Nye opskrifter

Hindbæris

Hindbæris


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

For at lave en no-churn-version skal du bruge 1 kop fløde i vaniljesausen og piske en ¾ kop ekstra. Efter tilsætning af bær foldes flødeskum i bunden og fryses derefter ned i en plastformet brødform 6 timer eller natten over.

Ingredienser

  • 18 ounce friske hindbær (ca. 4 kopper)
  • 1½ dl tyk fløde, delt
  • 2 tsk frisk citronsaft

Opskriftsforberedelse

  • Kog bær og ¼ kop sukker i en medium gryde over medium varme, indtil bærene er bløde og begynder at frigive deres juice. Forøg varmen til medium høj og bring det i kog. Kog, omrør lejlighedsvis for at forhindre klæbning, indtil blandingen tykner lidt, cirka 5 minutter. Sæt ½ kop sauce til side. Purér den resterende sauce i en blender, indtil den er glat, og sil gennem en finmasket sigte i et måleglas (du skal have ca. 1 kop). Lad afkøle.

  • Pisk æggeblommer, salt og resterende ½ kop sukker i en medium skål, indtil de er lysere i farven. Bring 1 kop fløde i kog i en medium gryde. Fjern fra varmen og pisk gradvist halvdelen af ​​fløde i æggeblommeblandingen. Pisk konstant, tilsæt æggeblandingen til fløde i gryden og kog over medium varme, under konstant omrøring, indtil vaniljesaus er tyknet og lige begynder at klistre til bunden af ​​gryden, cirka 2 minutter. Stam gennem en finmasket sigte i en stor skål. Chill indtil koldt.

  • Pisk vaniljesaus, bærpuré, citronsaft og resterende ½ kop fløde, til det er glat. Behandl i en ismaskine i henhold til producentens anvisninger. Sluk for maskinen.

  • Sked i reserveret bærsauce, og skrab derefter isen i en lufttæt beholder (du vil have flotte striber af sauce, der stadig er synlige). Dæk til og frys til fast, mindst 2 timer.

  • Gør forude: Bærpuré og vaniljesaus kan laves 3 dage frem; dække og slappe af. Is kan laves 2 dage frem; holde frosne.

Anmeldelser afsnit

Bedste opskrift på hindbæris

Hindbæris . uanset årstid eller temperatur eller lejlighed er der altid et sted og tid i vores liv til is lækker hjemmelavet is!

#annonce     Jeg ELSKER min fuglefrugtføder!

(Klik på  på billederne for mere information)

*FTC -afsløring: Som Amazon -partner tjener jeg på kvalificerede køb uden ekstra omkostninger for dig

*FTC -afsløring: Som Amazon Associate tjener jeg på at kvalificere mig
køb uden ekstra omkostninger for dig

Især is med sund frugt inkluderet!

Intet slår smagen af ​​hjemmelavet hindbæris!

Fra desserter til aftensmad, til fest, til regnfulde dage omkring køkkenbordet til sommeraftens snacks - disse isopskrifter er skabt til de øjeblikke!

Åbning af en beholder med købt is, uanset hvor velsmagende den måtte være, kan bare ikke sammenlignes med hjemmelavet, ægte flødeis!

Og lad os se det i øjnene, alle elsker at lave og spise, personlige, spiselige kreationer. det er en del af den menneskelige natur.

Mundvandende hjemmelavet hindbæris vil helt sikkert tilfredsstille enhver iselskers gane!

Mange mennesker tænker på hjemmelavet is som en alt for kompliceret proces til selv at overveje ideen.

Jeg tror imidlertid, at isfremstilling ikke er så vanskelig og tidskrævende, som den lyder. Faktisk, da jeg købte min ismaskine, kunne jeg ikke tro, hvor let det er at lave iskrem!

Du kan endda lave hjemmelavet is uden en ismaskine, Rul ned for et link til instruktioner til hvordan!

Hindbær isopskrifter

Hvis du er interesseret i hindbærsorbetopskrifter,

Hvis du kan lide at lave din egen is, kan du tjekke følgende side for nyttige tips,

★   Hvis du ikke har en Ice Cream Maker, kan du stadig lave din egen hindbæris!   Følg følgende link og se hvordan!

Når du har købt de nødvendige ingredienser, er alt hvad der kræves for at lave disse hindbærisopskrifter (ovenfor)   enten en ismaskine eller en elektrisk piskeris (eller kraftig håndblanding), tålmodighed, mens isen fryses ned, og en vilje til at modtage anerkendelser fra modtagerne af dine frosne kreationer!   :)

Da jeg købte min Ice Cream Maker og begyndte at lave min egen creme, indså jeg tre ting:

for det første, at INGEN butik købt is kommer endda tæt til den fantastiske smag af hjemmelavet is.

For det andet, at der er  meget lidt at gøre, når du bruger en ismaskine: i det væsentlige tilføjer du ingredienserne, og drejer kontakten til "tændt".

For det tredje, at grunden til, at mange mennesker ikke laver deres egen is, er, at de ikke er klar over, hvor meget let det er at gøre - og det er værd at (små) startomkostninger til ismaskinen!

♥   Med hjemmelavet is får du det VIRKELIGE!

Her (herunder)   er eksempler på  ice flødefremstillingsmaskiner, der kan købes online på *Amazon.com.

Jeg er meget tilfreds med min Cuisinart Pure Indulgence Ice Cream Maker (det første element nedenfor)

Hvis du ejer en Kitchenaid Stand Mixer, har du mulighed for at købe en ismaskine (se nedenfor).

Klik på billederne herunder for mere detaljerede produktoplysninger og kundeanmeldelser.

Her følger forslag til isbøger med opskrifter, du kan være interesseret i at prøve mange forskellige hjemmelavede frosne godbidder!


Relateret video

Så jeg er ved at blive en af ​​de korrekturlæsere, der siger, at en opskrift er fantastisk, selvom jeg ikke gjorde det, som det er skrevet. Ignorer mig, hvis du er en af ​​de mennesker, som dette irriterer. Jeg startede her, da jeg ikke anede, hvordan jeg lavede en hindbæris, men jeg kunne hurtigt se ændringer, jeg gerne ville lave. Først brugte jeg 2-12 oz poser usødet hindbær, jeg er ikke interesseret i den tunge sirup. Jeg blødgjorde dem, optøede ikke helt. Dette førte til mindre afkølingstid, og gjorde det faktisk muligt at putte blandingen direkte i ismaskinen. Jeg kan godt lide mine hindbær til dels for de høje kostfibre, de giver, hvilket kræver frøene. Så jeg ville ikke belaste dem efter at have pureret dem. Da jeg ikke er en majsventilator, brugte jeg arrowroot i stedet for majsstivelse. Dette ser ud til at have forhindret vaniljesausen i at stokke, så jeg behøvede heller ikke at belaste det. Slutresultatet af dette var en is, der var præcis det, jeg håbede at finde - alle de sundhedsmæssige fordele ved et hindbær i isform. Der er ingen anden opskrift jeg har fundet, der får mig nogen steder tæt på her.

Yummy, men jeg rensede hindbærene lidt for meget med min vita -blanding, så alt kom forbi sigten. Jeg havde ingen problemer og gjorde det som instrueret.

koger du cremen, vil den smage som røræg. duh.

Tre stjerner, forudsat at du tager Jason 's råd om at droppe majsstivelsen og tilføje den tredje æggeblomme. Jeg brugte friske hindbær. Isen havde en vidunderlig smag, selvom teksturen efterlod meget at ønske om på grund af iskrystaller. Forøgelse af tiden i ismaskinen og amp-forholdet mellem fløde og mælk burde gøre tricket.

Først og fremmest, når du laver isbase, bør blandingen aldrig se krøllet ud. Du vil have en glat fløjlsagtig tekstur, før du tager den af. Problemet med denne opskrift er tilføjelsen af ​​majsstivelse. Hvis du udeladede majsstivelsen, ville det ikke være nødvendigt at koge blandingen (For at få majsstivelsen til at stivne vil æggeblommer stive, og du siler halvdelen af ​​din smag ud.) Hvis du bruger denne opskrift, skal du udelade majsstivelsen, tilføje en anden æggeblomme, temperer æggeblommerne, før du tilføjer dem, og varm forsigtigt op ved middelvarme, til de er lidt tykkere.

Ja, isen er intetsigende. Smagen forbedres imidlertid meget, efter at den er blevet overført og frosset i fryseren.

Blandet og kedeligt. Spar dig selv lidt besvær og få bare hindbærene med fløde.


Opskrift på hindbæris

Denne opskrift på hindbæris er frisk, frugtagtig og lækker med en smuk rød farve. Bedst af alt er det en let opskrift.

Vores dom

Vi nød virkelig denne is.

Min mand siger, at den er blandt hans yndlings hjemmelavede is ... og stol på mig - det siger meget, for vi har lavet mange forskellige slags is!

Hindbærene

Du kan bruge friske eller frosne hindbær.

Hvis du vil have en mere intens hindbærsmag, kan du tilføje flere hindbær ... men hvis du ikke har nok hindbær - vær ikke for bekymret - det bliver stadig ok.

Jeg gik ud og købte en halvliter hindbær fra butikken.

Så kom jeg hjem og målte det - en pint skulle være 2 kopper - min var 1 1/2 kopper. Tror det er en halvliter midt på vinteren!

Jamen, jeg lavede min is med min "halvliter" hindbær - og det blev stadig godt!

Sådan laver du en blød cremet tekstur

De fleste frugtis har en tendens til at være hård, når den er helt frossen - men denne opskrift lavede en dejlig glat is ... sandsynligvis fordi den kræver mere sukker, fordi hindbærene er så syrlige.

Serveringstip

Server med brownies og top med et frisk hindbær!

Isens røde og brownies sorte ser godt ud sammen.

Hindens lette syrlighed og brownies sødme frembringer en lækker blanding af smag.


Hjemmelavet opskrift på is: Chokoladesirup, hindbær og#038 Butterscotch

I sommer lavede jeg en hel frossen dessert sektion på min hjemmeside til alle jer dristige bagere, der holder en pause fra ovnen og går ind i fryseren - min fryser sektion! Denne side er din destination for alle frosne desserter.

Jeg har dækket dig fra utallige isopskrifter, der starter med min 2 -ingrediens isbase til sunde naturlige frugtpopsikler. Grundlæggende, hvis du kan drømme om det, har jeg en opskrift på det. Nu, da jeg føler meget stærkt, at ingen dessert virkelig kan kaldes komplet uden de rigtige toppings, pynt eller pynt, lavede jeg en hel video bare for at vise dig, hvordan du klæder dine hjemmelavede frosne godbidder på med en is sauce - som en du vælger er op til dig!

Så her er alle hemmelighederne til den bedste chokoladesirup, du nogensinde har haft, den letteste hindbærsauce og den rigeste Butterscotch -sauce, du nogensinde har smagt! Uanset om du kan lide chokolade, vanilje eller jordbær, så kender jeg ikke en is, der ikke kan forbedres ved at toppe med en is sauce!


Hjemmelavet hindbæris

Bærsæsonen er min yndlingssæson her i det nordvestlige Stillehav. Vi har været ude at plukke bær den sidste uge og have fyldt op med marionbær, brombær og hindbær. Vi elsker bær så meget, at vi selv plantede hindbær- og marionbærbuske i vores egen have. Bærene i vores have kommer sjældent ind i huset, vi spiser dem lige der i haven. Vi går til de lokale U-Pick gårde for at få opbevaret bær til fryseren og til ting som denne friske hjemmelavede hindbæris. Smagen er perfekt, og farven er så smuk!

Hvis du ikke er så heldig at bo hvor friske bær er rigelige, kan du altid bruge frosne bær til at lave denne is. Bærene er vidunderlige i år takket være et dejligt solrigt forår, og vi kan simpelthen ikke få nok af dem. Bær, sommer og is er den perfekte kombination.


Sund blender Hindbæris

I denne uge sender jeg 2 sunde og smagfulde isopskrifter, og på lørdag sender jeg en opskriftsopsamling med 10 sunde isopskrifter fra min blog og fra nettet. Så det bliver en is uge her på Primavera Kitchen !! Fantastisk, ikke?

Denne sunde blender hindbæris er en god mulighed for alle, der ønsker at spise sundere om sommeren, men ikke kan modstå en lækker frossen godbid.

Jeg kaldte denne opskrift på hindbæris sund, fordi den ikke er lavet med tunge fløde og masser af raffineret sukker. Denne opskrift er lavet med græsk yoghurt og frosne bananer. Disse to ingredienser giver denne hindbæris den cremede konsistens, og det er en god mulighed for at erstatte den tunge fløde. Det kræver også kun 2 spiseskefulde honning. Jeg valgte kun at tilføje denne mængde sødemiddel, fordi jeg elsker den sure smag i min is, men hvis du foretrækker den sødere, kan du fordoble mængden af ​​honning. Du kan også bruge ahornsirup eller agave til at forsøde din is. Her er 10 flere sunde isopskrifter, hvis du vil have mere!

Det, jeg bedst kan lide ved denne opskrift, er, at du ikke har brug for en ismaskine til at lave den. Du skal kun bruge en blender af god kvalitet, da du vil blande frosne bananer og hindbær. Når disse frugter er glatte, vil du tilføje den græske yoghurt og honning til at blande. Hæld derefter blandingen i en mellemstor beholder og frys i 3-5 timer. Men da denne is er lav i fedt, tager det længere tid at blødgøre end traditionelle isopskrifter. Du skal lade tø på en tallerken i cirka 30 minutter før servering.

Hvis du har brug for flere opskrifter på hindbær, skal du prøve min lav-carb hindbær chokoladekage, lav carb hindbær smoothie og hindbær chia budding! De er så lette at lave og er fulde af smag. Absolut noget, du hurtigt kan piske op, mens du venter på, at din is sætter sig i fryseren.


Trin 1

Hæld hindbær, ¾ kop sukker og citronsaft sammen i en skål. Dæk til og stil på køl i 2 timer under omrøring hvert 30. minut.

Pisk æggene i en røreskål, til de er lette og luftige, 1-2 minutter.

Pisk det resterende ¾ dl sukker i, lidt ad gangen, og fortsæt derefter med at piske, indtil det er helt blandet, cirka 1 minut mere.

Hæld den tunge fløde og mælk i og pisk til blanding.

Hæld saften fra hindbærene i flødeblandingen og blend.

Mos hindbærene, indtil de er rene, og rør dem i flødeblandingen.

Overfør blandingen til en ismaskine og frys efter producentens anvisninger. Gør 1 liter.

Bemærk: Hvis du foretrækker en mere fyldig hindbæris, skal du bringe hindbærene tilbage i køleskabet efter at have hældt saften fra.

Efter at isen er stivnet, cirka 2 minutter før den er færdig, tilsættes hele hindbærene


Hindbær krusning kokos is

Denne opskrift er en læseranmodning, og jeg syntes, det var en så god idé, at jeg straks flyttede den langt op på min to-make liste!

Det starter med friske (eller frosne) hindbær, som til min glæde begynder at oversvømme købmandsforretninger. De er lækre lige nu og vil fortsat nå deres højeste smag, efterhånden som de kommer mere ind i sæsonen. Med andre ord er dette ikke min sidste hindbæropskrift for sommeren.

For at holde tingene enkle, beholdt jeg denne opskrift 8 ingredienser! Det er også#8217s vegansk, glutenfri, og naturligt sødet, så alle kan nyde.

Konceptet er enkelt og friskt:

Kokos-cashew-isbase + mosede, let sødede bær tilsat til den “ripple, ” hvirveleffekt.

Resultatet er en seriøst cremet, syrlig-sød is, der ser ud til at blive lavet til sommer.

Denne is er drømmende. Det ’s:

Frugtagtig
Sød
Tærte
Super cremet
Rig
Enkel
& amp Hurtig

Det smukke ved at lave is i en ismaskine er, at du kan spise det med det samme i den perfekte, bløde serveringstilstand. Men lad det stå et par timer mere i fryseren, og det øser smukt op, som du kan se.

Lad os vide det, hvis du laver denne opskrift! Der er i øjeblikket så mange måder at oprette forbindelse til os.

1. Efterlad en kommentar + bedøm den
2. Tweet os et foto eller en kommentar.
3. Del et foto med hashtagget #minimalistbaker på Instagram.
4. Send os et snap på Snapchat! (brugernavne: minimalistbaker // jshltz)
5. Del opskriften på Facebook eller e -mail (del knapper herunder!)



Kommentarer:

  1. Rhoecus

    Hvilke ord ...

  2. Glaedwine

    Om der er analoger?

  3. Faujas

    Direkte i octбочо

  4. Patricio

    Jeg har fundet svaret på dit spørgsmål på google.com

  5. Cedd

    Hør, lad os ikke bruge mere tid på det.

  6. Imre

    Jeg beklager, at jeg blander mig, men du kunne ikke male lidt mere detaljeret.



Skriv en besked