinerende afspejling af Massimos kærlighed til svundne epoker. Inspireret af Riminis kystlegeplads i 1960'erne tager det finurlige og dristige interiør gæsterne på en sanselig rejse gennem Massimos fantasi. I 2019 vandt Torno Subito Årets Indretning: Mad og Drikke ved Commercial Interior Design Awards i Dubai.

I april 2019 blev Massimo opført blandt magasinets mest indflydelsesrige mennesker i verden, mens han i maj 2019 åbnede et nyt gæstfrihedskoncept, Casa Maria Luigia, et 12 -værelses gæstehus med en ny madoplevelse. [21]

I 2019 blev Gucci Osteria da Massimo Bottura tildelt en Michelin -stjerne, mens konceptet i februar 2020 blev udvidet til USA, hvor Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills åbnede i Los Angeles.

I juni 2020 underskrev han og andre kokke samt arkitekter, nobelpristagere i økonomi og ledere af internationale organisationer appellen til fordel for den lilla økonomi ("Mod en kulturel renæssance af økonomien"), der blev offentliggjort i Corriere della Sera, [22] El País [23] og Le Monde. [24]

Mad til sjæl Redigere

I 2016 grundlagde kokken Massimo Bottura og hans kone Lara Gilmore Food for Soul, en non-profit organisation, der var tænkt til at opbygge kultur som en måde at styrke fællesskaber og gå ind for sunde og rimelige fødevaresystemer. [25] Det allerførste frø blev plantet under Expo 2015 i Milano, da Bottura i partnerskab med den italienske NGO Caritas Ambrosiana besluttede at gribe det dobbelte spørgsmål om madspild og social sårbarhed til på en ny måde. Botturas koncept var at genfortolke kirkens spisestue, hvor munke plejede at samles omkring lange fællesborde for at spise deres måltider og gøre det til en indbydende spisesal, hvor byens mest sårbare befolkning kunne finde et øjeblik af restaurering. Hver dag fik gæsterne serveret en tre-retters menu tilberedt ved hjælp af de uudnyttede råvarer fra Expos pavilloner, der ellers ville være blevet smidt væk. Den første Refettorio blev født. [26]

Siden da har Food for Soul udviklet flere projekter rundt om i verden i partnerskaber med lokale partnere. Ved at opbygge fællesskabsrum, hvor folk inviteres til at forbinde sig omkring et måltid, ønsker Food for Soul at demonstrere værdien og potentialet i mennesker, steder og mad og opmuntre det fællesskab, der tjente til at gå ind for sociale forandringer. [27]

Til dato har Food for Soul med succes lanceret syv Refettorios i Milano, Rio de Janeiro, London, Paris, Modena, Bologna og Napoli. [28]


Aliya LeeKong: Bag en Michelin -stjerne


Blogs og andre digitale medier er blevet en vigtig faktor for en restaurants succes. Men bare spørg en hvilken som helst kok, om hun hellere vil have en Michelin-stjerne eller en god opskrift af en blog, og du kan gætte svaret. Aliya LeeKong er Culinary Creative Director på Junoon, en restaurant i Flatiron -distriktet i New York, som lige har modtaget en Michelin -stjerne. Det er det, hver kok arbejder for, men LeeKongs historie om, hvordan hun ankom til et af New Yorks meget vigtige køkkener, er lidt anderledes. Ligesom Paul Gauguin forlod Paris 'Bourse og en børsmæglers liv for et liv i kunst, efterlod Aliya LeeKong et liv i banken for et liv i mad. Jeg interviewede hende for at finde ud af mere om hende.

Hvem er Aliya LeeKong, og hvor skal hun hen?
Svært at svare med en sætning eller to! Men jeg tror, ​​at det, jeg gerne kalder mine "kulturelle lag", beskriver mig bedst-amerikanskfødt, datter af tanzaniske og indo-pakistanske immigranter, voksede op i forstaden Florida, rejser i hvert frit øjeblik, men kalder New York City hjem. Jeg er en brun grad med en Columbia MBA og en Grand Diplôme in Culinary Arts fra French Culinary Institute. Jeg er lige så inspireret af fall-off-the-bone BBQ-ribben, helst North Carolina-stil, som jeg er af en østafrikansk karry. Madlavning og kulinarisk opdagelse er min største glæde. Jeg er heldig at være gift med en mand med trinidadisk-kinesiske rødder (altså LeeKong.), Der er lige så flerlags som jeg. I'm trying to bring what I call my Exotic Table to the world, one plate at a time.


"Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all."

Harriet Van Horne

You had a successful career in banking and dropped it all for cooking -- what happened?

Personal evolution. I was working insane banking hours and then coming home and throwing myself into cooking all night. My downtime at work was spent day-dreaming up dishes and planning elaborate meals. Many days, I was sleeping around four hours a night so I could spend more time cooking. The more I worked at my job, the more I retreated into cooking to recharge myself. I finally realized that it was foolish to keep working at a job that wasn't feeding me spiritually the way cooking does. I dropped out of business and enrolled in culinary school. It was the best decision I ever made.

What gave you the impetus to change?
Quite simply, the desire for authentic happiness. I understood that if I continued on my path, I was risking my personal connection to this world, to my cultural history and myself. I didn't want to trade off anymore. I wanted more from my passion of cooking, a deeper meaning and scope of influence -- the decision was frighteningly easy.

How did you get started?
I started out at the French Culinary Institute to ground myself in classical technique and then pursued a cultural diversity of experience spending time in kitchens in and around New York City including Jean Georges, Devi, and Per Se. Culinary school was my primary education and I consider travel my culinary grad school. It's an important part of how I keep developing as a chef. I continue to contextually learn in restaurants and people's homes across the globe, and each experience is equally thrilling -- I learn new things everywhere from a family's home in South Africa to my husband's Aunt Cherry in Port of Spain, Trinidad and even over an open flame in rural Turkey.

How does it feel to be part of a restaurant that receives a coveted Michelin star?
That is indescribable. At Junoon, I focus on seasonality in the dishes and the menu and creating recipes that bridge the gap between the Eastern and Western palate. You put your heart into feeding people, striving for culinary excellence, and being non-traditionally traditional about it it's beyond the concept of work. Emotionally, it's reassurance for me that I'm doing what I'm supposed to be doing and beyond that, I'm just incredibly proud to be part of such a hard-working team.

What are your goals beyond Junoon?
My goals are to create a familiarity not only with unusual spices and flavors in the American household, but also with global cultures and even the mosaic culture we have here in the States. We are visual beings, and I believe media -- internet, TV and print -- is the best platform to reach people. I'd like to develop cooking and travel content that showcases our similarities, touch points, and crossovers and that, most simply, teaches people how to put an exotic twist on their everyday meals.

Would you ever consider going back to work in banking?
Not for anything in the world!


Restaurants in Rome with One Michelin Star

3. All’Oro

All’Oro’s name is a pun on gold and bay leaves, and these are decorative themes which dominate the first of our one-Michelin star restaurants in Rome.

Run by husband and wife team Riccardo and Ramona Di Giacinto, the presentation of the dishes (not always on plates!) is as innovative as the cuisine. Det Raffaello di Foie Gras aroma creative (foie gras truffle with creative aromas) comes sealed in a plastic bag, to be snipped open with a pair of golden shears.

One of All’Oro’s signature dishes: cappelletti pasta in “dry broth” with Parmesan cheese and lemon. What makes this dish especially interesting is the fact that the broth is inside the pasta, and the dish comes with a special spoon for the ultimate tasting experience. Photo credit: Aromi Creativi for All’Oro

4. Il Convivio Troiani

Innovative presentation is also on the menu at Il Convivio Troiani. Having achieved their Michelin star in 1993, Massimo, Angelo and Giuseppe Troiani are the big brothers of the Roman restaurant scene.

There are four dining spaces here, each with their own character, including “Il Chiostro,” where you can eat outside. The menu focuses on fresh ingredients cooked with skill and courageous combinations such as wild boar and sea urchin.

La Galleria, one of the four unique dining spaces at Il Convivio Troiani, features an art-centered theme. Photo credit: Krizia Olivieri for Il Convivio Troiani

5. Acquolina

Acquolina is a play on words for “mouth-watering,” so they have a reputation to keep up—and keep it up they do!

It’s run by the younger generation of the same Troiani family of Il Convivio fame, so it’s no surprise that it also has a Michelin star. The menu includes classics such as carciofi alla Romana (braised artichokes stuffed with mint) and more innovative dishes, such as mackerel cooked with Jerusalem artichoke and turnip in a sweet and sour coffee sauce.

Acquolina’s beautifully presented cuisine helps the restaurant live up to its mouthwatering name. Photo credit: Acquolina

6. Aroma

If you want a gourmet meal with Colosseum views, then one-Michelin star Aroma is for you.

It occupies the penthouse floor of the prestigious Palazzo Manfredi hotel, featuring elegant interiors with a modern twist. The same phrase could be used to describe the food, prepared by Roman native chef Giuseppe Di Iorio.

Unusually, Aroma is also open for breakfast. They also offer a gourmet gluten-free menu with dishes such as maize pasta with monkfish, sun-dried tomatoes, samphire and candied lemon peel.

7. Moma

As far as Michelin stars are concerned, Moma is the new restaurant on the block.

The restaurant received its first star in the 2019 Michelin Guide, although it’s actually been part of the Roman dining scene for more than ten years. It’s situated in the posh end of town just off the Via Veneto with its dolce vita lifestyle. The menu is a mix of traditional and not-so-traditional, such as their sweet polenta, red chicory, honey and raisin dessert.

8. Il Tino

If you fancy dinner by the sea, then take a trip to Il Tino, located in Rome’s coastal suburb of Fiumicino.

Chef Daniele Usai won his star for the restaurant in 2015 and you can see why. The menu is inspired by the restaurant’s location on the Tyrrhenian Sea coast with many of the dishes featuring high-class surf and turf. An example is the dish he calls the “Castelfusano Kilometer,” featuring wild boar and amberjack.

Chef Daniele Usai and his talented kitchen team craft some of the most masterful seafood dishes in the region. Photo credit: Il Tino

9. Per Me

Chef Giulio Terrinoni’s philosophy is to create food targeted at the tastes of the client rather than those of the chef.

This is what he set out to achieve when opening Per Me in 2015 and within a year he was rewarded with a Michelin star. The presentation of his plates, which range from a raw fish starter to the apple-based “Original Sin,” is superb throughout. So much so that you almost feel guilty eating them—almost.

Per Me’s idyllic setting adds to its indisputable charm—everything about this place is a work of art. Photo credit: Alberto Blasetti for Per Me

10. Tordomatto

Located practically on the Pope’s doorstep, Tordomatto’s food is served on plates that look like they are straight out of the Vatican Museum.

Chef Adriano Baldassare’s tasting menu “TraDizione In-Progressione” consists of twelve courses, each reminiscent of and named after a different part of the city. It’s a real tour of Rome, without ever leaving the restaurant!

Want our insider’s guide to eating in Rome? Just add your email address in the form below!

Luca is pazzo about Italian food and culture and shares his passion on his blog Luca’s Italy. He particularly enjoys collecting, translating and developing authentic recipes allowing you to experience the real taste of Italy at home. And when he’s not writing about Italian food, he’s out and about eating it. Find out more about him on his website.



Kommentarer:

  1. Jubei

    Ja virkelig. Jeg er enig med alt ovenfor. Vi kan kommunikere om dette tema.

  2. Darron

    så du kan ødelægge alt

  3. Dristan

    Jeg er ked af det, men efter min mening tager du fejl. Jeg er i stand til at bevise det.Skriv til mig i PM, det taler til dig.

  4. Logan

    sidstnævnte er meget sjælfuldt!



Skriv en besked