Nye opskrifter

DISARONNOs Operetta Punch

DISARONNOs Operetta Punch


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  1. Hjem
  2. Drikke
  3. Cocktails og spiritus

4

1 bedømmelse

2. juli 2013

Ved

Kristin Salaky

Mange gange kan slag være sirupagtige, tunge og svære at lave, men der er ingen grund til at bruge kunstige slagblandinger, når simple frugtsaft og skiver kan lave en sød, sur og let godbid for alle. Prøv denne opskrift fra Disaronno ved din næste sammenkomst, og det vil helt sikkert blive et hit.

1

Portioner

Relaterede opskrifter

Ingredienser

  • 2 dele DISARONNO
  • 1 del Campari
  • 1 del citronsaft
  • 2 dele appelsinsaft
  • 2 dele Prosecco

Rutevejledning

Kombiner ingredienserne og pynt med appelsinskiver og friske krydderurter efter eget valg.

Tags


Ingredienser:

  • 1 oz. Disaronno
  • 1 oz. Blanco Tequila
  • 1 oz. Limesaft
  • 1 1/2 oz. Rubinrød grapefrugt
  • 1 streg Agavesirup
  • Grapefrugtskive

Forberedelse: Tilsæt alle ingredienserne i et blandingsglas med is. Ryst i 10 sekunder. Hæld i et margaritaglas med is. Pynt med en grapefrugtskive.


Ingredienser:

  • 5 æg
  • 250 g sukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 70 g almindeligt mel
  • 90 g majsstivelse
  • 50 g smeltet smør
  • Salt
  • Skal af en halv citron
  • 150 g abrikosgelé (til fyld)
  • 6cl rom
  • 200 ml friskpresset appelsinsaft
  • Skallet af en appelsin
  • Abrikosgelé (pureret og sigtet til at dække svampen med)
  • Tilberedning af chokolade (efter behov, til pynt)
  • 300 g fondant
  • Saft af en halv citron
  • 3 spsk kirsebærsaft (reducer til tyk, eller brug pink madfarve)

Jeffrey Morgenthaler ’s Amaretto Sour

Ingredienser
  • 1 1/2 ounce amaretto, gerne Luxardo
  • 3/4 ounce fadfri bourbon, helst Bookers
  • 1 ounce citronsaft
  • 1 tsk rig enkel sirup (2: 1, sukker: vand)
  • 1/2 ounce æggehvide, pisket

Pynt: citron twist, brandy kirsebær

Rutevejledning
  1. Bland alle ingredienserne i en blandingsform og ryst med is.
  2. Sigt i et stenglas over frisk is.
  3. Pynt med et citron twist og brandy kirsebær.

Få vores nyeste funktioner og opskrifter ugentligt.

Ved at klikke på Gå, erkender jeg, at jeg har læst og accepterer Penguin Random House fortrolighedspolitik og vilkår for brug og accepterer at modtage nyheder og opdateringer fra PUNCH og Penguin Random House.

Seneste artikel

Sådan blev jasminen en moderne klassiker

Paul Harringtons "Cosmo for voksne" var en tidlig Campari-laced sur med en usandsynlig stigning til fremtrædende plads.


1700 -tallet: Grog

Hawn tager os med til den næste fase af cocktailens tidlige stadier, som gjorde plads til sammenkogninger, der stadig findes på barmenuer verden over i dag. "Grog kom derefter, som oprindeligt bare var rom fortyndet med vand, indtil de begyndte at kalde limesaft og sukker, hvilket gjorde det til en forløber for Daiquiri." Ifølge Hawn blev grog rationeret ved lov til britiske Royal Navy -søfolk to gange om dagen og blev hyldet som et middel mod skørbugt.


Whisky -cocktails

Rob Roy er en cocktail skabt i 1894 af en bartender på Waldorf Hotel i New York City. Drikken blev navngivet til ære for premieren på Rob Roy, en operette af komponisten Reginald De Koven og tekstforfatteren Harry B. Smith løst baseret på den skotske folkehelt Robert Roy MacGregor.

Ligesom en Manhattan kan Rob Roy laves sød, tør eller perfekt. Standard Rob Roy er den søde version, lavet med sød vermouth. En tør Rob Roy fremstilles ved at erstatte tør vermouth med den søde vermouth, det er ikke normalt. En perfekt Rob Roy er lavet med lige dele sød og tør vermouth. Overveldende er Rob Roy lavet med sød Vermouth.

Rob Roy serveres normalt i et cocktailglas og granuleret med et maraschino kirsebær (til den søde version). Den sjoveste brug af denne drink i et træk er 1970'ernes film "Turning Pointe", hvor heltinden går på scenen efter at være blevet dumpet og drukket en halv snes af disse. Fulle ballerinaer er altid sjove.
Læs mere


Sips i varmt vejr med Disaronno

Disaronno er kendt for både sin smag - og sin markant formede flaske. Hilsen Disaronno.

Prosecco tilføjer sidste hånd til Disaronno -operetten. Hilsen Disaronno.

Juicer tilføjer et sødt strejf til Disaronno Sunrise. Hilsen Disaronno.

Bland dit varme vejr underholdende ved at servere en Disaronno Sour i en Mason-krukke. Hilsen Disaronno.

Dem, der leder efter nogle nye cocktails til forårssommerunderholdning, kan takke Disaronno for inspiration.

Veteranproducenten af ​​uden tvivl den mest berømte amaretto-likør har delt en række opskrifter til "den solskinsfyldte sæson." Og det har allerede dagdrømmer om en afslappet Memorial Day weekend - og sammenkomster langt ud på sommeren.

Måske vil dine gæster glæde sig over den måde ananasjuice lever op til en Disaronno Sunrise eller Campari tilføjer et uventet strejf til Disaronno Operetta?

Mulighederne virker uendelige, og som du kan se ved kun to af opskrifterne, er det let at lave:


De bedste sommercocktailopskrifter

Varmt vejr betyder strandture, grill ved poolen og lækre sommercocktails. Nedenfor har vi samlet drikkevarer, der skal prøves-tænk: agurkemartini, citrusfrugt margaritas og vandmelon daiquiris-til servering til fester hele sommeren. Så tag en shaker og hæv et glas til sommerlige slurke, der uden tvivl bliver en del af din drink-menu i denne sæson.

Cimosa
Stella Artois Cidres forfriskende (og kreative) twist på den klassiske mimosa.

Rosato Spritz
Den perfekte cocktail til at starte et måltid.

En Gimlet med et twist
Denne vodka-baserede cocktail finder den perfekte balance mellem salt og sødt.

Den sorte trøffel Martini
Friskbarberede trøfler og fyldte oliven tilføjer et afslappende twist til en klassisk cocktail.

Rubabu
Cocktail nummer et på A-listens foretrukne Zuma.

Midtsommeren Standouts
Fra en calamansi-infunderet shandy til en chokolademyntejulep, 5 seriøst fede cocktails for at nyde den sidste måned af sæsonen.

Klokkedrengen
Ud af NYCs nye Parker & amp Quinn kommer en citrusagtig sommercocktail med en fed gul paprika zing.

Caipirinha
Blød i blød om sommeren med denne Brazillian-baserede cocktail.

En overraskende sommercocktail
Lær, hvordan du laver The Tremondo fra en top kok.

Empire State
Kom ind i en sindstilstand i New York med denne skyskraber-inspirerede drik.

Operette Punch
For amaretto-elskere er den perfekte cocktail til slutningen af ​​sommeren.

Pimm's Cup -bærere
The Third Man’s Eduard Fraunder og Wolfgang Ban deler Alphabet Citys svar på sommercocktailen.

Vandmelon Daiquiri
Denne frugtagtige cocktail bør være en fast bestanddel i dit sommerdrikkerepertoire.

Sådan laver du en agurkemartini
En bartender på et hot Manhattan -sted deler hemmelighederne ved deres signaturcocktail.

Fragolitaen
Find ud af, hvordan du laver denne jordbærmargarita-inspirerede sommercocktail, lige i tide til weekenden.


Uden tvivl Velsmagende 4. juli Drikkeopskrifter og parringer

I år 4. juli vil være en at huske. Typisk en dag tilbragt med venner og familie på en strand, baggård eller på en båd. Spiser sommerens friske mad og skåler for vores frihed, mens vi ser det røde hvide og blå fyrværkeri streame himlen. Selvom 4. juli fejring vil være anderledes, vil det være en fantastisk fest. Her for at hjælpe os med at komme i fejringstilstand er tre håndværksåndeksperter, der arbejder med Broken Shed Vodka, Disaronno og Bribon Tequila. Deling af 4. juli inspirerede drikkeopskrifter perfekt til en virtuel toast. Nyd en frisk bær -vodka -cocktail, en fancy spritz eller krydret margarita. Sammen med cocktailforberedelsestip og bedste sommerfødevarer at parre!

Se nedenfor for 4. juli inspirerede drikkeopskrifter!

Mousserende Shed Berry med Broken Shed Vodka

Ekspert: Match Bartender: Kate Fiore, barchef

Mousserende Shed Berry Billede høflighed Broken Shed
  • 1,5 oz Broken Shed Vodka
  • Stænk af tranebærsaft
  • Friske sæsonbær
  • Klubs sodavand

Fyld op med sodavand. Server over is garneret med bær.

  • Hvorfor er Sparkling Shed Berry speciel? Hvad der gør denne 4. juli drinkopskrift speciel, er basen – Broken Shed. En vodka -sodavand med et par bær og sodavand er ikke noget nyt, men Broken Shed er perfekt i denne enkle og tørstslukkende sammensætning. Enhver vodka sodavand skal laves med en ren, sprød, let drikkende vodka, der vil tage de subtile smagsadditiver, den får syrlig citrus, sød bær, salt oliven osv. Broken Shed er præcis det.
  • Skal du have#8217s, når du opretter cocktails? Dette er mit mest enkle mantra til at lave cocktails, når som helst og hvor som helst: balance. Hvis du har et strejf af sødt, skal du balancere med et strejf af sur eller bitter eller sodavand. Bliv ikke fanget af smarte værktøjer – du kan blande alt med et glas og grundlæggende køkkenværktøjer. Så længe din cocktail er afbalanceret, vil også en person, der ikke nødvendigvis ELSKER din smagsprofil, sætte pris på din cocktail. En shaker gør dog ikke ondt …
  • Hvordan fejrer du den 4. juli? Det handler om farve! Brug af frugt og grønt til at lave røde, hvide og blå cocktails og apps er det bedste til at se fyrværkeri fra en socialt fjern fordel.
  • Hvilken opskrift ville du parre med mousserende skurbær? Denne opskrift passer virkelig til alt, men den 4. juli? Giv mig en stor, saftig burger og en lys vandmelon feta salat. Denne dejlige, boblende, knap så søde cocktail ville være den ideelle forfriskning sammen med et mættende måltid.

Disaronno Fizz med Disaronno

Ekspert: Bar Pisellino Bartender Stacey Swenson, Bar Manager

Disaronno Fizz Image høflighed Victoria Bouthillier-Croteau

Hæld Disaronno over is, tilsæt en klemme frisk citronsaft og fyld med sodavand. Rør rundt og pynt med citronskal.

  • Hvad gør Disarinno Fizz speciel? Denne cocktail er enkel nok til, at du nemt kan finde alle ingredienserne, og der er ikke brug for fancy barværktøjer. Det er super forfriskende og sprødt. Perfekt til en baghave -grill eller ved poolen. Derudover er det meget let at lave i store partier. Uanset om det er i en kande eller slagskål, som hele festen kan nyde!
  • Hvordan fejrer du den 4. juli? Den 4. juli går jeg normalt til en ven ’s hus for at grille. Prøv derefter at nå det et sted, hvor vi kan se fyrværkeriet over East River. Selvom ikke mange New Yorkere har baggårde, især dem, der er store nok til at være vært for fester. Det er rart at have venner, der er villige til at åbne deres hjem for at hjælpe os andre med at opleve lidt af det fri og føle de traditionelle uafhængighedsdagstemninger. I hvert fald vil vi i år sørge for passende social distancering.
  • Hvilken opskrift ville du parre Disarinno Fizz med? Dens drink ville passe fantastisk til en salat klædt med en citrusvinaigrette eller grillede rejer med citron!

Jalapeño Avocado Margarita med Bribon Tequila

Ekspert: Diana Novak, national direktør for Craft Spirits Education hos Palm Bay International

Jalapeño Avocado Margarita med Bribon Tequila Billede høflighed Bribon
Nordic Fall Flavours på Manhattan ’s Aquavit Restaurant
  • 4 oz. Tequila Bribón Blanco
  • 2 oz. Agave nektar (skåret 50/50 med vand)
  • 2 oz. Frisk presset limesaft
  • 1/2 avocado, skrællet og moset
  • 2 skiver jalapeño
  • Kalkhjul, til pynt
  • 1 kop is, plus ekstra til servering

Fyld to stenglas med is. Sæt til side. Læg modne avocado- og jalapeno -skiver i en cocktail -shaker. Bland ingredienserne sammen, indtil de er grundigt mosede. Tilsæt de resterende ingredienser til cocktail -shakeren og ryst kraftigt. Sigt ned i de to stenglas. Pynt med de resterende kalkhjul

  • Hvad gør Jalapeño Avocado Margarita speciel? Denne cocktail bringer virkelig nogle af de bedste ting frem ved sommer agave spiritus og friske ingredienser. Brugen af ​​avocado giver virkelig teksturen en cremet og glat følelse. Avocadoen tager friske krydderurter og krydderier fra koriander og jalapeño, hvilket skaber den perfekte balance for Bribón tequila.
  • Skal du have#8217s for at lave cocktails? Til sommercocktails er frisk citrus af enhver art et must! Alle ingredienser skal være friske. Overvej også at bruge friske krydderurter og hjemmelavede enkle sirupper i alle smag. Mit must have -redskaber er en god juicepresse eller håndsaft, et sæt shakerforme, en lydpotte, en blandingsske, en målebæger (jiggers eller endda en lille 4oz målebæger, der giver dig mulighed for at se de graduerede ounce) og en Hawthorne stil sil.
  • Hvordan fejrer du 4. juli? Da jeg voksede op med en militærfar, var den fjerde altid en særlig tid til at komme sammen med venner og familie. Vores festligheder bestod altid af grillet mad, gode drikkevarer af enhver art (endda frosne cocktailpopsikler) og vigtigst af alt gode tider og gode grin!
  • Hvilken opskrift ville de parre Jalapeño Avocado Margarita med? Jeg elsker at parre denne cocktail med ceviche eller krydret grillede rejer eller fisketacos. Forkulningen fra grillen sammen med det krydderi, der bruges på maden, passer smukt til avocadoens cremethed. Mangosalsa eller chutney fungerer også godt som en dukkert!

Alyssa brænder for donuts, burpees, lytter til historierne om de mennesker, der bruger deres tid på at fylde vores maver og udforske. Hun bruger det meste af sin tid på at balancere sin kærlighed til sukkerholdige, kulhydratiske himmelske varer og fitness -tendenser. Hun arbejder i øjeblikket hos det styrkende fitnessfællesskab Lucille Roberts som deres Social Media Manager


Disaronno Sour

Tærte og forfriskende, denne drink er kun afhængig af to ingredienser, så få dem til at tælle. Brug friskpresset citronsaft (vælg søde Meyer -citroner eller limonadefrugt, når du er i sæsonen i de køligere måneder) for det bedste resultat. Hvis dine citroner er for sure, kan du tilføje et strejf af sukkersirup. En traditionel sur er lavet med æggehvide, men vi har udeladt det her, så amarettoens nøddeagtige smag skinner igennem.

Forberedelse

Færdighedsniveau

Ingredienser

  • 120 ml Disaronno amaretto
  • 60 ml friskpresset citronsaft (ca. 2 små citroner)
  • citronskal eller maraschino kirsebær, til pynt

Cooks noter

Ovn temperaturer er for konventionelle, hvis du bruger ventilator-tvunget (konvektion), reducer temperaturen med 20˚C. | Vi bruger australske spiseskefulde og kopper: 1 tsk er lig med 5 ml 1 spsk er lig med 20 ml 1 kop er lig med 250 ml. | Alle urter er friske (medmindre det er angivet), og kopperne er let pakket. | Alle grøntsager er mellemstore og skrællede, medmindre det er angivet. | Alle æg er 55-60 g, medmindre det er angivet.

Instruktioner

Læg amaretto og citronsaft i en cocktail shaker halvfyldt med is. Ryst hårdt og hurtigt i 30 sekunder eller indtil det er kølet af. Hæld i skåle fyldt med is og pynt med citronskallen.

Fotografi af Benito Martin. Styling af Lynsey Fryers.

Grafisk demiskål og Krosno Mirage whiskyglas, begge fra Maxwell og Williams. Avanti Art Deco cocktail shaker fra Plenty.

Server denne tunge-prikkende drink sammen med skole rejer fritti med konserveret citron aïoli. Stadig pisket? Besøg vores 500-personers snack-samling.



Kommentarer:

  1. Sebastian

    Jeg mener du tager fejl. Jeg kan bevise det. Skriv til mig i PM, så snakkes vi.

  2. Alcmaeon

    Undskyld mig for det, jeg er nødt til at gribe ind ... lignende situation. Vi er nødt til at diskutere. Skriv her eller i PM.

  3. Keller

    Interesting article



Skriv en besked