Nye opskrifter

75 bedste madskoler i Amerika for 2014 (diasshow)

75 bedste madskoler i Amerika for 2014 (diasshow)


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Disse gymnasier imponerede os med deres utrolige spisningsprogrammer

75. Muhlenberg College, Allentown, PA

Muhlenberg College tager bæredygtighed meget alvorligt, og de har indgået et partnerskab med det lokale Lancaster County Farm Fresh Cooperative for at sikre, at de får økologiske og lokale produkter så ofte som de kan. Og med udpegede spisesale til kosher og uden mælk, kan eleverne være sikre på, at de kan spise sundt og glad på campus. Ikke nok med det, men Muhlenberg har nogle utrolige begivenheder spredt i løbet af året for at fremme samfundet, herunder Battle of the Chefs, Weigh the Waste, Organic Bread Bowl Night og Peanut Butter Project for blot at nævne nogle få.

74. Trinity University, San Antonio, TX

Hvad laver Trinity University så utrolig er dens dedikation til sine elevers helbred. I Mabee Dining Hall finder du den interaktive wellnessvæg, hvor eleverne kan lære om en overflod af sundheds- og wellnessemner. De har også fået en ernæringsekspert til at komme i spisesalerne hele året for at besvare alle spørgsmål, eleverne måtte have om sund kost. At være i San Antonio gør heller ikke ondt. Studerende har noget af den bedste mexicanske mad lige uden for døren, herunder elevfavorit Taco Taco Café.

73. Boston College, Chestnut Hill, MA

Har du lyst til at se videoer bag kulisserne om, hvad der foregår i spisesalene? På Boston College du kan med Køkken fortroligt webserier. Og hvis det ikke er nok, kan du også tage en virtuel ernæringstur, der vurderer populære ernæringsfakta og emner, alt sammen med det formål at uddanne og opmuntre elever til at leve et sundt og lykkeligt liv. Boston College laver også en Featured Chef Series for at udsætte eleverne for lækre måltider lavet af fagfolk. Det er klart, at Boston College ved, hvordan man skal glæde sine studerende.

72. Grinnell College, Grinnell, IA

Uanset dine kostpræferencer, Grinnell er sikker på at have noget, du vil spise. Spisetjenesterne tilbyder vegetariske, veganske, kosher, glutenfri og endda halal-tilbud. Oven i det ved Grinnell vigtigheden af ​​bæredygtighed og er forpligtet til at købe lokale produkter. De fik også en fremragende karakter inden for mad og genbrug, så du ved, at de mener forretning. Den absolut sejeste del af Grinnells spisestjenester er dog deres Culinary Intern Program, som giver eleverne mulighed for at få praktisk erfaring i spisesalerne.

71. University of California - Irvine, Irvine, CA

I 2010, UC Irvine etablerede det første spisestue uden affald i UC -systemet, hvilket er massivt imponerende. Alle tre af kollegiets spisestuer er fuldstændig nul affald, fordi alt bliver konverteret til energi til at drive et lokalt vandanlæg. Hvad angår de studerende, behandler UC Irvine dem godt. De er ofte vært for populære lokale madbiler på campusfestivaler, og studenters favorit, Spam musubi, serveres i alle spisesalene. At spise på UC Irvine er bestemt aldrig kedeligt med begivenheder som Mediterranean Night og Lunar Festival.

70. California Baptist University, Riverside, CA

CBU's "Composed Plate Program" bruger små, tapaslignende tallerkener til at reducere spild og tilskynde til mindre portioner, mens de stadig giver eleverne mulighed for en alt-du-plejer-at-spise-spisesal. Oven i købet har de begivenheder som Dr. Seuss Night, S’mores Night og Grill Wars. Men CBU er ikke tilfreds med at forblive den samme, og spisetjenesterne vokser og forbedres altid. I efteråret åbner kollegiet to nye spisesteder for større muligheder og lettere tilgængelighed.

69. Carleton College, Northfield, MN

Bare fordi Carleton College er lille betyder ikke, at du overhovedet skal undervurdere sit spiseprogram. Udbenede svinekoteletter med stegte røde kartofler dampet blomkål, karamelliserede rødløg og varm kanelsæbe; aubergine Parmesan med ristede røde peberfrugter; og ristet butternut squash suppe med visnet grønkål er blot nogle få af de savlværdige muligheder på menuen på Carleton. Og hvis du nogensinde har spørgsmål om mad og sundhed, kan du spise med diætisten. Andre fantastiske ting, der foregår i Carleton, omfatter en Star wars middag kaldet "May the 4th Be With You", Mardi Gras Celebration og Farm Bike Tour.

68. Elon University, Elon, NC

Elon har måske ikke meget rundt om mad, men det gør det op ved at have et fremragende spiseprogram på campus. Det er vært for lokale frokoster og fremhæver hver gård, produkterne stammer fra. Der er også en registreret diætist på campus, der er tilgængelig for at konsultere studerende om alle sundhedsmæssige bekymringer. Elon holder også en af ​​deres spisesale åbne i weekenderne til kl. 3, og Killer Cookie, en dejlig, fudge-y, chokolade-y bagt god, er en ikonisk munchie på campus for studerende.

67. Dickinson College, Carlisle, PA

Dickinson Colleges spisningstjeneste er fuldstændig bakkefri, og den komposterer 100 procent af sit forbruger- og produktionsaffald. De forsøger altid at forbedre bæredygtigheden ved at øge sæsonbetingelserne i menuerne og inkludere sundere salgsautomater. Dickinson holder sine studerende opdateret om sunde spisetip online, og gården på campus er vært for madlavning og madbevarelse. Oven i alt det har Dickinson nogle lækre muligheder på campus, som studerende er vilde med, herunder pizzaen på Misenos, den hjemmelavede frosne vaniljesaus kl Masseys, og den hjemmelavede is kl Leo’s, som blev kåret som en af ​​landets bedste isbutikker af TripAdvisor.

66. Carroll University, Waukesha, WI

Alle måltiderne kl Carroll University er lavet frisk, internt, fra bunden og aldrig frosset, så eleverne har altid de friskeste muligheder. Og vi garanterer, at du aldrig kommer til at kede dig med Carrolls begivenheder, især da de har været vært for fantastiske muligheder som Halloween Zombie Attack-middagen og kokken-hostede smagninger. Hvad angår bæredygtighed, har Carroll University indgået et partnerskab med Greener Fields Together, som bruger en frø-til-gaffel-tilgang til at engagere studerende og give dem friske, miljøvenlige produkter.

65. California State University, Chico, Chico, CA

Cal State, Chico søger altid at engagere deres elever i den kulinariske oplevelse. En elevopskriftskonkurrence gav eleverne en chance for at se deres mad i spisestuerne, mens begivenheder som National Eggs Benedict Day og Black History Month Soul Food Night giver eleverne mulighed for at skabe fællesskab. Cal State, Chico tilbyder flere studerende praktikpladser til bæredygtighedsinitiativer, afholder kompostworkshops og uddanner sine studerende om vigtigheden af ​​miljøbevidsthed. Sutter Hall, det vigtigste spisested på campus, har modtaget LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) Gold Certificering af US Green Building Council.

64. College of William & Mary, Williamsburg, VA

William & Mary vil have sine elever til at være helt tilfredse og i sløjfen 100 procent af tiden, så den bruger en spiseblog til opdateringer om alle spisesteder. Da de indså, at der var et stigende antal studerende med kostbegrænsninger, skabte W&M "Outside of the Box", som er designet til at give elever med svære allergier eller kostrestriktioner de bedst mulige måltider. Der er 10 spisesteder på campus til cirka 8.200 studerende, så der er altid masser af muligheder.

63. Southern Methodist University, Dallas, TX

At være i Dallas gør bestemt ikke ondt SMUEr storhed, når det kommer til mad. Studerende kan få lækker mad overalt på campus, når som helst de vil, herunder adgang til forskellige lokale landmændsmarkeder og a Fuld mad og Handler Joe's for alle deres købmandsbehov. På campus opfandt SMUs spiseprogram "Mustang Bread", et øllebrød, der blev lavet frisk dagligt og var en studenterfavorit. Spisetjenester baserer menuer på ingrediensernes sæsonbetingelser og bæredygtighed, og hver jorddag er SMU vært for en Weigh the Waste -begivenhed, der lærer eleverne virkningen af ​​madspild. Andre sjove begivenheder inkluderer State Fair Night, Fry the Frogs (en sport-rivalisering-drevet begivenhed) og Taste of the Mediterranean.

62. Wheaton College, Wheaton, IL

Med menuindstillinger som balsamico ristet svinekød, grøntsags- og svampegryde og tærte med skinke og macaroni, hvem ville ikke spise på Wheaton College? Og menuen er ikke det eneste, der adskiller dette kollegium fra resten. Wheatons spisetjenester er helt dedikerede til at tilbyde deres studerende de friskeste og mest bæredygtige muligheder så ofte som de kan. Mere end 20 procent af ingredienserne, der bruges i spisesalene, købes hos lokale forhandlere. Gennemsigtighed er også meget vigtig for Wheaton, og derfor bruger de synlige griller og woks, så eleverne ved præcis, hvordan deres mad tilberedes.

61. Saint Anselm College, Manchester, NH

Sankt Anselm er et andet lille kollegium, der stræber efter storhed i sit spisningsprogram. Der er tre spisesale på campus, der alle er hjemsted for mad tilberedt internt af kendte kokke. Bemærkelsesværdige menupunkter omfatter stegte sværdfiskbøf, gnocchi med sommergrøntsager og risottokager med ristede tomater og rucola. Davison Hall, den største spisestue på campus, har 11 forskellige stationer, der kan rumme stort set enhver kosttilskud, du kunne tænke dig. Oven i alt det er spisesalerne smukke og rummelige, så at spise på Saint Anselm er en fornøjelig oplevelse rundt omkring.

60. University of Washington, Seattle, WA

Det University of Washington er i Seattle, hvilket betyder, at studerende har adgang til nogle ret fantastiske restauranter lige uden for døren. Men de behøver bestemt ikke at vandre ud af campus for at få utrolig mad. UW -gården dyrker friske råvarer lige på campus, og spisningstjenester sælger, hvad de høster på distriktsmarkedet. Og det er ikke det eneste skridt, UW gør mod bæredygtighed - studerende opfordres alle til at spise lokalt og begrænse spild. En ekstra bonus er det faktum, at der er 15 steder på campus, herunder to utrolige madbiler, så lækker mad er altid tæt på.

59. The New School, Manhattan, NY

Den nye skole ikke har et traditionelt spiseprogram. I stedet for store spisesale har den to spisesteder af café-type, der serverer varme og grab-and-go muligheder for studerende. Men bare fordi der kun er to caféer, forhindrer The New School ikke i at gøre alt, hvad de kan for bæredygtighed. De har taget Real Food Challenge og gør utrolige skridt mod bedre praksis. The New School har også indgået et partnerskab med My Fitness Pal, en mobilapp til ernæringssporing, så eleverne kan holde styr på deres ernæring. Men det, der virkelig adskilte The New School, var fantastisk Yelp bedømmelser. Studerende har adgang til flere barer og restauranter med nogle af de højeste ratings i nationen end på nogen anden skole på denne liste.

58. Colby College, Waterville, ME

Menupunkterne kl Colby College er nok til at få munden til at vandre. BLT pizza, jasminris og røde bønner, flødbrødssandwich med frikadeller og hashbrun quiche er blot nogle få af valgene, men vi tror, ​​du får billedet. Colby College har også et par ikoniske fødevarer omkring sit campus, som Big G’s Deli, hvor sandwichene er større end dit hoved. Og hvis alt det ikke er nok til at lokke dig, er Colby College seriøs, når det kommer til bæredygtighed. Det skaffer sine produkter lokalt, sender affald fra før og efter forbrug til en komposteringsfacilitet og sender produkter fra den studenterdrevne have til lokale madkammer, samt bruger det, de høster i spisesalen.

57. University of Delaware, Newark, DE

University of Delaware er fuldstændig engageret i tanken om, at sund mad også kan være lækker mad, og det beviser de hver dag. Gennem Healthy for Life kan eleverne lære at opretholde en sund kost og oprette velafbalancerede tallerkener hver dag. UDels spisetjenester hjælper eleverne med at servere lækre og sunde muligheder som hjemmelavet butternut squash og æblesuppe, sort og hvid sesamkylling og krydderurter. Alle ernæringsoplysninger er også tilgængelige online, og med 15 spisesteder på campus ved du, at du aldrig bliver sulten.

56. Stanford University, Stanford, CA

Stanford sigter mod at gøre madoplevelsen så lærerig, bæredygtig og kommunal som muligt. Kollegiet hyrer studerende til at fungere som spisningsambassadører, hvilket betyder, at de arbejder med samfundet både på og omkring campus for at fremme wellness, bæredygtighed og sund kost. Studerende og samfundsmedlemmer får eksponering for økologiske haver og en uddannelsesgård, og gårdens stand på campus sælger sæsonbetonede produkter. Men det er ikke alt, hvad der er utroligt i Stanford. Menupunkterne omfatter kål og jicama salat med bacon-koriander dressing og rotisserie kylling med mango molesovs.

55. Gettysburg College, Gettysburg, PA

Gettysburg ved, at sjov er det, der gør et godt spisningsprogram. Deres temamiddage er ligesom Thanksgiving et hit blandt studerende, og kollegiet har en madvogn på campus tre aftener om ugen til sen middag. Men det er ikke kun sjov og leg, især når det kommer til sundhed og bæredygtighed. Gettysburg køber friske råvarer, friskfanget fisk og skaldyr og tilbereder deres måltider fra bunden i små portioner. I Gettysburg handler det om at få eleverne til at føle sig hjemme og glade.

54. Tufts University, Medford, MA

Eleverne vil aldrig blive sultne kl Tuer med menupunkter som frisk mozzarella ovallini, gammeldags havregryn og en roastbeef-sandwich komplet med røget bistro-sauce. Oven i det er indsatsen for bæredygtighed imponerende på Tufts. Kollegiets motto er Tænk globalt, men køb lokalt, og det lever helt sikkert op til det. Efterårsmarkedet giver eleverne en chance for at købe lokale og friske råvarer lige på campus. Tufts spisestjenester serverer også kun 100 procent burfri æg og bæredygtige fisk, som vild laks og tilapia. Tufts imødekommer virkelig sine elevers behov, mens de stadig holder planetens behov i spidsen.

53. University of California - Santa Barbara, Santa Barbara, CA

Sundheds- og wellnesscentret kl UCSB giver 4-ugers træningsprogrammer til studerende, der er interesserede i at uddanne dem om et sundt liv. Programmet lærer eleverne om positivt kropsbillede, at holde sig sunde i stressetider, hvordan man korrekt læser madmærker, hvordan man handler sundere på et budget og meget mere. Hvert kvartal har UCSB's spisetjenester en grøn kokskonkurrence for at uddanne studerende i bæredygtighed såvel som underholdning. Spisetjenesterne sørger også for, at deres mad afspejler den bæredygtige tankegang. Lokalt dyrkede produkter udgør 50 procent af det, der serveres i spisesalene, og 25 procent af det dyrkes økologisk uden brug af pesticider.

52. Bryn Mawr College, Bryn Mawr, PA

Bryn Mawr menuindstillinger er ud over fantastiske. Hvert semester har snesevis af tema-spisearrangementer som Milkshake Mania, komplet med en mulighed for at lave din egen milkshake og den franske bondefrokost, der serverede forskellige oste, brød og druer. Men det er kun mulighederne for særlige lejligheder. Dagligt kan eleverne få mad som chokoladepandekager, Tex-Mex æggeblommer, peberfrugt med hvide bønner og bagt skrubbe med braiserede svampe. At gå til Bryn Mawr er ligesom at spise på en udsøgt restaurant. Vi ville ikke have noget imod at spise der i en dag eller to.

51. Xavier University, Cincinnati, OH

Hvis du vil Xavier Universitet, så skal du tjekke Ryan's Pub. Det er hotspot på campus for alle studerende og blev for nylig renoveret med 14 HD-fjernsyn, der er perfekte til at se enhver sportsbegivenhed, du muligvis kan forestille dig. Friskhed og sundhed er meget vigtigt for Xavier. Ved at bruge et øko-containerprogram til afhentningsordrer i spisesalene er over 40.000 styrofoambeholdere blevet elimineret, og 90 procent af maden, der laves på Xavier, er lavet på bestilling for at sikre den ultimative kvalitet. Studerende med allergi og særlige diætrestriktioner kan tale direkte med kokken for at komme med muligheder, der passer til deres behov. Arrangementer afholdes hele året og omfatter Eat Local Lunch, Cereal Day og Different Foods, Different Faiths. Xavier bestræber sig på at sikre, at deres elever hygger sig, holder sig sunde og er miljøansvarlige.

50. Middlebury College, Middlebury, VT

Middlebury ’s mission, når det kommer til spisning, er at "nære og pleje i dag og i morgen, vedligeholde sind, krop og jord." De lever op til det motto ved at servere sunde og lækre muligheder som quinoafyldte peberfrugter, marinerede italienske kyllingelår og lammeskaloppini. Og Middlebury sørger for, at den mad, den serverer, er bæredygtig og kommer fra gode kilder. Spisetjenesterne køber udelukkende fra lokale sælgere og forsøger at uddanne deres elever i en bæredygtig indsats, de kan gøre, når det kommer til mad.

49. Saint Lawrence University, Canton, NY

Selvom bæredygtighed og sundhed er vigtigt for Saint Lawrence, de fokuserer også på præcis, hvad det er, eleverne vil have. Med det for øje skabte de programmet "Opskrifter hjemmefra", og det går stærkt siden 1987. Programmet opfordrer eleverne til at dele familieopskrifter, der skal serveres i spisesalene. Temahændelser i løbet af året er et hit blandt studerende, ligesom den canadiske Thanksgiving -fest. Og bare rolig. Saint Lawrence indser, at eleverne engang imellem har brug for noget fedtet og trøstende, og derfor serverer pubben på campus lækre stegte snacks som mac- og ostestik og løgringe.

48. Brigham Young University, Provo, UT

Mindre spild går til lossepladser fra BYU -spisetjenester end nogen anden skole med et spiseprogram af en tilsvarende størrelse. Det er en ret stor præstation, og det er ikke alt, der sætter Brigham Young en del. Creamery on Ninth East (CONE) er en købmand med fuld service på campus, den første af sin art i hele Amerika. Selv med alle disse præstationer er BYU ikke ved at bosætte sig.Hver torsdag sælger et landmændsmarked på campus de friskeste råvarer til studerende, og spisetjenester underviser eleverne i alt fra ernæring til madlavningstip i MIX, nyhedsbrevet.

47. Roger Williams University, Bristol, RI

Roger Williams spisetjenester drives af Bon Appétit Management, hvilket betyder, at skolen er forpligtet til bæredygtig praksis og sund kost. Roger Williams deltager i Eat Local Challenge og Low Carbon Diet Day, og det gjorde også alle transportbeholdere komposterbare og bruger kun burfrie æg og humant opdrættet oksekød. Smagen og kvaliteten af ​​maden er også i spidsen for Roger Williams 'sind, hvorfor menupunkterne omfatter grøntsags- og æggestegte ris, kyllingeskaloppini med citronsmørsovs og penne med italiensk pølse og marinara. Med muligheder som dem, vil du blive spændt på at spise på campus hver dag.

46. ​​Harvey Mudd College, Claremont, CA

Spisetjenesterne kl Harvey Mudd College har indgået et partnerskab med My Fitness Pal for at sikre, at eleverne altid kan spore ernæringen af ​​hver mad, der serveres på campus. Spisestuerne på campus er også helt bakkefri, og der bruges kun genanvendelige kopper og to-go containere, så planetens sundhed er lige så vigtig som elevernes sundhed. En populær begivenhed på Harvey Mudd er Copper Chef Competition, hvor elever fra de forskellige opholdshaller kan danne hold og konkurrere Iron Chef-stil. Noget skorpe bageri, der har været åbent siden 1916, er 100 procent familiedrevet og er et lokalt hotspot for studerende.

45. College of the Atlantic, Bar Harbor, ME

Kødet, der serveres i COAs spisesale, er menneskeligt opdrættet, og alt skaldyr er fra bæredygtigt indkøbt, hvilket er nok til at få os til at se hjerter. Men der sker så meget mere på College of the Atlantic det gør det virkelig skiller sig ud. Spisesalen, kendt som Take a Break, eller TAB, serverer retter som rejekager med grillede Portobello -svampe, thailandske røde og grønne karryretter med oksekød og ris og ristede grøntsager og sorte bønner. Og den lækre, sunde mad stopper ikke der. Studerende kan finde sunde salgsautomater i Sea Urchin Café, som sælger sandwich, supper, småkager, yoghurt og frugt.

44. University of Houston, Houston, TX

Der er mere end 30 spisesteder på University of Houston campus, herunder Cougar Woods, en nødfri facilitet for studerende med svær allergi. Grundlæggende hvad du vil, kan du komme til U i Houston. Spisetjenesterne ved University of Houston deltager i Meatless Mondays for at tilskynde til sund og bæredygtig spisning blandt sine studerende, og kollegiets seksdelte interaktive madlavningsserier, "What's Cooking, Coogs", giver eleverne en chance for at lære mere om, hvordan man laver mad godt og spise godt. Studerende har også adgang til lækker mad omkring campus, herunder Texas favoritter BBQ, Tex-Mex og stegt kylling.

43. Princeton University, Princeton, NJ

Alle ved det Princeton er et af de bedste gymnasier i landet akademisk, men spisestederne der er også utroligt imponerende. Spisestuerne kaster snesevis af temamåltider og arrangementer hen over året, og hverdagsmenuen er lige så imponerende, som de særlige begivenheder breder sig. Menupunkter har inkluderet champignon- og spinatquesadillas, pesto -svinekoteletter og panzanellasalat, så Princeton er naturligvis ude på at imponere. Princeton-spisning tilbyder også et Lunch-to-Go-program, som lader eleverne bestille deres frokoster i poser og tage dem med ud. Og alt dette er små ting sammenlignet med Visiting Chefs Program, der indeholder en rekreation af en koks restaurantmenu, serveret som buffet.

42. University of California - Davis, Davis, CA

Hvis der er noget galt med UC Davis ’spiseprogram, så kunne vi ikke finde det. Til at begynde med inkluderer spisestue -retter retter som falafel linse kager, mandarin kyllingesalat og hvide chokolade hindbær scones. Men hvis du ikke kan lide disse muligheder, kan du deltage i "Tag en smag", en begivenhed, der lader eleverne prøve og kritisere bestemte retter, eller du kan downloade den mobile spiseapp, som eleverne kan bruge til at kommunikere direkte med spisetjenester . Temanætter på UC Davis inkluderer a Harry Potter middag, en fondue -aften og en sushi -aften. Og bæredygtighed er meget vigtig for UC Davis. Field-to-Table-programmet lærer eleverne og samfundet om sund livsstil, både med miljøet og med vores kroppe.

41. Brown University, Providence, RI

Brun tager ikke let på bæredygtighed. Spisetjenesterne samarbejder med lokale gårde for at sikre, at eleverne får de friskeste og mest miljømæssigt sunde ingredienser muligt. Kollegiet bruger også genanvendelige to-go containere og opfordrer studerende til at kompostere deres affald. I løbet af efteråret er der et ugentligt landmændsmarked, hvor studerende kan gå for at finde friske råvarer. Der er 11 spisesteder på campus, og menupunkterne omfatter alt fra vegansk paella til ostetortellini til italienske frikadeller. Brown sørger også for, at hver studerende får præcis, hvad de vil, med veganske og vegetariske muligheder, der tilbydes alle steder på campus.

40. University of Richmond, Richmond, VA

Kokkene kl University of Richmond vedligeholde to gårde på campus, der bidrager med friske urter til spisesalerne, og det er ikke den eneste imponerende indsats mod bæredygtighed, der foregår. En registreret diætist driver Live Well, Dine Green -bæredygtighedsprogrammet, som uddanner eleverne om vigtigheden af ​​deres helbred og planetens sundhed. Der er kun en spisesal på campus i Richmond, men hvis studerende er utilfredse med spisestuen i buffetstil, kan de besøge The Cellar, et populært spisested, eller gå til Tyler for at få en hurtig mulighed som en pesto-kalkunburger . Studerende kan også tilføje ekstra måltidsswipes til deres madplan, hvis de vil spise med professorer eller rådgivere.

39. Wesleyan University, Middletown, CT

Wesleyan blev kåret som det veganske program nummer et af PETA for skoleåret 2012-2013, hvilket er imponerende i sig selv. Men når du ser på menuindstillinger, såsom tandoori -kylling med basmatiris og stuvede kikærter og æble -dessertpizza toppet med sødet fløde, begynder du virkelig at indse, hvor fantastisk spisningsprogrammet på Wesleyan er. Begivenheder på Wesleyan -campus inkluderer feriemiddage med temaer og et to ugentligt Chef's Table, et diskussionspanel, der diskuterer aktuelle og fremtidige mål for spisningsprogrammet. Chef's Table serverer friske ingredienser til prøveudtagning og tilbyder et madlavningskursus for at uddanne eleverne om bæredygtig kulinarisk praksis.

38. Bates College, Lewiston, ME

Bates er hjemsted for en 3-stjernet certificeret grøn restaurant, og spisetjenesterne bruger genanvendelig spisegods til alle eksterne arrangementer. Det er klart, at Bates tænker bæredygtigt. Men de sørger også for at servere nogle af de lækreste menupunkter, vi har set, som glutenfri bagt tilapia, tofu og grøntsagscacciatore, chipotle-gnides oksekød, grillet ingefærstun og grillet polenta med ristede grøntsager. Og hvis det ikke er nok til at lokke dig, vil de begivenheder, de afholder, helt sikkert, som en Valentinsdagskonsert og det årlige høstmåltid. Deres spisetjenester vil altid gerne høre feedback og arbejder hele tiden på at forbedre sig, hvorfor Bates giver eleverne en chance for at få deres stemmer til at høre med virtuelt servietbræt.

37. University of Chicago, Chicago, IL

Det University of Chicago er ikke tilfreds med, at deres spisningsprogram forbliver det samme, og derfor bruger de "mystery diner" -programmet, som giver studerende, fakulteter og professorer mulighed for at give feedback. Campus Advisory Board mødes også to gange om et semester for at diskutere spørgsmål og finde ud af, hvad der fungerer, og hvad der skal forbedres. Selvom det hele tiden søger at forbedre sig selv, er University of Chicagos spisestjeneste allerede ret imponerende. Der er tre spisesale til boliger, ti caféer og to markeder, som begge er åbne til kl. 3 for alle natteravnene på campus. Menuen spænder fra ancho chipotle kyllingegryde til stegt pollock i kreolsk sauce. University of Chicago har det hele, når det kommer til spisning.

36. University of Connecticut, Storrs, CT

En af University of Connecticut'S mål er at få alle sine spisefaciliteter grøn certificeret, og de er godt i gang med at nå det mål med en spisesal, der er certificeret i det forløbne år. UConn deltager også i mange bæredygtighedsinitiativer, såsom U-Recycle, Slow Food på UConn og Earth Day Spring Fling. Spisetjenesterne driver også et Farm Fresh Market, hvor det meste af maden stammer lokalt fra de to studenterdrevne haver. Og selvom UConn er en stor skole, betyder det ikke, at den fraskriver sig sit ansvar for at give sine elever en utrolig madoplevelse. Kæmpe temafester inkluderer Scooby Doo Halloween -middag, en New England clambake og en s’mores bar. Spisetjenesternes YouTube -kanal tilbyder også madlavningsdemoer til studerende, der er interesseret i at lære mere om mad og hvordan man tilbereder det.

35. Virginia Tech, Blacksburg, VA

Bæredygtighed kl Virginia Tech er ingen spøg. Farms and Fields -projektet leverer lokale og økologiske måltider, herunder æblechutney og Cheddar panini lavet med lokal ost og lokalt fremstillet, økologisk brød. Haven på campus besøges ofte af samfundet, og VT's Meat Science Center serverer kød, der produceres og forarbejdes lige på campus. Og VT er lige så bekymret for sine elevers helbred som for planetens sundhed. Y.E.S (Du spiser (og lever) smartere) -programmet garanterer, at eleverne ved alt, hvad der er at vide om at spise sundt og leve bæredygtigt. Fremme af fællesskab er også meget vigtigt på VT, og spisedage fra fakultet-studerende og grill i baghaven giver eleverne en chance for at interagere med deres professorer uden for klasseværelset.

34. Connecticut College, New London, CT

Området omkring Connecticut College har en solid samlet Yelp -vurdering, hvilket betyder, at maden omkring campus er let tilgængelig og lækker. Men det, der virkelig fik Connecticut College til at skille sig ud, var alt, hvad de laver på campus. New England muslingekød, teriyaki svinemørbrad, vegetabilsk lasagne og hvidost broccoli pizza er blot nogle få af de lækre muligheder på menuen, men det er ikke alt-hvert semester er spækket med tema-spisearrangementer som Happy Halloween Celebration, internationale middage og Festivus i december. Og hvis du er bekymret for bæredygtighed, skal du ikke være det. Haven på campus, Sprout, er 100 procent økologisk, og spiseprogrammet er stolt over at reducere affald ved genbrug og kompostering. Hvis du også er lovlig at drikke, bør du helt sikkert ramme Cro Bar.

33. High Point University, High Point, NC

Flere gange om året serverer spisningen kl Højdepunkt serverer lokale frokoster, hvilket betyder, at alt, hvad der serveres, hentes lokalt. Og ikke alene er planetens sundhed vigtig for HPU, også elevernes sundhed. Ernæringsoplysninger er tilgængelige for hvert element på menuen, og kaloriebevidste varer er altid på menuen. Men det er ikke en seriøs forretning med HPU - dette universitet ved, hvordan man skal have det sjovt. Der afholdes otte til 12 madfokuserede arrangementer hver måned, hvilket betyder en masse muligheder for eleverne at interagere med hinanden, spise fantastisk mad og lære om sund kost, bæredygtighed og forskellige kulturer. Men HPU forstår, at deres studerende nogle gange bare ønsker at komme ud af campus for at have det sjovt og spise et måltid, hvorfor det giver pendulkørsel til og fra populære lokale restauranter og indkøbscentre til studerende uden biler.

32. Purdue University, West Lafayette, IN

Spisetjenesterne kl Purdue har indgået et partnerskab med den studentdrevne gård, der leverer lokale råvarer som friske urter og tomater. Oven i det får hver studerende en genanvendelig to-go kop i begyndelsen af ​​året, og ved hjælp af den får de rabatter på spisesteder på campus. Det er klart, at Purdue interesserer sig meget for at støtte bæredygtighed. Og Purdue indser også, at sjov er en vigtig del af enhver madoplevelse, og derfor holder de madlavningsdemonstrationer og temamåltider for at bryde ensformigheden i universitetslivet. Men med retter som Cajun-krydret kyllingebryst og bacon majssuppe, synes vi, at Purdue-spisning er alt andet end ensformigt. Oven i alt det kan du finde Harrys chokoladebutik, en elevfavorit, og Triple XXX restaurant, som blev vist på Diners, drive-ins og dyk, lige i nærheden af ​​campus.

31. Washington University i St. Louis, St. Louis, MO

Orange svinesteg, en frisk frugtbar og saftig grill er alle lækre muligheder, du kan finde i spisesalerne kl. Washington University. Spisetjenesterne er vært for mere end fem arrangementer om ugen som en kokkonkurrence, Dr. Seuss Night og Low-Carbon Diet Day, så det er lige så sjovt at spise som det er lækkert på denne college campus. Det er klart, at Washington University er dedikeret til at give deres studerende det absolut bedste, når det kommer til madservering, men det er ikke det eneste, det er dedikeret til. Washington University tager spisningstjenester meget, meget alvorligt, hvorfor det gør spildt olie til biobrændstof, komposterer affald og udelukkende indkøber ingredienser fra lokale leverandører. Washington University er kendt for sin skoleånd, og det er ikke svært at se hvorfor med spisningsoplysninger som disse.

30. University of San Diego, San Diego, CA

Hvis du skal til University of San Diego, planlægger at deltage i nogle virkelig fantastiske madbegivenheder i løbet af året, som Applefest i efteråret og Strawberry Fest om foråret. Eller du kan deltage i skolens årlige elevlavningskonkurrence, hvor vinderpræmien er et indslag i spisesalene. Og bare fordi University of SD ved, hvordan man skal have det sjovt, betyder det ikke, at de ikke er bekymrede for de alvorlige sager, som f.eks. Bæredygtighed. Skolen bruger en bio-fordøjelsesmiddel til at reducere affald og gøre det til energi. Faktisk var University of SD det første college-campus i landet, der installerede en bio-fordøjelse, og vi synes, det er ret imponerende. Hvad angår spisning sent på aftenen, er du også dækket her med madvognen på campus, eller du kan gå til en af ​​de 17 steder uden for campus, der accepterer University of SD Campus Cash. Og hvis det ikke var nok til at overbevise om spiseprogrammets storhed, så måske det faktum, at der er en købmand og delikatesseforretning på campus for studerende. Er du overbevist?

29. University of Pennsylvania, Philadelphia, PA

At være beliggende i Philadelphia skader bestemt ikke University of Pennsylvania spisemuligheder. Med en af ​​de højeste samlede Yelp -bedømmelser af alle overvejede gymnasier, UPenn stopper ikke der. Buffalo hot wings, vegansk chili lavet med lokal squash, løg, peberfrugter, tomater, spidskommen og koriander, gnocchi med ristede grøntsager og roastbeef med rosmarin sauce, peberrodspure kartoffel og honningglaserede gulerødder er blot nogle få af måltiderne du kunne komme på campus. Og en af ​​de måder, UPEN sikrer, at deres mad er så lækker, er ved at gøre den så frisk som muligt ved at købe lokalt og følge farm-to-fork filosofien. Studerende kan også deltage i bæredygtighedsbestræbelser med Green2Go-programmet, som reducerer spild ved hjælp af engangscontainere, eller de kan deltage i Low Carbon Diet Day og Eat Local Challenge.

28. University of California - Berkeley, Berkeley, CA

Hvis du er studerende på Berkeley, kan du forvente at have adgang til noget af den bedste mad på campus, herunder Ostebordskollektivet, en studenterfavorit til pizza, der kun laver én type pizza hver dag. Men bare rolig-maden, der serveres på campus, er sandsynligvis bedre end noget, du kan få på en restaurant, med muligheder som sorte stegt havkat, rød peber og spinatpizza og ryk-kyllingesandwich. Og det kan du være sikker på UC Berkeley er lige så dedikeret til miljøforvaltning som til sine elevers smagsløg. De er fuldstændig engagerede i initiativet farm-to-table, Tygger til genbrug (et genanvendeligt go-go containerprojekt), og indkøb med kun miljøansvarlig praksis. Og hvis du nogensinde har spørgsmål om, hvad bæredygtighed er, og hvad du kan gøre for at hjælpe, skal du bare læse den nøgne bjørn, som er designet til at uddanne og opmuntre elever til at leve med planetens sundhed i tankerne.

27. Pitzer College, Claremont, CA

Pitzer College bruger kun genanvendelige go-go containere til at reducere affald, køb fra lokale leverandører og udvikler menuer til fokus på sæsonbestemte varer, der kan købes lokalt. Det er klart, at spisetjenesterne er dedikeret til miljøforvaltning. Kollegiet deltager også i Low Carbon Diet Day og Eat Local Challenge for at uddanne eleverne om alt, hvad der har med bæredygtighed at gøre. Og eleverne er glade for at spise her, med menupunkter som arvestykke tomatsalat, kyllingemarsala, grillbarnebryg og grillet polenta i en hvid bønne og tomatragù, og når de ikke spiser lækker hverdagsmad, deltager de i spændende temanætter, som mongolske mandage, taco tirsdage, wild card onsdage, steak nat torsdage og farm-to-gaffel fredag. Selvfølgelig, hvis du nogensinde ønsker at komme ud af campus, kan du bruge din spiseplan på en hvilken som helst af Claremont Colleges, eller brug dine Flex -dollars forskellige steder på campus.

26. University of Massachusetts - Amherst, Amherst, MA

Du vil aldrig kede dig med at spise kl UMass Amherst. Begivenheder hele året inkluderer Local Chicken Dinner Day, Flavours of Canada, Pistachio Day og Spring Dinner, og menuindstillingerne spænder fra irsk kaffebrødpudding med Kahlua sauce til kyllingebrystschnitzel med chipotlesalsa. Tror du, du har set det hele, når det kommer til ernæring og miljøbevidsthed? Tænk igen, for UMass Amherst står langt over flokken med UMass Permakultur initiativ, der bruger haver på campus til at uddanne studerende om bæredygtighed og sundhed. Og det er ikke de eneste skridt, der er taget mod bæredygtighed. UMass Amherst køber mindst 20 procent af sin mad lokalt og fair-trade, deltager i et komposteringsprogram og støtter et studenterdrevet landmændsmarked på campus.Og der vil altid være et sted at spise, med en spisesal åben så sent som kl. 4 og Baby Berk, burger og taco-truck på campus.

25. Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, MA

Spisning kl MIT handler om sundhed og smag, hvorfor menuen indeholder varer som squash ratatouille med quinoa, aubergine fyldt med tofu, fisketacos med chipotlesauce, lime coleslaw og sorte bønner over ris og trufflet roastbeef med smørret porre. Ærligt talt lyder det som om at spise på MIT er mere som at spise på en femstjernet restaurant end på et college. Farm-to-Fork-programmet er en af ​​grundene til, at maden er så frisk og lækker, og spisetjenester har dedikeret sig til at tilbyde fuldkornsmuligheder, tilskynde til proteinforbrug og reducere natrium. Professionel ernæringsrådgivning er også tilgængelig for studerende, der ønsker råd om portionskontrol og generel sund kost. Og hvis det ikke var nok, tilbyder køkkener, caféer og læsningsdokker alle virtuelle online ture, så eleverne kan holde øje med, hvad der foregår bag kulisserne.

24. St. Olaf College, Northfield, MN

Bare fordi St. Olaf er et lille, liberal arts college betyder ikke, at det skærer hjørner i madafdelingen. Faktisk med menupunkter som salvie-skorpe kalkun med rustik rosin fyld, oksekød og ris fyldte peberfrugter og kylling florentinsk med penne pasta, artiskokker, spinat, crimini svampe, tomater og fetaost, vil vi sige, at spisetjenester går ud over, hvad der forventes af en college -oplevelse. Og maden er ikke det eneste, der imponerer os ved St. Olaf. Deres engagement i bæredygtighed er indlysende. Kollegiet køber 23,5 procent af sin mad fra gård til gaffel, og alt købt skaldyr falder ind under Monterey Bay Aquariums retningslinjer for skaldyrsskov. Spisestederne afholder mindst to gange om måneden en mad-fokuseret begivenhed, som temamåltider og Eat Local Challenge. Selv udenforstående kan spise på St. Olaf, så jeg tror vi ses der!

23. Harvard University, Cambridge, MA

Hvis du er på Harvard Universitet, så skal du tjekke den grillede kyllingesandwich kl Crema Café. Det er en elevfavorit, og vil sandsynligvis også blive en af ​​dine. Men stol på os, du behøver ikke at gå ud af campus for at få fantastisk mad på Harvard. Spisearrangementerne på campus inkluderer Top Chef Harvard, Brain Breaks under finaler og månedlige griller, så du vil aldrig kede dig eller være sulten. Og hvis du er interesseret i at studere mad som en del af din akademiske karriere, kan du tage Harvards kurser i madskrivning og madhistorie eller bare læse Food Literacy Project Newsletter, der fokuserer på madbegivenheder både på og uden for campus, der er tilgængelige madlavningskurser og lokale madjobopslag. Og selvom Harvard skal tage højde for cirka 21.000 studerende, gør de 13 spisesale, kosher -køkken og 14 detailforretninger et ganske godt stykke arbejde med at gøre netop det. Men Harvard ved, at konstruktiv kritik er nøglen til virkelig at glæde sine studerende, og derfor kan du altid tage spørgsmål, bekymringer eller klager direkte til spisestuen.

22. Arizona State University, Tempe, AZ

Stort set enhver mad, dit hjerte begærer, kan du få til ASUinklusive rotisserie-kylling i Peking-stil, kyllingestegt oksesteak med sovs, fyldt kartoffelpizza og sprød paneret flæskesteg. Og det er bare i spisesalen. Temahændelser på campus spænder fra en grillbash til en opret-din-egen-nachos-aften. Og selvom ASU er dedikeret til at give deres elever lækker mad, er de også dedikeret til miljøforvaltning, hvorfor det køber fair trade- og regnskovsalliancekaffe og skaber en nul affaldsstrøm ved at bruge genanvendelige beholdere og bruge genbrug og kompostering .

21. Rollins College, Winter Park, FL

Rollins College, elevernes helbred er navnet på spisespillet. Kollegiet uddanner studerende om at spise og leve sundt med muligheder som at møde diætisten, madlavningskurser med chefkokken og det opmærksomme spiseprogram. Og planetens sundhed er lige så vigtig. Rollins College køber udelukkende ingredienser fra certificerede leverandører med bæredygtig distribution. Og bare fordi Rollins spisetjenester drives af det store fødevareforvaltningsselskab Sodexo, betyder det ikke, at den mad, de serverer, ikke er så kreativ og lækker som et mindre college. Menuen på Rollins omfatter dykker kammuslinger, ingefær tofu stir-fry, rejer Portofino og chipotle kylling Veracruz. Med fem spisesale på campus og en nyåbnet café, der serverer Starbucks -kaffe, er det ikke svært at finde, hvad du vil spise, når du er på campus.

20. Yale University, New Haven, CT

Yale er allerede anerkendt som værende en af ​​de bedste gymnasier akademisk, men deres spisningstjenester står også over resten. På menuen kan du finde ristede svinekoteletter, ølramte fish and chips og veganske ravioli-og hvis du ikke føler disse muligheder, kan du deltage i et af de utallige arrangementer på campus. Yales spisetjenester kaster alt fra temamåltider til en velkomstmiddag tilbage til det usædvanlige produktmarked. Og hvis du er interesseret i at lære mere om mixologi, etikette og vinparring, så tjek skolens spiseserie, "Reality Bites." Studerende har altid adgang til de mest opdaterede oplysninger om, hvad der foregår med spisetjenesterne via mobilappen, webstedet og D.I.S.H, et nyhedsbrev. Og tro ikke, at spisetjenesterne bare har det sjovt. De er også seriøst engagerede i bæredygtighed. Deres bæredygtige madprojekt, der blev skabt af Alice Waters og hendes datter, administrerer to gårde på campus, og studerende kan deltage i initiativer som Local 2 Yale og Erase the Waste. Det er ikke underligt, at så mange mennesker vil til Yale.

19. University of California - San Diego, San Diego, CA

Området omkring UCSD er rig på dræbende restauranter og barer, men du behøver bestemt ikke vove dig ud af campus for at få nogle lækre måltider. Kokkene på UCSD er fagligt uddannet af prisvindende kulinariske skoler, og spisetjenesterne har vundet en hel masse priser for madkvalitet og smag. UCSD omfavner den mexicanske arv i området og har en madvogn på campus kaldet Torero Tu Go, der serverer salte retter som kyllingespyd og nederdelsteak-tacos. Og hvis det ikke var nok, afholder spisesteder alle slags arrangementer for studerende, herunder temamadmesser og den årlige chokoladefestival, komplet med chokoladefontæner og lækre dippers. Men bare rolig, UCSD har ikke glemt bæredygtighed. Skolen tilbyder Eco Tours til studerende og medlemmer af samfundet. Turene fremhæver blandt andet LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) bygninger på campus, solopvarmning af vand, hydratiseringsstationer og vandeffektiv anlægsgartneri, og skal undervise eleverne i vigtigheden af ​​at leve bæredygtigt.

18. Miami University, Oxford, OH

Miami University kan prale af flere, bekvemt beliggende spisesteder rundt om på campus, herunder to døgnåbne steder, en 50’er-stil diner i studieforbundet og en dagligvarebutik, der sælger snacks og almindelige dagligvarer. Og hvis du spiser på campus, kan du altid finde ud af ernæringsoplysningerne for hvert måltid. Online -menuen giver eleverne mulighed for at se ernæringsoplysninger, og MiamiU opdaterer konstant sine sociale mediesider med tips om sund livsstil, vægtstyring, nyttige ernæringsressourcer eller bare sjove fakta for at gøre elevernes dage lysere. Når vi taler om lysende dage, afholder spisestederne også sjove arrangementer for hele studenterkroppen, herunder temamåltider som Cultivating Community og en årlig Farm-to-Fork-middag, der afholdes på stedet på en lokal gård. Og hvis det ikke er nok for dig, så vær sikker på, at MiamiU konstant forbedres. Alle spiseforretninger på campus er sat til at blive fuldstændig ombygget i 2018.

17. University of Georgia, Athen, GA

Madservice på University of Georgia har slået sig sammen med Georgia Grown, et lokalsindet mærke, der fokuserer på at tilbyde de friskeste og mest bæredygtige muligheder. Oven i købet, 100 procent af madspildet, der kommer fra spisesalerne, nedbrydes og sendes til et biokonverteringscenter. Affaldet komposteres og genbruges på campus. Vi vil sige, at alt det er imponerende nok, men University of Georgia stopper ikke der. Temabegivenheder på campus omfatter feriecentreret sjov, som Valentine's Cupcake Decorating, til større arrangementer, der er beregnet til at uddanne eleverne i forskellige køkkener og mest for at have det sjovt. Og hvis du føler dig sulten sent om aftenen, er Snelling Dining Commons åben døgnet rundt, og en populær tradition for studerende er "Lent Night Snelling" eller mere almindeligt kendt som "Snellebrating." Og forbedring tænker helt sikkert på University of Georgia. Den nye Bolton Dining Commons vil have interaktive madlavningsplatforme og har muligheder som morgenmad hele dagen, regionale og internationale retter og håndspundne milkshakes. Vi kan ikke vente med at besøge.

16. James Madison University, Harrisburg, VA

James Madison University kender bestemt vigtigheden af ​​sjov, og derfor afholder de arrangementer som Madipalooza, en udendørs forårsfestival, Farm-to-Fork middage og de årlige Farmer's Markets, der afholdes fire gange i løbet af efteråret. Og selvom maden i spisesalerne er lækker, har studerende også adgang til flere nationale kæder, som Quiznos, Starbucks og Red Mango, lige på campus. Hvad bæredygtighed angår, gør JMU store fremskridt mod at blive så miljøvenlig som muligt. Mere end 370 tons affald blev genbrugt og komposteret alene sidste skoleår, hvilket bidrog til de imponerende 2.000 tons, der er blevet komposteret siden 2010. JMU er klar over, hvor vigtigt det er at fremme samfundet også, og derfor er spisetjenesterne i partnerskab med Food Donation Connections høstprogram til at donere mere end 12.000 pund mad til dem, der har brug for det i området. Og hvis disse tal ikke var nok til at blænde dig, skal du bare vide, at cirka 20 procent af alle spisetjenesters køb er lokale.

15. Vanderbilt University, Nashville, TN

Vanderbilt giver sine studerende mulighed for at opleve og deltage i Taste of Nashville, hvor eleverne kan spise på de deltagende restauranter til et måltid. Men vi er ikke sikre på, hvorfor du nogensinde vil have et måltid uden for campus. Menuen på Vanderbilt omfatter chili-gnides tilapia med asparges, grillet sennepskylling med polenta, røde linser med grønkål og miso, braiserede korte ribben med collardgrøntsager og kandiserede søde kartofler, kyllingestegt bøf med hvid sovs og grønne ærter og ristet laks med sød chipotleglasur. Sulten endnu? Og heldigvis ved Vanderbilt, at universitetsstuderende er under meget stress og næsten altid glade, hvorfor fire af spisestederne på campus er åbne 24 timer i døgnet, inklusive den centrale spisesal. Og hvis det ikke var nok til at kildre din smag, så tag et kig på Dining Advisory Committee, en gruppe studerende, universitetspersonale og spisestue, der er dedikeret til at tage fat på alle aspekter af spisningsprogrammet for at forbedre bæredygtighedsindsatsen.

14. Mills College, Oakland, CA

Møller er fuldstændig dedikeret til bæredygtighed. Spisetjenesterne bruger lokale ingredienser så meget som muligt og koger i små portioner for at reducere spild og bevare friskheden. Derudover serveres der vegetariske og veganske retter til hvert måltid, og der bruges ikke nødder i nogen af ​​maden for at sikre, at allergikere kan spise sikkert. Og Mills ved bestemt, hvordan man skal holde en fest, med temabegivenheder som Latina Heritage Dinner, flere picnics på campus hvert år, kokke krige og et måltid centreret omkring de produkter, der er høstet fra campusgården. Studerende kan også slappe af og nyde mad fra Tea Shop, et campus hot spot eller vove sig ud af campus til Bay Area i Californien, som er kendt som et ægte madmekka.

13. University of California - Los Angeles, Los Angeles, CA

UCLA tager sine elevers helbred meget, meget alvorligt. Student Nutrition Awareness Campaign (SNAC) og initiativet Here’s to Health giver begge elever information og fakta om sund livsstil og spisning. Og hvis eleverne stadig har spørgsmål, kan de altid tale med den registrerede diætist på campus, som altid er glad for at tage sig af eventuelle bekymringer, de studerende måtte have. UCLA har også et seriøst engagement i bæredygtighed og modtog en pris fra PETA for det mest veganervenlige campus. Mundvandende tilbud på campus omfatter skaldyrspizza, kylling og dumplings og kyllingechili verde. Og hvis du vil vandre uden for campus for et måltid, så vandre til Fat Sal’s Deli, kendt for sine uhyrlige og kreative tilbud, eller Diddy Riese, der serverer is -sandwich, der kan tilpasses.

12. Cornell University, Ithaca, NY

Spisetjenesterne kl Cornell University har øget mængden af ​​lokalt og regionalt dyrket og producerer ingredienser til 22 procent af al indkøbt mad, og spisesalerne har implementeret bakkefri spisning for at forhindre yderligere spild. Og uanset hvad du foretrækker i kosten, kan du finde det på Cornell, fordi spisetjenesterne er opmærksomme på enhver kostpræference og begrænsning og tilbyder muligheder for veganere, vegetarer, glutenfri, kosher, halal, muslimer og syvende dags adventister. Alt det er ret imponerende, men ikke nær så imponerende som de arrangementer, der afholdes hele året. Ernæringsland, Jordnøddesmør -måned, En nat på Hogwarts, Baseballnat og kinesisk nytår er blot nogle få af mulighederne. Oven i det stoppede New York Times klummeskribent Mark Bittman ved campus for at tale om sin bog, og National Association of College og University Food Services afholder en årlig kokkonkurrence. Men nok en af ​​de sejeste ting er The Cornell Dairy Bar, der serverer mælk, yoghurt, budding og ost, der alle er fremstillet af Cornells eget mejeri. Måske er det faktum, at Cornells School of Hotel Administration er klassificeret som 1 gæstfrihedsskole i nationen, hvorfor madprogrammet her er så godt. Skolen ved klart noget om behandlingen af ​​mennesker.

11. Emory University, Atlanta, GA

Den omfattende liste over begivenheder afholdt kl Emory, herunder Melon Mania, Heirloom Tomato Festival og Mardi Gras Celebration, havde os på goddag, men der sker så meget mere. Køkkenet serverer virkelig imponerende retter som en ristet grillet grøntsag og balsamico panini, men det ser ud til, at salatbaren er den sunde studenterfavorit, hvilket ikke kan siges om de fleste gymnasier. Og selvom Emory er dedikeret til at fremme sundhed med deres Sundt spisepartnerprogram, de indser også, at en gang imellem er enkel trøstemad alt, hvad eleverne har brug for. Derfor har studerende adgang til nationale kæder som Chick-fil-A og Starbucks på campus. Det elevdrevne rådgivende udvalg driver showet i spisesalerne og sørger for, at alt passer til elevernes behov og går igennem klager.

10. Boston University, Boston, MA

Noget af det sejeste ved Boston University er det faktum, at det har en bar/restaurant på campus til alle sine 21-plus-studerende kendt som BU Pub, og selvfølgelig er det en elevfavorit. Men for alle de mindreårige studerende er der stadig lækker mad tilgængelig med menupunkter som grillkylling og karameliseret løgpizza, fyldte skaller, muslinger i Rhode Island-stil og polenta med broccoli-rabe. Du kan finde al den lækre mad og mere på deres vigtigste spisestue, der har to massive niveauer og har kapacitet til at rumme 900 personer. Og tro aldrig, at spisning på BU er kedeligt, for det er alt andet end. Særlige begivenheder inkluderer Oktoberfest og hummeraften, og du kan lære om kommende begivenheder gennem spisetjenesternes sjove YouTube -kanal. BU tager også lige så omhyggeligt en indsats for at tage sig af planeten lige så meget som dens studerende, med initiativer som servering uden bakker, Seafood Watch-retningslinjer og Gem de ting til kompostering.

9. Duke University, Durham, NC

Duke har over 30 lokationer på campus, der serverer billetpris, der lyder mere velegnet til en fin spisestue end en spisesal på college, såsom pan-seared dykker kammuslinger med en basilikum pistou, udskåret på bestilling porchetta med salsa verde og gnocchi og salvie au gratinerer. Har du ikke lyst til at forlade din seng hele dagen? Bare rolig, fordi der er 17 steder på Duke's campus, der leverer dit måltid lige til din kollegie. Imponeret endnu? Godt, hvis det ikke har fået dig, måske det faktum, at der er syv (ja, vi sagde syv) madbiler på campus, der serverer alt fra græsk køkken til tacos til crêpes. Seriøst, uanset hvad du vil, hvor du vil have det, kan du få det hos Duke. Men selvom alle disse lækre muligheder er tilgængelige, spiser du stadig sundt. Duke Dining samarbejdede med ernæringseksperten på campus for at oprette programmet Balance Your Plate, der er designet til at hjælpe eleverne med at bygge en sund og lækker tallerken med mad. Chef's Chatter -serien fokuserer på en sund madvare om måneden, og hvordan man laver, spiser og nyder den mad på mange forskellige måder. Åh ja, og Duke Dining afholder også over 60 arrangementer hvert år, hvor hver måned byder på en storstilet begivenhed som den altid populære Cruise Themed Dinner. Kan du se noget galt med dette program? For det gør vi ikke.

8. Occidental College, Los Angeles, CA

Spisetjenesterne kl Occidental arbejde med et elevledet madlavnings- og havearbejdeskursus for at uddanne eleverne i god komposteringspraksis samt korrekt håndtering af mad. Nogle af begivenhederne på campus inkluderer Food Justice Month, Public Health Week og Earth Week, og oven i købet er der et stort udvalg af temamåltider, der fungerer sammen med studenterdrevne organisationer og klubber. Og lad os ikke glemme kokkens udstillingsvindue, hvor kokke på campus tilbereder deres personlige favoritter, og selvfølgelig er der Oxy Iron Chef, en intern kulinarisk student-face-off. Det er klart, Occidentals mål er at fokusere på samfundsopbygning og fællesskabslæring, og vi synes, at det er et ædelt mål. Men det er ikke kun begivenhederne, der imponerer os.Deres menu lyder mere som på en femstjernet restaurant end menuen i et college-spisningsprogram. Måltiderne har inkluderet balsamico-glaseret kylling, butternutrisotto og braiserede oksekødsribber, og hvis du ikke er tilfreds med det, kan du skræddersyet bestille præcis, hvad det er, du vil have, og du får det. Alt i Occidental spisesteder er lavet helt fra bunden i små partier.

7. New York University, New York, NY

NYU havde den tredjehøjeste Yelp-vurdering af hele den flok kollegier, vi kiggede på, og kollegiet udnytter bestemt sin placering i madparadiset på Manhattan. Med Campus Cash kan eleverne købe mad fra over 20 steder, inklusive Kartoffel, 5 Serviet Burger, og Fuld mad, samt leverandører på campus som Starbucks og Argo Tea. Men det stopper ikke der. Studenterdækkende begivenheder inkluderer en ugentlig brunch i Palladium Dining Hall, komplet med friske æggekage, muffins og frugt, og forårets Strawberry Fest, der byder på NYCs længste jordbær shortcake. For nylig åbnede NYU en fælleshave, hvor studerende kan lære at dyrke, dyrke og høste frisk frugt og grønt - og oven i købet er NYU en af ​​de første skoler, der har oprettet en kandidatuddannelse udelukkende til studier af mad. Og hvis du nogensinde har spørgsmål om noget, der foregår på NYUs spisetjenester, kan du altid tjekke The Scoop, spisebordets nyhedsbrev med alle de opdaterede oplysninger om menuen, begivenheder og sjove fakta.

6. University of Rochester, Rochester, NY

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville være at bo i Rochester? Ifølge Yelp ville det være ret lækkert. University of Rochester havde den næsthøjeste Yelp-bedømmelse af hele flokken, men det, der virkelig katapulerede den forrest i pakken, var alle de bestræbelser, spisningsprogrammet gør for at være så bæredygtigt, lækkert og bare sjovt, som det kan være. Team Green er et team af studenterpraktikanter ansat i spisetjenesterne, hvis eneste formål er at fremme bæredygtighed, mens de spiser, og oven i købet dyrkes, hæves eller produceres over 48 procent af alle ingredienserne, der serveres på campus i New York stat. Faktisk er University of Rochester blevet udnævnt til et mest vegansk venligt universitet af PETA2 i tre år og tæller. Campusarrangementer inkluderer kødløse mandage, D'Lions Dinner, Chef Challenge og den altid populære Local Foods Week. Men hvis du nogensinde går til University of Rochester, skal du få en skraldespand. Det lyder måske underligt, men vi forsikrer dig om, at det er lækkert. Du kan vælge mellem to sider, vælge mellem makaronisalat, bagte bønner, pommes frites eller pommes frites, og derefter vælge enten to burgere, to hotdogs (eller andre proteinindstillinger). Forestil dig nu alt det, der er stablet sammen med kødfuld varm sauce, løg og sennep, og du har en skraldespand. Og eleverne bliver vilde med det.

5. Northwestern University, Evanston IL

Tour of Pork, Noodlepalooza, Global Chef, Windy City Chefs, Battle of the Chefs, Street Week og WildCat Beach Club er blot nogle få af de virkelig forbløffende begivenheder, der Northwestern University’s spisestue kast. Kollegiet er dedikeret til at vise deres studerende en lækker sjov tid, mens de stadig dedikerer sig til de vigtige spørgsmål om bæredygtighed og ernæring. Alle seks spisesale er helt bakkefrie, hvilket reducerer spild og tilskynder eleverne til kun at tage, hvad de har brug for hvert måltid. Indkøb af lokale produkter er steget til cirka 20 procent og fortsætter med at stige konsekvent, og diætisten på campus overvåger alle menuerne for at sikre den ultimative sundhed samt afholder kvartalsvis Meet the Dietitian-arrangementer for at diskutere eventuelle bekymringer studerende, fakulteter, og personale om sund kost. Menuen inkluderer buffalo chicken nuggets, spinat lasagne med marinara sauce, toscansk grønkålssalat og karryris med linser, men mulighederne uden for campus er lige så imponerende som på campus. Lou Malnati er lige i nærheden af ​​campus og er kendt for at have den typiske Chicago deep dish pizza. Men hvis du vil hænge ud på campus, kan du altid hænge ud på Fran's Late Night, et hotspot til studier og spisning sent på aftenen.

4. Kennesaw State University, Kennesaw, GA

KennesawSpisetjenesterne udvikler sig hele tiden og sørger for, at de serverede muligheder altid er friske og aldrig kedelige. Faktisk ændrer menuen sig så ofte, at der er over 150 nye retter hver dag, og det inkluderer ikke engang de lækre arrangementer. Sort og guld-spisning er en begivenhed, der finder sted to gange om måneden og serverer tilbud af høj klasse som bøf, hummer og kongekrabbe. Andre spændende begivenheder omfatter Cram Jam, en Jell-O-spisekonkurrence og Get Wild, der byder på eksotisk kød som kænguru, klapperslange og emu lige i den store spisesal! Men det stopper ikke der. Kennesaw er et af de mest engagerede universiteter inden for bæredygtighed og sundhed. Diætisten på campus og chefkokken arbejdede sammen for at komme med Wise Choice -måltider, der er lavt i natrium, lavt i kalorier og sunde i hjertet. Med hensyn til bæredygtighed komposterer Kennesaw, genvinder regnvand, genbruger, afleder mere end 43.800 kilo affald fra lossepladser hver måned og genbruger madolie. Og hvis du nogensinde vil ud af campus, så slå til Big Pie in the Sky Pizzeria, som er en elevfavorit og blev vist på Mand vs. mad til den berygtede Carnivore Challenge.

3. Columbia University, New York, NY

New York er drømmenes by og Columbia gør drømme til virkelighed med menuindstillinger som aubergine -rouletter, thailandske chilivinger, chipotle -kartoffelsuppe og JJ’s Philly -ostesteak. Og med en sådan menu viser Columbia konsekvent over for deres studerende, at spisningen på campus er lige så god, hvis ikke bedre, end noget New York har at byde på. Men hvis du virkelig skal spise et andet sted, giver Columbia's spiseplaner dig mulighed for at bruge Flex Dollars på en lang række restauranter og købmandsforretninger i byen, herunder Chipotle, Dinosaur Bar-B-Que, Five Guys Burgers, og Fuld mad. Og hvis det ikke er nok til at imponere, har Columbia -spisestjenester helt elimineret brugen af ​​transfedt i deres madlavning. Columbia donerer også konsekvent både mad og penge til City Harvest, og omkring 52 procent af al den indkøbte mad kommer fra leverandører inden for 250 miles fra campus. Den registrerede diætist på campus er tilgængelig både online og personligt til en-til-en-konsultationer med studerende. Og hvad med begivenheder, kan du spørge? Nogle af de mest bemærkelsesværdige og spændende begivenheder inkluderer Ice Cream and Sundaes, Sabor Latino, Food Day, National Nutrition Month, Peanut Butter and Jelly Bar og Food Expo. Det er klart, ernæring, bæredygtighed og fællesskab er i spidsen for Columbia.

2. Johns Hopkins University, Baltimore, MD

Johns Hopkins ’spisetjenester kan prale af en brunch i hotelkvalitet, mad- og vinparring til ældre, temaer med monotonibryder hver måned og madlavningskurser i boliger på campus, der fokuserer på sund kost. Der er også månedlige fakultets- og personalemiddage med studerende for at fremme fællesskabsopbygning samt ugentlige kokkedemonstrationer, smagninger og prøveudtagninger i detailforretninger. Indstillinger serveret i spisesalen inkluderer manicotti puttanesca, husrøget oksekødsbrødsmørbrød, fransk toast i Texas-stil og ovnstegt kødbrød med honning gulerødder og dampede ærter, så du vil altid spise godt kl. Johns Hopkins. Alt i spisesalene er lavet i små partier, helt fra bunden, hvilket ikke kun giver eleverne de friskeste muligheder, men også reducerer spild. Bæredygtighed er meget vigtig på campus, og derfor bruger spisningstjenesterne kun komposterbare papirprodukter og emballage, og det komposterer alt dets madaffald og organiske materialer. JHU køber også kun burfrie æg, hormonfri mælk og lokalt dyrkede produkter. Og hvis du er studerende på campus og ønsker en sen natbid, er C-butikker på campus åbne så sent som kl.

1. Bowdoin College, Brunswick, ME

Først og fremmest må vi lykønske Bowdoin College’s spisetjenester, fordi det er andet år i træk, at det har fanget nummer et på denne liste - og det er ikke svært at se hvorfor. Menuen inkluderer muslinger i smør sauce, kuller med jalapeños, squash fettuccine og ristede rodfrugter med polenta, men menuen er kun en del af hele pakken på Bowdoin. Spisetjenesterne tror virkelig, at maden på campus ikke kun er et hurtigt måltid for at mætte sult, men snarere en samlet oplevelse og en indbydende collegeoplevelse. Bowdoin køber ingredienser lokalt så ofte som muligt, kødbutikken på campus bruger lokalt opdrættet oksekød til alt hakket oksekød, der bruges på campus, og bageriet steger sine egne græskar dyrket lige på campus i haven til græskertærterne. Bowdoin opfordrer altid sine studerende til at leve et sundt og tilfredsstillende liv, og derfor er nogle af de foretrukne opskrifter på spisningstjenestens websted, som eleverne kan prøve derhjemme, og hvis det ikke er nok for dig, kan du tjekke iPhone app også. Bowdoin er fortsat med at imponere os for andet år i træk, når det kommer til fremragende madoplevelser på college.


St. Lawrence blandt de bedste madskoler

Med begyndelsen af ​​efterårssemesteret kun få dage væk, fortjener St. Lawrence University's Dining Services et stort skulderklap, da det forbereder at åbne en ny café, udvide sine glutenfrie måltidsmuligheder og tjener national anerkendelse for tredje år i træk.

Det daglige måltid -et madmagasin i New York, der dækker restauranter, madtrends, sund mad og madlavning-har igen rangeret St. Lawrence som en af ​​de bedste madhøjskoler i Amerika.

Publikationen betragtede mere end 2.000 amerikanske gymnasier og indsnævrede sin endelige liste til kun 75 skoler. Det daglige måltid kiggede på specifik indsats, hvert kollegium gjorde for at forbedre smag, ernæring og fællesskab og beslutte, hvad der virkelig var enestående.

"Vores mission er at levere mad og service af høj kvalitet i et sikkert, venligt og behageligt miljø," sagde Cynthia Atkins, direktør for Dining and Conference Services. "Det er godt at vide, at eleverne føler, at vi gør det."

I efteråret planlægger Dining Services at åbne sin nye café på cafeen, der serverer enkle morgenmads- og frokostvarer fra kl. 8 til 15. Mandag til fredag. Dining Services udvider også sine glutenfrie måltidsmuligheder og serverer flere nye kaffesorter på Northstar Café, Dana Dining Center og den nye café i caféen.

"Thelmo og Dining Services havde en kaffesmagning sidste forårssemester," sagde spisningstjenestechef Killy Bobela. "Fra det valgte vi en række blandinger baseret på undersøgelsesresultaterne."

Flere faktorer blev overvejet i Than Daily Meal’s rangering, herunder sund mad, bæredygtighed, tilgængelighed og service og ernæringsuddannelse. Der er også "X-factor", der leder efter den sjove side af madscenen på campus. Publikationen fremhævede St. Lawrence's "Recipes from Home-program", som har været på plads siden 1987. Programmet opfordrer eleverne til at dele familie opskrifter, der skal serveres i spisesalerne, og temabegivenheder - som den canadiske Thanksgiving -fest - er populære blandt studerende.


De 9 tendenser for design af kaffebarer i 2014

Oversize sofaer og eklektiske krus er til Central Perks of yesteryear. Dagens kaffebarer er gallerilignende rum, der tager deres stemning meget alvorligt-hvilket får os til at ville tilbringe hele dagen der. Tjek dagens anatomi 's kaffebar.

Disse kødfulde tendenser er ikke for de frygtsomme.

Oksesene
Almindeligt i vietnamesisk pho, dette hårde bindevæv bliver utroligt ømt, når det braiseres. Stegt, puffer det op i sprøde, luftige "chips". Uanset hvad, er det offally godt. Prøv det : oksesene puffer på Alta CA i SF.

Alternative fedtstoffer
Ligesom det begyndte at virke som om kartofler ikke kunne koges i andet end andefedt, dukkede andre dyr op til festen. Prøv det : ris med kyllingefedt på Kin Khao i SF-krabbefede vinger på Hot Joy i San Antonio.

Grisehoved på en tallerken
Et langsomt (og fagligt) kogt svinehoved med saftigt kød og sprødt sprødt skind er magisk lækkert. Prøv det : med tortillas og salsa på CBD Provisions i Dallas på en grill -sandwich på Greenhouse Tavern i Cleveland.


3. Mesterværk

Den gennemsnitlige menneskelige tunge har 10.000 smagsløg, og vi har opdaget en måde at stimulere hver enkelt af dem med kun to bid mad. Den første bid: Mesterværk tørstegt aubergine (Aubergine med chilipulver og peberaskepulver), der sidder på toppen af ​​hver iteration, vi har stødt på i den elskede Sichuan-ret. Det ydre er sprødt og salt, det indre cremet og sødt, niveauet af ma la (bedøvende krydderi) præcist kalibreret med en liberal, men ikke modbydelig dosis duftende, sprøde Sichuan-peberkorn. Den anden bid: Mesterværkets Dong Po Pork, en braiseret mursten af ​​svinekødslak lakeret i en mahognihudet glasur, der smager som om det var en sirup ekstraheret fra et mytisk træ. Den første bid vil blæse dit sind med sin elektriske intensitet. Den anden vil transportere dig til en anden smagsdimension ved samtidig at bløde og på en eller anden måde udvide fornøjelsen ved den første. Rui Liu, en certificeret mesterkok fra det nordøstlige Kina, kom til Amerika med et O-1-visum, der kun blev givet til "personer med ekstraordinær præstation." Bare vent til du bider i de andre 125 retter på hans menu.

Pappardelle, moreller, grøn hvidløgscreme, fava bønner

Foto af Caroline C. Kilgore


10 bedste madskoler i Amerika

Ingen har nogensinde sagt, at college var let. Med test, boglister og tilsyneladende endeløse opgaver er universitetsstuderende under en masse stress. Nogle gange er alt, hvad der er nødvendigt i slutningen af ​​en lang dag, et godt måltid, men desværre kan de ikke altid få det. Lad os se det i øjnene: Spisesale på college er typisk ikke kulinariske tilflugtssteder.

Heldigvis er der dog mere end et par gymnasier i hele landet, der går ud over, hvad angår deres spisetjenester. Fra skoler, der har deres egne grøntsagshaver til dem, der er vært for kokkedemonstrationer og kun serverer mad, der er lavet i små partier fra bunden, har vi sporet de bedste colleges for mad i Amerika.

Disse fremtrædende gymnasier blev meget respekteret af forskellige årsager i hele landet og havde spiseprogrammer, der fangede vores opmærksomhed. Derefter rangerede vi dem efter disse kriterier:

Ernæring og bæredygtighed: Kollegiet gør en konsekvent indsats for at sikre, at dets mad er velafbalanceret og velsmagende og er sund ikke kun for de studerende, men også for miljøet.

Tilgængelighed og service: Kollegiet rummer alle kostpræferencer, har en række muligheder for studerende at vælge imellem og sørger for, at spisemulighederne er bekvemt placeret i nærheden af ​​studerendes kollegier. Spiseprogrammet har spisesteder på campus, der er åbne sent om aftenen, og madplaner lader eleverne købe mad uden for campus.

Uddannelse og begivenheder: Kollegiet tilbyder ernæring og kulinarisk uddannelse til hver studerende på campus og afholder madcentrerede arrangementer for at fremme fællesskabet og bryde monotonien i madoplevelsen.

Omgivelser: Studerende har adgang til spændende og store madmuligheder i området omkring kollegiet og har let adgang til det.

“X” -faktoren: Det er de små statister, der fik vores kæber til at falde og bevise, at disse gymnasier virkelig går ud over og bliver virkelig kreative.

Hvis du er en madelsker, der ønsker at gå på et kollegium, der er lige så passioneret omkring mad, som du er, vil du måske gerne have disse overførselsformularer klar, når du har tjekket vores top 10 valg:

#10 Emory University, Atlanta, Ga.

Den omfattende liste over begivenheder, der blev afholdt på Emory, herunder Melon Mania, Heirloom Tomato Festival og en Mardi Gras -fest, havde os til at hilse på, men der sker så meget mere. Køkkenet serverer virkelig imponerende retter, som en grillet grøntsag og balsamico panini, men det ser ud til, at den velassorterede salatbar er den sunde studenterfavorit, hvilket ikke kan siges om de fleste gymnasier. Og selvom Emory er dedikeret til at fremme sundhed med deres Healthy Eating Partners -program, indser de også, at en gang imellem er simpel komfortmad alt, hvad diners har brug for. Derfor har studerende adgang til nationale kæder som Chick-fil-A og Starbucks lige på campus. Det elevstyrede rådgivende udvalg driver showet i spisesalerne, går igennem klager og sørger for, at alt er tilpasset elevernes behov.

#9 Boston University, Boston

Foto: Boston University/ Kalman Zabarsky

En af de sejeste ting ved Boston University er det faktum, at de har en bar/restaurant på campus til alle deres 21-plus-studerende kendt som BU Pub, og selvfølgelig er det en studenterfavorit. Men lækker mad er stadig tilgængelig for alle de mindreårige studerende med menuindstillinger som grillkylling og karameliseret løgpizza, fyldte skaller, muslinger i Rhode Island-stil og polenta med broccoli-rabe. Du kan finde al den lækre mad og mere på deres vigtigste spisestue, der har to massive niveauer og har kapacitet til at rumme 900 personer. Og tro aldrig, at spisning på BU er kedeligt, for det er alt andet end. Særlige begivenheder omfatter Oktoberfest og Hummernat. BU forsøger også at passe lige så meget på planeten som sine studerende, med initiativer som bakkefri spisning, Seafood Watch-retningslinjer og kompostering.

#8 Occidental College, Los Angeles

Hilsen: Occidental College

Spisetjenesterne på Occidental arbejder med et elevledet madlavnings- og havearbejde for at uddanne eleverne i god komposteringspraksis samt korrekt håndtering af mad. Nogle af begivenhederne på campus inkluderer Food Justice Month, Public Health Week og Earth Week, og oven i det er der et stort udvalg af temamåltider, der fungerer sammen med studerende-drevne organisationer og klubber. Og lad os ikke glemme kokkens udstillingsvindue, hvor kokke på campus tilbereder deres personlige favoritter eller Oxy Iron Chef, en intern studerende kulinarisk face-off.

Occidentals mission er klart at fokusere på samfundsopbygning og fællesskabslæring, og vi synes, at det er et ædelt mål. Men det er ikke kun begivenhederne, der imponerer os.Måltiderne har inkluderet balsamico-glaseret kylling, butternut squash risotto og braiserede oksekødsribber, og hvis du ikke er tilfreds med det, kan du skræddersyet bestille præcis, hvad det er, du vil have, og du får det. Alt i Occidental spisesteder er lavet helt fra bunden i små partier.

#7 New York University, New York City

Foto: New York University/ Asselin

NYU havde den tredjehøjeste Yelp-vurdering af hele den flok kollegier, vi kiggede på, og kollegiet udnytter bestemt sin placering i madparadiset på Manhattan. Med Campus Cash kan eleverne købe mad fra over 20 steder, herunder 5 Napkin Burger and Whole Foods, samt leverandører på campus som Starbucks og Argo Tea. Men det sjove stopper ikke der. Studenterdækkende begivenheder omfatter en ugentlig brunch i Palladium Dining Hall, komplet med friske æggekage, muffins og frugt og forårets Strawberry Fest, der byder på New Yorks længste jordbær shortcake. For nylig åbnede NYU en fælles have, hvor studerende kan lære at dyrke, dyrke og høste frisk frugt og grønt - og oven i købet er NYU en af ​​de første skoler, der har oprettet en kandidatuddannelse udelukkende til studier af mad. Og hvis du nogensinde har spørgsmål om noget, der foregår på NYUs spisetjenester, kan du altid tjekke The Scoop, spisebordets nyhedsbrev med alle de opdaterede oplysninger om menuer og arrangementer plus sjove fakta.

#6 Northwestern University, Evanston, Ill.

Hilsen: Northwestern University

Tour of Pork, Noodlepalooza, Global Chef, Windy City Chefs, Battle of the Chefs, Street Week og WildCat Beach Club er blot nogle få af de virkelig forbløffende begivenheder, som Northwestern Universitys spisestjenester kaster. Kollegiet er dedikeret til at vise deres studerende en lækker sjov tid, mens de stadig dedikerer sig til de vigtige spørgsmål om bæredygtighed og ernæring.

Alle seks spisesale er helt bakkefrie, hvilket tilskynder eleverne til kun at tage, hvad de har brug for hvert måltid. Skolens indkøb af lokale produkter har nået cirka 20 procent og fortsætter med at stige, og diætisten på campus fører tilsyn med alle menuerne for at sikre sundhed og afholder kvartalsvis Meet the Dietitian-arrangementer for at besvare spørgsmål om sund kost. Menuen inkluderer Buffalo kylling nuggets, spinat lasagne med marinara sauce, toscansk grønkålssalat og karryris med linser, men mulighederne uden for campus er lige så imponerende som på campus. Lou Malnati's, kendt for at servere den typiske Chicago deep-pizza, ligger lige i nærheden af ​​skolen. Men hvis du vil hænge ud på campus, kan du altid tage til Fran's Late Night, et hotspot til studier og spisning sent på aftenen.

#5 Duke University, Durham, N.C.

Hilsen: Duke University

Duke har lokationer på campus, der serverer billetpris, der lyder mere velegnet til en udsøgt restaurant end en kollegiumssal, såsom pan-sværede dykker kammuslinger med en basilikum pistou, udskåret på bestilling porchetta med salsa verde og gnocchi og salvie au gratin. Har du ikke lyst til at forlade din seng hele dagen? Bare rolig, for der er spisesteder på Duke's campus, der leverer dit måltid lige til din kollegie.

På Duke er der i alt 51 spisemuligheder for studerende på madplanen, herunder 27 steder på campus, lige fra kaffebarer til forposter af lokale favoritter, 17 lokale restauranter, der leverer til hvor som helst på campus, og syv madbiler. Men selvom alle disse lækre muligheder er tilgængelige, spiser du stadig sundt. Duke Dining samarbejdede med ernæringseksperten på campus for at oprette programmet Balance Your Plate, der er designet til at hjælpe eleverne med at bygge en sund og lækker tallerken med mad. Chef's Chatter -serien fokuserer på én sund madvare om måneden, og hvordan man laver, spiser og nyder den mad på mange forskellige måder. Åh ja, og Duke Dining afholder over 60 arrangementer hvert år, hvor hver måned byder på en storstilet begivenhed som den altid populære Cruise Themed Dinner. De er også i gang med at renovere to store spisesale, og det færdige produkt vil være "den mest banebrydende service, der nogensinde er blevet forsøgt i et universitets spisemiljø", ifølge skolen. Kan du se noget galt med dette spiseprogram? For det gør vi ikke.

#4 Kennesaw State University, Kennesaw, Ga.

Hilsen: Kennesaw State University

Kennesaws spisetjenester udvikler sig hele tiden, og de sørger for, at de serverede muligheder altid er friske og aldrig kedelige. Faktisk ændrer menuen sig så ofte, at der er over 150 nye retter hver uge, og det inkluderer ikke engang de lækre særlige begivenheder. Den to-månedlige Black and Gold-spisning byder på førsteklasses tilbud som bøf, hummer og kongekrabbe og andre læskende begivenheder omfatter Cram Jam, en Jell-O-spisekonkurrence og Get Wild, der byder på eksotisk kød som kænguru, klapperslange og emu lige i den store spisesal!

Men det stopper ikke der. Kennesaw er et af de universiteter, der er mest engageret i bæredygtighed og sundhed. Campusdiætisten og chefkokken arbejdede sammen om at komme med Wise Choice-måltider, der er lavt i natrium, lavt i kalorier og er sunde i hjertet. Med hensyn til bæredygtighed komposterer Kennesaw, genvinder regnvand, genbruger, afleder mere end 43.800 kilo affald fra lossepladser hver måned og genbruger madolie. Hvis du nogensinde vil ud af campus, skal du slå Big Pie in the Sky Pizzeria, som blev præsenteret på Man vs. Food for sin berygtede Carnivore Challenge.

#3 Johns Hopkins University, Baltimore, Md.

Hilsen: Johns Hopkins

Johns Hopkins ’spisetjenester kan prale af en brunch i hotelkvalitet, mad- og vinparring til ældre i lovlig drikkealder, monotoni-afbrydere med temaer hver måned og madlavningskurser i boliger på campus, der fokuserer på sund kost. Der er også månedlige fakultets- og personalemiddage med studerende for at fremme fællesskabsopbygning samt ugentlige kokkedemonstrationer, smagninger og prøveudtagninger i detailforretninger.

Indstillinger serveret i spisesalen omfatter manicotti puttanesca, husrøgede oksekødsbrødsmadder, rotisserie entréer og sider og udskårne ristede kødsmørbrød på bestilling, så du vil altid spise godt på Johns Hopkins. Alt i spisesalerne er lavet i små partier og helt fra bunden, hvilket ikke kun giver eleverne de friskeste muligheder, men også reducerer spild. Bæredygtighed er meget vigtig på campus, hvorfor spisningstjenesterne bruger komposterbare papirprodukter og emballage, og de komposterer alt deres madaffald og organiske materialer. JHU køber også kun æg uden bur, hormonfri mælk og lokalt dyrkede produkter, når det er muligt. Og hvis du er en studerende på campus, der ønsker en bid om aftenen, er C-butikker på campus åbne så sent som kl.

#2 Columbia University, New York City

Hilsen: Columbia University

New York er drømmenes by, og Columbia gør drømme til virkelighed ved konsekvent at bevise for deres studerende, at de 600 menupunkter, der serveres på campus dagligt, er lige så gode, hvis ikke bedre, end noget New York har at byde på. Men hvis du virkelig skal spise et andet sted, giver Columbia's spiseplaner dig mulighed for at bruge Flex Dollars på en lang række lokale restauranter og købmandsforretninger, herunder Chipotle, Dinosaur Bar-B-Que, Five Guys Burgers og Whole Foods. Og hvis det ikke er nok til at imponere, har Columbia -spisestjenester helt elimineret brugen af ​​transfedt i deres madlavning og lavet en stor procentdel af deres mad fra bunden, herunder marinara sauce og frisk mozzarella.

Columbia donerer også konsekvent både mad og penge til City Harvest, og omkring 52 procent af al den indkøbte mad kommer fra leverandører inden for 250 miles fra campus. Den registrerede diætist på campus er tilgængelig både online og personligt til en-til-en-konsultationer med studerende. Og hvad med begivenheder, kan du spørge? Nogle af de mest bemærkelsesværdige og spændende er godt Ice Cream and Sundaes, Sabor Latino, Food Day, National Nutrition Month, Peanut Butter and Jelly Bar og Food Expo. Alene i det forløbne år omfatter kulinariske innovationer opgradering til hormon- og antibiotikafrit svinekød og kylling, der tilføjer besøg fra kokke, herunder Jacques Torres og Robert Irvine, til kalenderen et koksbord med madlavningsdemoer fra gæstekokke i madlavningskurserne i spisesalen af chefkokken Michael DeMartino og tilføjelser til menuen som koldbrygget iskaffe og frisklavet sushi.

#1 Bowdoin College, Brunswick, Maine

Foto: Michele Stapleton

For tredje år i træk har Bowdoin Colleges spiseprogram fanget nr. 1 -pladsen på denne liste - og det er ikke svært at se hvorfor. Hvert enkelt menupunkt er lavet fra bunden, de to spisesale serverer helt forskellige menuer, og menuer er udtænkt med hele mad, kreative opskrifter og dygtig brug af urter og krydderier i tankerne. Spisetjenester mener virkelig, at maden på campus burde give mere end bare et hurtigt måltid for at mætte de sultne, men snarere en samlet oplevelse.

Bowdoin køber ingredienser lokalt så ofte som muligt, kødbutikken på campus bruger lokalt opdrættet oksekød til alt hakket oksekød, der bruges på campus, fisk og skaldyr er fra certificerede lokale fiskehandlere, deres økologiske have fordobles i størrelse i løbet af sommeren, og bageristens stege sine egne græskar dyrket lige i campushaven til græskartærter. De har også for nylig fuldstændig opgraderet køkkenudstyr til at være mere energi- og ressourceeffektive, og madspild komposteres og/eller forvandles til svinefoder. Bowdoin opfordrer altid deres elever til at leve et sundt og tilfredsstillende liv, og derfor er de mest populære opskrifter på spisningstjenestens websted, hvor eleverne kan prøve at spise spisningsprogrammet selv har sin egen mobilapp. Brunswicks livlige Maine Street, der kan prale af en lang række restauranter, madbiler og en populær gelato -butik, fører lige til kollegiets hoveddør.


Bedste colleges for mad i Amerika

Georgien (25. sep. 2012) - Mine damer og herrer, velkommen til efteråret 2012.

Offentliggørelse

Link til artikel

På nuværende tidspunkt er studerende i hele Amerika flyttet ind i sovesale, kastet semesterets første frisbees på quad og spillede akavede isbrydere på den første dag i engelsk 101. Mens de fik nye venner, bosatte sig og var opmærksom på klassen er vigtige sysler , at lokalisere - og opleve - spisesalen bør være en topprioritet. Og at opdage, hvilke skoler der har de bedste, har været vores.

Nr. 10 Kennesaw State University (Kennesaw, Ga.)
Hvis tranebær majsbrødmuffins, vegetarisk pho -suppe og Louisiana skaldyrsgumbo lyder som noget for dig, er denne Georgia -skole måske lige noget for dig. Gary Coltek, direktøren for kulinariske tjenester og gæstfrihed, deler, at friskhed er en topprioritet. "Alt, hvad vi gør, er i små portioner - vi tilbereder intet på forhånd." Utroligt, i betragtning af antallet af gymnasier, der er afhængige af varmelamper for at holde maden velsmagende.

Campus -spisning drives af omkring 250 mennesker og får strålende anmeldelser fra studerende. Med 132 lande repræsenteret på campus er spisetjenester ivrige efter at få opskrifter hjemmefra til at indarbejde. Der bruges økologiske grøntsager, og kødet - oksekød, svinekød, lam - kommer alle fra gårde med en enkelt kilde.

Derudover sammensætter universitetet begivenheder som Sundae Sunday, KSU famers -markedet og en frokost, der fejrer det indiske køkken.

Om udviklingen af ​​college dining, siger Coltek, "... Food Network har gjort vores virksomhed til en sexet forretning." Han forklarer, at eleverne ved, hvad de vil spise, og at KSU bestræber sig på at lære dem, hvor deres mad kommer fra.


Valg af en Food Services School

Du kan finde certifikater, associerede uddannelser, bachelor- og kandidatuddannelser i Food Services på skoler rundt om i landet. Start med at beslutte, hvilken type skole du vil gå på, uanset om det er en teknisk skole, karrierehøjskole, community college, online skole, 4-årig college eller universitet. Afhængigt af hvilken type karriere du ønsker, kan en fokuseret kulinarisk skole være et bedre valg end et traditionelt college eller universitet. Find ud af, hvordan køkkenlokalets faciliteter ser ud, og gennemgå kursusplaner, før du vælger en skole. Du vil måske også finde ud af, hvad nyuddannede laver nu, og om der er tilgængelige karriereplaceringstjenester eller praktikprogrammer.


Klasse, omkostninger og kollegium

Ordet "krise" dukker ofte op i "Ivory Tower", en overbevisende ny dokumentarfilm om de videregående uddannelsers tilstand i Amerika.

Det dukker op med hensyn til bjergene med studiegæld. Det dukker op med hensyn til det kraftige fald i offentlige midler til offentlige universiteter, som har været tvunget til at opkræve højere og højere undervisning som reaktion. Denne prisstigning er også en "krise" i vurderingen af ​​en af ​​mange bekymrede pædagoger og eksperter på kamera.

Og "krise" er ikke engang deres værste betegnelse. Andrew Delbanco, professor ved Columbia University i amerikanske studier, der fungerer som filmens samvittighed, bemærker en "apokalyptisk dimension" til dagens diskussion af college's fiaskoer. Filmen foregår på grønne campusser. Det er fyldt med talerstole, bøger og eksamenskjoler. Og alligevel er det en slags gyserhistorie.

"Ivory Tower" er planlagt til teaterudgivelse i næste måned og foretager en forbløffende grundig rundvisning i universitetslandskabet på hurtige 90 minutter, der berører de store ændringer og udfordringer, der hver især kan opretholde sin egen dokumentarfilm.

Men da jeg så det, blev et tema især ved med at fange min opmærksomhed. Et sæt spørgsmål blev ved med at tænke på. Hvordan kommer vores nuværende system for videregående uddannelser til livs med vores bekymringer om social mobilitet? Hvilken plads har nationens universiteter i vores intensiverede debat om ulighed i indkomst? Hvilket løfte holder de for at mindske det?

Svarene i "Ivory Tower" og derover er ikke betryggende. Den største krise kan faktisk være, at selvom college angiveligt repræsenterer en af ​​de sikreste stiger til og op gennem middelklassen, fungerer det ikke på den måde, i hvert fald ikke særlig godt.

Jeg fulgte op med et par af personerne i filmen, herunder Delbanco, der er forfatter til en bog fra 2012 med titlen "College: What It Was, Is, and Should Be." Jeg spurgte ham, hvor godt gymnasier klarede social mobilitet.

"De falder ned," sagde han og tilføjede, at i G.I. Bill, de gjorde det meget bedre.

Anthony Carnevale, en anden bidragsyder til "Ivory Tower", gav mig en lignende vurdering.

"Den gode nyhed er, at flere og flere børn skal på college," sagde Carnevale, direktør for Georgetown Universitets Center for Uddannelse og Arbejdsstyrken. "Den dårlige nyhed er, at videregående uddannelse bliver mere og mere lagdelt."

I 2011, det seneste år, for hvilket der foreligger tal, kom cirka 75 procent af de studerende på de 200 højest vurderede gymnasier fra familier i den øverste kvartil af indkomst, sagde han. Kun 5 procent kom fra familier i den nederste kvartil, og selvom det er op fra 3 procent i 1994, er det ikke noget stort fremskridt eller anledning til at glæde sig.

Carnevale fortalte mig, at siden 1994 har 80 procent af de hvide unge mænd og kvinder i dette land, der er gået på college, gået på skoler rangeret i top 500 af Barron. Men 75 procent af de sorte og latinske unge mænd og kvinder, der er gået på college i samme periode, har gået på toårige eller åbne optagelsesskoler uden for top 500.

"Vi sorterer eleverne efter klasse," sagde han. De mest prestigefyldte gymnasier er fyldt med de rigeste børn.

Der er også fattige børn i nærheden. "Ivory Tower" viser en, David Boone, en ung sort mand fra Cleveland, der deltager i Harvard med den form for robust økonomisk bistand, som det og lignende veludstyrede universiteter-Columbia, Stanford, Yale-kan bruge til at diversificere deres studiekroppe.

Men de studerende er ikke alle at alsidig. Harvards hovedstudentavis foretog en undersøgelse af førsteårsstudiet i dette studieår og fandt ud af, at 29 procent af respondenterne rapporterede familieindkomster på mindst $ 250.000, mens kun 20 procent rapporterede familieindkomster på under $ 65.000.

Det er rigere børn, der lettere studerer deres cv med de fritidsbaserede kugler, der fanger en optagelsesofficers øje. Det er rigere børn, der er mere tilbøjelige til at få omfattende testforberedelse. Delbanco bemærkede, at overlegne SAT -resultater korrelerer tæt med høje familieindkomster, så når gymnasierne beslutter sig for at bekymre sig og gale om højden af ​​deres elevkreds median SAT -score, privilegerer de økonomisk fordelagtige unge frem for dårligt stillede.

Og mere end halvdelen af ​​de fattige børn, der scorer i top 10 procent på SAT eller ACT, gælder ikke for de mest selektive gymnasier, sagde David Coleman, formanden for College Board, som administrerer SAT. Han og College Board har tilsluttet sig et voksende skub for at sikre, at de studerende har den nødvendige information og opmuntring til at gøre det. "Vi som land skal gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at disse hårdtarbejdende, højt presterende studerende gør krav på deres fremtid," sagde han.

Harvard og dens lignende er dog kun en lille del af historien. Mange flere unge henvender sig til offentlige universiteter, hvor undervisninger er steget meget hurtigere, end amerikanernes indkomst har.

Disse skoler er samtidig blevet mere investeret i at optage elever fra velhavende familier. I en undersøgelse fra 2011 blandt universitetsoptagelsesofficerer sagde mere end halvdelen af ​​dem på offentlige forskningsuniversiteter, at de for nylig havde gjort en indsats for at rekruttere studerende, der kunne betale fuld fragt.

En historie af Paul Tough i The Times Magazine denne søndag belyser en anden bekymrende måde, hvorpå college favoriserer de rige. "Om en studerende er færdiguddannet eller ej, synes i dag næsten udelukkende at afhænge af kun en faktor - hvor mange penge hans eller hendes forældre tjener," skriver Tough og tilføjer: "Omkring en fjerdedel af universitetsstudenter født i den nederste halvdel af indkomstfordelingen vil formår at indsamle en bachelorgrad i en alder af 24 år, mens næsten 90 procent af nyuddannede født i familier i den øverste indkomstkvartil fortsætter deres eksamen. ”

Vi er nødt til at afhjælpe den ulighed. Andrew Rossi, producent og direktør for "Ivory Tower", siger, at vi også skal pumpe flere offentlige penge tilbage til videregående uddannelser for at holde undervisningen nede og college overkommelig. Han går desuden ind for caps på undervisning på offentlige skoler.

Da jeg så "Ivory Tower", der besøger Harvard og Columbia og Wesleyan, blev jeg mindet på ny om storheden ved Amerikas universiteter, som stadig er misundelse af verden.

Men da filmen så på klatrevæggene og andre skinnende frynsegoder, som nutidens hyperkonkurrencedygtige skoler sørger for at have, og som den nævnte de stratosfæriske lønninger til universitetspræsidenter, der holder donationerne rullende ind, blev jeg også mindet om et luksusprodukt. De bedste gymnasier, skinnende end nogensinde, er Porsches. De kan tage dig langt og hurtigt, men det er et par heldige, der sætter sig bag rattet.


En grad i bagning og konditori kan åbne døre til en række forskellige karrierer, herunder bagerassistent, konditor, kagekunstner, industriel bager og artesisk brødbager. Du kan finde beskæftigelse i mange omgivelser, herunder restauranter, caféer, bagerier, hoteller, feriesteder, madplanter og cateringvirksomheder. Dit arbejde kan indebære at drømme om nye wienerbrødsopskrifter, designe bryllupskager, bage brød til en café eller skabe desserter på en femstjernet restaurant.

Uanset om du studerer på en kulinarisk karrierehøjskole eller et yderst konkurrencedygtigt universitet, starter mange Baking & amp Pastry Arts-karrierer i bunden med praktikantstillinger i supermarkedets bagerier og små butikker. Men efterhånden som du får færdigheder og erfaring, kan du fremme din karriere. Jo flere bagning og konditorivarer du besidder, jo flere karrieremuligheder finder du. Hvis du kan gøre alt fra at oprette opskrifter på franske bagværk til at dekorere børns cupcakes, vil nogle arbejdsgivere sætte pris på din mangfoldighed. For andre job kan det være et job at have en stærk specialitet inden for europæiske kager eller indviklet sukkerudsmykning.

Typisk falder lønningerne for Baking & amp Pastry Arts -karriere mellem $ 18.000 og $ 28.000. For at øge dit indtjeningspotentiale skal du kigge efter tilsyns- og ledelsesroller. Meget konkurrencedygtige job til chefkager på prestigefyldte restauranter har også højere lønninger. Nogle Baking & amp Pastry Arts -majors ender med at åbne deres eget bageri, restaurant eller café eller sælge en linje en bagværk lokalt eller online.



Kommentarer:

  1. Jakeem

    Sjovt som fanden. Eller, jeg er bange for, at det ikke er sjovt, men uhyggeligt.

  2. Kamuzu

    Det her er virkelig en farce, en slags

  3. Chatuluka

    Efter min mening tager du fejl. Jeg kan bevise det. Skriv til mig i PM, så klarer vi det.

  4. Zulujora

    It is remarkable, very amusing opinion

  5. Clevon

    definitely, we will go in and read!

  6. Treasigh

    Now riding will become safe and pleasant entertainment for you.



Skriv en besked