Nye opskrifter

Macaronibudding med ost

Macaronibudding med ost


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kog pastaen, lad den dryppe af,

imens tilberedes osten, der er blandet med 4 sammenpiskede æg, krydderier, sukker og et halvt glas yoghurt (hav), og derefter blandes denne sammensætning med den kogte pasta,

en ret tilberedes (jeg har jenna, men den går også i en dybere bakke eller gryde)

smør skålen med god olie eller smør, jeg foretrækker olien, beklæd den med brødkrummer og hæld derefter sammensætningen,

pisk de to resterende æg med yoghurten og tilsæt ovenpå, kom alt i ovnen, der var opvarmet før og lad stå i cirka et kvarter, se når det er brunet ovenpå er klar.

God appetit!


Bagt makaronibudding med saltet ost

Åh, hvilke barndomsminder jeg har nu, når jeg skriver denne opskrift! I Transsylvanien er ostemakaroner et hæfteklammer, når du vil tilberede noget hurtigt og meget velsmagende. I deres salte eller søde version (med rosiner, absolut muggen!) De er en hovedret eller en omniiubert -dessert. Uden stik og andre figurer er det et lækkert måltid, som ikke ville blive afvist af grumpers. Hvis jeg var af amerikansk oprindelse, ville jeg bruge udtrykket "komfortmad" til at beskrive denne ret, men da jeg er ren rumæner, siger jeg simpelthen: tulai, Gud, farvel! Vi, transylvanianerne, har endda en ende på den saltede budding, der naturligvis også indeholder noget bacon, for ellers ville vi stadig være transylvanianere?! Ved du hvad det er? Toppen af ​​tinderne? Vi lagde også en sukkerkur oven på den nej, hvis det er en kaloriebombe, en bombe at være & # 8230. Den dødbringende kombination af kulhydrater (makaroni), protein (ost og æg) og fedt (fløde og ost) er ikke nok , vi har stadig brug for hjælp og med sukker. Gud, hvilken godbid det var på mit hoved og mave, da jeg var barn! I dag kan jeg ikke længere putte sukker over den salte version af denne ret, men minderne forbliver behagelige. Det siges, at smag ændrer sig i en alder af 7, jeg kan kun bekræfte dette.

Jeg præsenterer dig en version af din egen i dag, jeg kan ikke huske, hvordan min mor plejede at lave dem (nu gør hun det ikke, fordi vi spiser fileter, salater og andre kostvarer), men smagen er næsten helt ens & # 8230.


Lignende opskrifter:

Milanese makaroni

Milanese makaroni tilberedt med friske eller dåse svampe, presset skinke og tomatsauce, serveret med revet ost ovenpå

Pasta budding

Pastapudding (spaghetti eller fjer), tilberedt med ost, æg og vaniljeessens og vaniljesukker

Nudelpudding med hytteost

Noodle budding opskrift med hytteost, tilberedt med æg, smør og sukker

Risbudding med kakaosauce

Risbudding opskrift med kakaosovs, tilberedt med mælk, brødkrummer, æg, smør og vanilje


  1. Kog pastaen i 5 minutter med en knivspids salt, og si den derefter.
  2. Kombiner mælk med smeltet smør, sammenpiskede æg, vaniljeessens og sukker. Tilsæt Telemea ost / hytteost.
  3. Kom macaronien i en varmebestandig bakke, hæld mælkeblandingen over og sæt bakken i ovnen i 25-30 minutter, ved 170 grader.
  4. Server macaronibuddingen med sukkerost drysset ovenpå.

✽ Afhængig af smagen kan du kombinere makaroni med Telemea-ost, hvis du foretrækker salt-sød makaronibudding eller med hytteost, hvis du foretrækker en mere neutral smag.


Pastapudding med sød ost og rosiner, enkel, klassisk opskrift

Den kan serveres varm eller kold, enkel, pulveriseret med vaniljemel, yoghurt eller creme fraiche, med vaniljeis, flødeskum eller et ord syltetøj eller syltetøj & hellip efter dit ønske eller fantasi. Jeg anbefaler dig stærkt at prøve carbonara pastaopskriften, da jeg lærte at forberede den i Italien.

Nedenfor har du video opskrift:

Hvis du kunne lide denne buddingopskrift, anbefaler jeg dig at prøve andre buddingopskrifter fra min blog:

Buddingopskriften blev også testet af læserne af bloggen Pofta Buna!, Resultaterne er herunder:

Opskrifter med Gina Bradea & raquo Opskrifter & raquo Pasta budding med sød ost og rosiner, enkel, klassisk opskrift


Ostemakaroni. Den lækreste budding opskrift

Ingrediensliste:

  • 500 gram kort pasta (helst macaroni, cornetti eller penne)
  • 60 gram smør med 82% fedt
  • 2 spsk olivenolie
  • 50 gram mel
  • 500 ml. fed mælk
  • salt og hvid peber
  • 300 gram ost, der let smelter, af en enkelt type eller i en blanding, efter smag

Fremstillingsmetode:

Hvordan tilbereder man pasta? Start ovnen og sæt den på 180 ° C. Vi forbereder en varmebestandig form med et volumen på 1,75-2 liter. Smør det godt med 10 gram smør. Sæt en gryde på ilden med 4-5 liter vand. Når vandet begynder at koge, drysses 1 spsk med en knivspids salt.

Ostemakaroni. Kog igen og opløs saltet. Tilsæt derefter pastaen. Rør en gang for at sikre, at ingen klæber til bunden. Kog pastaen i 2 minutter mindre end skrevet i anbefalingen på pakken. Det er fordi de vil blive ved med at koge i ovnen.

Dræn godt, kom i en skål og drys med en spiseskefuld olivenolie. Rør lidt rundt og sæt til side. Hvordan tilberedes saucen? Kom ostene på det store rivejern. De rigtige ostetyper er: cheddar, mozzarella, gruyere, gouda eller klassisk rumænsk ost. Grundlæggende er det en slags bechamel sauce.

Ostemakaroni. Kom i en gryde, ved middel varme, en spiseskefuld olivenolie, sammen med smør. Når smørret er helt smeltet, tilsættes melet og blandes godt. Kog i et minut, og hæld derefter gradvist mælken ved stuetemperatur, under konstant omrøring med piskeriset. Saucen må IKKE have klumper.

Kog derefter saucen i 2-3 minutter, til den tykner godt. Til sidst kan den krydres med salt eller hvid peber eller en dråbe muskatnød efter smag. To tredjedele af den revne ost hældes i den varme bechamelsauce og blandes, indtil osten er helt smeltet. Hæld derefter straks den kogte makaroni over og bland godt.

Sådan serveres:

Ostemakaroni. Læg alt i den forberedte form, som jeg nævnte i opskriften. Jævn makaronien godt og drys resten af ​​revet ost ovenpå. Form i ovnen, som skal forvarmes til 180 ° C. Vi placerer dem i en gennemsnitlig højde i 15 minutter. Derefter kan temperaturen stige til 230 ° C på grillfunktionen i 3-4 minutter.


Video: #MadetaMňam - Sýrové Penne se sýrem Lipánek (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Akirisar

    Bravo, du har lige besøgt en genial idé

  2. Finghin

    What words ... the phenomenal, brilliant phrase

  3. Tojakazahn

    Jeg mener, du har ikke ret. Gå ind, vi diskuterer.

  4. Wanikiy

    Jeg undskylder, men efter min mening har du ikke ret. Jeg er sikker på. Jeg kan bevise det. Skriv til mig i PM.

  5. Shagis

    I liked your site



Skriv en besked