Nye opskrifter

Sticky honningkage kage opskrift

Sticky honningkage kage opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Kage
  • Klassiske kager
  • Ingefær kage

Jeg er 'den der ikke kan lave mad' i min familie, men jeg fandt denne opskrift i min mors gamle madteknologiske bog, og den er genial (og fejlsikker, hvis den virker for mig). Den er let og luftig, men virkelig rig og varm på samme tid (sandsynligvis noget at gøre med krydderierne). Det er virkelig godt som en 'alternativ' fødselsdagskage, en kold-vinter-aften-med-et-krus-med-varm-chokolade-og-en-god-bog kage eller en kop te-og-en -chat kage. God fornøjelse...

407 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 9

  • 110 g margarine eller smør
  • 150 g (5 oz) sort melon
  • 85 g (3 oz) gylden sirup
  • 150 ml (1/4 pt) mælk
  • 225 g almindeligt mel
  • 55 g (2 oz) brunt blødt sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk blandet krydderi
  • 1 tsk sodavand
  • 4 teskefulde ingefær
  • kanel og muskatnød (valgfrit)

MetodePrep: 1 time15 minutter ›Kog: 1 time og 30 minutter› Klar om: 2 timer og 45 minutter

  1. Forvarm ovnen til 140 C / gas 1.
  2. Varm margarine eller smør, sirup og sirup. Tag varmen af, tilsæt mælk og lad afkøle. (Det ser uappetitligt ud på dette tidspunkt, men frygt ikke ...)
  3. Si de tørre ingredienser i en blandeskål. Tilsæt melblanding og æg. Slå godt. Hældes i en smurt og melet eller foret 20 cm firkantet form.
  4. Bages i den forvarmede ovn, indtil et spyd indsat nær midten kommer rent ud, 1 1/4 til 1 1/2 time.

Andre ideer

Det er lidt tid siden jeg lavede denne, så jeg har været nødt til at estimere forberedelsestiden. Jeg er en langsom kok, OG jeg har givet et skøn udefra, så det bør ikke tage mere end 2 1/2 - 3 timer. Hvis du prøver dette, kan du venligst kommentere, hvor lang tid det tog dig, og om vinteren prøver jeg selv at opdatere opskriften (hvis det er muligt, er det mit første bidrag)

Serveringsforslag

Jeg prøvede at drys flormelis på denne ene gang, men den klæbrige overflade var uenig i det, og det smagte slet ikke rart, så det ville jeg undgå.

Serveringsforslag

Mascarpone? Jeg har endnu ikke prøvet det, men det lyder lovende. .

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(17)

Anmeldelser på engelsk (17)

bagte denne kage i dag (forsøgte) og er blevet dejlig, lad den stå i ovnen i cirka 2 timer og 15 minutter. Jeg tilføjede også lidt ekstra gylden sirup, da jeg var bekymret for, at den sorte mel kunne være for stærk. er ved at gå og købe så creme til at ledsage det! tak for at dele.-22. september 2013

Så enkelt, men smukt! Jeg brugte en konventionel gasovn ved Mark 1. En dejlig overraskelse at opdage, at en længere tilberedningstid i en langsom ovn ville producere sådan en fugtig, let kage.-13. Dec 2011

Har lige lavet dette, det er meget rart, forhåbentlig vil det blive lidt klæbrigere natten over. Det tog kun 40 minutter ved 140c at lave mad-12. Apr 2014


Sticky Honningkage kage

Lav denne Sticky Gingerbread Cake til en virkelig magisk oplevelse. Den tætte kage er sødet med sortstroppemelasse, som forhindrer denne julekage i at blive for sød. Kanel, ingefær, farin og vanilje afrunder feriens smag. Den lette bitterhed modvirkes af den tykke flødeost frosting skummet ovenpå. Denne honningkageopskrift er en fremragende dessert, men den er endnu bedre som ledsager til din morgenkaffe. Du vil helt sikkert lave denne lette jules dessert mindst en gang, hvis ikke mere, i hele feriesæsonen.

Kogekar størrelse 9-tommer brødform

Gratis opskrifter, gaver, eksklusive partnertilbud og mere direkte til din indbakke!
Tak for din tilmelding!
Vi kunne ikke tilmelde dig - prøv venligst igen.

Tags / relaterede emner

Dine nyligt sete opskrifter

Billeder fra andre kokke

Tak for din kommentar. Glem ikke at dele!

Jeg kan ikke beslutte, hvad der er mere fristende for smagsløgene, kagen eller frostingen. De er begge så dejlige, og kombinationen af ​​de to er simpelthen himmelsk! Dette er en fantastisk opskrift på en damegruppe, som jeg tilhører, og som mødes en gang om måneden.

Rapportér upassende kommentar

Er du sikker på, at du vil rapportere denne kommentar? Det vil blive markeret for vores moderatorer til at handle.

Tak fordi du tog dig tid til at forbedre indholdet på vores websted.

Dagens opskrift

Choco Peanut Butter 'Naner Bitesvideokamera

Disse Choco Peanut Butter 'Naner Bites er seriøst en af ​​de letteste dessertopskrifter, du nogensinde vil lave. Plus, de er absolut & hellip Se mere Fortsæt læsning: "Choco Peanut Butter 'Naner Bitesvideokamera"

Hvad er varmt

Min opskriftsboks (0) Vis »

Noget værd at spare?

Opret forbindelse til os


Vores nyeste opskrifter og artikler

Gratis e -kogebøger

Prime Publishing Food Group

& kopi Copyright 2021 Prime Publishing, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Log ind på din konto

Log ind med en af ​​dine sociale konti
Log ind med e -mail og adgangskode

Registrer nu!

Glemt din adgangskode?

Billeder fra andre kokke

Del dine billeder

Hjælp andre ved at tilføje billeder til denne opskrift. Det er nemt! Klik her for at starte

Log ind på din konto for at tilføje nye billeder.

Der er i øjeblikket ingen billeder fra andre kokke.

Vilkår og Betingelser

Du skal indgå denne aftale, hvis du vil sende digitale billeder eller andet indhold til Prime Publishing igennem Deling af kundebilleder (servicen"). Som brugt i denne aftale betyder "vi" eller "Prime Publishing" Prime Publishing, LLC. og "du" betyder den enkelte eller enhed, der indsender materialer til Prime Publishing. Enhver person eller enhed, der ønsker at bruge tjenesten, skal acceptere vilkårene i denne aftale uden ændringer. Ved at klikke på knappen Acceptér vilkår og betingelser, accepterer du at være bundet af alle vilkår i denne aftale og alle specifikationer og retningslinjer, der er inkorporeret ved henvisning.

1) Berettigelse. Du må kun indsende Materialer til Tjenesten, som du besidder alle immaterielle rettigheder til. Med andre ord, hvis du indsender et digitalt billede til os, skal du eje alle rettigheder til et sådant billede, eller du skal have tilladelse fra den person, der ejer disse rettigheder. Tjenesten er begrænset til parter, der lovligt kan indgå og indgå kontrakter i henhold til gældende lov. Mindreårige må ikke indsende Materialer til Tjenesten. Desuden må du ikke indsende personligt identificerbare oplysninger om børn under 13 år.

2) Definitioner. Som anvendt i denne aftale betyder (a) "Tilknyttede virksomheder" enhver enhed, der kontrolleres af, i kontrol med eller under fælles kontrol med Prime Publishing, (b) "Materialer" betyder alt indhold, du sender til Prime Publishing, inklusive alle fotografier, illustrationer, grafik og tekst, og (c) "Medier": ethvert middel til formidling af oplysninger, hvad enten de kendes eller i det følgende udformes.

3) Licensbevilling til materialer. Du giver hermed Prime Publishing og dets associerede selskaber en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, royalty-fri, evig rettighed og licens til (a) at reproducere, distribuere, transmittere, offentligt udføre og offentligt vise materialerne, helt eller delvist, på nogen måde og Media, (b) ændre, tilpasse, oversætte og oprette afledte værker fra Materialerne, helt eller delvist, på en hvilken som helst måde og Media, og (c) underlicensiere de foregående rettigheder, helt eller delvist, til tredjemand, med eller uden gebyr.

4) Fjernelse af materialer. Hvis du beslutter dig for at fjerne dine materialer fra tjenesten, kan du give skriftlig meddelelse til Prime Publishing ved enten at slette billedet via Prime Publishing -grænsefladen eller ved at kontakte Prime Publishing -kundeservice, og Prime Publishing vil fjerne sådanne materialer fra tjenesten inden for en rimelig periode.

5) Licens til navn, varemærker og lignende. Du giver hermed Prime Publishing, dets associerede selskaber og underlicenshavere en ikke-eksklusiv, verdensomspændende, royaltyfri licens til at bruge alle varemærker, handelsnavne og navne og ligheder på alle personer, der optræder i materialet. Du giver Prime Publishing, dets associerede selskaber og underlicenshavere ret til at bruge det navn, du sender i forbindelse med materialerne.

6) Specifikationer og retningslinjer. Du accepterer at indsende materiale til os i overensstemmelse med alle retningslinjer for brug af tjenesten, der er lagt ud på Prime Publishing -webstedet, eller som du på anden måde får besked om ("retningslinjer"), da disse retningslinjer kan blive ændret i fremtiden.

7) Repræsentationer, garantier og godtgørelser. Du erklærer og garanterer for Prime Publishing og dets associerede selskaber, at (a) du har den ret, magt og myndighed, der er nødvendig for at indgå denne aftale, fuldt ud at opfylde dine forpligtelser i henhold til denne og til at udstede licenserne i afsnit 3 og 5 ovenfor , (b) du vil overholde alle vilkår i denne aftale fuldt ud, (c) de materialer, du har indsendt til Prime Publishing, og Prime Publishing's og dets associerede virksomheders udøvelse af deres rettigheder herunder, må ikke og vil ikke krænke, fejlagtigt eller krænke enhver intellektuel ejendomsret, herunder men ikke begrænset til varemærkerettigheder, ophavsrettigheder, moralske rettigheder og publicitetsrettigheder for tredjemand, (d) du besidder alle rettigheder, der er nødvendige for reproduktion, distribution, transmission, offentlig fremførelse, offentlig visning og anden udnyttelse af materialerne fra Prime Publishing og dets associerede selskaber som tilladt i det følgende, (e) Materialerne er ikke pornografiske, uanstændige, injurierende, ærekrænkende, torturiske eller på anden måde ulovlige, og (f) alle faktuelle erklæringer indsendt af dig er korrekte og ikke vildledende. Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde Prime Publishing og dets associerede virksomheder ufarlige for alle krav, forpligtelser, skader og udgifter (herunder, uden begrænsning, rimelige advokatsalærer og udgifter) som følge af dit brud på enhver repræsentation eller garanti angivet i dette afsnit.

8) Begrænsninger. Du accepterer, at du ikke vil indsende materialer, der er ulovlige, pornografiske, injurierende, ærekrænkende, torture, uanstændige eller racemæssigt, etnisk eller på anden måde stødende, eller som på anden måde overtræder almindelige Prime Publishing -fællesskabsstandarder. Vi forbeholder os udtrykkeligt retten til at fjerne eller ikke stille materiale til rådighed, som vi anser for at være i strid med denne aftale, gældende love eller vores fællesskabsstandarder efter eget skøn. Du accepterer, at du ikke vil uploade, sende, e-maile eller på anden måde overføre materialer til os eller vores associerede virksomheder, der indeholder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer, der er designet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af ​​enhver computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr.

9) Ingen forpligtelse. Selvom vi har ret til at inkludere dit materiale i tjenesten eller i ethvert medie, har vi ikke pligt til at gøre det. Vi kan til enhver tid efter eget skøn og af enhver grund afvise materialerne eller fjerne dem fra vores service.

10) Ændringer i aftalen. Vi forbeholder os retten til når som helst efter eget skøn at ændre vilkårene i denne aftale eller specifikationer eller retningslinjer for tjenesten. Alle ændringer vil være effektive, når de indsendes til tjenesten. For alle ændringer af denne aftale, eksklusive specifikationer og retningslinjer, vil vi dog sende en meddelelse om ændringer i tredive (30) dage. Du er ansvarlig for at gennemgå meddelelsen og eventuelle relevante ændringer. DIN FORTSÆTTE BRUG AF DENNE TJENESTE FØLGENDE VORES PLACERING AF ENHVER ÆNDRINGER KONSTUTERER DIT ACCEPT AF SÅDANE ÆNDRINGER.

11) Prime Publishing Intellectual Property. Uden vores forudgående skriftlige samtykke må du ikke bruge vores intellektuelle ejendomsret, herunder, uden begrænsning, vores varemærker, handelsnavne, handelsdragt eller ophavsretligt beskyttet materiale på nogen måde.

12) Kommunikation. Prime Publishing og dets associerede selskaber kan kommunikere med dig i forbindelse med tjenesten, elektronisk og i andre medier, og du giver samtykke til sådan kommunikation uanset eventuelle "kundekommunikationspræferencer" (eller lignende præferencer eller anmodninger), du måtte have angivet på webstederne af Prime Publishing eller dets associerede virksomheder eller på andre måder.

13) Afkald. PRIME -PUBLICERING OG DERES TILHÆNGERE ER IKKE ANSVARLIGE FOR INDIREKTE, HÆNDELIGE ELLER FØLGESKADE (INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL SÅDNE SKADER, DER SKADER FRA BRUG AF KONTRAKT ELLER GARANTI ELLER FØRELIGE FORPLIGTELSE ELLER FORBINDELSE TIL FORPLIGTELSE ELLER FORPLIGTELSE) SELV, HVIS VI ER BLEVET RÅDET TIL (ELLER VIDEN ELLER SKAL VIDE OM) MULIGHEDEN FOR SÅDANE SKADER.

14) Ansvarsfraskrivelse. PRIME PUBLICHING GIVER TJENESTEN "SOM DEN ER" UDEN GARANTI AF NOGEN SLAG.

15) Diverse. Denne aftale er underlagt lovene i Amerikas Forenede Stater og staten Washington uden henvisning til regler for valg af love. Enhver sag vedrørende denne aftale skal anlægges ved føderale eller statslige domstole i Seattle, Washington, og du giver uigenkaldeligt samtykke til sådanne domstoles jurisdiktion. Du må ikke overdrage denne aftale ved lov eller på anden måde uden vores forudgående skriftlige samtykke. Med forbehold af denne begrænsning vil denne aftale være bindende for, sikre sig for og håndhæve over for parterne og deres respektive efterfølgere og tilladte overdragere. Vores undladelse af at håndhæve din strenge udførelse af en bestemmelse i denne aftale udgør ikke et afkald på vores ret til at håndhæve en sådan bestemmelse eller andre bestemmelser i denne aftale senere. Specifikationerne og retningslinjerne (inklusive alle fremtidige ændringer) er indarbejdet som reference i denne aftale. Denne aftale er en tilføjelse til og ændrer ikke eller ændrer ikke vilkårene for brug af webstederne for Prime Publishing og dets associerede virksomheder.

Deling af dine egne billeder

Du! Enhver, der er en registreret og logget bruger.

Del venligst billeder, der hjælper andre besøgende. For eksempel:

  • Billeder, der fremhæver en artikels funktioner ("Her er kontrolelementerne på denne musikafspiller", "Se låsen til denne halskæde", "Se på boksen, denne kom i")
  • Billeder, der viser nogen, der bruger et produkt ("Her har jeg dette tørklæde på", "Installer blækpatronen her")
  • Billeder relateret til et emne ("Min hund Skipper", "Et godt outfit", "Vores familie på Yellowstone", "Sådan limes en stol ved hjælp af en skabsklem")
  • Billeder, der viser, hvordan et produkt klarer sig ("Jeg tog dette billede med dette kamera", "Denne skjorte krympet i vasken", "Savbladet efter 100 snit")
  • Billeder, der giver en fornemmelse af produktets størrelse ("Dette køleskab er faktisk 6 'højt", "En mobiltelefon på størrelse med et kreditkort")

Medtag billedtekster til dine billeder. Selvom det ikke er påkrævet, giver de kontekst til dine billeder. Derudover kan du bruge funktionen Billednotater til at fremhæve et eller flere interessante områder i dit billede. Alle vil se dine noter, når de ruller over dit billede.

Hvad skal jeg ikke dele?

Opfør dig som om du var gæst ved en vens middagsfest: Vær venlig at behandle Prime Publishing -samfundet med respekt. Del ikke:

  • Profane, uanstændige eller ondskabsfulde billeder eller billeder med nøgenhed
  • Billeder, som du ikke ejer de intellektuelle ejendomsrettigheder til
  • Billeder med telefonnumre, mailadresser eller webadresser. Du kan vandmærke et billede med ophavsretlige oplysninger.
  • Billeder med tilgængelighed, pris eller alternative oplysninger om bestilling/forsendelse
  • Billeder med eksterne websteder, konkurrencer eller andre opfordringer
  • Eventuelle personlige oplysninger om børn under 13 år
  • Billeder med bilnummerplader, der er fremtrædende og letlæselige (billeder med nummerplader, der er fuzzed ud, eller som på anden måde ikke kan læses, kan accepteres).

De samme retningslinjer gælder for dine billedtekster og noter.

Hvilke billedformater og størrelser understøttes?

Vi understøtter JPEG-, GIF- og PNG -billeder. Filer må ikke være mere end 1 MB. Både billedhøjden og billedbredden skal være mellem 60 og 3500 pixels.

Kan jeg i stedet for at uploade et billede bare indtaste et link til et billede?

Nej, alle billeder skal uploades til Prime Publishing. Dette sikrer, at dit billede altid er tilgængeligt.

Hvor lang tid tager det at uploade et billede?

Tiden varierer afhængigt af hastigheden på din internetforbindelse og billedfilens størrelse. For et billede på 400 KB skal du f.eks. Forvente 2 til 4 minutter over et 56KB modem og under 1 minut for DSL eller kabelmodem.

Hvor vises mit billede?

Generelt vises dit billede, hvor du har uploadet det: i billedgalleriet i artiklen.

Hvem ejer de billeder, jeg uploader?

Billedets rettighedsindehaver fortsætter med at eje billedet. Upload af dit billede til Prime Publishing overfører ikke ejerskab.


Sticky Honningkage kage

Da jeg voksede op, var en af ​​mine yndlings desserter klæbrig honningkage. Jeg kunne godt lide honningkage mænd, men kun hvis denne kage ikke var tilgængelig. Jeg elskede den frisk ud af ovnen med en klat flødeskum.

Det, der ikke blev spist, blev sat i køleskabet, og dagen efter var det klistret og det bedste. Jeg vidste ikke, før jeg var voksen, at det var en gammel engelsk opskrift. Da vores familie var alle franskmænd, var chancen for alt andet end fransk bondemad sjælden.

Jeg er ligeglad med, hvor kagen stammer fra, da jeg var barn, så snart der var is over vandpytterne på gåtur til skolen, vidste jeg, at honningkager snart ville være på menuen. Nu er det ikke efterår eller efterår, men forår, hvor jeg bor, men min sjæl siger stadig, et sted i Maine er der vandpytter med is over dem om morgenen. ’

Denne kage er ikke for krydret, men lige nok ingefær, kanel, krydderier og nelliker til at bringe disse barndomsminder tilbage. Jeg tilføjede en kvart kop æblemos for at hjælpe med at holde kagen fugtig og klistret. Hvis du aldrig har prøvet en klæbrig honningkage, opfordrer jeg dig til at prøve. Det er virkelig let at lave, og selv børnene ville nyde det.


Kager, bager og kiksopskrifter

Leder du efter bageinspiration? Uanset om du leder efter fejlsikre opskrifter på klassiske favoritter som Victoria-svamp, perfekte konserves eller salte brød og bid, vil vores opskriftsbogsamling helt sikkert dække dig.

Der er intet som bæredygtigt produceret, lokalt dyrket mad, og det smager også bedre.


Gemma ’s Pro Chef Tips til at lave klæbrige jamaicanske honningkager

  • Dette honningkage fryser perfekt! Så selvom du ikke spiser to brød med det samme, vil det opbevares godt.
  • Sørg for at få dine æg til stuetemperatur for denne opskrift, da de tilsættes til en varm væske.
  • At lægge staniol på toppen mod slutningen af ​​bagningen er nøglen til at opnå den klæbrige top!
  • Melasse og treacle er udskiftelige, du kan bruge treacle i denne opskrift.
  • Melasse er en vigtig ingrediens i honningkager. Har du ikke nogen? Lav din egen Melasseerstatning!
  • Brunt sukker giver honningkagerne en dyb, karamelsmag. Du kan nemt lave dit eget brunt sukker!

1. Beklæd en 30 cm x 20 cm lav bageform med bagepapir. Forvarm ovnen til 160 grader blæser-tvunget eller 180 grader konventionel.

2. Smelt smørret i en stor gryde, tilsæt krydderierne, frisk ingefær, sukker, mel og gylden sirup og varm igennem.

3. I en lille skål opløses bagepulver i en spiseskefuld mælk.

4. Knæk æggene i en skål og pisk let. Pisk smør og krydderiblanding i. Tilsæt bagepulver og den resterende mælk, sigt mel og kakao i og bland det til det er glat. Fold chokoladechipsene igennem dejen.

5. Hæld i den tilberedte form og bag i 40 minutter eller indtil den er kogt - kagen bliver fjedrende ved berøring.

6. Til glasuren, opvarm smørret i en skål over bare simrende vand. Tilsæt kakaopulver og ingefær og citronsaft, og pisk derefter flormelis i, indtil det er opløst og homogent.

7. Lad kagen køle af, og løft den derefter fra bakken. Is og lad glasuren stivne inden servering.


Instruktioner

Skær et rektangel af non-stick bagepapir, så det passer til formen og siderne af formen. Smør formen let, og beklæd den derefter med papiret, skub den pænt ind i hjørnerne. Forvarm ovnen til 160 ° C/325 ° F/gasmærke 3. Mål margarine eller smør, sukker, gylden sirup og sort treacle i en medium gryde og varm forsigtigt, indtil blandingen er smeltet jævnt. Lad afkøle lidt.

Kom mel og malet ingefær i en stor skål og rør let sammen. Pisk æggene i mælken. Hæld den afkølede margarine og sirupblanding i melet med æg- og mælkeblandingen og pisk med en træske til det er glat.

Hæld blandingen i den tilberedte form, vipp forsigtigt for at jævne overfladen og bag i cirka 50 minutter, indtil den er hævet, gylden og fjedrende ved berøring. Lad honningkagerne køle lidt af i formen, vend derefter ud på en rist og lad dem køle helt af. Skær i 16 firkanter.


Ingredienser

225g (8oz) selvhævende mel
1 tsk bagepulver
2 spsk stødt ingefær
1 tsk blandet krydderi
100g (4oz) smør, i tern
100g (4oz) Sort treacle
100g (4oz) gylden sirup
100g (4oz) let muscovadosukker
1 æg, slået
275 ml (9 fl oz) fuldmælk

Dejligt klæbrigt honningkage

En lækker klæbrig og krydret ingefærkage - bringer barndomsminder tilbage om familiens søndagste.

Ingredienser

  • 225 g selvhævende mel
  • 1 tsk sodavand
  • 1 spsk hakket ingefær
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt blandet krydderi
  • 115 g usaltet smør (kølet og i terninger)
  • 115 g gylden sirup
  • 115 g mørk treacle
  • 115 g mørkt brunt muscovadosukker
  • 275 ml mælk
  • 1 fritgående æg (pisket)

Instruktioner

  • Trin 1 Forvarm ovnen til 180 ° C/160 ° C blæser/350 ° F/gasmærke 4.
  • Trin 2 Sigt melet, sodavand, ingefær, kanel og blandet krydderi i en stor skål. Tilsæt smørret og gnid i melet med fingertoppene, indtil du har en blanding, der ligner brødkrummer.
  • Trin 3 Hæld sirup og sirup i en lille gryde og smelt forsigtigt, indtil den er løbende, og sæt den derefter til side.
  • Trin 4 Kom sukker og mælk i en anden gryde og varm forsigtigt og rør, indtil sukkeret er opløst. Sæt til side til lunken, pisk derefter mælken i melblandingen efterfulgt af melblandingen og derefter ægget. Bland alt sammen, indtil du har en tyk dej ligesom dobbelt fløde.
  • Trin 5 Hæld i en 900 g brødform på cirka 26 cm x 13 cm x 7 cm, smurt med smør og beklædt med fedtfast papir. Bages i ovnen i 45 minutter, eller indtil et spyd, der sættes i midten, kommer rent ud. Lad afkøle, fjern derefter fra formen og pakk ind i folie i mindst et døgn, før den skæres. Brødet bliver klæbrigere, jo længere du forlader det. God fornøjelse!

Efterlad et Svar Annuller besvarelse

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.


Sticky ingefær kage

Forvarm ovnen til 200 & degC (180 & degC blæserovn) mark 6. Smør en 20,5x20,5cm (8x8in) kageform og beklæd med fedtsugende papir.

Kom smør, sukker, treacle, mælk og revet ingefær i en stor gryde og varm det forsigtigt op, indtil det smeltes, og rør godt rundt.

Tilsæt mel, krydderier og sodavand, og tilsæt derefter de sammenpiskede æg. Bland hurtigt sammen og hæld derefter i den tilberedte form. Bages i 30 min. Fjern fra formen og afkøl, stadig i papiret, på en rist.

Til glasur, sigt flormelis i en skål, tilsæt sirup og 1 spsk koldt vand, og bland derefter. Når kagen er afkølet, hældes glasuren over, og den drysses med ingefæren.

At fryse. Inden isning pakkes godt ind i husholdningsfilm og etiket. Fryse. At tjene. Tø ved kølig stuetemperatur.

Prøv flere af vores tredobbelte testede ingefærkageopskrifter:

Opbevaring af din kage

Kagen opbevares i op til en uge pakket i husholdningsfilm og opbevares i en lufttæt beholder.


Se videoen: Den mest lækre honningkage hurtig opskrift honningkage med fantastisk fløde (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Mikazragore

    It agree, rather useful message

  2. Adalwine

    Interesting information. Tak!

  3. Cyrano

    With talent ...



Skriv en besked