Nye opskrifter

Italiensk pan bagnat opskrift

Italiensk pan bagnat opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Kød og fjerkræ
  • Svinekød
  • skinke
  • Parma skinke

Denne fest med en sandwich fodrer en mængde på seks og er et vidunderligt midtpunkt for en doven sommer -picnic.


Hertfordshire, England, Storbritannien

1 person lavede dette

IngredienserServerer: 6

  • 1 sprød rund brød
  • 1 spsk olivenolie tilsat hvidløg
  • 1/2 tsk rødvineddike
  • 125 g (4 1/2 oz) mozzarella di Bufala Campana -ost, drænet
  • 6 skiver prosciutto
  • 2 tomater, skåret i skiver
  • 12 tørre sorte oliven med urter, udstenede
  • 1 lille bundt basilikum, kun blade
  • 6 skiver salami, såsom Napoli eller Milano

MetodePrep: 12min ›Ekstra tid: 2 timers nedkøling› Klar om: 2 timer12min

  1. Skær den øverste tredjedel af brødet med en brødkniv. Tag det bløde brød ud af bunden og lad et lag på 1 til 2 cm (1/2 til 1 in) omkring skorpen. Gør det samme med brødets låg.
  2. Dryp inde i bunden og låg med olivenolie og drys over eddiken. Skær mozzarellaosten, og dup den tør med køkkenpapir. Læg halvdelen af ​​prosciuttoen i brødbunden, tilsæt derefter et lag mozzarellaost og følg med den resterende prosciutto, skiver tomater, oliven, basilikumblade og salami.
  3. Læg låget på brødet og pak det hele meget tæt ind i flere lag husholdningsfilm. Overfør til en stor tallerken og læg en anden tallerken ovenpå. Vej toppladen ned med 3 til 4 fulde krukker eller dåser.
  4. Stil til side i køleskabet eller et køligt sted i mindst 2 timer, tag derefter til picnic og spis inden for yderligere 2 timer. Skær i tykke skiver til servering.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(0)

Anmeldelser på engelsk (0)


Opskriftsoversigt

  • 1 fennikelpære, halveret og skåret på tværs i meget tynde skiver
  • 1 kop drænet og skyllet dåse kikærter (fra en 15-ounce dåse)
  • 1/3 kop sorte oliven, såsom Ni & ccediloise eller Kalamata, pitted og groft hakket
  • 2 spsk drænet kapers, hakket
  • 1/3 kop hakket frisk persille
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1 stor tomat, hakket
  • 4 tsk vineddike
  • 6 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk friskkværnet sort peber
  • 4 store sprøde ruller, delt

I en stor skål af glas eller rustfrit stål kombineres fennikel, kikærter, oliven, kapers, persille, hvidløg og tomat. Tilsæt eddike, olie, salt og peber og rør.

Fjern noget af det bløde center fra hver halvrulle, og efterlad en 1/2-tommer skal. Hæld fyldet på bunden af ​​hver rulle. Dryp eventuelt resterende juice over fyldet. Dæk med toppen af ​​hver rulle.

Hvis du har tid, skal du pakke hver rulle stramt ind i aluminiumsfolie og lade den sidde i 15 minutter eller op til 2 timer. Ellers skal du trykke fast på rullerne, så dressingen fugter brødet.


Sådan laver du en autentisk pan Bagnat

San Francisco ’s Tartine Bakery, grundlagt af Elisabeth Prueitt og Chad Robertson, er kendt for sine raffinerede opfattelser af det sunde, smukke køkken i Frankrig. Prueitt ’s seneste samling af opskrifter vil være din guide til nærende retter når som helst på dagen. Udvide dit franske repertoire? En autentisk pan bagnat sandwich er et godt sted at starte.

Sandwich er en ualmindelig godbid for mig, der kun er mulig (givet min følsomhed over for gluten), når jeg har Tchads brød eller andet brød lavet af en naturlig surdej. Så når jeg laver en sandwich, vil jeg gerne have, at den overgår alle forventninger. Jeg vil tilfredsstille ikke bare en sult, men den nostalgiske længsel efter alt, hvad en sandwich kan være: et spil af smag og teksturer indeholdt i hver bid. Det er en høj ordre, men denne sandwich leverer. Dette er en sandwich, vi fandt i hele Sydfrankrig, altid nydt med et glas rosé.

Sådan laver du en autentisk pan Bagnat

  • Forberedelsestid: 35 minutter plus køletid
  • Sværhedsgrad: Let
  • Portionsstørrelse: 6 til 8

Ingredienser

  • 1 spsk rødvineddike
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1/4 kop olivenolie
  • 2 tsk Dijon sennep
  • Kniv havsalt
  • Knivmalet sort peber
  • 3 kviste oregano, blade trukket fra stilke
  • 3 kviste majoram, blade trukket fra stilke
  • 1/2 rødløg, tyndt skåret
  • 2 store tomater, skåret i tern
  • 1/3 kop udstenede Nicoise oliven
  • 1 bundt rucola
  • 2 agurker, skåret på langs i bånd med en skræller
  • 5 radiser, tyndt skåret
  • 1 rustikt brød
  • 4 hårdkogte æg, skåret i skiver
  • 8 ounce olivenolie-pakket tun, skyllet
  • 6 ansjos med olivenolie eller salt pakket, skyllet

Rutevejledning

Til sandwich

I en lille skål kombineres eddike, hvidløg, olivenolie, sennep, salt og peber. Tilsæt oregano og merian og pisk til blanding.

Kombiner løg, tomater, oliven, rucola, agurker og radiser i en stor skål. Tilsæt dressingen og smid til frakken.

Del hele brødet på langs. Riv noget af brødet ud fra midten af ​​den øverste og nederste halvdel (for bedre at passe til sandwichfyldet). Anbring halvdelen af ​​grøntsagerne på den nederste halvdel af brødet. Lag på æg, tun, ansjoser og de resterende grøntsager. Hæld halvdelen af ​​dressingen (tilbage i skålen, der holdt grøntsagerne) over sandwichfyldet. Hæld den resterende dressing over den skårne side af den øverste halvdel af brødet, og læg derefter den øverste halvdel over fyldet for at lukke sandwich.

Pak det hele tæt ind i plastfolie, læg det i køleskabet og tyng det med en støbejernspande eller anden tykbundet gryde. Stil sandwich på køl i mindst 2 timer og op til natten over. Skær i tern og server.


Provençalsk Pan Bagnat Opskrift. Alle varianter '> Provençalsk Pan Bagnat Opskrift. Alle variationer

Dette var den hyppige frokost i mine magre studenterår. Som en sand helt er det en kæmpe sandwich skåret i serveringsportioner. Den er også lavet i enkelt serveringsruller, som på billedet ovenfor, på solospiseaftener.

Det betyder bogstaveligt talt “ vådt brød ”. En provencalsk gademad, den tilberedes med sprødt brød og gennemblødes på begge sider af brødet med olivenolie og eddike, hvorefter sandwichingredienserne lægges i lag: Meget gerne en Salade Niçoise i en sandwich.

Le Sandwich Tunisien:

For mig ligner og smager Sandwich Tunisien som Pan Bagnats tvilling. OK, måske med mere harissa slathered på det. Vi elskede spin den lille joint i Paris ’s Latinerkvarter lagt på det. Kartofler i tern i en sandwich? Det holdt helt sikkert til vores ribben. Ingen siddepladser, strengt gademad. Vi plejede at hoppe ind et par gange om ugen. For mindre end en dollar faldt vi ned på den, stående og lod den dryppe ned ad albuerne: et nærende komplet måltid dækket med vores elskede nordafrikanske smag.

Den gennemblødte sandwich

Den sjove del af Pan Bagnat er, at jo længere den sidder, jo mere lækker. De skorperede sider opsuger olien og bliver møre og smidige. Sandwichen bliver pakket tæt ind i plastfolie og vejet ned for at komprimere den. Hvis tiden tillader det, gør det endda et par timer før servering: Perfekt til picnics!

Opskriften på Pan Bagnat er ret elastisk:

Jeg vil starte med min favorit, og liste alle variationer. Jeg elsker at lave det i et langt brød og derefter skære sandwichbrødet i portioner, som en heltsandwich.

Vælg dit brød smart!

Du vil have et brød, der tåler blødning, selvom alt det rigelige fyldes i. Mere skorpe, mindre krummer. Baguette er lidt for smal, men det kan fungere. Italiensk brød, ciabatta, surdejsbrød fungerer alle godt. Til personlige pan bagnat -sandwich vil italienske rundstykker eller andre sprøde ruller være perfekte.

Ingredienser

  • 2 7 ounce dåser tun i olie
  • 2 spsk vineddike
  • 3-4 spsk harissa eller sriracha
  • 1 langt ciabatta -brød
  • 1 oksebøttetomat, skåret i tynde skiver
  • 6-8 blade romaine, strimlet
  • meget tyndt skåret rødløg
  • 3 hårdkogte æg, skåret i tynde skiver
  • 1/2 kop udstenede niçoise oliven
  • 2/3 kogt kartoffel i tern, valgfrit
  • 3-4 spsk kapers

Instruktioner

Hæld tundåser ned i en skål. Bland tunolien med eddiken og harissaen

Butterfly ciabattaen i hele sin længde, så de to sider sidder fast i midten.
Smør brødets inderside med olie-eddike-blandingen og brug det hele op.

Lag sandwich: Lag tun, tomat, salat, æg, oliven, kartofler, kapers.

Luk sandwichen ordentligt, og pakk den pænt og tæt ind med plastfolie. Sæt det i køleskabet, og afvej det med dåser for at komprimere det. Hvis tiden tillader det, lad det hvile et par timer.

At servere Pan Bagnat:

Pak forsigtigt ud, og skær det i serveringsstykker med en skarp savtakket kniv. Du får 6 til 8 portioner.


Pan Bagnat den sunde franske sandwich

Hvis du kan lide mad fra det sydlige Frankrig eller måske følger en middelhavskost, er denne Pan Bagnat noget for dig. Pan Bagnat (også kaldet Pain Bagnat) - "The Wet Bread" – er en klassisk sandwich fra det sydlige Frankrig Nice -regionen. Det er en af ​​de mest populære sandwich i Frankrig, og dens hemmelighed ligger i at bruge ingredienser af bedste kvalitet, masser af ansjosdresset olivenolie -dressing og frem for alt en friskbagt blødt hvidt brød. Alternativt kan du bruge standard franske sandwichruller.

INGREDIENSER FOR EN SANDWICH:

  • ½ moden tomat, skåret i skiver
  • ½ mellemstort hvidt løg fint skåret
  • 1 hårdkogt æg, skåret i skiver
  • 2 spsk bladselleri, fint skåret
  • 4 udstenede sorte oliven, halveret
  • Rød peberfrugt skåret i tynde tændstikker - cirka 10 pr. Sandwich
  • 1 frisk rund tyk blødt hvidt brød (jeg brugte ciabatta ruller)

Nødvendig mængde fransk dressing pr. Bagnat (rulle):

  • 1 knivspids hver af salt og sort peber
  • 1 spsk rødvineddike
  • 4 spsk olivenolie af god kvalitet (første tryk)
  • 4 ansjosfileter af god kvalitet finthakket
  1. Dyk løgskiver i koldt vand og skyl - for at fjerne deres skarphed
  2. Lav dressingen ved at lægge salt, peber og hakket ansjos i en krukke, tilsæt eddike og ryst for at blande ingredienserne sammen. Tilsæt olivenolie og ryst igen, indtil dressingen er godt blandet. BEMÆRK: Hvis du ikke kan lide ansjos, skal du udelade det fra dressingen og indsætte tun, men tilføje det, når du bygger sandwich.
  3. Halver rullerne og ske dressingen på hver halvdel. Hver af dem skal være godt imprægneret med bandagen.
  4. Saml sandwich efter ønske. Jeg lagde 3 skiver tomat efterfulgt af løgskiver, peberfrugtstikker, ægskiver, hakket selleri og oliven og sked derefter den resterende dressing over toppen. (BEMÆRK: Hvis tun bruges, vil den blive tilføjet på dette tidspunkt.)
  5. Luk sandwich og tryk på den, så dressingen er fuldt integreret.




Instruktioner

Skær tomaterne i stykker og salt dem moderat i bunden af ​​en røreskål. Læg dette til siden og lad saltet trække væske ud af tomaterne.

Hæld tunen fra, og reserver olien til vinaigrette.

Top og hale dine grønne bønner, drop i kogende vand i 3 minutter og derefter straks kaste dem ned i en skål med koldt vand. Skær bønnerne i 2 cm længder.

Sten om nødvendigt oliven og dræn ansjoserne.

Flager tunen i skålen med tomaterne og den saft, de har givet, og rør løst for at kombinere.

Start en vinaigrette med en lille mængde Dijon -sennep, den rå hvidløg, knust og dryp olien fra tunen i. Fyld op med lige ekstra jomfruolie. Forøg surheden ved at tilføje citronsaft. Smag til med salt og peber. Hvis din citron er skarp og blottet for sødme, som de fleste supermarkeder ser ud til at være, skal du ikke skamme dig over at tilføje en knivspids sukker, og hvis olivenolien har den underlige peberfrugtforbrænding, kan den forbedres med tilføjelse af en et par dråber varmt vand.

Kombiner alle ingredienserne undtagen de hårdkogte æg og begynd at kaste sammen og tilsæt vinaigrette til din smag. Når du har fået det helt rigtige, kan du smage et sundt ekstra skud vinaigrette.

Anret salaten på det splittede brød og top med de snittede hårdkogte æg. Luk op, pak tæt ind i fedtpapir og stil på køl natten over.

Om morgenen vil meget af dressingen være gennemblødt i brødet, hvilket skaber en fantastisk tekstur. Skær i stykker gennem papiret og server, stadig indpakket, ledsaget af en måde at tørre olie af din hage.


Noter om denne opskrift

Medlemsvurdering

Kategorier

Hvor er den fulde opskrift - hvorfor kan jeg kun se ingredienserne?

Hos Eat Your Books elsker vi gode opskrifter - og de bedste kommer fra kokke, forfattere og bloggere, der har brugt tid på at udvikle og teste dem.

Vi har hjulpet dig med at finde denne opskrift, men for at få de fulde instruktioner skal du gå til den originale kilde.

Hvis opskriften er tilgængelig online - klik på linket “Se komplet opskrift” - hvis ikke, skal du eje kogebogen eller magasinet.


1/4 Fennikelpære - (ca. 1/2 kop skiver) (lille)
1 Artiskok (stor)
8 Morgenmad radiser
4 Forårsløg (små)
1 spsk 15 ml Fleur de sel - delt
Friskkværnet sort peber - efter smag
2 spiseskefulde 30 ml Citronsaft - delt
8 Vagtelæg
1 tsk 5 ml Eddike
4 Tomater - meget modne
8 Focaccia ruller - (4 & quot til 5 & quot dia) (medium)
1 Hvidløgsfed
1/2 kop 118 ml Ekstra jomfru oliven olie
1/2 kop 118 ml Sort oliven tapenade
12 oz 340 g Italiensk tun i olivenolie - forsigtigt brudt
I stykker
8 Ansjosfileter hærdede i olivenolie (små)
8 Baby romaine salatblade - (5 & quot lange)

Rens fenniklen og skær den så tyndt som muligt (brug en mandolin, hvis du har en). Skær artiskokken ned til hjertet, skær den som fennikel. Skær radiser og den hvide del af de grønne løg meget tynde.

I en lille skål kombineres skiverne fennikel og artiskok, drys lidt fleur de sel (ca. en halv teskefuld) og et strejf sort peber over dem og tilsæt en spiseskefuld citronsaft. Kombiner godt og reserver. I en anden lille skål kombineres de skivede radiser og løg, drys med en halv tsk fleur de sel, et strejf af peber og en spiseskefuld citronsaft. Reservere.

Hårdkog vagtelæggene, startende med koldt vand og en teskefuld eddike i en lille gryde. Kog op og kog i 3 minutter. Stop tilberedningen med rindende koldt vand. Skræl dem, skær dem i halve og reserver.

Skær tomaterne en fjerdedel tommer tykke. Reservere.

Skær rullerne i halve vandret for at samle dem. Gnid begge skiver med hvidløgsfed og pensl med olivenolie. Fordel tapenaden jævnt på toppen af ​​rullerne.

På bunden af ​​rullerne starter du med et lag tomatskiver, der fordeles jævnt mellem rullerne. Drys med de resterende 2 tsk fleur de sel. Arbejd i stramme lag på hver bund, tilsæt fennikel-artiskokblandingen, tunfisken, vagtelægget, radise-løgblandingen og en filet ansjos. Afslut med et blad af baby romaine.

Dæk sandwichene med de reserverede øverste halvdele. Rul sandwichene meget stramt i plastfolie, og pak dem derefter tæt ind i folie.

Opbevares natten over i køleskabet. Skær i halve og server.

Denne opskrift giver 8 portioner.

Hver sandwich: 485 kalorier 22 gram protein 48 gram kulhydrater 4 gram fiber 22 gram fedt 4 gram mættet fedt 93 mg. kolesterol 1.777 mg. natrium.


Før du går.

Hver uge bringer The Splendid Table dig historier, der udvider dit verdensbillede, inspirerer dig til at prøve noget nyt og vise, hvordan mad bringer os sammen. Vi stoler på dig til at gøre dette. Og når du donerer, bliver du medlem af The Splendid Table Co-op. Det er et fællesskab af ligesindede, der elsker god mad, god samtale og køkkenskab. Splendid Table Co-op-medlemmer får eksklusivt indhold hver måned og har særlige muligheder for at oprette forbindelse til The Splendid Table-teamet.

Doner i dag for så lidt som $ 5,00 om måneden. Din gave tager kun få minutter og har en varig indvirkning på The Splendid Table, og du bliver budt velkommen i The Splendid Table Co-op.


Pan Bagnat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de nyeste tips, tricks, opskrifter og mere, sendt to gange om ugen.

Ved at tilmelde dig accepterer du vores brugsbetingelser og anerkender datapraksis i vores fortrolighedspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Ari Weinzweig, grundlægger af Zingerman's, gav denne opskrift videre til sin yndlings picnic nosh: “Pan bagnat er den klassiske sandwich, der spises på stranden i Nice. Nøglen er at få en god crusty rulle, der holder til olien, for jo længere tid du lader pan bagnat sidde, jo mere trænger smagene ind i brødet, og jo bedre bliver sandwich. ”

Hvad skal man købe: Kig efter god tun, især noget fra Middelhavet.

Tips til tun og fisk

Instruktioner

  1. 1 Skær brødet, pensl det med olivenolie, top en af ​​skiverne med tun, oliven, rødløg, basilikumblade, peberfrugt, en skvæt rødvineddike, lidt havsalt og lidt friskkværnet sort peber . (For en variation, brug tapenade i stedet for oliven.) Luk sandwich, pakk den godt ind, og tag mod tæppet.

Drikparring: Commanderie de la Bargemone, Coteaux d’Aix en Provence Rosé, Frankrig. En fransk sandwich ved havet fortjener den ultimative franske kystvin, og disse to kommer begge fra nogenlunde samme region. En god rosé skal være sprød og frugtagtig, men afslutte velsmagende og tør. Denne gør netop det, og dens smag og zing vil ramme alle noterne fra den søde tun, skarpe oliven, basilikum og peberfrugt i sandwich.


Se videoen: Recette du Pan Bagnat (Kan 2022).