Nye opskrifter

Gulerodskage brød opskrift

Gulerodskage brød opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Kage
  • Kageudsmykning
  • Isning
  • Flødeostglasur

En fugtig gulerodskage med solsikkeolie i stedet for smør! Flødeostglasuren kan bruges ovenpå eller som fyld.


Derbyshire, England, Storbritannien

200 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 8

  • 175 g groft selvhævende mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk blandet krydderi
  • knivspids salt
  • 150 ml (1/4 pint) solsikkeolie
  • 175 g blødt lysebrunt sukker
  • 3 mellemstore æg
  • 100 g rasiner eller ribs
  • 250 g gulerødder, skrællet og revet
  • Topping
  • 200 g flødeost
  • et par dråber vaniljeekstrakt
  • 3 til 4 spsk flormelis

MetodePrep: 10min ›Kog: 1 time› Ekstra tid: 10min afkøling ›Klar om: 1 time20min

  1. Forvarm ovnen til 180 C / gas 4. Forbered en 1 kg (2 lb) brødform, smurt og foret med en strimmel bagepapir.
  2. For at lave gulerodskagen: Vend melet i en skål og rør bagepulver, krydderi og salt i.
  3. Rør derefter alle de resterende ingredienser i, indtil det er godt blandet. Hæld blandingen i den tilberedte form.
  4. Bag i midten af ​​ovnen, indtil den er fast at røre ved (et spyd skal komme rent ud efter at være sat i midten).
  5. Fjern det fra ovnen, og lad det stå i formen i 10 minutter, vend det derefter ud på en rist og lad det køle helt af.
  6. For at lave topping - Pisk flødeost og vaniljeekstrakt sammen. Tilsæt flormelis efter smag.
  7. Fordel kagen med en spatel eller skær brødet i halve og brug topping som fyld.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(14)

Anmeldelser på engelsk (14)

dejlig fugtig kage. Prøv også at bruge bare kanel i stedet for blandet krydderi og tilsæt revet appelsinskal og pekannødder eller valnødder i stedet for sultanas/rosiner. Brug en orange glasur, mens den stadig er varm til en daglig kage med lavt fedtindhold, og brug flødeostglasur til særlige dage. Alt i alt lækker.-12. februar 2013

For mig fandt jeg, at dette var for krydret i forhold til andre opskrifter på gulerodskager. Mine børn elsker katrotkage, men de var ikke så sikre. Som andre tror jeg, at bare lidt kanel eller bare en teskefuld blandet krydderi ville være mere end nok. -22. Dec 2014

let peasy og smagte fantastisk-05 juni 2015


Opskriftsoversigt

  • 3 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt muskatnød
  • 3 kopper universalmel
  • 3 gulerødder
  • 1 (15 ounce) kan knuse ananas
  • 1 ½ dl vegetabilsk olie
  • 2 kopper hvidt sukker
  • 6 æg
  • 1 kop hakkede valnødder
  • 1 ½ dl rosiner

Forvarm ovnen til 375 grader F (190 grader C). Smør og mel to brødforme på 9 x 5 tommer.

Sigt bagepulver, salt, krydderier og mel sammen.

I en stor skål kombineres gulerødder, ananas, olie og sukker. Bland æg i. Blend melblandingen i gulerodsblandingen. Bland godt. Fold nødder og rosiner i dejen. Hæld i tilberedte pander.

Bages ved 375 grader F (190 grader C) i 45 minutter, eller indtil en tandstikker indsat i brød kommer ren ud.


Forberedelse

Til kagen:

Forvarm ovnen til 350 ° F. Beklæd en firkantet, 8- x 8-tommers form eller en 9-tommers kageform med bagepapir.

I en stor skål piskes æg og vegetabilsk olie til det er kombineret. Tilsæt mælk, sukker, vanilje og salt og pisk indtil det er blandet. Sigt mel, bagepulver, bagepulver og kanel i. Rør eller fold, indtil det er kombineret. Tilsæt gulerødder, nødder og rosiner (hvis de bruges) og rør eller fold indtil det er kombineret.

Hæld dejen i kageformen og bag, indtil dit hus lugter af gulerodskage, og en tandstikker indsat i midten kommer ren ud, cirka 35-40 minutter. Fjern det fra ovnen og lad det køle af på en kølerist.

Til frostingen:

Kom den blødgjorte flødeost i en stor skål og pisk den (hvis flødeosten ikke er blødgjort, zap den i mikrobølgeovnen i 10-20 sekunder).

Tilsæt flormelis, mælk, vanilje og salt og pisk til det er glat. Hvis den er lidt for tyk, tilsættes lidt mere mælk.

At samle:

Når din kage er afkølet (hvis den er for varm, vil den smelte frostingen), fordeler du frostingen på i et jævnt lag.


Gulerodskageopskrift med nødder

En masse opskrifter på gulerodskager indeholder nødder, normalt valnødder. Valnødder ville være fine at bruge i denne opskrift, jeg foretrækker bare personligt pekannødder! Du kan også finde pekannødder i nogle af mine andre opskrifter, f.eks. Mine kolibri -muffins og blåbærmuffins.

Men hvis du ikke er fan af nødder eller har allergi, kan du lade dem være ude. Eller hvorfor ikke erstatte den samme mængde rosiner, frø eller noget revet kokosnød?


Denne gulerodskagelav er:

  • utroligt fugtig, og en blanding mellem fluffy og tæt
  • pakket fuld af smag fra varmende krydderier
  • fyldt HELT af revne gulerødder, ikke en bid uden dem!
  • toppet med en tyk og sød flødeost frosting

jeg kan godt lide at lade som om denne opskrift på gulerodsbrød er noget god til mig og har et stykke til morgenmad. 😉

Alvorligt, men dette kageløg er godt, selv uden frosting, en skive opvarmet i mikrobølgeovnen og ndash divine parret med en cuppa -te eller kaffe!

Resten opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5 dage, eller fryses i op til 3 måneder.

Den bedste opskrift på gulerodskage, jeg nogensinde har haft. Jeg håber du får prøvet det!

Hvis du prøver denne opskrift, så lad os det vide! Efterlad en kommentar, bedøm den, og glem ikke at tagge mig på Instagram og hashtag den #marshasbakingaddiction. Jeg & rsquod elsker at se!


Bedste opskrift på gulerodspundkage: Gulerodskage -brødopskrift Bbc Food

Bedste opskrift på gulerodspundkage

Her er et par tips, som vi anbefaler, at du altid gør, når du bruger vores gulerodskageopskrift. Jeg er ikke fan af almindelig gulerodskage … du kender den slags uden ekstraudstyr. Denne gulerodskageopskrift er ret ligetil: Jeg tænkte, at det ville være det perfekte tidspunkt at dele min mor 's. Jeg har siden lavet variationer af gulerodskage siden, prøvet forskellige opskrifter, nogle gange glasur kagen med flødeost smørcreme og nogle gange. Det tog meget længere tid at bage …en time før det var fuldt tilberedt, men ventetiden værd. Med en flødeost frosting, selvfølgelig. Kagen er stor og serverer mange. Det er fugtigt, sundt og let at her 's den opskrift, vi laver i dag. Bedste gulerodskageopskrift, gulerodskage, gulerodskageopskrift, hvordan man laver gulerodskage.

Her er et lille tip: Jeg brugte dadler i stedet for rosiner, lidt af. I bagning · kage · ren spisning · desserter · glutenfri · fedtfattig · lav og da jeg for nylig bagte denne sunde gulerodspundkage, minder om den fødselsdag og deres hvordan man laver den bedste sunde gulerodspundkage. Jeg ledte efter en god opskrift på en gulerodskage at lave som en overraskende ørken på 1. påskedag for min svigerfamilie. Find mere bageinspiration på bbc god mad. Vores bedste opskrift på gulerodskage er en stram affære — tilføj nødder, rosiner og ananas, hvis du skal! Ree 's opskrift på gulerodskage kommer fra hendes mors ven sigrid. Dette er helt klart en god gulerodskageopskrift, og er meget gennemførlig for de ændringer, du måtte have brug for at foretage. Her er et par tips, som vi anbefaler, at du altid gør, når du bruger vores gulerodskageopskrift. Let at lave, men alligevel elegant nok til at underholde med, bh.

Smelt i din mund Gulerodskage Alt hun laver Gulerodskageopskriftskageopskrifter Bedste gulerodskage fra i.pinimg.com Den bedste gulerodskage nogensinde (selvopskrifter). Den er helt fugtig og lækker, lavet med masser af friske gulerødder og toppet med den mest himmelske flødeostfrostning. Denne version får en opgradering med rester af surdej, duftende chai -krydderi og kan laves på forhånd. Gulerodskage har altid været en af ​​mine favoritter, men jeg er lidt kræsen. Dette er det originale opskriftskort til sigrid 's gulerodskagefyld i 1 pund pulveriseret sukker, giv eller tag. Dette er virkelig den bedste opskrift på gulerodskage! I bagning · kage · ren spisning · desserter · glutenfri · fedtfattig · lav og da jeg for nylig bagte denne sunde gulerodspundkage, minder om den fødselsdag og deres hvordan man laver den bedste sunde gulerodspundkage. Perfekt til dessert eller brunch! Top denne klassiske gulerodskage med mere glasur og hakkede valnødder eller pekannødder. Jeg havde ikke kærnemælk, så jeg har bare aldrig lavet gulerodskage (eller en kage med succes) før, men denne opskrift blev præcis som jeg håbede.

Server som en sød godbid med en kop te når som helst på dagen.

Jeg havde mange komplimenter om dette. Den klassiske opskrift på gulerodskage er alsidig. Server som en sød godbid med en kop te når som helst på dagen. Kagen er stor og serverer mange. Her er et lille tip: Denne gulerodskage er den absolut bedste, jeg nogensinde har lavet. En kage så god, at den ikke engang behøver en glasur !? Vi forstår, at der ikke er mangel på opskrifter på gulerodskager i universet, men vores er ganske enkelt den bedste. Opskriften er en familiefavorit, der er blevet testet og perfektioneret i flere årtier. Prøv Rachel Allen 's letteste gulerodskagebrok til eftermiddagste, dan lepard 's gulerodskage cupcakes. Leder du efter den bedste surdejs gulerodskage? Jeg købte en pose med fem pund gulerødder, fordi jeg ikke anede, hvor mange gulerødder, jeg havde brug for til 6 kopper revet. ** bedste gulerodskage ** en dekadent fugtig og smagfuld gulerodskage.

Vores yndlings opskrift på gulerodskage! Top denne klassiske gulerodskage med mere glasur og hakkede valnødder eller pekannødder. Find mere bageinspiration på bbc god mad. Prøv Rachel Allen 's letteste gulerodskagebrok til eftermiddagste, dan lepard 's gulerodskage cupcakes. En perfekt gulerodskage er tyk, fugtig og lidt tættere end traditionelle kager. Dette er den bedste gulerodskageopskrift, jeg nogensinde har smagt, og det er min mors opskrift, som min familie har nydt i mange år. Her er et par tips, som vi anbefaler, at du altid gør, når du bruger vores gulerodskageopskrift. Dette er virkelig den bedste opskrift på gulerodskage! Dette er helt klart en god gulerodskageopskrift, og er meget gennemførlig for de ændringer, du måtte have brug for at foretage. Leder du efter den bedste surdejs gulerodskage?

Klassisk Buttery Pound Cake Dessert Opskrift lavet med friske gulerødder og krydderier bages fra en time til at lave denne gulerod Gulerod Desserter Pound Cake Opskrifter Desserter fra i.pinimg.com Jeg tænkte, at det ville være det perfekte tidspunkt at dele min mor 's. Server som en sød godbid med en kop te når som helst på dagen. · opskrift på gulerodspund. Bedste gulerodskageopskrift, gulerodskage, gulerodskageopskrift, hvordan man laver gulerodskage. En kage så god, at den ikke engang behøver en glasur !? Kagen er stor og serverer mange. Perfekt til dessert eller brunch!

Jeg har siden lavet variationer af gulerodskage siden, prøvet forskellige opskrifter, nogle gange glasur kagen med flødeost smørcreme og nogle gange.

Ikke en feriedessert, men en hverdagsfavorit. Vores yndlings opskrift på gulerodskage! Dette er den bedste gulerodskageopskrift, jeg nogensinde har smagt, og det er min mors opskrift, som min familie har nydt i mange år. Det er fugtigt, sundt og let at her 's den opskrift, vi laver i dag. Ree 's opskrift på gulerodskage kommer fra hendes mors ven sigrid. Opskriften er en familiefavorit, der er blevet testet og perfektioneret i flere årtier. Denne gulerodskageopskrift er ret ligetil: Dette er en bedre gulerodskageopskrift ikke på grund af ingredienserne, men hvordan de er sat sammen. Uanset om du vil have en gulerodskage, der er tæt, fugtig og fuld af krydderier og nødder, eller om du kan lide en fluffier lettere gulerodskageopskrift, der næsten er sund, har vi masser af gulerodskageopskrifter til at hjælpe dig. Dette er verdens bedste opskrift på gulerodskage. Server som en sød godbid med en kop te når som helst på dagen. Det er helt og aldeles lækkert almindeligt uden tilsatte toppings, men det gør den perfekte base til dessert saucer eller farverig frugt og pisket. · opskrift på gulerodspund. Indsendt for 5 år siden * af nourishandnestle. Her er et lille tip:

Jeg tænkte, at det ville være det perfekte tidspunkt at dele min mor 's. En perfekt gulerodskage er tyk, fugtig og lidt tættere end traditionelle kager. ** bedste gulerodskage ** en dekadent fugtig og smagfuld gulerodskage. Ikke en feriedessert, men en hverdagsfavorit. Ferien er lige om hjørnet, og det var ved at være ved at være tid til endnu en fantastisk dessertopskrift på bloggen. Find mere bageinspiration på bbc god mad. Kagen er stor og serverer mange. Stik derefter fingeren ind, træk den ud og.

Gulerod Bundt Cake Opskrift Shugary Sweets fra www.shugarysweets.com Denne gulerodskageopskrift er ret ligetil: ** bedste gulerodskage ** en dekadent fugtig og smagfuld gulerodskage. Det var ekstremt fugtigt og lækkert. Ikke en feriedessert, men en hverdagsfavorit. Denne version får en opgradering med rester af surdej, duftende chai -krydderi og kan laves på forhånd.

Denne hjemmelavede pundkageopskrift er en af ​​mine favoritter!

Den bedste gulerodskager nogensinde (selvopskrifter). Opskriften er en familiefavorit, der er blevet testet og perfektioneret i flere årtier. Denne opskrift på gulerodskage er ret ligetil: Ree 's opskrift på gulerodskage kommer fra hendes mors ven sigrid. Dette er det originale opskriftskort til sigrid 's gulerodskagefyld i 1 pund pulveriseret sukker, giv eller tag. Server som en sød godbid med en kop te når som helst på dagen. Let at lave, men alligevel elegant nok til at underholde med, bh. Hvis det er alt du har, skal du lægge dem i en foodprocessor udstyret med. Gulerodskage har altid været en af ​​mine favoritter, men jeg er lidt kræsen. Vi forstår, at der ikke er mangel på opskrifter på gulerodskager i universet, men vores er ganske enkelt den bedste. Denne version får en opgradering med rest surdej, duftende chai -krydderi og kan laves på forhånd. Dette er helt klart en god gulerodskageopskrift, og det er meget muligt at foretage de ændringer, du måske skal foretage. Denne hjemmelavede pundkageopskrift er en af ​​mine favoritter!

Kagen er stor og serverer mange.

Top denne klassiske gulerodskage med mere glasur og hakkede valnødder eller pekannødder.

Jeg er lidt besat af at gøre klassiske retter til noget andet.

Jeg købte en pose med fem pund gulerødder, fordi jeg ikke anede, hvor mange gulerødder, jeg havde brug for til 6 kopper revet.

Denne gulerodskageopskrift er ret ligetil:

Stik derefter fingeren ind, træk den ud og.

Jeg har lavet denne opskrift på æsler 's.

Den klassiske opskrift på gulerodskage er alsidig.

Dette er en bedre gulerodskageopskrift ikke på grund af ingredienserne, men hvordan de er sat sammen.

En enkel, krydret gulerod fuld af smag og toppet med mere glasur og hakkede nødder.

Kagen er stor og serverer mange.

Jeg havde mange komplimenter om dette.

Dette er den bedste gulerodskage, jeg nogensinde har spist.

Dette er de bedste gulerodskage cupcakes, jeg nogensinde har haft!

Denne gulerodskage er den absolut bedste, jeg nogensinde har lavet.

En perfekt gulerodskage er tyk, fugtig og lidt tættere end traditionelle kager.

Server som en sød godbid med en kop te når som helst på dagen.

Her er et par tips, som vi anbefaler, at du altid gør, når du bruger vores gulerodskageopskrift.

Ikke en feriedessert, men en hverdagsfavorit.

Vi forstår, at der ikke er mangel på opskrifter på gulerodskager i universet, men vores er ganske enkelt den bedste.

Deltag i en af ​​vores konkurrencer, eller del den store ting, du lavede til aftensmad i aftes.

Denne gulerodskageopskrift er ret ligetil:

Denne version får en opgradering med rest surdej, duftende chai -krydderi og kan laves på forhånd.

** bedste gulerodskage ** en dekadent fugtig og smagfuld gulerodskage.

Ree 's opskrift på gulerodskage kommer fra hendes mors ven sigrid.

Det tog meget længere tid at bage …en time før det var fuldt tilberedt, men ventetiden værd.

Dette er helt klart en god gulerodskageopskrift, og er meget gennemførlig for de ændringer, du måtte have brug for at foretage.

Gulerodskage er lige så alsidig, som den er lækker, hvilket betyder, at du kan tilføje dine egne smag.

Kombiner de våde og tørre ingredienser, riv nogle gulerødder, bland alt sammen og bag.

Ikke en feriedessert, men en hverdagsfavorit.

Den bedste gulerodskager nogensinde (selvopskrifter).

Jeg har siden lavet variationer af gulerodskage siden, prøvet forskellige opskrifter, nogle gange glasur kagen med flødeost smørcreme og nogle gange.

Ferien er lige om hjørnet, og det var ved at være ved at være tid til endnu en fantastisk dessertopskrift på bloggen.


Ingrediens noter

Vegetabilsk olie - Jeg laver altid dette brød med vegetabilsk olie, og jeg anbefaler det, da mange års fremstilling af dette brød har vist, at det fungerer perfekt. Andre olier, såsom rapsolie eller solsikke kan virke, selvom jeg ikke selv har testet dem. Olivenolie ville ikke blive anbefalet, da det vil introducere en smag til brødet. Endelig kan smør, enten stuetemperatur eller smeltet, muligvis virke, men jeg har ikke testet det, og jeg ville forvente, at det ville ændre teksturen og holdbarheden af ​​dette brød.

Jeg ved, at vi har en tendens til at tænke på madolie som generelt udskiftelig, men den type olie, der bruges, kan gøre en anden i bagningsopskrifter som denne. For garanteret succes skal du bruge den anbefalede olie.

Gulerødder - Selvfølgelig ville det ikke være en gulerodskage uden gulerødder :) Selvom enhver gulerod vil klare det, kan jeg godt lide at hente nogle friske, økologiske gulerødder, hvis jeg kan, for den bedste smag.

hvidt sukker - sukker i bagningsopskrifter spiller mere en rolle end bare sødning. Det bidrager både til teksturen og fugtigheden af ​​det færdige brød. Selvom det kan være muligt at reducere sukkeret med succes, koster det generelt en vis pris for kvaliteten af ​​det færdige brød. Jeg anbefaler altid at bruge den angivne mængde sukker først, og derefter, hvis det ønskes, reducere lidt i efterfølgende bagninger, indtil du finder det søde sted for dig.

Valnødder - Nødder er valgfrie i denne kage, men de giver en dejlig smag og tekstur til brødet. Jeg bruger generelt valnødder, men pekannødder ville også fungere godt.

Hvis du ikke vil bruge nødder, men tanken om rosiner eller kokos tiltaler dig, kan du tilføje 1 kop enten i stedet for nødderne.

Flødeost -Du kan bruge enten fedt- eller fedtreduceret flødeost her, selvom du måske synes, du har brug for mindre konditorisukker med den fedtfattige flødeost, så husk det, når du blander glasuren.

Du får også brug for - Almindeligt mel, æg (2), bagepulver, bagepulver, kanel, salt, smør (til frostingen), vanilje og flormelis/konditorisukker


Gulerodskage i en brødform

Traditionel gulerodskage laves med friskrevet gulerødder og hakkede nødder og bages i en brødform. Et tykt lag frosting er det, der gør denne dessertopskrift så himmelsk.

Vi elsker, hvordan brug af tre kopper friske gulerødder gør denne kage i en brødform så fugtig! Brug af friske grøntsager i en dessertopskrift som i vores Chocolate Zucchini Cake eller Zucchini Bread er en sjov måde at tilføje mere fiber til søde godbidder.

Vi synes at have lyst til gulerodopskrifter som vores flødeost gulerodsmuffins og gulerodbrød om foråret, når græsset grønt op og solen begynder at føles varmere. Ændringer i årstiderne har en tendens til at ændre vores trang til bestemte fødevarer.

Hvis du nyder gulerodskage, kan du og rsquoll nyde dette spin på en klassisk opskrift. Gulerodsbrød er en sjov variant af en almindelig opskrift, der lettere kan rejse og fylder mindre end en plade.

Perfekt til påske og forår er vores gulerodskagebrød en tradition. Min mor plejede at arbejde i banken, og hendes chef delte denne vintageopskrift med hende, før jeg blev født.

Ligesom vores Pumpkin Pecan Barer, kan jeg godt lide at bage brødene med gulerodskage en dag eller to før vores sammenkomster og pakke dem tæt sammen, når de er afkølet. Brødene kan tages ud af gryderne og frostes lige inden festen.

Sådan spiser du det

Mine børn elsker at tage en skive og starte med frostingen. Når frostingen er væk, nyder de den fugtige gulerodskage.

De voksne kan lide at lave tynde skiver og sprede frostingen ud over hele stykket for at skabe en blanding af søde smag.

Tips og tricks

  • Lad kagen køle af inden frosting
  • Fjern fra brødformene inden frosting, skiver og serveres
  • Brød fryses bedst inden frosting
  • Opbevar brødene i køleskabet i 3 til 5 dage for at forlænge holdbarheden
  • Nødder er valgfri, men tilføjer virkelig meget til opskriften og hellip. Også for folk, der tror, ​​at de ikke kan lide nødder

Gulerodskage brød opskrift

Start med at blande sukker og olie sammen. Rør rundt, indtil alt sukkeret er fugtigt og begynder at opløses i olien.

Sigt mel, kanel, bagepulver og bagepulver. Blend langsomt i æggeblandingen.

Fold gulerødder og nødder i og hæld i to brødforme.

Bages ved 350 i cirka 50 minutter i en varmluftsovn og cirka en time i en konventionel ovn.

Kagen er færdig med en tandstikker indsat i midten, kommer ren ud.

Lad kagen køle af, og pisk derefter frostingredienserne sammen og fordel den jævnt på gulerodskagebrød.

Flere klassiske dessertopskrifter:

Butterscotch Delight er en klassisk lagdessert med smør fra butterscotch

Church Cake bruger en Jiffy-kagemix og tilføjer lag af budding og en let frosting til en dejlig gammeldags kage.

7-Up Jello Salat er en vintageopskrift, som mange mennesker nyder hele året rundt, især på ferien.

Pistachio Pudding Cake er en grøn kage med lette og friske smag og en Cool Whip frosting.


Denne opskrift er super, super let. Gulerodskagen kræver ikke en mixer af nogen art - du rører bare det hele sammen og sætter det derefter i ovnen.

  • Kombiner de våde ingredienser - Vi tæller sukker som en våd ingrediens her. Brunt sukker, granuleret sukker, Filippo Berio Delicato Extra Virgin Olive Oil, æg og vanilje. Pisk indtil godt kombineret.
  • Bland de tørre ingredienser - Denne gulerodsbrødkage har mel, hævemiddel (bagepulver og sodavand), salt og derefter et par varme krydderier. Jeg brugte kanel, ingefær og kardemomme, men bland det gerne lidt sammen, hvis du har lyst.
  • Kombiner det hele sammen - Hæld det våde i det tørre, og bland indtil det er inkorporeret. Let let.
  • Tilsæt gulerod - Gulerod går sidst ind. Jeg kan godt lide at folde det ind med en gummispatel eller et piskeris.
  • Bage - Gulerodskagen bages i cirka en time, indtil den er helt gyldenbrun og gennemstegt. Når det er gjort, fjern det fra ovnen og lad det køle af, indtil du er klar til at froste det!
  • Lav flødeost Maple Frosting - Maple -flødeostfrosten er super let at lave - enten kombiner alt i hånden eller brug en elektrisk mixer. Spred det på toppen, og du er god til at gå!

Kan du fryse gulerodskageløbet?

Ja absolut ! Bare endnu en bonus, at du kan fryse kagen (som ovenfor, med plastfolie, ingen frosting) og kagen holder i to til tre måneder.

Se lige det! Du kan faktisk se fugtigheden af ​​gulerodskageløbet.

Og duften under bagning og efterfølgende er absolut guddommelig. Kanel og muskatnød er altid en god kombination.

Du kan også bruge enhver glasur/frosting på kageløget. Selv butikskøbt, klar til brug er fint. Det er fordi kagen tager showet og ikke topping.

Brug også enhver dekoration, du ønsker. Mit barnebarn hjalp mig med at bage kagen, og hun besluttede (næsten hele brødet) skulle være dækket af mini fondant gulerødder.

Gulerodskage Loaf er heller ikke kun til påske, selvom det er en meget populær dessert i påsken.

Lav kagen, når du har lyst til gulerodskage eller har brug for at tage en dessert til et teselskab.

Jeg ved af erfaring, at gulerodskager, især frostede med flødeost, altid går først! Som en te -tid -godbid og også på håndværksmarkeder, der har specialiseret sig i kager.

Hjemmelavet gulerodskage Loaf er det bedste, som jeg har set i butikkerne, priserne stiger kun og kvaliteten falder.


Se videoen: Så Længe Skal du Investere dine Penge Dette er min strategi (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Ducage

    Undskyld mig for det, jeg er klar over, der forstyrrer ... denne situation. Vi skal diskutere.

  2. Faemuro

    Efter min mening tager du fejl. Jeg er sikker. E -mail mig på premierministeren.

  3. Marsden

    Ikke uoverskueligt! Sjovt!

  4. Plat

    Jeg tror, ​​du ikke har ret. Jeg kan forsvare min holdning. Skriv til mig i PM, så diskuterer vi.

  5. Heolstor

    allerede har, og har allerede set ventet længe

  6. Johnson

    Vi ser ingen skæbne.



Skriv en besked