Nye opskrifter

Bagt makrel med citron

Bagt makrel med citron


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Portioner: -

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Bagt makrel med citron:

Fisken vaskes, renses og deres haler og hoveder skæres af, aluminiumsfolien smøres med en smule smør, fisken sættes i den og et par skiver citron sættes i den, med citron og god appetit.

Tips sider

1

Citronskiverne, der lægges inde i fisken, skal være uden skal, skallen gør fisken bitter.


Frossen makrel tilberedt i ovnen

Gå til fiskeriet og køb omkring 3 kg frossen makrel (stor fisk, cirka 5-6 stykker). Lad det tø op i tre kvarter ved stuetemperatur. Rens makkerfisken, skær hovedet og spidsen af ​​halen af, kassér dem. Vask det godt og lad det dryppe af.

Skær fisken i 2-3 cm tykke stykker. Læg stykkerne ved siden af ​​hinanden i en høj bakke i rustfrit stål. Kyllingolie, salt, peber (formalet og bær), en knivspids paprika eller et par skiver varm peber, tørret, et par laurbærblade. Pres ca. 2-3 citroner over fisken.

Sæt bakken i den forvarmede ovn, ved den rigtige varme, i ca. 40 minutter. Når knivspidsen let kommer ind i kødet, og det er hvidt og saftigt, tages bakken ud af ovnen. Lad afkøle. Undgå at tørre fisken. Det mister sin smag. Faktisk, når den er klar, lugter fisken dejligt, og det skadelige fylder køkkenet, selvom du har en ny, lufttæt komfur.

Fisken kan spises varm, med citron (om nødvendigt) eller kold, som en forret. Det kan bevares i en længere periode. Opbevares godt i kulden, i køleskabet, i krukker med en skruelåg, hvor fiskestykkerne lægges, som saucen, der er tilbage i bakken, lægges over, for at dække fisken i krukken.

Hvis du vil bevare det i en længere periode (maksimalt 2-3 måneder), i stedet for citron, skal du sætte vineddike, fortyndet med vand (i forholdet vand / eddike & # 8211 2 til 1). Krukkerne med den tilberedte fisk kompletteres med eddike foldet med vand (kogt blanding, i 2-3 bylder, med peberkorn, salt og laurbærblade, derefter afkølet til det halve).

Luk glassene tæt, dæk til med en fugtig klud og kog i 20 minutter i et vandbad, da vandet begynder at koge i en høj gryde, på hvilken du lægger en klud. Lad det køle helt af i den gryde, hvor du kogte glassene. Opbevares koldt. Gelatinen dannet efter afkøling af indholdet er vidunderlig i smagen.

Opmærksomhed! Varm eddike kom i krukker, knæk dem og drys på dine hænder. Det varme vand fra gryden, hvori du koger glassene, hvis brændeovnen er høj, salter og brænder huden, som den når. Hvis du tager bakken ud af ovnen uden køkkenhandsker, kan du brænde dine hænder. Virkningen af ​​uopmærksomhed eller hast er udseendet af røde pletter, der bliver til blærer, væske opsamles under huden. Spred dem, brænd dem. Lider du af det? Kør koldtvandsstrålen. Så salv dig selv med jecolan. Du har ikke, spiselig olie er også godt. Hvis det stadig svider, skal du blæse, indtil det passerer.


Bagt makrel med masser af grønt og citronmasse

Dagens regn anbefaler en skål varm suppe frem for det, jeg vil foreslå. Men da markederne stadig er fulde af grønt & # 8211 grønne løg, dild og persille, radiser, basilikum, salater af enhver art & # 8211 er det ærgerligt ikke at udnytte det. Og saml så meget som muligt ved siden af ​​en bagt fisk med citron og olivenolie. Hvad angår fisken, valgte jeg makrel, det er en af ​​mine yndlingsfisk (jeg kan godt lide havfisk, jeg dræber ikke rigtig mig selv for ferskvandsfisk). Det er en fed fisk, men den indeholder Omega 3. Syrer derudover er den virkelig meget velsmagende. Men hvis du vil have en magert fisk, kan du vælge ørreder. Det er vigtigt at købe dem friske, ikke frosne.

Jeg rensede og vaskede fisken meget godt (2 fisk), derefter saltede jeg den med havsalt. Så jeg krydrede det ikke mere (jeg plejer ikke at krydre fisken), fordi jeg ville have det til at beholde sin smag. Jeg lagde den i en gryde med lidt vand, derefter lod jeg den stå i ovnen ved medium varme (180 grader) i 25-30 minutter. Jeg brunede det ikke for meget, for jeg ville have det blødt, saftigt.

Derefter fjernede jeg hans rygsøjle og dryssede en masse grønt - dild, persille, unge radiseblade - men også stykker citron (frugtkødet er meget godt, ikke bare saften), sorte oliven, radiser og lidt olivenolie.

Som pynt - endnu flere greens. Faktisk en salat med salat skabt hvid og rød (lollo bionda og lollo rossa), blot krydret med olivenolie, salt og citronsaft.


Folieret makrel i ovnen - ikke bare en fiskefad, men en kilde til nyttige og velsmagende vitaminer, der bevarer egenskaberne med sådan en varmebehandlingsteknik. Det kan være let at diversificere den daglige kost eller deponere et lignende produkt til et festmåltid, hvis du følger reglerne for tilberedning af fisken og deres efterfølgende tilberedning.

  1. Makrel i folie i ovnen som helhed kræver forudrensning. Det er nødvendigt at rense slagtekroppen, fjerne blodkarrene langs ryggen og gællerne for at undgå bitterhed.
  2. Hvis opskriften foreslår en fyldning, skal du passe på juicerne, smagen og ingredienskombinationerne.
  3. Fiskekroppe skal være friske, da langtidsopbevaring er bitterhed.
  4. Ved bagning skal den anbefalede temperatur overholdes, så produktet ikke tørrer for meget ud.

Citronmakrel i folie i ovnen

Makrel med citron bagt i folie - en gastronomisk klassiker, der ikke kræver særlig dygtighed. Nok friske fiskekroppe, krydret citrus og en halv time til at få et duftende mesterværk. Charmen ved retten er i sin enkelhed, så gå ikke med krydderier, de er i stand til at "citere" makrellens specifikke smag.

  • makrel - 850 g
  • vegetabilsk olie - 2 spsk. skeer
  • citron - 1 stk
  • rosmarin er en knivspids.
  1. Skær slagtekroppen, fjern gællerne og skær overfladen.
  2. Smør med smør, krydr og sæt citroncirklerne i snittene.
  3. Læg fisken på en bageplade med folie og folie.
  4. Duftende makrel i folie i ovnen koges i 40 minutter ved 180 grader.

Makrel med kartoffelmos i ovnen

Makrel med kartoffelmos er en tilfredsstillende og nærende mulighed for hver dag. Det vil tage et kvarter at forberede, hvilket mere end opvejes senere. Maden, der er inkluderet i kategorien "to i en", erstatter et fuldt måltid, uden at tilføje ekstra kalorier, fordi produkterne er tilberedt i folie og klaret i deres fedtfri juice.

  1. Fjern huset, skær kartoflerne i halve og kog i 8 minutter.
  2. Læg kartofler og makrel på folien, og sluk dem, stil dem i ovnen.
  3. Makrel med kartoffelmos i ovnen tilberedes i 40 minutter ved 180 grader.

Makrel med grøntsager i folie i ovnen

Kranen tilberedt med grøntsager i folie er en ideel kombination i madlavning, fremstillet ikke kun af smagskvaliteterne, men også af kosten. Møre, veltillavede fisk og grøntsager er kaloriefattige og er perfekte til fans af en sund kost. Begræns dig ikke til kartofler og gulerødder, for fisk er ”venner” med alle grøntsager.

  • makrel - 650 g
  • tomater - 3 stykker
  • Bulgarsk peberfrugt - 2 stykker
  • løg - 1 stk
  • sort peber - formalet.
  1. Skær den rensede fisk.
  2. Skær grøntsager, krydr og læg dem med fisk på en bageplade med folie, fold konvolutten.
  3. Bagning af makrel i folie i ovnen ved 180 grader tager en halv time.

Makrel med appelsiner i folie

Opskriften på makrel i ovnfolie er ikke kun en traditionel tilgang, men også konstante gastronomiske forsøg. Anvendelse af citrusfrugter er en almindelig og altid vellykket praksis, og derfor er det værd at prøve appelsinen og sørge for den perfekte kompatibilitet med fisken, mens vi fortsætter med at fantasere i køkkenet. Perfekt i en halv time.

  • makrel - 750 g
  • orange - 1 stk
  • yoghurt - 3 spsk. skeer
  • sort peber - formalet
  • hvidløgsfedd - 2 stk.
  1. Fjern makrellen og skær den.
  2. Skær i stykker.
  3. Bland skræl og appelsinsaft, tilsæt hvidløg, peber og yoghurt.
  4. Smør fisken, kom i orange snitskåle og pak ind i folie.
  5. Tilberedning af makrel i ovnen i folie ved 200 grader tager en halv time.

Makrel proppet i ovnen i ovnen

At spise rigtigt - betyder ikke dyrt, og dette bekræftes af makrel fyldt i folie. Opskriften indeholder økonomisk overkommelige produkter, som du kan tilberede en ret, der ikke kun er værd for den daglige menu, men også for det festlige måltid. Ubegrænset smagskombinationer giver altid mulighed for at overraske husstandens medlemmer og gæster.

  1. Fjern slagtekroppen fra hovedet, ryggen og knoglerne.
  2. Start med en blanding af revet ost og stegte svampe.
  3. Overfør til ovnen i 40 minutter ved 180 grader.

Kranen skæres i folie i ovnen

Kranskiver i folie - en enkel og overkommelig måde at skabe en unik ret i en halv time, hvis produktet er ordentligt forberedt. For hurtige resultater hjælper kulinariske tricks dig: let frossen fisk er lettere at skære i stykker, marinere hurtigt, bage og, for det lyserøde look, er de sidste 10 minutter klar.

  • hus - 2 stk
  • løg - 1 stk
  • mayonnaise - 55 g
  • ketchup - 40 g
  • paprika - et tip.
  1. Skiver af skåret fisk og løgringe.
  2. Bland ketchup og mayonnaise.
  3. Dyp fisken i blandingen og kom løget i folien.
  4. Foliemakrel i ovnen koges i 30 minutter ved 180 grader.

Makrel med sennep i folie

Makrel i sennepssovs i folie er en krydret opskrift, hvormed fiskens aktive smag blødgøres og absorberes af nye smag. En enkel og uhøjtidelig madlavning er fortjent populær blandt husmødre af en meget enkel grund - den er let, velsmagende og er skabt af almindelige ingredienser, der altid er lige ved hånden.

  • makrel - 3 stykker
  • sennep - 3 spsk. skeer
  • mayonnaise - 2 spsk. skeer
  • sojasovs - 1 spsk. ske
  • korianderfrø.
  1. Bland alle ingredienserne til saucen. Smør dem med renset fisk.
  2. Læg fisken på folien, dæk til med sauce, luk folien.
  3. Bages i 20 minutter ved 200 grader.

Tranen bages i brød og pitafolie

Bagning af makrel i folie i ovnen er ikke begrænset til en almindelig opskrift. Et bemærkelsesværdigt eksempel er brugen af ​​pitabrød ikke kun som en original mad, men også for at beskytte mod tørhed, mæthed og næringsværdi. Det er ikke en vanskelig mad i madlavning, det kræver en dygtighed - du skal fjerne knoglerne, højderyggen og fylde maven med en duftende fyldning.


Lette opskrifter med makrel fra RIO Mare

Rumænere er på de sidste steder i Europa med hensyn til fiskeforbrug og mister dermed mange af de sundhedsmæssige fordele, som det almindelige fiskeforbrug medfører. Makrel er en havfisk rig på omega-3 essentielle fedtsyrer, er en kilde til protein af god kvalitet og giver os også et sundt indtag af D-vitamin og selen. Her er to enkle opskrifter med makrel, meget nemme at tilberede derhjemme!

Vi bør spise mindst to portioner havfisk hver uge for at forbedre vores helbred. Fordelene ved regelmæssigt forbrug af havfisk fastholdes i tilfælde af frossen fisk eller dåsefisk samt dem, der medbringes ved indtagelse af frisk fisk.

RIO Mare har lanceret en ny serie af fiskeprodukter, som indeholder grillet makrel. En dåse fra serien Grilled Makrel er en portion protein af god kvalitet, som sikrer et højt indhold af Omega3, vitaminer (A, D, E, K) og mineraler (calcium, selen, magnesium).

Ud over den klassiske brug af dåsefisk i salater eller forskellige slags sandwich, testede jeg også to opskrifter på bagte fiskefrikadeller, og jeg anbefaler dig at prøve dem, og du er meget let at lave og meget, meget velsmagende!

Frikadeller med makrel og grøntsager

  • bevaret af RIO Mare Grillet makrel natur
  • en dåse RIO Mare Grillet makrel med olivenolie

Hæld fisken på dåse godt, og bland ingredienserne i foodprocessoren, indtil der er opnået en homogen pasta. Det dannes med en ske frikadeller, i håndfladen, så er det let fladt. Bag i ovnen ved 200 grader i en bagepapirkapet form, til den er let brunet i cirka 10 minutter. De kan drysses med lidt parmesanost ovenpå, alt efter dine præferencer. De kan spises som sådan med en pynt af middelhavsgrøntsager, eller de kan bruges i kolde sandwich.

Krydrede makrelfrikadeller

  • en dåse RIO Mare Grillet makrel i olivenolie, drænet
  • eller konserver RIO Mare Grillet makrel i chilisauce, drænet

  • en spiseskefuld aromatiseret kornblanding med grøntsager, hydreret i varmt vand med limesaft
  • 2 kviste grønt løg
  • 2 spsk grøn persille

  • Bland en halv revet gulerod med en fjerdedel af gul paprika i tern
  • varm peberpasta efter smag.

Ingredienserne blandes i foodprocessoren, indtil der er opnået en homogen pasta. De matcher smagen, de skal være krydret og lidt salt for at opveje den søde smag af gulerødder og peberfrugter.

Form med en teske små, runde frikadeller og giv dem endnu en gang gennem brødsmuler for at bevare deres form. Bages i ovnen, i en bakke dækket med bagepapir, ved 220 grader, cirka 7 minutter.

Server med pynt lavet af bok choi, rosenkål, zucchini, gulerødder og rød peberfrugt i ovnen eller med asiatiske grøntsager i wokken. De bruges også kolde i salater, der indeholder gulerødder, sød majs, peberfrugt og salat, sammen med sojasovs og citronsaft.

Jeg opfordrer dig til at prøve at være så kreativ som muligt i køkkenet og at eksperimentere med forskellige smag og teksturer, afprøve nye produkter og finde balancen mellem komfort og sunde valg.

På dage, hvor du ikke har adgang til frisk fisk, kan du vælge denne type premium dåsemad, af meget god kvalitet fra RIO Mare. Du kan teste forskellige opskrifter, og dermed vil du kunne have en afbalanceret og diversificeret kost.


Hvorfor spise makrel?

Ekstremt udbredt og ikke særlig dyr, makrel er sund, især med hensyn til de omega 3 -fedtsyrer, den indeholder, ofte omdannet til et supplement.

Men hvad gør denne type fisk egentlig for kroppen? Ifølge symptomfind.com har makrel egenskaben at sænke triglyceridniveauer, der er tæt forbundet med hjertesygdomme og slagtilfælde, reducere risikoen for hjertesygdomme, sænke kolesterol (nogle siger endda, at det ville være mere effektivt end nogle lægemidler, der er ordineret i den aktuelle tilstand ) og endda spænding. Derudover gør det blodkar mere elastiske og forbedrer cirkulationen.

Makrel er indiceret i tilfælde af gigt, fordi det reducerer smerter, stivhed i arterierne, hvilket gør denne type fisk til et reelt supplement til gigtmedicin. Den samme fisk, som normalt indtages, forhindrer kræft, mens den bekæmper den sygdom, der allerede har indfundet sig, især i tilfælde af bryst-, tyktarms- og prostatakræft.

Makrel er også indiceret, hvis du vil tabe dig, hvilket hjælper med at reducere fedtvæv. Hele makrellen regulerer stofskiftet og sænker blodsukkerniveauet i løbet af natten.

Den samme type fisk er indiceret til opretholdelse af mental sundhed, med flere undersøgelser, der viser, at der er en sammenhæng mellem fiskeolie og en lav risiko for depression, selvmord, skizofreni og Alzheimers. I nogle tilfælde har der endda været en intensivering af hjernens aktivitet og en forbedring af hukommelsen.

Derudover styrker makrel immunsystemet og forbedrer alle kropsfunktioner takket være de indeholdte vitaminer og næringsstoffer.

Ud over omega 3 fedtsyrer indeholder makrel også protein. En portion på 85 gram har 21 gram protein, som musklerne har brug for. Da proteiner ikke opbevares nogen steder i kroppen, er det nødvendigt med jævne mellemrum at genopbygge reserver.

Med hensyn til næringsstoffer er de calcium, kalium, selen og magnesium, som hjælper kroppen med at fungere korrekt og er vigtige for hjerte, knogler, tænder, nerver og muskler.

Hvad angår vitaminer, indeholder makrel niacin (vitamin B3), cholin, folat, vitamin E, vitamin D, vitamin A, vitamin K, C og B12.


Bagt makrel i middelhavsstil

Fisk er et glimrende valg, når du vil tilberede et hurtigt og sundt måltid. Et par portioner fisk hvert par dage bringer en balance mellem sundt protein og fedt, Omega 3 og Omega 6.

I dag tilbyder vi dig en simpel opskrift på bagt makrel, men du kan bruge enhver form for fisk, du har på & icircndem & acircnă. Alt du skal bruge er nogle ingredienser og krydderier, som du har derhjemme, plus en pynt, der passer til: ris, salat, puré, sauterede grøntsager eller hvad du nu vil.

  • 3 fed hvidløg
  • salt
  • peber
  • 1 tsk koriander
  • 1/2 tsk spidskommen
  • grøn persille
  • 2 stykker renset makrel
  • 1 citron
  • olivenolie

Forvarm ovnen til 180 grader. Vask fisken og tør den af ​​med køkkenrulle.

Bland det knuste hvidløg med krydderierne og finthakket persille. Bland godt for at få en homogen pasta.

Drys masser af salt over fisken, både inde og ude. Læg aluminiumsfolie på en bakke og smør med lidt olie.

Smør fisken indvendigt med blandingen af ​​hvidløg og krydderier. Læg citronskiver inde i fisken. Smør med olie på overfladen, og luk plastfolien. Bag fisken i 30-40 minutter.


Makrel med tomater, hvidløg og citron i ovnen

Fisken renses og drysses med salt. Lad stå i en halv time.

Efter at tiden er gået, hakkes det, og hvidløgsfed og citronskiver lægges i hvert hak.


Kom fisken i en bakke. Drys peber og timian på toppen.

Hæld olien og læg de skivede tomater (eller skrællede tomater givet til robotten).

Bages i 40-45 minutter, og når den er næsten klar, tilsættes vinen.


  • 2-3 stykker makrel
  • Hvidløg
  • Olie
  • Løg
  • 6 skiver citron
  • 3 laurbærblade
  • Peberkorn og salt
  1. Tag de to fisk og vask dem meget godt, og rengør dem derefter. Når denne operation er klar, smøres de to fisk med lidt olie og lægges et løvblad indeni til hver, peberkorn og lidt finthakket og hærdet løg.
  2. Sæt fisken på grillen i ovnen eller på grillen, til komfuret. Hvis du bruger ovngrillen, er det godt at pakke makrellen ind i aluminiumsfolie. Når fisken er næsten klar, lægges de på en tallerken. Tilbered lidt hvidløgssauce i en lille skål.
  3. Mal hvidløgsfeddene og bland dem med lidt olie og salt. Hæld derefter lidt vand, indtil den fanger den konsistens, du ønsker, og lad saften danne sin smag i et par minutter. Hæld den frisklavede saft over hele makrelens overflade.
  4. Læg to skiver citron på hver af de to fisk og bag i yderligere 5 minutter. Nu er din mad klar til at blive serveret. For at give den en traditionel note og glæde din familie med en særlig mad, server makrel med polenta.

Opskriften på grillet makrel effektivt og så enkelt som muligt. Du behøver ikke at være kok på en restaurant for at forberede den, men vær sikker på, at dine nærmeste vil smage en grillet makrel ligesom den der er lavet af en professionel.


• 2 stykker makrel
• 1, 2 lamai
• 5 spsk olivenolie
• 1 spsk sennep
• 3, 4 spsk koldt vand
• 1 tsk revet korianderfrø
• salt
• peber.

Rengør og vask fisken godt, og afdryp den derefter godt. Hvis du vil, kan du skære hans hoved og hale af, hvis ikke, nej. Vask citronerne godt og skær dem i tynde skiver. Tapetér en bakke med bagepapir og læg den makrel, du før har hævet fra sted til sted. Kom en skive citron i de hak, og hvis du vil, kan du også lægge skiver citron ved siden af. Tilsæt olivenolie og koriander, sennep og 3, 4 spsk koldt vand i en skål. Bland godt og hæld blandingen ud over makrelstykker. Smag til med salt og peber og sæt i den varme ovn. Lad det stå i cirka 35 minutter og server det varmt, drysset med citronsaft.



Kommentarer:

  1. Carlyle

    Efter min mening tager du fejl. Jeg kan bevise det. Send mig en e -mail til premierminister, vi taler.

  2. Vokazahn

    Du har ikke ret. Jeg er sikker. Lad os diskutere dette. Send mig en e -mail til premierminister, vi taler.

  3. Shay

    Samme urbanisering

  4. Livingstone

    Undskyld mig, jeg har fjernet dette spørgsmål

  5. Reynaldo

    Der opstod en fejl

  6. Zulabar

    Du tager fejl. Skriv til mig i PM, tal.



Skriv en besked