Nye opskrifter

Kartoffelruller

Kartoffelruller


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kartoffelruller! Så blødt og luftigt. Perfekt til Thanksgiving -middag eller til sandwich -sliders.

Fotokredit: Megan Keno

Mine er en familie af kulhydratelskere, og middagsrullerne er altid det første, man skal gå til ethvert måltid, ferie eller andet.

Dette gælder især, når disse kartoffelruller er på menuen. Kartoffelmos gør rullerne ekstra bløde og luftige. Jeg topper dem med noget honningssmør, og de forsvinder som magi.

En fleksibel sidefad

Da jeg ofte allerede laver kartoffelmos til store familiemiddage, laver jeg bare lidt ekstra at bruge i disse middagsruller. De er også gode til søde kartofler, hvis du har lyst til at skifte tingene op!

Hvis du er ny inden for brødbagning eller ikke bager særlig ofte, er dette en god opskrift at have i baglommen. Kartoffelmosen gør dejen meget tilgivende, selvom du ælter eller under-ælter dejen lidt.

Hvis du ikke har rester af kartoffelmos til denne opskrift, kan du tjekke disse opskrifter:

  • Perfekte kartoffelmos
  • Slow Cooker Kartoffelmos
  • Trykkoger Hvidløg Mos kartofler - bare lad hvidløg være ude, hvis du helst ikke vil have den smag i dine middagsruller

Hvad skal man gøre med restruller

I det usandsynlige tilfælde, at du har rester af ruller efter dit feriemåltid, kan du bruge dem som mini-sandwich-skydere den næste dag! Du kan også bruge dem til at lave croutoner, French Toast Casserole eller en varmende skål med panade (brødsuppe!).

Du kan også fryse de resterende ruller op til en måned. Bare pakk dem tæt ind i et dobbelt lag folie og skub dem i en fryser med lynlås. Lad dem tø på disken og varm derefter i en lav ovn.

Flere ideer til brødkurven

  • Tilberedte middagsruller
  • Parker House Rolls
  • Ostekiks
  • Irsk sodavand
  • Hjemmelavet let rugbrød

Middag kartoffelruller {Buttery & Fluffy Recipe

Hvis du ikke allerede laver kartoffelmos til dit måltid, skal du stege eller koge en stor (12 ounce) russet kartoffel til brug i denne opskrift.

Jeg laver normalt denne opskrift med usæderede kartoffelmos, der ikke er blevet blandet med smør eller mejeri, men også har lavet dem med rester af krydret kartoffelmos. Med krydret kartoffelmos kan du ende med at skulle bruge lidt ekstra mel.

Ingredienser

Til rullerne:

  • 1/2 kop vand, stuetemperatur
  • 2 1/4 tsk (1 pakke) aktiv-tør eller instant gær
  • 1 tsk plus 1/3 kop sukker, delt
  • 1 kop kartoffelmos
  • 1/4 kop mælk
  • 6 spsk almindeligt saltet smør, smeltet og afkølet
  • 2 store æg
  • 2 1/2 tsk hakket friske rosmarinblade
  • 1 1/2 tsk salt
  • 4 1/2 til 5 kopper universalmel

Til honningsmør -topping:

  • 1/4 kop almindeligt saltet smør, stuetemperatur
  • 2 spsk honning

Metode

1 Bevis gæren: I skålen med en blandemaskine kombineres vandet, gæren og 1 tsk sukker. Stil til side i cirka 5 minutter, eller indtil blandingen ser boblende ud. Hvis blandingen ikke begynder at boble, er din gær sandsynligvis udløbet, og det er bedst at starte forfra med ny gær.

2 Bland dejen: Tilsæt det resterende sukker, kartoffelmos, mælk, smør, æg, rosmarin og salt til skålen med gærblandingen og rør med en spatel, indtil det er glat. Tilsæt 4 1/2 kopper mel og bland indtil du danner en shaggy dej.

3 Ælt dejen: Med en dejkrogs fastgørelse (eller på disken, hvis de æltes med hånden) æltes på medium lav i 5 til 7 minutter, indtil dejen er glat, danner en kugle omkring dejkrogen og trækker sig væk fra skålens sider ( det er fint, hvis dejen klistrer sig til bunden af ​​skålen). Hvis dejen stadig klistrer til siderne efter få minutters æltning, tilsættes lidt mere mel 2 spsk ad gangen.

4 Lad dejen hæve: Læg dejen i en let smurt skål, dæk med plastfolie, og læg den et sted varmt i cirka 1 time, eller indtil dejen fordobles i størrelse.

5 Form dejen til ruller: Beklæd en 13x9-tommers bageplade med bagepapir og smør let. Vend dejen ud på let meldrysset overflade og skær i 16 til 20 lige store stykker. Rul dejen til små kugler, og læg sømmen nedad i bageformen.

6 Dæk til og lad rullerne hæve, indtil de er hævede og næsten fordoblet i størrelse, cirka 1 time. Cirka 15 minutter før rullerne er klar, opvarm ovnen til 350F.

7 Bag til rullerne i 20 til 25 minutter, eller indtil rullerne er gyldenbrune på toppen og registrerer 200F på indersiden, når de testes med et øjeblikkeligt aflæst termometer.

8 Pensl rullerne med honningsmør: I et lille fad blandes 1/4 kop stuetemperatur smør og 2 spsk honning, indtil det er glat. Pensl toppe af bagte ruller med blanding, drys derefter med salt. Lad afkøle lidt inden servering.

Hej! Alle fotos og indhold er ophavsretligt beskyttet. Brug ikke vores fotos uden forudgående skriftlig tilladelse. Tak skal du have!


Fuldkorns kartoffelruller

Jeg udviklede denne opskrift til Thanksgiving, fordi at have rundstykker er en tradition i min ægtemands familie, og fordi at have rester af kartoffelmos er en tradition i min familie. Plus, jeg hørte, at kartoffelstivelsesmolekyler gør interessante ting i brød, hvilket gør det blødere og mere fugtigt blandt andet. Denne opskrift bruger 1/2 kop (100 g) kartoffelmos pr. 14-15 ruller, og hvis du ser på et udvalg af kartoffelrulleopskrifter online, vil du se, at det er#8217s meget kartoffel. Jeg ville have en stor indflydelse, og jeg tror, ​​jeg fik det.

Jeg har også tilståelse: Jeg planlagde at teste og skrive denne fuldkornsopskrift til webstedet, men brug derefter mel til alle mine Thanksgiving -publikum (som jeg troede kunne finde mine sunde fuldkornsruller for udfordrende). Indsæt din forrådte ansigt-emoji her. Men så spiste jeg en rulle fra mit første testbatch, og det var sådan blødt, luftigt og perfekt lækkert, at jeg ombestemte mig og besluttede, at jeg ville lave fuldkornsopskriften, præcis som skrevet nedenfor, til Thanksgiving herhjemme.

Hævning og timing

Da jeg lavede denne opskrift, huskede jeg på den vanvid, der er Thanksgiving -forberedelse, og#8211brainstorming af, hvad der kan laves fremad, og hvordan man håndterer ejendomme i ovn og køleskab. Disse kartoffelruller virkede som en god idé, fordi Jeg kan godt lide at lave kartoffelmos 1-2 dage frem. Selvfølgelig har folk lidt forskellige forhold mellem kartofler, mælk, smør og salt i deres kartoffelmos (f.eks. Jeg måler ikke en enkelt ting, når jeg laver kartoffelmos), men denne dej er tilgivende og “korrigerbar, når du ælter det (mere om det herunder).

Den primære opskrift, jeg skrev, bruger instant gær og er en 4-timers proces fra blanding til kølerist. Min anbefaling er at lave rundstykker en dag før, og lade dem være tildækkede i panden / gryderne indtil lige inden aftensmaden serveres. Du kan derefter smide gryderne i ovnen i et par minutter for at varme dem op, eller mikrobølge dem i partier på en tallerken i bare et par sekunder –start med 5 sekunder for at teste din mikrobølgeovn.

Også mig testet med den første stigning natten før og nedkøling af de formede ruller natten over for at bage den næste dag. Husk, at du har brug for køleskabsplads til denne fremgangsmåde. Køling af de formede ruller fungerede okay, men jeg foreslår, at du lader det meste af det sidste bevis ske ved stuetemperatur, før du sætter panden i køleskabet. Mit testbatch, som jeg satte på køl umiddelbart efter formningen, steg næppe natten over (9 timer) i køleskabet og havde derefter brug for 4+ timer mere til at varme op og hæve den næste morgen. Dette virkede mere stressende end at have hele eller det meste af det endelige bevis ved stuetemperatur i 1 1/2 time natten før.

Du vil måske prøve opskriftsversion med surdejsstarter som jeg også testede. Den er lige så luftig, men har sur i smagsprofilen og mindre Maillard -reaktion (brunfarvning af skorpen). Lad ikke farven narre dig rullerne er færdige på 18-20 minutter (medmindre du naturligvis har øget rullestørrelsen). I første omgang bakkede jeg noget af mælk og mel fra gærversionen ud for at få identisk hydrering i surdejsversionen. Rullerne kom imidlertid så anderledes ud, at jeg indså, at denne fremgangsmåde alligevel ikke resulterede i konsistens af smag, så jeg kunne lige så godt gå med en opskrift, der er lettere at læse. Du skal blot udskifte 7 g instantgær med 80 g surdejsstarter og være forberedt på en lang proces: 8-12 timers bulkfermentering og 3-6 timers sidste bevis (se opskriften for flere detaljer). I denne version ser du helt sikkert på at blande dejen 1-2 dage frem.

Surdej hævede kartoffelruller

Valg af mel

Opskriften kræver 3 kopper fuldkornsmel. Jeg brugte en blanding af kalkunrød og Kamut, men du kan vælge en anden stærk rød hvede til at parre med en anden lavere glutenhvede eller bruge al stærk hvede. Forskellige mel kan absorbere mere eller mindre vand, så sigt efter en dej, der er formbar, næsten klistret, men hånd-æltbar efter den første blanding.

Pander og rullestørrelse

Opskriften er skrevet til 15 næsten fritstående ruller i en 9 吉-tommer pande eller 14 ruller i to runde 8 eller 9-tommer pander.

Hvis du vil ruller, der kan skilles ad der sprænger fra dine pander, enten multiplicere opskriften med 1,5 eller bruge en mindre pande, f.eks. en 9-tommer firkantet pande. Hvis du putter mere dej i din gryde eller pakker den tættere, får du brug for en længere bagetid. Sigt efter en intern temperatur over 200F og begynd at kontrollere efter 18 minutter.

Til din delingsreference er dejvægten cirka 825 g på gærdejen og 905 g på surdejsopskriften.


Amish middagsruller

Denne opskrift blev inspireret af en i en lille håndskrevet Amish -kogebog og dermed dens navn. Og min, åh min, er disse ruller gode! Tæt, men stadig øm, fugtig men slet ikke tung, disse er den typiske bløde middagsrulle. Kartoffelmos giver dem begge deres bløde konsistens og udholdenhed: de forbliver fugtige og friske med smag ved stuetemperatur i flere dage, hvilket betyder, at de er en god kandidat til make-ahead.

Ingredienser

  • 2 store æg
  • 1/3 kop (67 g) sukker
  • 2 tsk (12 g) salt
  • 6 spiseskefulde (85 g) smør, blødgjort
  • 1 kop (213 g) uskåret kartoffelmos, let pakket*
  • 2 1/2 tsk instant gær eller aktiv tør gær
  • 3/4 kop (170 g) vand, lunkent (vand, hvis kartoflerne blev kogt i, hvis det var muligt)
  • 4 1/4 kopper (510 g) King Arthur ubleget all-purpose mel

*1 mellemstor til stor bagekartoffel giver 227 g kartoffelmos.

Instruktioner

Vej dit mel eller mål det ved forsigtigt at ske det i en kop og derefter feje alt overskydende af. For at lave dejen blandes og æltes alle ingredienserne sammen - i hånden, mixer eller brødmaskine sat på dejcyklussen - for at få en glat, blød dej.

Læg dejen i en let smurt skål, dæk skålen med plastfolie, og lad dejen hæve, indtil den er fordoblet i bulk, cirka 90 minutter. Hvis du bruger en brødmaskine, skal du lade maskinen afslutte sin cyklus, og derefter efterlade dejen i maskinen, indtil den er fordoblet i bulk, måske yderligere 30 minutter eller deromkring.

Tøm forsigtigt dejen, og del den i 16 store kugler eller 24 mindre kugler. Rund hver kugle til en glat rulle.

Læg rullerne i en let smurt form på 9 "x 13". Dæk gryden med let smurt plastfolie, og lad dem hæve i 1 1/2 til 2 timer, indtil de er ret hævede. Mod slutningen af ​​hævetiden forvarmes ovnen til 350 ° F.

Perfekt din teknik

Amish middagsruller

Bag rullerne i 20 til 25 minutter, indtil de er gyldenbrune og føles faste. Fjern dem fra ovnen, og vend dem ud af formen på en rist. Pensl med smeltet smør, hvis det ønskes.

Server rullerne lune eller ved stuetemperatur. Opbevar ruller, godt pakket ind i plast, i flere dage ved stuetemperatur og frys til længere opbevaring.


  • 4 tsk salt
  • 2 chokoladekiks croissant topping
  • 1 gelé -slik
  • ½ gelégummier
  • 2 kopper lakridschokolade
  • 2 gelébønner bonbon
  • 2 karameller tærte gummibjørne
  • 6 smørkarameller slikkepinde
  • 12 spsk smør
  • ¼ kop sukker

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.


Kartoffel middag ruller opskrift

Ingredienser

  • ¾ kop kartoffelmos (vi brugte tre små kartofler)
  • 1 pind smør
  • 2 kopper kærnemælk
  • 2 pakker gær
  • 2 æg
  • 2 spsk sukker
  • 3 tsk salt
  • 7 til 8 kopper universalmel

Trin 1: Skræl og hak kartoflerne i mundrette stykker. Kom kartoflerne i en gryde og dæk dem til med vand.

Kog ved middel varme, til kartoflerne er bløde, når du stikker dem med en gaffel. Fjern dem fra varmen, og tøm kogevandet af. Mos kartoflerne med en gaffel eller en kartoffelmasker og lad dem afkøle, til de er varme.

Trin 2: Smør i en lille skål, mikrobølge smørret i cirka tredive sekunder, indtil det er smeltet. Lad det afkøle til stuetemperatur.

Tilsæt kærnemælken og æggene i skålen med en elektrisk mixer med dejkrog. Rør æggene med en gaffel for at bryde dem op og kombiner dem med kærnemælken. Drys gæren oven på kærnemælk-æggeblandingen. Lad det sidde i cirka 15 minutter for at lade gæren udvikle sig.

Trin 3: Når tiden er gået, røres sukker, smør og salt i. Bland godt.

Tilsæt cirka halvdelen af ​​melet, og tænd for røremaskinen for at kombinere ingredienserne. Tilsæt resten af ​​melet gradvist, cirka en kop ad gangen. Når dejen kommer sammen og begynder at rense skålen, skal du begynde at tælle tiden til æltning. Du vil ælte dejen i cirka ti til tolv minutter, eller indtil dejkuglen bliver glat og elastisk.

Skub dejen til siden af ​​røreskålen og hæld lidt olie, cirka to spiseskefulde, langs siden og under dejkuglen. Vend dejkuglen for at belægge det hele med olie. Dæk skålen med plastfolie og et viskestykke og sæt dejen et varmt sted (ca. 70 til 80 grader) til hævning.

Lad dejen hæve i cirka halvanden time, eller indtil den er fordoblet i volumen.

Trin 4: Smør tre ni med tretten bageplader eller sprøjt dem med madlavningsspray.

Slå dejen ned og vend den ud på en let meldrysset overflade. Form dejen til en lang bjælkeform. Skær dejen i en tredjedel med en meget skarp kniv.

Trin 5: Skær hver tredjedel af dejen i fire lige store stykker og skær hver af de fire stykker i tre stykker.

Form dejen til kugler ved at rulle de ru, afskårne kanter under dejkuglen. Læg dejkuglerne i gryderne, placer tolv ruller i hver form.

Gentag, indtil du har brugt al dejen.

Dæk bagepladerne med rene viskestykker og lad dem hæve et lunt sted i cirka en time.

Forvarm ovnen til 375 grader. Bag rullerne i den varme ovn i cirka 15 til 20 minutter, eller indtil toppen er let brunet. Tag gryderne ud af ovnen, og pensl med smeltet smør. Tjene.

*** Hvis du ikke vil lave denne opskrift til ruller, kan du blot stikke dejen i tre brødforme efter den første hævning, når du slår dejen ned. Når du har lagt dejen i brødformene, lad den hæve i cirka en time. Bages ved 375 grader i 40 til 45 minutter, eller indtil brødene lyder hule, når de tappes.

April Freeman nyder at skabe alle slags opskrifter til sine venner og familie fra hendes landkøkken i Mellem Tennessee. Hun og hendes familie opdrætter kødkvæg, kyllinger og alle slags frugter og grøntsager på deres gård, og hun har specialiseret sig i at byde på friske madvarer i de opskrifter, hun skaber og serverer. April siger, at hendes slogan er "Er du sulten?" og hun føler, at en måde at vise kærlighed og forbinde med andre på er at servere lækre yndlingsretter til andre. Hendes foretrukne ting at lave mad er tærter af enhver art.


POTATO DINNER RULLER

Ved hjælp af en røremaskine udstyret med dejkrog kombineres 2 kopper mel og gær. Røre rundt. Tilsæt mælk, sukker, smør og salt. Bland ved lav hastighed, indtil dejen begynder at komme sammen. Tilsæt sammenpisket æg og kartoffelmos. Bland på lavt indtil kombineret. Tilsæt yderligere 2 kopper mel. Bland langsomt først, og stig derefter til medium hastighed. Begynd at ælte. Hvis dejen stadig er klistret efter et par minutter, tilsættes yderligere mel 1 spsk ad gangen. Total æltning bør være omkring 6 – 7 minutter. Dejen skal være glat og elastisk, klare siderne af skålen, men klæbe til bunden.

Form dejen til en kugle og læg den i en smurt bue. Dæk med plastfolie og lad hæve i cirka 1 time eller til det er fordoblet.
Pres dejen ned. Vend ud på en meldrysset overflade. Del i to. Dæk til og lad hvile i 10 minutter.
Del hver halvdel i 12 lige store stykker. I alt 24 dejkugler. Rul hver til en stram kugle. Stræk dejen og stikk nedenunder. Læg dejkugler i en smurt form på 9 x 13 tommer.
Lad hæve i 30 – 40 minutter. Forvarm imens ovnen til 350 ºC.
Bag ruller i 20 – 22 minutter eller til de er gyldenbrune. Fjern fra gryden og lad afkøle på rist.

Bemærk:
*Skræl kartofler og skær i små stykker. Kog indtil blødgjort. Mos med kartoffelmasker eller gaffel.

Sådan gør du forude:
Efter formning af kugle og anbringelse i pande på køl i 2 – 24 timer. Lad sidde ved stuetemperatur, løst dækket i cirka 30 minutter. Afdæk og bag efter anvisningerne ovenfor.


Amish Kartoffelruller – Dinner Roll Opskrift

  • Forfatter: Carole Jones
  • Forberedelsestid: 180 minutter
  • Tilberedningstid: 25 minutter
  • Total tid: 3 timer 25 minutter
  • Udbytte: 16 store ruller 1 x
  • Kategori: Tilbehør
  • Metode: Bagt
  • Køkken: Amerikansk

Beskrivelse

Dette er middagsrulleopskriften, du har ledt efter! Super blød, tæt og forblive sådan i flere dage.

Ingredienser

  • 1 1/4 C varmt vand
  • 1/4 C mælk
  • 1 pakke gær
  • 1/3 C sukker
  • 2 æg
  • 6 spsk blødgjort smør
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2/3 C kartoffelflager
  • 4 1/4 C mel

Instruktioner

  1. I skålen på din mixer kombineres varmt vand, mælk, gær og sukker. Lad gæren bevise.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og bland på lavt, indtil dejen dannes og er æltet godt, cirka 5 minutter. Fjern dejkrogen, dæk skålen til og lad hæve til den er fordoblet i ca. 90 minutter.
  3. Del dejen i 16 lige store dele og rul dem til stramme kugler. Læg dem på en let smurt 9 吉 tommer glasform, dæk til og lad dem hæve til det er fordoblet, cirka 90 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 350 grader. Bages i 25 minutter, til de er lysebrune. Resterester kan opbevares i en lufttæt beholder i flere dage.

Noter

Du kan fordoble opskriften og bage dem på en halv plade.

Ernæring

  • Portionsstørrelse: 1 rulle
  • Kalorier: 194
  • Sukker: 4 g
  • Natrium: 243 mg
  • Fed: 1 g
  • Mættet fedt: 0 g
  • Umættet fedt: 0 g
  • Transfedt: 0g
  • Kulhydrater: 33 g
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 6 g
  • Kolesterol: 23 mg

Nøgleord: let opskrift på middagsrulle

Har du lavet denne opskrift?


Hvilke kartofler skal man bruge?

Brug almindelig kartoffelmos- Du vil bruge almindelige kartoffelmos til at lave disse ruller.

Når du blander et parti kartoffelmos, skal du tage en kop ud, før du tilsætter mælk, smør og andre krydderier.

Øjeblikkelige kartofler: Hvis du har en pakke instant kartofler i spisekammeret, kan du nemt bruge det i stedet for at lave almindelige kartoffelmos. Nogle opskrifter siger at bare tilføje kartoffelflager, men hvis en opskrift kræver kartoffelmos, skal du sørge for at piske lige meget instant kartofler op.


Sådan laver du hjemmelavede middagsruller

Kombiner vand, gær og sukker, og sæt dette til side til bevis. “Bevis ” er et begreb, der bruges af bagere, i dette tilfælde betyder det dybest set, at vi lader gæren opløses fuldstændigt.

Mens det bundfældes, tilsættes sukker, mel, kartoffelmos, salt, æg og smør til en røremaskine (krogbeslag). En stor kommentar jeg får er “Amish må ikke bruge stativblandere. Det er korrekt, men det gør jeg. Hvis du vil putte ekstra albuefedt i og gøre alt dette fra hånden, er du velkommen til det. Jeg foretrækker bare min teknologi :) Så da vi bruger en mixer, lad os tænde den lavt, indtil alt er kombineret. Hæld derefter langsomt gærblandingen i, og øg hastigheden til medium, indtil der dannes en glat dej, og den ikke længere holder sig til skålens vægge.

Overfør dejen til en smurt skål og dæk (løst) til med plastfolie. Lad det hæve i cirka 90 minutter i et mørkt og varmt miljø, indtil det er fordoblet i størrelse. Del og rul dejen til 16 kugler, og læg dem i en smurt bradepande med sømmene nedad. Dæk løst til med plastfolie igen og lad det hæve i yderligere 2 timer.

Bag dem i ovnen i 20-25 minutter, eller til de er gyldenbrune. Jeg kan også godt lide at give dem et godt lag smør til sidst.


Kartoffelruller - opskrifter

Cirka 2 timer (30 minutter aktiv)

Når du laver gærede ruller, skal du prøve at tilføje kartoffelmos til dejen. De fungerer ikke kun som et middel til gæring, hvilket sikrer en god stigning, men de hjælper også med at holde rullerne fugtige og lette. Bonus: Disse ruller kan laves med rester eller en lige mængde moset græskar eller vinter squash.

2 små rødbrune kartofler, skrællet og skåret i stykker på 2 tommer

2 konvolutter (1/4 ounce hver) aktiv tørgær

2 spsk sukker, plus en knivspids

1 kop kærnemælk, stuetemperatur

4 spsk smør, smeltet og afkølet, plus mere til skål, plastfolie og børstning

1 spsk plus 1 tsk groft salt

5-1/2 til 6-1/2 kopper brødmel plus mere til støvning

Læg kartofler i en medium gryde med nok koldt vand til at dække. Bring det i kog, reducer varmen og lad det simre, indtil det er mørt, cirka 15 minutter. Afløb, reserver 1/2 kop væske. Lad den reserverede væske afkøle til 110 grader. I mellemtiden mos kartofler med en kartoffelmasker eller passér gennem en kartoffelhakker.

I skålen med en elektrisk mixer piskes den reserverede væske, gær og en knivspids sukker sammen. Lad det stå, indtil blandingen er skummende, cirka 5 minutter.

Sæt skålen på en elektrisk mixer, der er udstyret med dejkrogen. Tilsæt resterende sukker, kartofler, kærnemælk, smør og salt med mixer ved lav hastighed. Tilsæt nok mel, 1 kop ad gangen, til at få en dej, der er lidt klistret. Fortsæt med at ælte og skyde dejen til den er glat, cirka 2 minutter mere. Overfør til et smurt skåldæksel med smurt plastfolie. Lad hæve et varmt sted, indtil det er fordoblet i bulk, 1 til 1-1/2 timer.

Forvarm ovnen til 375 grader. Vend dejen ud på en let meldrysset arbejdsflade. Ved hjælp af en meldrysset kagerulle rulles dejen ud 3/4 tommer tyk. Skær i 2 tommer brede strimler. Skær strimler i trekanter eller firkanter på mindst 1-1/4 tommer fra hinanden på bagepapirklædte bageplader. Børst toppe generøst med smeltet smørdæksel med smurt plastfolie. Lad hæve, indtil dejen ikke længere er fjedrende ved berøring, cirka 15 minutter.

Bag, indtil toppe af ruller er gyldne, roterende plader halvvejs igennem, cirka 20 minutter. Serveres varm eller ved stuetemperatur.


Se videoen: Erdkeller bauen - so bleibt das Gemüse frisch! mit Anleitung und Materialliste (Kan 2022).